Home > > Blossom Goodchild - 31 maj 2020

Blossom Goodchild - 31 maj 2020

Blossom: Detta blev ett ganska så själv-fördjupat samtal, men det verkar som om många känner som jag, så jag hoppas att mitt fördjupande blir användbart.

Hallå där igen, kära vänner. Någon ställde en fråga som jag aldrig tänkt på. Jag vore tacksam om ni kunde svara på den.

FoL: Välkommen, käraste Blossom. Vi är alltid glada för att kunna gå in i en konversation med dig och acceptera då du känner behov av att fråga om något ”särskilt”, vi ska försöka vårt allra bästa att svara så riktigt som vi anser passande.

Blossom: Ok, tack ska ni ha. Ni talar ofta om att dessa här nere som utvalda, bara de ”starkaste av de starka”, etc., och många har fått stå tillbaka, så att säga. Hur kommer det sig då, att vi har våldtäktsmän, mördare, och alla som verkar ha förmörkade själar här nere och som verkar bidra till mörkret, inte till Ljuset ?

FoL: Det är verkligen en förträfflig fråga. Vi skulle svara i Sanning att dessa själar, som verkar för andra själar att vara av mörker, de har också sitt uppdrag. De också, vet att erfarenheten av Liv på Jorden är den ”snabbaste” vägen för en själ att färdas på vägen mot Upplysning. Därför har de lika mycket ”rätt” att vara här som någon som vandrar Ljusets och Sanningens väg och i tjänst för andra.

Blossom: Ja. Men om fler av de goda hade valts, skulle det väl säkerligen inte det behöva vara en sådan röra?

FoL: Blossom ... ”röran” var oundviklig. Toppen* på denna röra är ni i Nu och den har skapats av var och en av er oavsett om ni anser att ni är av den Ljusare eller mörkare läggningen. Er värld är ett ”mischmasch” av allt detta ... och det är nu som Spelet ... Experimentet ... har nått sin yttersta position där man kommit överens om att FÖRÄNDRING MÅSTE SKE ... För Alltings och Allas Allra Bästa.

Blossom: Jaha, fattar detta! Men, vore det inte bättre för dessa själar som önskar tillfoga skada, att de sattes på en liten plats någonstans ”utom” Planeten ... alla de tillsammans och för att de skulle spela ”sitt spel” på/med varandra? Varför, som vi förstår det, ska”oskyldiga själar” bli deras offer?

FoL: Därför att, Blossom, era liv är Ändlösa. Någon som ni anser vara oskyldig nu, kan en gång mycket väl ha varit förövaren.

Blossom: Så vi talar om karma här?

FoL: Det gör vi! Karma är inte nödvändigtvis att ”ge igen” från en själ till en annan. Det fungerar inte så. Ändå, för en själ som omvänds ... kan den ”be” om samma erfarenhet ... av känslan ... om det som de tillfogade en annan ... för att VETA skadan som de la på en annan ... för att förlåta sig själva. Detta är bara ett exempel av många fler ... som passar in på frågan.

Kom också ihåg, att det finns VAL. Vi kan inte, ingen kan, blanda sig i en annans val. Om någon väljer att slå in på en väg som inte leder dem till Ljuset, så är det dras beslut. De kan ha haft alla goda föresatser innan de kom ... och ändå gick de vilse längs vägen.

Blossom: Så, utan att ifrågasätta, inte nödvändigtvis de starkaste av de starka då?

FoL: Så, utan att ifrågasätta ... hur stark känner du dig just nu Blossom?

Blossom: Ah, touché! Högsta poäng. Ni har förstås tonat in er på min Energi. Därför att, svaret på detta är ... Inte alls särskilt stark! Faktiskt så känner jag mig så ”svag” i min så kallade styrka. Jag är medveten om all er undervisning, särskilt mantrat för att hålla mig uppe, ändå, verkar jag sjunka med en sten fast vid fotknölarna och kan inte bry mig så mycket att jag knyter upp den! Förstår verkligen vad ni menar. Jag hade fel som dömde.

FoL: Inte fel, Käraste Blossom. Det är bara svårt att vårt perspektiv på/av allt är så väldigt annorlunda i Vibration i/från var vi vistas.

Blossom: Så säg mig ärligt ... (varför behöver jag ens säga så till er när jag vet att ni gör det) för de av oss som känner att vi ”misslyckas totalt” just nu med vårt syfte, vårt uppdrag här nere, är ni besvikna på oss? Ni säger att det kommer att bli mycket värre ... och för min del så gör jag inte så bra ifrån mig med att förankra Ljuset och skicka Regnbågar just nu och det bara i skede ett!

FoL: Blossom, Käraste Blossom, NI ÄR MÄNSKLIGA VARELSER AV LJUS! Det som vi erbjuder er är stöd för att kalla fram FÖRÄNDRINGEN som ni är i. Det är inte så att vi på något sätt räknar poäng på hur bra ni sköter er. När vi ser att någons Energi och tillstånd är lågt, skickar vi Kärlek. Vi dömer inte.

Vi är inte där nere mitt i allting. Många av er är starkt sensibla för Energin på och runt er Planet under dessa tider. När ni till slut kommer att höra vad som faktiskt pågår just nu, i vad som ni uppfattar som en ”inkubationstid” ... kommer ni att förstå precis. ”Inte undra på att jag mådde så dåligt” kommer ni att säga.

Blossom: Men, ändå ber ni oss att stå rak i ryggen i vårt Ljus ... för det var för dessa tider vi kom ... och jag känner att mitt batteri är nästan slut.

FoL: Vårt förslag för detta skulle vara att då vila och ladda om. Vi råder er verkligen inte att bestraffa er för att ni känner som ni gör.

Blossom: Ja, jag vet att det inte hjälper upp min svåra situation. Jag verkar till och med bestraffa mig för att jag bestraffar mig!

FoL: Det kommer att bli ett skifte i Energierna som kommer att lyfta upp er anda.

Blossom: Ett skifte i Energier FÖRE vilket skede TILLDRAGELSEN än blir i?

FoL: Ja. För vi har sagt det förut ... man kommer att känna de preliminära effekterna av detta som förberedelse för den faktiska händelsen.

Blossom. Det är inte vår policy att underminera eller motsäga någon annans meddelanden ... men, det talas om att sommarsolståndet skulle vara tidpunkten för den stora SolFlamman.

FoL: Det talas, verkligen.

Blossom: Som det talades om Kometen Atlas som skulle orsaka så mycket förstörelse och kaos ... planerad att hända förra helgen. Med allra största respekt ... jag är här ... ännu ... all elektricitet fungerar etc. Jag menar ... inte konstigt att så många cyniska nu tar allt med en nypa salt.

FoL: Blossom ... var står ditt hjärta?

Blossom: Vad menar ni?

FoL: Just det. Djupt i ditt hjärtas innersta ... vad känner du?

Blossom: Ledsenhet.

FoL: Titta djupare.

Blossom: Dörren är stängd.

FoL: Öppna den. Gå in.

Blossom: Häftigt. Till min absoluta förvåning såg jag en hög med maskar helt insnärjda och vridande sig. Inte alls vad jag väntade mig. Jag trodde jag skulle få se en regnbågesfär eller något! Förstår ni nu vad jag menar?

FoL: Öppna nästa dörr.

Blossom: Jag har inte mina stövlar på mig och jag kanske halkar på maskarna! OK. Ett djupt andetag och jag sträcker ut min arm efter dörrklinkan ... och ... Åh! Åh! Åh! RegnbågeLandet ... jag öppnade dörren in i den vackraste vy av färger ... en Bro ... och en enorm Regnbåge. Jag började genast gråta. Det känns bara så långt bort från vansinnet som vi upplever i denna världen just nu.

FoL: Ändå är det bara ett par dörrar bort! VAR FÖRVISSAD I ERA HJÄRTAN. MASKARNA MÅSTE FÖRDRIVAS UT OCH DETTA BLIR I SKEDE TVÅ!

Blossom: Wow! Ni sa vad som skulle hända i Skede Två. Ändå ... Jösses, jag är så motvalls ... händer inte detta i under ytan just nu?

FoL: Verkligen. Men inte offentligt ... som det är. Det är mycket spekulation invävt in i det som är Sanning och det som utropas som Sanning ... när det bara är spekulation!

Blossom: Som jag önskar att ni ville/kunde ge oss lite vinkar.

FoL: Blossom, när tidpunkten är passande för att göra så och inte ett ögonblick tidigare ... KOMMER ALLA ATT VETA VAD SOM SKA VETAS.

Under tiden, med så mycket Kärlek som sänds till var och en ... så koncentrera er på RegnbågsLjus ... se er själva gå över Bron och sitt där en stund, och när ni är klara, gå tillbaka igen och känn er förnyade och stärkta ... I VETSKAP OM ATT NI INTE KAN MISSLYCKAS.

Blossom: Tack så mycket Gänget. Puh ... vem kunde tro detta! Vi har väntat så länge och sagt ”Sätt igång!” och nu när det är här så gillar jag det inte! Jag ska lägga om kursen när jag arbetat igenom denna ”invärtes förekomst”. Jag är Kärleken. Jag är Ljuset. Jag är Sanningen. JAG ÄR:

FoL: Ett skede, Käraste Blossom, Käraste själar ... bara ett skede!

Blossom: I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst, JAG ÄR.

*När de säger ”toppen” ... känner jag det fullständiga scenariot som det ska spelas upp. Jag känner inte att de menar att skede ett, som vi är i nu, är toppen av röran.

** Jag spelade in en Regnbåge Bro meditation med Vita Molnet, som jag hoppas kunna lägga upp under veckan på youtube.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inger Axbrink


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!