Home > > Montague Keen - August 26, 2012

26 August 2012

Veronica, draga mea, rezultatele eforturilor noastre de a preveni Al Treilea Razboi Mondial devin din ce in ce mai vizibile, in fiecare zi. Cabala a devenit destul de disperata. Oamenii au inceput sa vorbeasca si sa dezvaluie ce a facut Cabala pentru a distruge si a controla umanitatea. Unii nu mai pot face fata sentimentului de vina din cauza a ceea ce au fost fortati sa faca atunci cand au fost sub controlul Cabalei. Multi au fost pusi in situatii in care au acceptat abuzuri satanice. Ei au ingaduit prosteste, nestiind faptul ca totul a fost inregistrat si va fi folosit impotriva lor pentru a-i forta pe niste asa numiti oameni “respectabili” sa se supuna Cabalei, sau daca nu, vor fi ruinati prin postarea inregistrarilor. Aceasta formula a mers timp de generatii si continua sa functioneze pana in aceasta zi. Ei sunt facuti sa creada ca apartin unui “club exclusivist”. Acestia fac semnul lui Lucifer pentru a arata faptul ca sunt fericiti sa faca parte din acest club. Se vad ca fiind superiori fata de restul, muritorii de rand.

Umanitatea nu mai poate fi mintita asa usor, acum. Este atat de bine sa vad cat de multi se trezesc la realitate. Ei vad acum clar atunci cand sunt mintiti. Cei mai inteligenti falsificatori nu se mai pot ascunde pe masura ce adevarul si lumina progreseaza, indiferent de Cabala, care acum este expusa pentru prima data, dezvaluind, astfel, complotul malefic. Umanitatea isi da seama de aceasta mare frauda si incepe sa ii vada clar pe cei care v-au tradat si v-au predat cu buna stiinta, asupritorilor vostri. Ei sunt vinovati de falsificarea istoriei lumii voastre si de o inlocui cu o panza de minciuni pe care au pazit-o cu grija. Secretul acestei inselaciuni iese acum la lumina.

Irlanda si poporul irlandez au avut de suferit cel mai mult si continua sa sufere pana azi, din cauza acestei fraude. Irlandezii antici, care s-au stabilit fericiti in alte tari si care au impartasit multele lor cunostinte, au fost stersi din cartile de istorie. In acele timpuri, omul stia de ce este capabil. Oamenii erau neinfricati, increzatori in ei insisi. Vaticanul a depus multe eforturi pana cand a reusit sa distruga si sa controleze poporul irlandez. Acum, cand adevarul este pus in fata lor, pot vedea clar ce li s-a facut lor si prin urmare, intregii omeniri. Toata lumea de pe planeta a suferit din cauza la ce li s-a facut poporului irlandez.

Acum este timpul sa indreptati acest rau. Este uimitor faptul ca aceasta inselatorie a putut scapa atat de mult timp fara sa fie descoperita. Propaganda, folosita pentru a crea o impresia falsa asupra a tot ce este in jur, a fost planuita atent si executata. Sa nu va lasati ghidati de catre cei care cred ca sunt superiorii vostri. Depinde de fiecare dintre voi sa va asumati responsabilitatea. Cautati adevarul. Ati fost atat de rau tratati si abuzati pentru a satisface lacomia Cabalei.

Acum aveti dovezi despre arestarea multor bancheri, fortati sa raspunda pentru faptele lor, dar acest lucru nu este in presa scrisa sau la televizor. Intrebati de ce aceasta informatie va este ascunsa. Acesta este doar un exemplu al sistemului de control pe care l-ati acceptat pana acum. Voi meritati adevarul. Luati-va inapoi puterea. Impreuna sunteti imbatabili!

Simtim o mare bucurie sa va vedem uniti, schimband intre voi cunostintele si sprijinindu-va reciproc, prin ultimele etape ale Tranzitiei. As vrea sa putem spune planurile noastre, dar este important sa tinem secret acest lucru deocamdata. Voi ati indurat atat de multe si unii dintre voi au fost supusi unor grele incercari. Ati rezistat, stiind ca adevarul va va elibera. Totul in lumea voastra va fi re-ajustat si pacea va fi restabilita. Umanitatea va trai impreuna in armonie, la fel ca in cele mai vechi timpuri. Ceea ce ati trait pana acum va fi asemanat cu Evul Mediu.

Rasul creeaza o energie minunata. Este cel mai bun medicament. Nu veti gasi frica acolo unde exista rasete. O familie care rade impreuna, ramane impreuna. Voi faceti parte dintr-o mare echipa. Nu conteaza in ce tara traiti, voi sunteti toti unul in eforturile voastre de a inlatura controlul Cabalei pentru totdeauna. Multi va datoreaza vietile, pentru ca ati fost indeajuns de curajosi pentru a dezvalui planurile Cabalei pentru Olimpiada de la Londra. Ei nu si-au putut continua planurile de a omori mii de oameni inocenti. Atat de eficienti sunteti. Veti reusi: sa nu va indoiti nicodata. Ignorati barierele care vor fi puse fara indoiala inaintea voastra, ca va faca sa va simtiti prost pentru ca ati crezut ca adevarul va triumfa asupra raului. Este nevoie de un caracter puternic pentru a va putea apara credintele, indiferent de eforturile Cabalei de a va acapara. Amintiti-va cine sunteti si de ce sunteti pe Pamant in aceste timpuri.

In curand, unul din marile sisteme de control va cadea. Atunci, intreaga casa din carti se va prabusi. Adu-ti aminte draga mea, atunci cand am trecut in starea de spirit si ti-am spus asta, te-ai indoit ca este posibil sa se intample. Acum, stii ca se va intampla fara indoiala, este doar o chestiune de timp pana sa se prabuseasca. Va disparea fara nici o urma de pe fata Pamantului; domnia lor de teroare, se va termina, in sfarsit. Aceasta domnie a fost responsabila pentru o mare parte din ceea ce a fost rau si corupt. Moartea si distrugerea au fost caramizile pentru construirea domniei de teroare si lacomia lor nu cunostea limite. Doar cei care inca sunt intr-o stare hipnotica, aleg sa ramana ignoranti fata de adevar, si curand, va deveni evident chiar si pentru ei. Acum, va trebui sa faceti fata adevarului teribil a ceea ce s-a facut omenirii, pentru a va tine intr-o stare de ignoranta. Veti fi uimiti cand veti vedea ce au adus eforturile voastre. Viitorul este al vostru. Bucurati-va de aventura!

Lucrurile se misca rapid si este greu pentru tine sa tii pasul. Poti face ce poti mai bine, asa cum faci intotdeauna, dar trebuie sa te si odihnesti, de asemenea.

Fii pregatita, iubirea mea. Adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.