Home > > Sheldan Nidle - July 9, 2013

Sheldan Nidle, 9 lulie 2013

6 Ahau, 8 Kumku, 9 Eb

Dratzo! Ne-am întors cu informatii pentru voi. Realitatea voastră se schimbă! Cabalistii întunecati în panică, caută modalităti tot mai disperate de a resolva dilemele lor în crestere. Asa cum am arătat de multe ori, nu există nici o cale de iesire pentru ei, pentru a scăpa de înrăutătirea situatiei lor, folosind vechile metode necinstite. Lumina este în proces irezistibil de a lua înapoi această împărătie, si să o redea în conditii de sigurantă, de către directia sa blîndă. Această directie, pînă acum, a luat o serie de decizii, care permit diferitelor forte ale Luminii, să pregătească un nou sistem financiar, si o nouă guvernare, pentru popoarele suprafetei Pămîntului. Gaia este foarte bucuroasă cu ceea ce a fost realizat. Maestrii Ascensionati ai săi, sunt sustinuti de către un grup de indivizi dedicati a impinge întunericul de la putere, si a institui o nouă eră pentru toti. Etapa următoare, presupune o serie de declaratii, care permit noilor monede garantate în aur, să închidă în mod oficial, era monedei fără valută, si să termine cu mecanismul de profituri, proiectat pentru a ajuta putini, să acumuleze vaste bogătii, pe spatele multora. Aceasta, cu toate acestea, este doar una dentre reformele care vor fi incorporate în noul sistem financiar.

Nucleul existentei noului sistem financiar, este de a oferi prosperitate universală, si a rupe coloana vertebrală a cartelurilor bancare private. În lumea voastră au existat întotdeauna, acei care au folosit băncile, pentru a aduna o mare bogătie pentru ei însisi, sechestrînd-o în mîna a cîtiva favorizati. Acest lucru va lua sfîrsit acum, si va fi transformat într-un sistem, care produce bogătie pentru toti. Acest sistem nou, trebuie să vă ducă repede, dincolo de teoriile voastre actuale ale universului fizic, si filozofiile voastre limitate ale trecutului, si să demonstreze activ, legea universală a abundentei, aducînd bogătie pentru fiecare, pe planeta voastră. Făcînd acest lucru, el va crea o realitate complect nouă, care nu are nevoie de bani ca atare. Ea va deveni rapid, o societate fără bani, bazată pe tehnologii care fac ca productia si agricultura să devină învechite, transformînd astfel própria natură de cum vă definiti voi proprii. Cînd voi veti depăsi modul vostru actual de viată pentru a supravietui, descrierea muncii voastre, si nivelul său de plată, va înceta să fie definit. Atunci, cine sunteti voi într-adevăr si cu adevărat în străfundurile voastre, împreună cu talentele voastre neexplorate, va putea veni la suprafată, creînd o societate în care fiecare devine o Fiintă sfîntă, onorată pur si simplu, pentru a fi cine, în realitate este.

Măstile sociale, pe care voi le-ati folosit, si dilemele care acum vă apasă pe voi, trebuiesc să fie dizolvate, si cînd se va întîmpla asta, adevăratul si minunatul TU (Voi), poate să apară. Această nouă si frumoasă Fiintă, si lumea sacră în care veti trăi, vor absorbi atentia voastră, ducînd la întelegerea unitătii universale. Voi toti posedati Viata, si capacitatea de a acesa la minunile care vi se prezintă în fiecare zi. Aceasta este adevărata “ monedă “. Pe măsură ce interactionati unii cu altii, sub această nouă lumină, voi veti experimenta Viata într-o nouă modalitate, învătînd cum să o sustineti, si energia spirituală incredibilă, care se varsă în tot ceea ce voi sunteti, si în tot ceea ce voi faceti. Acum voi vă găsiti pe drumul către plina constiintă ! Toate societătile galactice, cuprind patru legi sacre, date Îngerilor fizici de către Cer. Aceste aspecte de civilitate, sunt revăzute în fiecare zi, de către fiecare individ, si consilierii săi. Cerul si fizicalitatea se amestecă, forjînd o realitate care ia măsura complectă a competentelor, si a conexiunii cu spiritul tuturor. Din această fuziune, rezultă o metodă orgânică de organizare, pe care o numim “ dinâmica fluidelor de grup “. În ea sunt incluse principiile care formează structura nucleului societătilor noastre galactice.

O parte din misiunea noastră, este de a vă învăta aceasta într-un mod foarte practic si útil. Primul pas este, ca voi să vă puteti recupera sensul vostru natural de voi însisi. Acesta a fost pierdut, cînd voi ati fost implicati în structurile alienigene (străine planetei), a actualelor voastre societăti ale întunericului, care vă fac pe voi, ca să vă simtiti singuri si pierduti în interiorul ei. Această formă străină de a Fi si a simti, trebuie să fie inversată, folosind multă discutie delicată, care vă va reintroduce pe voi, la cine voi ati fost creati să fiti. Majoritatea dintre voi, a trebuit să se descurce pentru a supravietui, alegînd munci care nu exprimă cine sunteti voi cu adevărat (reali), si munca mentorilor vostrii individuali va fi pentru a vă orienta cu dragoste, pentru a găsi adevăratul vostru Eu interior. Aici, Maestrii Ascensionati ai vostrii, pot veni ei însisi, învătîndu-vă modul de a privi în interior, si a elibera auto-judecata negativă insuflată în voi, de către maestrii întunericului, cu scopul de a vă controla. Scopul nostru, este de a vă elibera, pentru ca voi să puteti redescoperi, acest Eu interior, un precursor esential, pentru reîntoarcerea voastră la obiectivul original: constiinta deplină. Această stare divină, aduce cu sine, mari revelatii asupra Cerului, si a istoria descendentei voastre ceresti, si vă re familiariză cu motivele pentru care voi ati ales grupul special în care v-ati născut.

Namaste! Noi vă binecuvîntăm Dragilor! Noi suntem Maestrii Ascensionati ! Un mare văl de Lumină, acoperă acum lumea noastră. Lumina coboară, aducînd cu sine binecuvîntările senine ale Inimii din AEON ! Evenimentele îndelung timp vorbite, trebuie să fie reale, si acest pămînt sfînt trebuie să aibă o nouă formă manifestată la suprafata ei. Noi împreună binecuvîntăm acest mare eveniment, si ne pregătim pentru prezentările noastre, pentru voi. În scurtul timp care rămîne, mute lucruri minunate se vor întîmpla. Acestă lună Iulie este cînd libertatea Americii si a Frantei fuseseră proclamate, si din această cauză că acestă lună trebuie să recunoască acum, o nouă nastere a libertătii. Asociatii nostrii sacrii, se găsesc în mijlocul unui proces, care trebuie să pună sfîrsit în mod legal, intreprinderii private care a condus lumea timp de secole. Timpul său a început să scadă, atunci cînd imensa sa lăcomie, a depăsit pînă si chiar limitele de auto-conservare! Prăbusirea sa, a devenit o chestiune de timp, asociat dispretului său arogant, pentru noua realitate, care oferă libertate si prosperitate pentru toti !

Binecuvîntările Cerului, sunt un dar divin constant, acoperind acest regat cu Iubire, Lumină si constiintă în crestere. Lumina ne-a dat sárcina de a veni înainte, si de a vă învăta să vă consolidati spiritul, si să extindeti cunostinta voastră asupra Cerului, si asupra originilor voastre îndepărtate. Această istorie, începe cu mult în urmă, în Sistemul Solar Vega, si implica o rasă de fiinte umane acvatice, si un mare cadou le este oferit, de către Ierarhiile Galactice. Această concesiune, a deplinei constiinte, a dus strămosii nostrii către Lumină, si cauza ei sfîntă. Si astfel a început o migratie, care eventual ne-a adus pînă aici, acum aproximativ 900 de mii de ani înainte. Am venit cu vointa Ierarhiei Pămîntului, si am început o călătorie, care ne-a dus departe, si atunci, înapoi la constiinta deplină. Aceasta este esenta unei adevărate povesti, pe care pretindem să v-o explicăm, în întregime, împreună cu multele sale aspecte spirituale si contexte.

Avem multe de clarificat, în ambitul acestei istorii. Cel mai important, este de ce ne-am întors, temporar, către constiinta limitată, si de ce este, cum voi vă întoarceti acum, în mod rapid si usor, către deplina constiintă, din nou. Starea de minunătie, care este deplina constiintă, ne-a luat multe vieti, si multă disciplină din greu si practică, pentru a o atinge, în timpuri trecute. Asta ne-a echipat cu o cunoastere în prima mînă, care acum formează nucleul învătăturilor pentru voi. Viitoarea fază de tranzitie, este necesară, pentru a descoperi încurcătura întunecată a perceptiilor voastre, si de a aduce Lumina clară a Cerului. Experientele noastre dureroase de întuneric, pot face difícil, pentru unii dentre noi, să le permită să plece, si să permită ca acestă nouă formă să se infiltreze, si să parcurgă de a lungul nenumăratelor noastre gînduri. Amintiti-vă, că această transformare a regatului vostru, vă pregăteste pe voi, pentru reîntoarcerea la constiinta deplină, si obiectivul nostru este, să vă orientăm în asta, si să supraveghem, ceea ce Cerul va decreta pentru noi ! Hosana, Creatorului nostru, al tuturor !

Astăzi vom continua mesajul nostru asupra transformărilor, care se petrec acum în realitatea voastră. Timpul vine către noi, pentru a cînta si sărbători eliberarea voastră ! Împărătia mortii, si a nevoii, trebuie să fie schimbată către una al Iubirii, Luminii si Prosperitătii ! O eră plină de libertate, suveranitate personală si imortalitate! Să stiti Dragilor, că nenumăratele Fîntîni si Prosperitatea fără de sfîrsit a Cerurilor, sunt cu adevărat ale Voastre ! Asa să fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! ( în siriană pentru: Să Fiti Unu ! si Fiti în Bucurie )

Website: Planetary Activation Organization

Tradus: Florika

 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.