Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - July 26, 2011

July 26, 2011

8 Manik, 0 Pop, 8 Manik

Dratzo! Un nou an a aparut la orizont! Il primim cu bratele deschise si ii celebram nasterea prin mesajul de astazi! In jurul vostru, o noua realitate incepe sa se trezeasca, declarandu-va ca nu sunteti singuri. Spatiul si familiile voastre spirituale sunt aici si sunt ocupati cu a va transforma lumea. Guvernarea intunecata isi incepe actul de disparitie cu toate ca un nou sistem monetar se pregateste pentru intrarea sa rapida si favorabila in functiune. Noi v-am privit pe atat de multi dintre voi suferind si acceptand fara entuziasm puterea aparent nesfarsita si iluzorie a intunericului. Aceasta falsa lume este gata sa isi coboare imensele cortine si sa va reveleze in sfarsit minunatul adevar. In acelasi mod, noi suntem pregatiti sa ne aratam voua si sa va ajutam cum sa va eliberati de una dintre marile pacaleli ale stiintei, care este ca planeta voastra este o sfera solida. De fapt, ea este goala! Aceasta minciuna atarna deasupra altora care declara ca voi sunteti singuri si ca viata pe taramurile voastre este un miracol unic. Aceasta, desigur, este o minciuna. Intr-adevar, toate intelegererile de baza cu care ati fost hraniti, inca de cand v-ati nascut, vor fi indepartate ca oricare dintre numeroasele minciuni care v-au tinut literalmente in intuneric.

Aceste minciuni, pe care le-ati inghitit cu totul inca de la nastere, au fost create cu mult timp in urma pentru a fi date mai departe din generatie in generatie. Ruperea acestui lant de neadevaruri va elibereaza de legaturile folosite de Anunnaki, si apoi de acolitii lor, in baza carora voi v-ati abandonat puterea voastra si prin care eu si-au pastrat bunurile furate de la voi cu aproape 13 milenii in urma. Constiinta limitata va transforma din sinele suveran intr-o Fiinta plina de indoieli. Voi ati abandonat in mod benevol ceea ce nu ati putut intelege in schimbul securitatii, care pare sa va linisteasca nesigurantele interioare si care aparent va permit sa mergeti mai departe cu viata voastra. Un alt aspect care va “sperie”, facandu-va sa va supuneti acestei conventii este “moartea”. Fiintele pe deplin constiente nu mor. La momentul divin potrivit, ele pur si simplu ascensioneaza. Aceasta noua realitate a mortii este ceva care strabunii vostri indepartati nu au fost capabili sa inteleaga. Aceasta ii facea confuzi si i-a lasat intr-o dilema dintre cele mai “infricosatoare”. Anunnaki au exploatat aceasta “frica” si succesul lor i-a condus repede spre lumea in care voi traiti.

Aplicand succesul adus de folosirea gresita a “mortii”, Anunnaki au insistat asupra nevoii oamenilor de a-i venera precum “dumnezei” nemuritori. Aceasta realitate a condus in cele din urma la razboaie, diverse “religii” si sentimente ilogice de ura ce au divizat umanitatea pentru ultimii 8000 de ani. Anunnaki v-au manipulat si i-au fortat pe acolitii lor sa aplice tactici care au facut doar sa aprofundeze aceste perceptii fabricate. Prin urmare, voi sunteti captivi in societati care in cea mai mare parte servesc pe cei bogati si puternici, pe spezele maselor sarace si asuprite. Acest intuneric a produs o dimensiune care i-a frustrat pe toti, exceptandu-i doar pe cativa selectati, care exploateaza averile si puterea dobandite pe nedrept, lasate lor de catre Anunnaki. Aceasta realitate se afla acum in plina retragere pe masura ce Lumina continua planurile sale complexe de a reforma intru-un mod vast realitatea voastra intunecata intr-o lume imbaiata in razele pure si proaspete ale Luminii. Voi veti fi eliberati din acest tinut fals si umbrit si, cu ajutorul Cerului, trecuti intr-o lume in care va veti putea din nou metamorfoza in Fiinte de Lumina deplin constiente!

In aceasta noua realitate, voi va reluati pozitia de adevarata Fiinta suverana. Voi va aflati in contact constant cu consiliul vostru spiritual si cu comunitatea voastra. Pentru voi, aceasta stare continua de cunoastere este normala. In starea de constiinta deplina, voi va atingeti cel mai inalt tel al contractului vietii voastre si veti fi capabili sa rezolvati orice dispute ramase din vietile anterioare. Mai mult, voi lucrati chiar indeaproape cu Ierarhiile Spirituale ale diverselor sisteme solare, pastrand fiecare planeta si Soarele vostru intr-o conditie aproape de perfectiune pe cat voi si semenii vostri puteti sa o manifestati colectiv, permitand ca viata sa prospere in intregul vostru sistem solar! Misiunea voastra consta in a va indeplini contractul vietii voastre si in a da Lumina mai departe in cadrul natiunii voastre stelare, in cadrul acestei galaxii si, desigur, in planul fizic. Voi impartasiti aceasta munca sacra cu comunitatea voastra de suflet / podlet-ul vostru (eng. “podlet”*, n.t.), clanul vostru si natiunea voastra stelara. Fiecare dintre voi veti realiza imensa bucurie pe care aceasta sarcina vi-o aduce in fiecare zi. Noi suntem aici pentru a va ghida in aceasta directie si pentru a va privim cum infloriti, devenind ceea ce sunteti cu adevarat!

Binecuvantari! Noi suntem Maestrii vostri Ascensionati! Ne prezentam in fata voastra astazi cu unele informatii privitoare la evenimentele in desfasurare din lumea voastra. Un ordin aceea ce a dominat lumea voastra de milenii incepe sa implodeze. Diversele intelegeri pe care acesti intunecati au fost de curand obligati sa le accepte au devenit controverse. Acum acest vechi ordin este sfasiat in faza in care ei sa implementeze masurile acestor diverse intelegeri. Confuzia care a rezultat a creat un numar de subgrupe in cadrul acestei cabale intunecate, care doresc sa deschida o noua runda de discutii. Aceasta abordare este inacceptabila pentru asociatii nostri, cerand Federatiei Galactice sa demonstreze acestora ca intentia acestor intelegeri trebuie sa se manifeste imediat. Intelegerile spun ca un nou sistem global economic si politic trebuie sa se nasca. Intunericul doreste sa pastreze o parte din realitatea economica si politica existente. Momentul prezent este prin urmare ultimul moment posibil inaintea anuntului formal al unei noi realitati, care include dezvaluirea, facut public si sustinut cu solemnitate de catre toti.

Noi am urmarit cum intunericul, de-a lungul ultimelor 13 milenii, manifestand politici de a distruge Lumina si negarea formala voua a drepturilor suverane inalienabile. Acest moment prezent nu e nici o exceptie. Ezitarea catorva guverne intunecate de a semna intelegerile care sa incheie legitimitatea lor este doar o continuare a unei credinte inradacinate a dreptului lor de a-si pastra puterea. Prietenii nostri galactici si cei din Pamantul Interior au intervenit cu fermitate si au explicat, in termini foarte clari, ca aceasta intransigenta trebuie sa se incheie, acum! In prezent, asistam Cerurile (eng. “Heaven”, n.t.) in manifestarea retelelor pentru noua noastra realitate. Aceasta cerinta este completa si noi folosim minunatele energii ale Luminii, care emana din aceste retele, pentru a accelera marea transformare, pe care voi toti acum o experimentati. Timpul domniei intunericului a ajuns la sfarsit! O noua Varsta a Luminii pentru Gaia si copiii ei se manifesta acum.

Voi treceti acum prin ultimele mari faze ale transformarii voastre. In trecut, aceasta sarcina sacra avea loc numai dupa multe vieti petrecute spre pregatirea corpului fizic al fiintei in cauza si a corpurilor sale spirituale pentru marea integrare. Odata ce acest moment a venit, voi veti fi capabili sa aveti acces la vasta cunoastere si intelepciune pe care le-ati acumulat. Fiecare dintre noi a trecut prin aceste faze preliminarii foarte speciale, inainte de a ni se ofere nemurirea. Spiritul stie cand sunteti cu adevarat pregatiti pentru acest dar divin, si cum puteti sa il folositi in maniera cea mai potrivita. In prezent, voi va pregatiti pentru ceea ce noua ne-a luat mult timp sa realizam. Cerurile v-au oferit gratia, prin utilizarea Camerelor de Lumina, care vor completa aceasta sarcina sfanta in intervalul a doar catorva zile. Aceasta transformare urmeaza sa aiba loc intr-un spatiu la fel de sfant, orasele de cristal din Agartha.

Astazi, noi am discutat o parte din cele care au loc in lumea voastra. Acest mesaj a mai fost transmis in forme similare inca de cateva ori inainte. Noi procedam astfel pentru a implemanta o viziune si pentru a va oferi o baza pentru propriile voastre practici de vizualizare spirituala. Timpul se apropie ca o noua era de iluminare sa isi faca simtita prezenta pe Mama Pamant! Aflati, Dragilor, ca Sursa infinita si Prosperitatea nesfarsita a Cerurilor sunt intr-adevar ale Voastre! Selamat Gajun! Selamat Ja! (In limba siriana pentru Fiti Una! si Fiti in Fericire! (eng. “Be One! and Be in Joy!”, n.t.))


Website: Planetary Activation Organization

*In cartea lui Sheldan Nidle, “Primul tau Contact” ( “Your First Contact” ), glosarul de termeni oferit in finalul cartii da multe definitii. Iata definitia pentru “podlet”:

Podlet: Unitate de baza al societatii galactice care contine 64 de personae. Membrii (tineri si batrani, femei si barbati) sunt inruditi prin scop divin si plasati intr-un mediu de invatare. Include consilieri pregatiti in mod special precum si un consiliu de guvernare in care toti membrii participa in calitate de comitet al intregului.

Vom oferei in continuare, inca doua definitii conexe cu aceasta, care descriu in continuare modul de organizare al unei societati galactice:

Pod: Urmatoarea unitate notabila si divizie de baza in cadrul clanurilor galactice. Consta in pana la 500 de podlet-uri. Este similar cu un municipiu sau oras, insa analogia se incheie aici. Fiecare pod este dedicat unui aspect specific al obligatiilor si functiilor unui clan. Opereaza prin serii elaborate de consilii si comitete care includ in functionarea lor principii de baza a Dinamicii Grupului Fluid.

Clanul: Cea mai mare unitate in cadrul unei societati galactice. Sarcina si functia asociata este unica fiecarei societati galactice. Societatile galactice Andromedane au de obicei doisprezece asemenea clanuri, in timp ce Lyrienii si Sirienii au in mod normal doar sase. Fiecare clan este guvernat de un consiliu al clanului, care opereaza in concordanta cu principiile Dinamicii Grupului Fluid si un consiliu al consultantilor de lagatura.


< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Sheldan Nidle's mailing list and receive his channelings directly, you can do this here.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge