Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Radiointervju med Sheldan Nidle

Radiointervju med Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Den holländske ljusarbetaren och radiovärden Maarten Horst på BBS radiointervjuade Sheldan Nidle i sitt program måndagen den 20 juni. De två tidigare gästerna i den här programserien har varit Mike Quinsey och Steve Beckow, och Sheldan är den tredje gäst som besöker honom.

Sheldan Nidle har varit en ”rymdkontakt” sedan han var barn och har många gånger varit ombord på rymdfarkoster (oftast från Sirius). De gav honom ett implantat, så han kan kommunicera med dem när han vill. Medan han utarbetar sina veckovisa uppdateringar, talar han hela tiden med dem och diskuterar ordval osv. för att få ut budskapet på bästa sätt. Han använder ”pekfingervalsen” när han skriver, så den här processen kan ta upp till fyra timmar.

Under sin intervju med Sheldan, inbjöd Maarten lyssnarna att ringa. Till sin förvåning var en av dem som ringde vår nya kanal Himmels-vandraren, som ville ställa Sheldan några frågor om bakgrunden till sina egna kanaliseringar.

ET-First Contact Radio, June 20, 2011

Maarten Horst

Maarten Horst
Maarten Horst: Välkommen till ET Första Kontakt Radio, mina vänner! Detta är Maarten Horst, er värd, och jag har min underbare vän och speciella gäst Sheldan Nidle här. Selamat Ja, Sheldan!

Sheldan: Hallå där, Maarten!

Maarten: Jag har tittat på dina DVD idag om "Inre Jorden, (ert framtida hem)" och "Tillbaka till att bli den galaktiska människan”, och jag har läst ditt sista veckomeddelande, 14 juni, och det är underbart! Du skrev, att allt är klart, som jag förstår det från Agarthernas och Sirianernas och Plejadernas sida (från alla i Galaxen). Tiden är så nära nu, och det är så vackert det du skriver, så detaljerat, så upplyftande, - det är underbart!

Sheldan: Tack!

Maarten: Eftersom det finns en hel del spekulationer om morgondagen, om sommarsolståndet den 21: a juni, vad vet du om detta?

Sheldan: Ja, det är en underbar dag, en massa energier kommer att skifta imorgon. För mig är detta början till slutskedet, till allt det som kommer att ske fram till Första Kontakt. Vad gäller Avslöjandet (Disclosure) i morgon, - nej. Detta kräver verkligen en vänligt sinnad regering och det har vi inte imorgon. Så det jag tittar på just nu är vad som händer på grund av det administrativa glapp som skapats. Förändringar behöver göras och regeringar bytas ut, vilket inte är någon lätt sak. Det kommer att ta lite längre tid. Det koncept de uppstigna mästarna gav mig beträffande de nya energierna var att föra in vår själskraft så att vi kommer ett steg närmare att anpassa oss till att bli fullt medvetna varelser. Jag ser faktiskt morgondagen som en början till detta. De andra mer underbara sakerna, kommer att ta lite längre tid, men inte så mycket. Så jag är helt säker på, att detta "snart", som jag pratar om, inte är fråga om år eller något sådant, utan kan vara mycket nära. Vi är faktiskt inne i en period just nu, när de som varit våra ledare börjar inse att deras regeringstid faktiskt är begränsad, istället för oändlig. De har börjat få panik och förstår processen i det som sker, och de är redo att vid lämplig tidpunkt ge upp. Men de försöker stanna kvar till sista möjliga sekund för att suga ut det de kan.

Maarten: Den galaktiska personalen säger i ditt senaste meddelande att allt är klart och att de nya regeringarna är redo, pengarna till det nya finansiella systemet är klara, - det är bara för det gudomliga ögonblicket att visa sig.

Sheldan: Det är riktigt, och det gudomliga ögonblicket kommer närmare för varje dag. Jag känner faktiskt att det är den här sommaren och den kommande hösten som vi till sist får ett slut på detta. Och jag hoppas på sommaren eftersom jag vill att det ska ske ju förr desto bättre. Sådan har jag alltid varit. Jag vill att det här ska ske så snart som det gudomligt är möjligt.

Maarten: Ja, du skrev för fyra eller fem meddelanden sedan, att den 21 juni skulle bli deadline för Disclosure, så måste de ingripa nu?

Sheldan: Vad som pågår nu är de sista förhandlingarna om det administrativa glapp som uppstått. Vi har bara att hålla ögonen öppna och hålla hoppet uppe och hålla frustrationen ifrån oss. Bara gå på och ge all vår energi till det som ska hända. Som jag sa, så snart det gudomligt är möjligt.

Maarten: Vi har ett inkommande samtal från Colorado.

Zack: Hej, detta är Zack.

Sheldan: Hej Zack.

Zack: Jag har läst dina kanaliseringar under en tid och i en av dessa sa du att Disclosure skulle komma innan sommarsolståndet på norra halvklotet, vilket är 21 juni, så där var du ganska definitiv ...

Sheldan: Man trodde väldigt mycket på att det skulle hända. Men som alltid när man handskas med mänskligheten och den timliga världen, så sker saker inte riktigt precis som man vill. Nu har vi de här förhandlingarna i sista minuten, vilka kommer att förlänga hela processen, men förhoppningsvis kommer allt detta verkligen att hända mycket snart.

Zack: OK. Så det finns gudomliga deadlines, är det riktigt?

Sheldan: Ja, det finns. Vilka de exakt är, har man aldrig berättat för mig. Människor på den här planeten måste få veta om det som sker och att det finns en viss tidpunkt då himlen faktiskt säger att "nu räcker det ". Skaparens dekret är då sådant att allt måste följas utan glapp och processen kommer då att gå snabbt framåt. Jag vet inte när de inträffar, men de talade om för mig att vi är mycket nära dem.

Zack: OK, - en sak till. Jag lägger märke till i dina kanaliseringar, till skillnad från andra, såsom Mike Quinsey, att du har en tendens att fokusera på Nesara eller det monetära systemet och på en övergångsregering. Är inte detta onödigt om vi ska göra en Uppstigning (Acsension)?

Sheldan: Nåja, det finns en period mellan detta och när landningarna sker. För att de ska ske måste vi skapa en situation på den här planeten, där själva övergången från "människor som tror att de är universums centrum" till "människor som ser sig själva som en del i en större uppsättning människor som finns över hela galaxen, och ser sig själva som fullt medvetna varelser med ansvar för sitt öde". Det är ett stort steg. Och vi behöver en mellanperiod, mellan Uppstigningen och där vi är nu. Detta kräver att vi har en annan regering, som är villig att göra de här speciella sakerna, eller besluta om vissa specifika program, som gör att allt sker på det sätt som både Himlen och den Galaktiska Federationen vill att det ska ske, - lätt, snabbt, med ett minimum av rädsla och med en maximal mängd förväntan och glädje i allt som sker. De flesta regeringarna i den här världen, särskilt de större regeringarna, handlar utifrån rädsla, manipulation, och i princip talar de inte om sanningen för er. När Presidenten eller Statsministern talar om öppenhet är det bara ord, och tyvärr är den här regeringen liksom alla de andra större regeringarna ännu inte redo för den nu kommande processen. Så det är därför det måste bli en förändring. Vi ligger väldigt nära Det finns en stor chans att allt detta kommer att ske innan året är slut. Låt oss ställa in oss på det och lägga vår energi på det skeendet och sedan, när allt händer, kan vi glädjas åt det.

Maarten: Underbart Sheldan, det var ett bra svar. Vad jag förstår har du inte bara DVD utan håller även webinars (seminarier via internet på datorn). Stämmer det?

Sheldan: Alldeles riktigt. Vårt nästa webbseminarium är sönd. den 26 juni och nästa den 30 juni. Det kallas "Sanningen om vår andliga revolution" och det handlar om den Galaktiska Federationen, de Uppstigna Mästarnas och vår roll i den här förändringen. Så om folk vill anmäla sig till detta kan man gå in på vår hemsida, som är www.paoweb.com.

Maarten: Mycket bra! Planetary Activation Organization.

Sheldan: Exakt!

Maarten: Nästa inkommande samtal. Ja, detta är Maarten Horst som talar från ET First Contact Radio. Välkommen med din fråga till Sheldan Nidle?

Telefon rösten: Hej, jag undrar om dina kontakter har talat om för dig var mina kanaliseringar kommer ifrån. Vilken källa kommer de ifrån? Bara för att du ska veta det, - jag vet inte om du har hört talas om mina kanaliseringar. Man kallar mig ”Himmels-vandraren”. Jag vet inte om du har hört talas om de här kanaliseringarna eller inte. Men jag undrar om du har fått veta vem källan till dem kan vara.

Sheldan: Ja, de är en grupp inom den Galaktiska Federationen. Det finns en hel massa undergrupper inom kommandorådet. Kommandoxczråd är bara en omskrivning, för allt skapas utifrån det som man kallar ”fluid-group- management”. Varje grupp vet hur man samverkar med alla andra. Det är en slags skapad smidighet, som faktiskt görs hierarkisk liksom vi i den här världen använder oss av organisationsstrukturer. Det din grupp gör är helt enkelt att förklara landningarna för människor, eftersom de flesta av dem är från den icke-mänskliga gruppen. På så sätt hjälper de människor att få en bättre förståelse för det som händer. Av samma anledning som människor lyssnar på Quinsey eller på mig eller andra människor, så vill din grupp lägga till sin röst till det här för att vidga folks uppfattning om den här processen. Detta är i grunden ett gudomligt uppdrag och det måste ske och det måste ske snart. De vill ju inte att det ska se ut som en invasion. Det måste bli något som kommer från hjärtat, som är gott, som människor kan acceptera och förstå. Så du är en del av processen för att hjälpa till att utbilda folk om hela denna fantastiska sak som jag vill kalla Första Kontakt.

Himmels-vandraren: OK, det där gör mig väl till mods. Jag hade ingen aning om det var äkta eller inte. [De skrattar]

Sheldan: Bara fortsätt med det, eftersom det kommer på ett sätt som om det inte vore det. De har förmågan att blanda sig med ditt medvetande på ett sätt som gör att du inte vet om du själv skapar det eller om det är verkligt. Så bara förstå ... ..

Himmels-vandraren: Absolut! Och det där är faktiskt min största oro, eftersom jag egentligen trodde att jag själv skapade det.

Sheldan: OK, det gör du inte. Eftersom det passar helt ihop med en massa saker som de ger mig. Jag har läst och ser hur det passar ihop, och det är ganska bra att göra det. Jag frågade vem de var och de är i grunden en grupp som mest har icke-människor i ledningen som vill starta en kommunikation för att visa att det kommer att bli båda delarna, inte bara den mänskliga aspekten som vi kommer att träffa till en början, utan alla andra aspekter av den Galaktiska Federationen finns bakom allt detta och de är lika angelägna att få träffa oss som de andra människorna, de som kommer att genomföra den Första Kontakten. Men de vill bara att folk ska veta att de verkligen är goda, och bryr sig. Vid rätt tidpunkt kommer de att presenteras. Men en stor del av mänskligheten är tyvärr främlingsfientliga mot folk som inte ser ut som oss, eller ens liknar oss människor och känner rädsla för dem. Så de håller sig därför i bakgrunden och gör det de gör genom dig, bara för att visa att det finns en grundläggande acceptans av det som händer över hela linjen, och att de alla står bakom det som är på väg att hända inom kort.

Himmels-vandraren: Och hur kommer det sig att de plockar ut just mig som den person de vill ha, därför jag är antagligen den minst troliga kandidaten som du kunde komma på för att göra det här.

Sheldan: Nåja, de granskar ganska ordentligt den processen som skall genomföras och vem de ska välja. Du var den som på något sätt skulle passa som kandidat. Antagligen var det energin i ditt hjärta, och att de visste att du skulle acceptera. Och att du skulle göra något som skulle göra det möjligt för dig att lägga ut det. De visste att du hade källor omkring dig, som skulle göra det möjligt att komma ut på internet och att en ganska stor mängd människor skulle få meddelandet. Om du gjorde det rätt skulle det få en avgörande effekt, och detta är i stort sett det som har skett och detta är vad de hade hoppats på.

Himmels-vandraren: Tack Sheldan, jag uppskattar det.

Maarten: Tack, det var underbart! Det där var stora frågor. Sheldan. En dam ringer.

Telefonröst: Jag heter Nimaway. Vi har säkert arbetat för den här saken under lång tid, kanske många liv och länge under detta. Vad kan vi göra just nu för att hjälpa till på bästa sätt?

Sheldan: Nu har vi nått sommarsolståndet, som är i morgon, och efter det har du tre dagar att göra din meditation. Känn bara energierna. Du bör nu känna av att saker och ting förändras. De berättade för mig när jag skrev senaste uppdateringen att allting utvecklades mycket fint. Himlen är nöjd och de Uppstigna Mästarna är likaså mycket nöjda. Så de ser fram emot nästa del av hela den här processen, när vi går framåt, och framgångsrikt avslutar den här viktiga Uppstigningsprocessen (Ascension), att i princip övergå till att vara fullt medvetna. Så det fungerar mycket bra. Jag tackar alla runt om i världen som gör detta, - fortsätt med det. Det hjälper till att få oss alla på den här planeten att föra in den här nya verkligheten och manifestera det här sambandet mellan de Uppstigna Mästarna, vårt nya medvetande och oss själva.

Nimaway: OK, tack Sheldan.

Maarten: Jag kan inte låta bli att ställa en fråga själv. Det är något speciellt med den Inre Jorden, där Agartherna bor. "Ag" betyder Inre och "Artha betyder Jorden som du förklarat i ett webinar. Och den Galaktiska Federationen har en kommandobas under Shambhala i Inre Jorden.

Sheldan: Det är riktigt. Shambhala ligger under det gamla Potala Palatset, där Dalai Lama höll till innan kineserna ändrade på det.

Maarten: Shambhala finns i Inre Jorden nedanför Lhasa. Så här vid den här kommandobasen rör sig skepp in och ut, mest från Plejaderna och Sirius, av historiska skäl. Allt detta går att finna på DVD-skivor som man kan skicka efter på www.paoweb.com. Det är viktigt att veta, tycker jag, att efter Första Kontakt kommer vi att gå till den Inre Jorden. De är ju faktiskt våra förfäder.

Sheldan: Just det. Detta är det sista steget efter Första Kontakt, sista steget i samspelet mellan oss och den Galaktiska Federationen. Rådgivare kommer att tilldelas oss, som kommer att tjäna som mentorer för oss alla. Vi går in i den Inre Jorden och till speciella platser och Kristallstäder som Agartherna har byggt för oss alla. Här avslutas den här processen i metamorfos-kammare (ljuskammare), där vi med deras hjälp förändras till fullt medvetna varelser,

Maarten: Ja, det är det finaste som kan hända oss. Vi kommer att minnas våra tidigare liv. Att vara fullt medveten innebär också att veta vad det blir av oss. Vi vet redan lite genom dig, från den information du ger oss. Jag vill ge dig en komplimang, den information som du lägger ut är den renaste jag någonsin stött på. Den har verkligen hjälpt mig att höja mig och förbereda mig för det som är på gång.

Sheldan: Tack så mycket Maarten, jag uppskattar det.

Maarten: Vi kan höra dig Randy, välkommen till showen.

Randy: Hej, Sheldan, detta är Randy. Min fråga handlar om Agarthernas utsändningar via media. Hur snabbt efter övergångsregimernas tillträde kommer vi att få sändningar från Agartherna och människor av den sorten?

Sheldan: Det kommer att ta mellan några dagar till en vecka, - en och en halv. Det är en av de saker som man håller på att förhandla om, - Federationens kontaktpersoner och folk från olika hemliga sällskap för Ljus runtom i världen, vilka främst står under S: t Germain och Quan Yin och några andra. Den delen är ännu inte helt fastställd. Så det blir antingen inom ett par dagar upp till en och en halv vecka som mest. De vill ha en kort tid på sig där de som är ansvariga inom de nya regeringarna får en chans att förklara för människor (vilket kommer att vara chockerande i sig) om hela processen och om det som kommer att förändras med vår planet. Och efter att det hela förklarats och genomförts, eller åtminstone börjat genomföras, så kommer man att gå in på frågan om kontakt, och detta leder naturligtvis till människorna i Inre Jorden, Agartherna. Efter regeringarnas tillkännagivanden kommer allt att hända. Så ännu har vi inte en helt fast tidplan, men det kommer att i stora drag bli på det här sättet.

Randy: Och de Uppstigna Mästarna, kommer deras budskap att läsas eller kommer de att visa sig innan Första Kontakt?

Sheldan: Precis innan Första Kontakt, när den faktiskt ligger nära, kommer de Uppstigna Mästarna att börja manifestera sig.

Deborah (nästa röst i telefonen): Jag ringer från Colorado. Jag är väldigt upphetsad. Jag vet att saker och ting går allt snabbare. Hela tiden känner jag någon knacka mig på axeln för att jag ska göra mig redo. Min fråga till dig är: jag har förstått att den första Disclosure -processen och den första kontakten faktiskt kommer att bli med varelser som är mer mänskliga, men att det finns varelser som inte ser så mänskliga ut och som har helt olika skepnader.

Sheldan: Det är riktigt, det finns 45 till 50 nationer som kallas Förfädernas nationer, därför att oberoende av var vi befinner oss i världen och vilka våra förfäder är, har vi alla en bakgrund. Man kan gå tillbaka tiotusentals generationer. Ni skulle upptäcka att dessa varelser från andra världar var era faktiska genetiska förfäder, vad gäller vår innersta fysiska natur. Och därför är dessa de första som kommer att ansvara för kontakten. Det är dessa vi först kommer att hälsa på. Och sedan, bakom dem, eftersom de bara utgör 40% av den Galaktiska Federationen, finns andra varelser, som vill få samma möjlighet, men de kan inte få det, förrän vi för det första vant oss vid begreppet att vi inte är ensamma. För det andra att den Galaktiska Federationen är välvillig och för det tredje att det verkligen finns välvilliga förnimmande varelser från andra arter som är lika underbara att träffa och vara en del av, trots deras utseende hur de kan se ut i våra ögon. Så, vad vi behöver veta är, att de finns där, att de väntar, att de är oroliga, och de vill att alla inledande åtgärder ska ske så fort som möjligt innan de kan visa sig, eftersom även de är mycket angelägna om att träffa oss. Så var medvetna om att de finns där också.

Deborah: Så den där lilla klappen på axeln är bara deras sätt att låta oss veta, - hallå, var uppmärksam?

Sheldan: Alldeles riktigt. Var uppmärksam, var medveten om att det finns saker som händer och bara njut och var beredd att berätta för andra människor vid rätt och lämplig tidpunkt att alla dessa saker som de hör i media, oavsett om det blir tidningar, tidskrifter, eller speciellt genom radio, TV eller internet, att allt detta är verkligt och att det inte är något att vara rädd för. Det är bara något att acceptera och se det som det stora underverk som det är.

Deborah: Jag håller med, och tack.

Sheldan: Låt oss prata med Tim.

Tim: Ja, jag är här. Sheldan, är du bekant med Carl Calleman och hans tolkning av Tzolkin -Kalendern? Jag undrar om det som den Galaktiska Federationen säger knyter an till Tzolkin- Kalendern?

Sheldan: Vad talar du om, hans mer avancerade datum eller vad exakt pratar du om?

Tim: Carl Calleman är en forskare från Sverige ...

Sheldan: Det är riktigt.

Tim: ... och han är expert på Tzolkin kalendern, - på Mayakalendern, som är en kalender om utvecklingen av det mänskliga medvetandet i samband med Galaktiska Händelser. Enligt honom är den 28 oktober i år, det datum då vi verkligen går in i den nya världen, vilket mer eller mindre är en födelse.

Sheldan: Ja, just det. Det var det jag trodde hans tolkning säger, så det var därför jag frågade.

Tim: Jag vill inte ta upp för mycket tid. Jo, förverkligandet börjar 11:e oktober fram till 28:e oktober och den 25 juni går vi igenom en knoppbildning, och begynnande förstörelse. Förstörelse sker förresten enligt den kalendern den 18:e augusti fram till den 4:e september. Förstörelsen innebär tydligen att sänka den aktuella situationen, som blommar och sedan bär frukt på den 7:e dagen, som är 11:e oktober fram till 28:e oktober. Så jag bara undrade om Galaktiska…

Sheldan: Ja, den har en hel del giltighet. Efter vad man har berättat för mig, så kan jag bara säga att jag gillar den där Kalendern. Detta är det man sa till mig och jag kände energin när de talade om det. Jag skulle vilja säga att en hel del är förmodligen väldigt exakt, mer exakt än datumet i december 2012. Expertfolket på Maya Kalendrar har skrikit om en tidigare tidpunkt och jag tror att det tidigare datumet är lite mer exakt. Men vi får se, som man säger, ”det blir som det blir”,det är vad jag skulle vilja säga just nu. (Carl Callemans hemsida: www.calleman.com)

Tim: Tack Sheldan, jag uppskattar det.

Maarten: Så har vi George från Storbritannien.

George: Hej där. Jag har faktiskt två frågor om jag får? Jag undrade, eftersom jag faktiskt är ny för din information, var man ska börja när det gäller dina DVD.

Sheldan: Nåväl, låt oss se. Förmodligen, skulle jag säga, att "Back to Being a Galactic Human" skulle vara en bra början. Därefter "Journey to Joy" och sedan "Inner Earth". Där kan man börja för att få en allmän översikt av det vi pratar om.

George: OK, det var bra. Det finns en hel del på nätet just nu om kometen Elenin, och jag undrar bara, vilka är dina tankar om detta

Sheldan: Jag för min del lägger den på sparlåga. Jag har faktiskt inte några tankar om detta. Jag beklagar.

George: OK, inga problem alls. Men tack för svaret och jag önskar er den största lycka. Vi lever i en fantastisk tid, så jag är säker på att vi har mycket att se fram emot.

Maarten: Nu har vi Vaughn från Nevada. Hej Vaughn.

Vaughn: Hej! Jag har ett par frågor som jag vill ställa snabbt. Först av allt behöver vi alla som lyssnar komma ihåg, att inte hoppa in i något i blindo. Att alltid använda vår inre vägledning. Jag har sett några webbsidor om ET och Första Kontakt som verkade riktigt bra, men där finns några meditationer, som för mig förmedlar en dålig känsla. Eftersom vi alla vet vad det är som kommer att ske, varför oroa sig om exakt när. Vi måste ju bara förbereda oss.

Sheldan: Exakt, det är därför jag alltid säger till människor att bara vara i ljuset, och bara göra de saker som man känner sig bekväm med. Och ha alltid en positiv känsla för det du gör. Du ska utvecklas fram mot din uppstigning, till ditt fullt medvetna varande. Det där är väldigt viktigt och jag håller med dig i allt du säger.

Vaughn: Jag tackar alla inblandade.

Sheldan: Involvera dig i saker som gör att ditt hjärta sjunger. Det är något jag alltid har sagt.

Maarten: Sheldan, nu är det bara vi två, jag skulle vilja ställa några frågor. Det Universum vi lever i är ett levande universum med planeter, solar, stjärnor och människor. Alla levande varelser påverkar varandra och du har talat om en andlig vetenskap. När invånarna från Plejaderna och Sirius är på sina skepp har de skärmar där de kan följa utvecklingen när de övervakar planeter eller civilisationer och de kan se allt som händer med människors och kontinenters energier.

Sheldan: Alldeles riktigt.

Maarten: Kan du berätta om vad de ser på sina skärmar just nu. Låt oss säga om det som hänt de senaste tre eller fyra månaderna fram till nu, om vi på den här planeten är redo för första kontakt. Vad är din uppfattning om detta?

Sheldan: Ja, alla på den här planeten just nu utvecklas på ett sådant sätt, att vi skulle kunna gå vidare till Första Kontakt när som helst nu. De är även tvungna att titta på de sociala aspekterna, vilka naturligtvis handlar om regeringarna som styr olika kontinenter och nationalstater runtom på vår planet. Dessa saker behöver ytterligare bearbetning, eftersom det är detta som försenar processen. Vi måste förstå att utifrån en andlig synvinkel känner människor på den här planeten en energi, - även om de inte öppet erkänner den. Inom sig känner de sig mycket rädda för allt det här med kontakt med varelser från andra världar. Men djupt inom sig känner de faktiskt en energi som de kommer att acceptera. Något som folk i den här världen alltid gör är att rösta om saker. Över 70, nästan 80 % av alla människor som tillfrågades på den här planeten, vet om att något fantastiskt är mycket nära att ske. Samma sak registreras på instrumenten ute i Galaxen och på skeppen just nu. I sin djupt andliga essens är folk fullt medvetna om att en förändring måste göras. De inser att den här verkligheten faktiskt inte kan fortsätta som den är just nu, och de vet att något viktigt måste ske. Och en massa människor inser att i det här viktiga läget krävs det att någon från en annan verklighet bör komma hit och hjälpa till att förflytta oss genom den där speciella proceduren och se till att något nytt och underbart händer eftersom alla nu förstår att den gamla verkligheten inte fungerar.

Maarten: Den gamla verkligheten är både trasig och pank och ledarna som leder världen just nu har inte visdomen att leda oss. Så vi behöver galaktisk visdom för att vandra vägen mot Uppstigningen. Jag vill fråga dig om media, eftersom media är en stor maskin, i själva verket en stor krigs-maskin som sprider rädsla över befolkningen. Hur långt har Jordens allierade kommit för att ta över media, så att de kan ge ut meddelanden om Disclosure (Avslöjandet)? Jag tror att det finns många krafter som vi måste ta itu med innan vi kan få tillgång till alla tv-nät, alla tidningar och alla radiostationer. Hur långt har den här processen kommit?

Sheldan: Ja, vad gäller media, så när det rätta ögonblicket inträffar och när avslöjandeprocessen börjar, kan de bryta sig in på hela det världsomfattande Internet, eller vilka TV-eller radiostationer som helst, närhelst de anser sig behöva göra det. Det är faktiskt inte den viktigaste aspekten de tittar på. Den viktigaste aspekten hos Disclosure är att folk öppet accepterar det faktum att de är verkliga, och öppet accepterar att de är välvilliga, liksom det faktum att de stora förändringar som så många har längtat efter och känt vara på väg, verkligen är på gång. De vet om detta och följer en process de vet är viktig. Vi behöver först ett formellt Avslöjande, en helt formell Disclosure från regeringsnivå, som sedan ger dem möjlighet att öppet samverka med oss. I detta fall väljer man de media vi har för att framgångsrikt kunna inleda processen att utbilda oss om vilka de är och i vilka vi är, var vi har varit och vart vi ska, osv. Där vi befinner oss just nu i hela processen är att skapa vårt nya "Jag" som jag kallar det. Så, det är det man väntar på just nu. Så snart regeringar formellt bekräftar avslöjandet eller avgår, så kommer de att kunna gå vidare till nästa steg vilket är Avslöjandet, inte bara från regeringarnas sida, utan från dem själva.

Maarten: Ja, våra regeringar kommer troligen att bli de första som gör det och sedan kommer de att komma in och utbilda oss om Första Kontakt och Uppstigningsprocessen och om Agartherna etc.

Sheldan: Helt rätt. Men människor gillar inte att få sin radio och TV eller sitt internet plötsligt stoppat och oavsett hur man försöker byta kanal kommer samma information. Till exempel är det därför som vi har regler på den här planeten mot hackning. De vill göra det på ett annat sätt, som gör det möjligt för människor att veta om att de är här, och när informationen kommer. De kommer att sända sin information på speciella tider och folk kommer då att vänta på att de ska tala till dem. Det är mycket viktigt för den Galaktiska Federationen att det görs på det sättet, att folk accepterar processen och inte bara blir överraskade vid en viss tidpunkt på natten eller dagen. Så de vill göra det på det sättet, eftersom det handlar om att få oss att utvecklas på ett sätt som gör oss alla lyckliga och upprätthåller vår glädje. De vill förhindra att chockera eller skrämmas. Det är därför de kommer att skapa möjligheter att lugna ner oss och inte bli upprörda när det börjar. Därför de vet, att även när allt följer den process vi vill ha, som det formella Avslöjandet om Galaxens invånare kommer fortfarande en hel del människor att vara panikslagna på grund av detta. Så de vill lugna ner alla och göra processen så enkel som möjligt.

Maarten: Ja, och kommer skeppen att avslöja sig under själva Disclosure processen?

Sheldan: Ja, de kommer att börja visa sig synliga för oss när de till exempel vet och ser, att de militära radarsystemen och andra system inte längre befinner sig i ett aggressivt läge. Då kommer de lätt att kunna visa sig, eftersom de vill att människor verkligen ser, istället för att bara titta upp mot himlen under dagen och allt man ser kanske är några moln, - att det faktiskt finns något där uppe mer än moln eller enstaka flygplan. Det finns faktiskt massor av skepp där uppe, och samma sak gäller på natthimlen.

Maarten: Det skulle vara så vackert. Att få se allt detta skulle bli den lyckligaste tiden i mitt liv. Och Sheldan, kommer det att finnas en chans att det blir några meddelanden på TV i morgon? (sommarsolståndet, den 21 juni)

Sheldan: Jag tror att morgondagen kommer att vara precis som idag. Jag tror att det blir energiförändringar naturligtvis. Men det är fortfarande väldigt, väldigt nära.

Maarten: Inget i nyhetsrapporteringen?

Sheldan: Nej, nej, nyheterna kommer att ske efter det formella Avslöjandet (Disclosure) vilket sker genom regeringar. Regeringsförändringar måste ske först, inledande händelser måste ske. Och de har inte riktigt skett ännu. Så jag skulle vilja peka på en grundläggande sak: Vi ändrar energi vid sommarsolståndet i morgon. Så håll igång meditationerna med ”själens kraft”, stanna i ditt hjärta, var ett med dina energier. För samman allt detta, få kollektivt ner energier som med suveränitet låter oss skapa vår nya verklighet. Gå bara vidare och se på morgondagen som en välsignelse, - som en port som vi går igenom.

Maarten: Ja, OK. Tack för det. Jag läser från ditt senaste meddelande från förra tisdagen: Medan vi väntar på detta magiska ögonblick genomför vår flottpersonal de nästa stegen i vårt avslöjandescenario, varav ett behandlar våra första utsändningar via media efter avslöjandet (disclosure). Vårt kommunikationsteam ser över det vi har för avsikt att förmedla till er. Ni vill nu veta mer om oss, och därför håller vi på att färdigställa den presentation som är en förberedelse inför vår massiva första kontakt med er. Vet du, när jag läser de där orden gör de mig så glad, Sheldan. Så du säger att de håller på att slutputsa på den text, som de kommer att läsa för oss under scenariot efter Disclosure. Du har även talat om en del sanningar, 7 sanningar tror jag. Den första sanningen: Den här undervisningen handlar om kärlek, sann medkänsla och om enheten mellan mänsklighetens alla olika grenar. Skulle du kunna dela med dig lite om de här sanningarna?

Sheldan: Det vi kan säga är, att en av de saker vi alla måste förstå när Disclosure sker är att vi är en del av en stor familj, en rymdfamilj. Den sträcker sig från ena änden av den här galaxen till den andra och över en massa galaxer som ligger långt från den plats vi befinner oss just nu. Dessa galaxer har också människor som har samarbetat med den Galaktiska Federationen. Så vi har den grundläggande sanningen, att vi alla är ett, - att det finns ett stort levande universum och att det här levande universat äger många förnimmande varelser som stort sett ser likadana ut som vi. Och dessa varelser delar alla med oss ett stort behov av att komma samman för att vi ska använda våra gemensamma energier för att utveckla skapelsen. Och vad kommer att utföras med de här andra sanningarna? Jo, de handlar om din egen natur, om vem du är såsom ett fullt medvetet väsen, - om hur er natur reagerar på er värdplanet, på det stjärnsystem som ni befinner er i och er själva, - hur ni för samman dessa system. Stjärnnationer är något mer än bara människor som kommer samman och löser problem. Det är också en ritual om att förstå att det finns ett naturligt energiflöde och liv i varje stjärnsystem. Och vad det handlar om, är att överföra detta, underhålla det och föra fram det till dess fulla potential. Att vara fullt medvetna människor handlar om detta, och de kommer att förklara allt för oss när de vid sina utsändningar äntligen får en chans att ha långa samtal om vilka de är och vilka vi är.

Maarten: Åh, det där är vackert. Jag väntar på detta gudomliga ögonblick. Får jag ställa några sista frågor.

Sheldan: Visst, gå vidare.

Maarten: Det jag tycker är viktigt i dina meddelanden är att de är mycket detaljerade och ibland förklarar mycket komplexa samband vad gäller aktiviteter mellan de Jordallierade, den Galaktiska Federationen och Illuminaterna (den mörka kabalen). Jag förstår att förhandlingar pågår just nu och enligt dina sista meddelanden går vi mot en punkt, inte bara för Disclosure, utan där saker och ting blir gjorda. Jag frågar mig själv; den Galaktiska Federationen befinner sig naturligtvis i 5: e dimensionen och högre. Hur är det möjligt för dem att ”samverka”, att förhandla med dessa människor som haft makten på den här planeten under så lång tid, tretton och ett halvt tusen år? Hur kan de stjälpa denna makt, och få allting klart, få krigsmaskinen ur funktion, osv. Den här maskinen, som har verkat under de senaste 100 åren, är så strikt och så svår att penetrera. Hur och varifrån får de denna intelligens, hur gör man detta?

Sheldan: Ja, du vet, de har en teknik som för oss verkar vara underverk eller en sorts mirakelteknik. De kan se in i våra sinnen och exakt förstå vad vi pratar om. De kan ta vilken uppfinning som helst på den här planeten och direkt förstå och samverka med den, så det finns egentligen inga hemligheter för dem. De vet vad som pågår. De har använt detta även när de behöver delta vid möten etc. Vad de helt enkelt gör är att de sänker sina frekvenser, så att de kan visa sig och naturligtvis visar de sig bara där de är helt säkra och där en samverkan kan ske utan problem. Ibland tar de upp dessa människor till ett skepp, ibland tar de sig till en mycket speciell plats där de lägger kraftfält runt omkring sig och platsen så att ingen kan blanda sig i. Det här är totalt hemligt. Det är så här man gör detta. Och det måste man göra eftersom de mörka har en viss makt som getts dem och som de använder sig av och tvingar motparten att använda samma mynt. Det är detta som sker, och att välta det mörka över ända är tyvärr inte riktigt färdig ännu, men det är mycket nära.

Maarten: Det är mycket nära, ja, låt oss hoppas det. Här har vi Marc från New Jersey.

Marc: Min fråga handlar mer om teknik. Vid Avslöjandet och vid tillkomsten av fri energi, kommer vi då att förändra våra bilar osv. eller kommer tekniken att förändras så radikalt att vi inte behöver något sådant?

Sheldan: Det pågår ett jättelikt resonemang om detta mellan de Jordallierade och Federationen: Bör man bara leverera oss fordon som man holografiskt kan skapa direkt, eller ska vi gå igenom ett massivt konverteringskoncept på två månader. Man argumenterar fortfarande om detta. Så jag kan inte riktigt säga vad, även om jag känner för Federationens sak. Jag skulle föredra, att vi bara får något som kan göra allting, ett fordon som kan göra allt det vi har just nu, och mycket, mycket mera, - som kan flyga, som faktiskt kan teleportera oss från en plats till en annan om vi så önskar. Det är mycket lättare att använda ett sådant fordon, eftersom det fungerar med hjälp av sinnet. Du behöver bara en kort instruktionsperiod på några dagar, då du vänjer dig vid det faktum, att när du säger något överförs det direkt till tekniken. Så du måste lära dig att koncentrera dig på det du gör.

Marc: Så coolt. Tack så mycket

Maarten: Vi har Joanne på linjen.

Joanne: Jag heter Joanne och är från Rhodos. Min huvudsakliga fråga handlar om pengar. Pengar kommer verkligen inte att bli något problem, eller hur?

Sheldan: Pengar kommer inte att bli något problem. Man kommer att se på pengar som ett tillfälligt hjälpmedel mellan där vi är just nu och dit vi kommer när vi har ett fullt medvetande. Fullt medvetna varelser handskas naturligtvis inte med pengar eller med banker osv. Det är bara en tillfällig sak. Man tänker bara göra bankerna mer öppna och man kommer att skapa en ny hårdvaluta. Så hela processen under den här övergångsperioden är en av de saker som de nya regeringarna kommer att genomföra, - ha långa diskussioner på TV med sina befolkningar om det som sker och lägga ut saker på internet, så att folk kan läsa om det och i tidningar och tidskrifter, - så att folk får en bättre förståelse för den här övergångsperioden och inse att vi går från ett system med ekonomiska begränsningar till ett fullt medvetet överflödssystem, faktiskt övergången till ett fullt överflödssystem, där vi inte behöver oroa oss för pengar längre. Så detta kommer att förändras. Vi får en teknik som gör att vi kan skapa det vi behöver, vare sig det är mat, kläder, husrum, allt, hela processen ... ...

Joanne: Det var som jag trodde.

Sheldan: OK.

Joanne: Så, med andra ord, om folk har pengar på banken, och de lider eftersom de tror att de inte kan röra de här pengarna, är det lämpligt att tala om för dem: ”hitta din lyckliga plats, ta ut dina pengar, lev loppan?”

Sheldan: Nej

Joanne: Nej?

Sheldan: Jag skulle säga, stoppa där du är just nu, vänta på meddelanden, och gör sedan det du ser är det rätta och förnuftiga att göra.

Joanne: Kommer inte det att vara för sent? Jag är rädd för att alla banker kommer att stängas och ingen kommer att få ut sina pengar.

Sheldan: Nej, bankerna kommer att byta ägare, men det som finns i bankerna kommer inte att byta ägare.

Joanne: Åh, okej, jag förstår. Tack.

Maarten: OK Sheldan, vi har en sista minut innan vi måste sluta. Det finns en fråga från en vän till mig Geoffrey West, som jag har intervjuat. Han frågar om Gruppen Vita Draken (White Dragon Group). Kan du berätta något om den?

Sheldan: Den är en av alla grupper runt om i världen, ett av dessa hemliga sällskap som tillägnas Ljuset, Quan Yin t.ex. De finns här för att säkra att den här nya verkligheten manifesteras. De använder sina förmågor, sina resurser etc. för att säkerställa att allt sker så som det ska…. (stammar lite och säger "jag blir litet yr här på slutet"), att allt i samhället gå framåt och förändras så som det ska. Så var bara medvetna om att de vägleds av de Uppstigna Mästarna och är en del i processen för att skapa den här nya verkligheten och att de är en del av en grupp som jag bara kollektivt vill kalla de Jordallierade.

Maarten: Så White Dragon Group är bara en del av de allierade på Jorden.

Sheldan: Alldeles riktigt.

Maarten: Ja, Sheldan, jag hoppas allt är nära, att vi snart kommer att få se drastiska förändringar, och att vi alla kan höja oss såsom en mänsklig befolkning på den här planeten och gå den underbara framtiden till mötes som vi har tillsammans med den Galaktiska Federationens befolkning och med Agartherna.

Sheldan: Tack så mycket Maarten för att ha mig med i ditt program.

Maarten: Det var ett stort nöje, Sheldan, och jag ser fram emot ditt meddelande som kommer ut nästa tisdag.

Sheldan: OK, jag är glad att jag har fått den här stunden med dig. Jag vill säga: Tack: Za Zu Ma! Och, som vi säger det på Sirius "Var i Glädje": Selamat Ja!


Engelska utskriften: Puk
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


Share |

Would you like to comment on this article? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge