Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > 1950s mänskliga ETs förbereder oss för Den Gyllene Tidsåldern

1950s mänskliga ETs förbereder oss för Den Gyllene Tidsåldern – Videos och dokument!

Skrivet av David Wilcock fredagen den 22 juli 2011

Människoliknande Ets besökte Jorden under 50-talet och berättade för oss att Uppstigning skulle kunna uppnås inom en nära framtid, tack vare en naturlig cykel. Förbluffande nya videos och dokument har dykt upp som bekräftar detta!

Med början på sena 40-talet och tidigt 50-tal började människoliknande ETs systematiskt göra kampanj för at kontakta folk i många olika länder runt om i världen. Hur kunde det finnas människor som såg ut som vi – när de aldrig varit födda på Jorden?

I min nya bok The Source Field Investigations, släpps den 23 augusti, ger jag underbara, nya bevis på att DNA börjar som en energivåg – och kräver inte någon fysisk molekyl för att existera.

Strukturen i DNA existerar därför genom hela Kosmos. Vi är en universell och galakstisk design, inte en produkt av slumpmässiga mutationer på Jorden – och människorna har oberoende utvecklats på många olika världar.

Enligt min åsikt är detta den enskilt största överraskningen som vi har på lager för oss när Avslöjandet äntligen kommer – och det kommer definitivt. Det är en fråga om när, inte om – en del kommer att vägra att tro på det tills det faktiskt händer. Det finns dramatiska bevis på en mediakampanj för att tala om för oss den sanningen som är fortsatt mer och mer kraftfull och ihållande – men de senaste detaljerna får vänta för framtida artiklar.

FÖRBERED ER FÖR EN GYLLENE TIDSÅLDER

Då de är utanför tiden har dessa ET-besökare på Jorden gjort sitt bästa för att förbereda oss för en kommande Gyllene Tidsålder som, enligt dem, var extremt överhängande – även i vad vi kallar 50-talet. Detta var definitivt inte första gången de hade kommit hit.

Jag vill understryka detta, och mycket annat, i en innehållsrik ny 90-minuters dokumentär film som vi väntas släppa på min YouTube-kanal innan slutet av månaden, gratis – med titeln The Soruce Field Investagions.

Vi filmade den på Boston Convergence och den är nu i förproduktion – med samma kvalitet som vår mycket omtyckta Access Your Higher Self video serie! Jag förväntar mig att denna nya video kommer at vara åtminstone lika populär som 2012 Enigma – och kanske ännu mer, då jag baserade den på bevisbar vetenskap från boken, och knöt ihop mängder av lösa ändar från den ursprungliga klassikern. Jag är mycket glad över den!

Intressant nog var UFOs siktade över London inom en timma från det vi började London Convergence förra månaden. UFOs visade sig sedan över Holland inom en dag när jag talade inför nästan 200 personer i Amsterdam.

Det finns inget sätt att få veta exakt vad detta betyder. Det kan även vara skojare som medvetet riktade in sig mot oss. Många av er mailade oss om detta, och jag ville nämna det därför att ni bad mig att göra det. Om detta är bevisbart äkta UFOs och inte CG-bluffar, då verkar det vara nästa omgång efter vad som hände på nyårsafton.

ALLDELES SOM NYÅRSLÖFTET

Då år 2010 hade rätt om att bli år 2011 så tittade jag på mig själv på History Channel där jag säger att ETs vill avsluta hemligheterna och ha en galaktisk familjeåterträff. Samtidigt bevittnade en nära vän till familjen fem basketbollstora, röda UFOs som svävade över ett fält bara några få kilometer från där jag var vid den tidpunkten. Hon var andlös, det var första gången hon såg ett UFO. Jag tvivlar starkt på att det blir den sista. Telefonen ringde upphetsat inom minuter när jag avslutat tittandet på videon, precis efter att det blev år 2011.

Det största fågelnedfallet inträffade på exakt samma fönster i tiden. Tusentals fåglar föll från luften i till synes en HAARP-relaterad incident, eftersom deras kroppar visade massivt trauma. Jag insåg genast att detta sannolikt var resultatet av den Gamla Världsordningens desperata försök att bekämpa en ET-attack mot deras arsenal av exotiska leksaker – baserat på vad jag redan hade publicerat vid den tidpunkten.

Denna iakttagelse hade en enorm inverkan på mig, och jag har faktiskt inte haft tid att absorbera den fulla innebörden, förutom att hålla ett öppet sinne och behålla fokus på mitt jobb.

ETs FÖRHINDRAR KÄRNVAPENKRIG

Den forntida historien är laddad till bristningsgränsen med bevis av mänskliga ETs som besöker Jorden, som jag har avslöjat i sju episoder av ”Ancient Aliens” på History Channel i den kommande videon och i den nya boken.

Kärnvapenkrig var ett mycket realistiskt hot under 50-talet, precis som det är idag. Vi hör ingenting om det så mycket längre, men de största nationerna i världen är beväpnade till tänderna med planetdödande vapen. Detta problem har uppenbarligen lett till att ETs ingriper mycket mer direkt i Jordens angelägenheter är de normalt skulle göra för att förhindra möjligheten av ett utbyte av kärnvapen.

KINAS ÖVERRASKNING I OKTOBER NU BEVISAT

Om du är en regelbunden läsare av den här webbsidan kommer du redan att vara väl insatt i vad jag har kallat ”Kinas oktoberöverraskning”. De flesta av artiklarna i Davids Blog sedan November 2010 har diskuterat denna fantastiska historia, i alla fall till en viss grad.

Historien fortsätter att bli mer och mer intressant och det har nu blivit enorma nya framsteg då media lyste upp förra veckan med rapporter om att ett cigarrformat moderskepp svävade över basen där 50 ICBMs blev bortkopplade förra oktober - i 26 timmar!

Den plötsliga, oväntade publiceringen av denna nyhet ger övertygande nya bevis på att mina källor var riktiga. Såvitt jag vet var jag den enda stora UFO-utredaren som har kopplat alla dessa punkter tillsammans och publicerat dem i förväg!

REUTERS ARTIKEL OM UFO SOM STÄNGDE AV MISSILER I OKTOBER

http://www.reuters.com/article/2011/06/20/idUS185480+20-Jun-2011+PRN20110620 

Robert Hastings: Oidentifierade luftobjekt siktade under oktober 2010 kärnvapenmissil incident. – PR Newswire.

TAOS, N.M. 20 juni 2011/PR Newswire-US Newswire – den 23 oktober 2010 förlorade F.E. Warren Air Force Base i Cheyenne i Wyoming tillfälligt förmågan att kommunicera med 50 av sina Minuterman III missiler.

De fem Missile Alert-anläggningar som ansvar för lanseringen av dessa ICBMs–Alpha via ECHO och som består av den 319e Strategiska Missilskvadronen – skulle inte ha kunnat göra detta under perioden för avbrottet.

Denna dramatiska historia läckte ut till Mark Ambinder, en medredaktör vi The Atlantic, som publicerade den tre dagar senare. Det amerikanska flygvapnet erkände snabbt problemet och sa att ett back-up-system kunde ha utfört uppgiften och hävdar att avbrottet hade varat under endast 59 minuter. Men det påståendet är osant, då två missiltekniker som är stationerade på F.E. Warren säger att kommunikationsproblemet egentligen varade över flera timmar.

Betecknande nog, samma individer rapporterade iakttagelser av ”många team” av enorma, cigarrformade farkoster som manövrerade högt ovanför missilfältet på dagen för avbrottet. Den enorma farkosten liknande den som fanns under första världskriget, den tyska Zeppelinaren, men hade inga passagerare eller någon reklam på sidorna, som ett kommersiellt luftskepp skulle haft.

Det konfidentiella Luftvapnets källor rapporterade också att deras skvadronbefäl hade varnat vittnen för att tala med journalister eller forskare om ”saker de kan eller kanske inte har sett” på himlen och har hotat med stränga straff för var och en som bryter mot säkerheten. Följaktligen måste dessa personer vara anonyma just nu.

Den oroande informationen lämnades till kända forskare och författaren Robert Hastings som, under de senaste sju månaderna har intervjuat poliser och civila ögonvittnen om den pågående UFO-aktiviteten i närheten av F.E. Warrens ICBM-platser mellan september 2010 och april 2011. Hastings har just publicerat en detaljerad redogörelse för denna utveckling med titeln ”Huge UFO Sighted near nuclear missiles during october 2010 Launch system disruption” som kan läsas på:

http://www.theufochronicles.com/2011/06/huge-ufo-sighted-near-nuclear-missiles_19.html 

Incidenten den 23 oktober inträffade mindre än en månad efter Hastings UFO-bomb den 27 september 2010 i anslutning till presskonferensen vid National Press Club i Washington D.C: under vilket sju veteraner från US Air Force diskuterade UFO-räder vid kärnvapenplatser under det kalla krigets era. CNN visade den händelsen, en video i full längd kan ses här:

http://www.youtube.com/watch?v=3jUU4Z8QdHI 

Enligt veteranerna, inklusive två pensionerade överstar, involverade den fortfarande hemliga incidenten det plötsliga uppdykandet av en mystisk luftfarkost som kortvarigt svävade över ICBM och ibland störde missilernas väglednings- och kontrollsystem under en decemberkväll 1980, en diskformad UFO sände ner laserliknande strålar in till en depå med kärnvapenlager. Hastings sammanfattar: ”UFO-observationer nära F.E. Warrens missilplatser under de senaste månaderna – av Flygvapnets personal och civila – representerar der senaste kapitlet i UFOs och kärnvapnens saga. Det är en väl dokumenterad historia, avslöjad i hemligstämplade filer hos USAs regering och militära ögonvittnen, som sträcker sig tillbaka till december 1948. Oräkneliga officiella förnekanden om verkligheten i den här situationen har utfärdats genom åren, men förr eller senare kommer den här fantastiska historien att bryta ut vidöppet. Vad vi behöver nu är en modig whistleblower i regeringen som kommer fram med fakta och några djärva journalister som är villiga att behandla berättelsen seriöst och skriver om det”. HUFINGTON POST ARTIKEL OM UFO/ NEDSJUTNING AV KÄRNVAPEN

http://weirdnews.aol.com/2011/07/07/ufos-at-nuclear-missile-site-eyewitnesses-afraid-to-talk_n_881802.html#s283323&title=UFO_Over_Holloman 

”Det har aldrig tidigare hänt något så stort som detta, sa en militär som hade informerats om händelsen, enligt The Atlantic. ”Vi kan ta hand om kanske 5, 6 eller 7 på en gång, men vi har aldrig förlorat total kontroll och funktion av 50 st ICBMs…”.

Detta är inte första gången UFOs har rapporterats av militär personal vid F.E. Warrens Air Force Base. 1965 informerade flera personer, däribland basens befälhavare, till Flygvapnets Project Blue Book – den officiella studien om UFO mellan 1952-1969 – att deras bas var överöst med iakttagelser av okända luftfarkoster, inklusive et stor, vit ovalt formad farkost.

Ovanstående ingick i boken från 1972 ”The UFO experience: A scientific inquiry”, skriven av framlidne astronomen J. Allen Hynek, som tjänstgjorde som Project Blue Books vetenskapliga konsult.

Två år senare, under 1967, var Robert Salas stationerad vid Malmström Air Force Base i Montana. Den förre flygvapenkaptenen övervakade ett avfyrningskontrollcenter utrustat med 10 nukleära Minuteman-missiler när UFOs dök upp i skyn ovanför dem, precis när något oväntat inträffade med de 10 försvarsvapnen.

”När vi tittade på displayen framför oss började missilerna gå in i ett icke startbart skede. De kunde inte startas – de gick från grönt till rött”, berättade Salas för AOL, och förklarade hur det var extraordinärt att så många missiler kunde krångla på samma gång.

I efterdyningarna av den incidenten blev Salas och hans besättning tillsagda att hålla tyst. Han rapporterade: ”De ville att vi skulle underteckna papper som sa att vi aldrig talat om detta och svära på att vi inte ens skulle tala om detta med våra fruar eller någon av de andra flygarna på basen – ingen annan”.

”Om jag gick ut med detta när jag fortfarande var i tjänst skulle jag ha varit i Leavenworth (maximalt, federalt säkerhetsfängelse) och brutit ner stenar i småbitar”, sa Salas, en av de officerare som Hastings presenterade i Washington i september förra året. Detta kanske förklarar varför Hastings anonyma källor är så ovilliga att gå ut till allmänheten och prata om de nyligen inträffade händelserna vid Wyomings F.E. Warren basen…

”Det övergripande problemet är att USAs regering inte vill erkänna verkligheten om UFO och det faktum att de är överlägsna farkoster som flygs av okända entiteter som har ett tydligt och fortlöpande intresse i den här nationens kärnvapenprogram”, spekulerade Hastings. ”Och det är inte bara något man kommer att erkänna för allmänheten. Och det är helt klart den policy som de har fört sedan 1940-talet”.

David Wilcock
Website: www.divinecosmos.com 
Svensk översättning: Gertie


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge