Home > > Montague Keen - August 12, 2012

12 August 2012

De pe aceasta parte a vietii, totul merge conform planului. Adevarul iese la iveala si oamenii accepta mai bine situatia cu care lumea voastra se confrunta. Noi intelegem ca este greu pentru multi dintre voi sa creada ca pot exista oameni in jurul vostru care va urasc si va dispretuiesc pentru ca va vad ca pe niste fiinte inferioare, si ca intentia lor este de a va indeparta de pe planeta care va apartine. Din pacate, totul face parte din planul lor. Istoria falsa pe care ei au inventat-o este pe cale de a fi demascata. Oameni cu intentii bune sunt pregatiti sa cerceteze tot ceea ce au acceptat ca fiind adevarat. Stiinta poate, si va dovedi adevarul. Tehnologia este disponibila in fiecare tara. Este momentul ca toti oamenii buni de toate nationalitatile sa se uneasca pentru a salva lumea de la elita criminala care vrea sa preia planeta. Frumoasa voastra planeta va fi restaurata, iar tot ceea ce este necesar este indepartarea sistemului de control.

Ce ai vazut saptamana trecuta, nu a fost imaginatia ta. Prietenii tai din Andromeda ti-au aratat ca ei pot pluti pur si simplu spre pamant din nava lor spatiala. Ei nu sunt limitati de informatia si controlul fals care va invata doar ce Cabala permite. Daca ati stii doar cat de multe puteti face, ati fi uimiti. Invatati sa priviti imaginea de ansamblu. Daca credeti ca o puteti face, atunci puteti.

Este timpul sa deschideti portile inchisorii din mintile voastre, pentru ca mintile voastre sunt folosite pentru a va controla. Este vorba de spalarea creierului, si a mers pana acum. Data viitoare cand vi se spune “Nu este voie” , puneti intrebari. Intrebati DE CE? Cine a spus asta? Este dreptul vostru de la Dumnezeu sa va traiti viata fara restrictiile care va sunt impuse de religii. Cand toate aceste controale false vor fi eliminate, toata omenirea se va uni si va trai in pace si armonie. Sufletele voastre eterne au ales sa fie pe Pamant in aceste timpuri pentru a ajuta la crearea viitorului si facilitarea Tranzitiei. Singura religie de care aveti nevoie este religia IUBIRII, asa cum a fost practicata in Irlanda antica inainte ca Vaticanul sa decida sa o distruga si sa o inlocuiasca cu lacomia, distrugerea si razboiul – ceea ce nu a fost experimentat niciodata de lumea voastra in toate mileniile dinaintea preluarii lor.

Ei se agata de un fir si inca spera ca isi vor putea pastra controlul. Acest lucru nu va fi permis sa se intample. Zilele lor sunt numarate. Veti reveni la spiritualitate. Va veti conecta la ceea ce sunteti si in curand veti uita cosmarul prin care ati trecut. Este timpul sa fiti curajosi si sa va confruntati cu faptele reale; nu cu ce va spune mass media. Ei doar citesc scenariul pus in fata de catre cei care va controleaza. Noi am reusit sa fim cu un pas inaintea lor, pana acum. Noi le citim gandurile si astfel suntem pregatiti sa la intrerupem planurile. Energia celor care sunt treji si constienti devine tot mai puternica cu fiecare zi ce trece. Acest lucru ne permite sa facem mult mai multe pentru a va proteja.

John [Mack] vrea sa stiti ca cei care i-au aranjat moartea i-au facut un favor pentru ca de pe Lumea Spiritelor el poate face mult mai multe decat putea face pe Pamant. El a fost orbit de sistemul de control. Nu a fost constient de toata coruptia din jurul lui. Ei chiar au vrut sa se imprieteneasca cu el si au vrut sa il ajute, doar cu scopul de a-l orbi fata de planurile lor malefice. Ei au crezut ca daca il fac pe John sa se simta indatorat, acesta nu va pasi niciodata dincolo de linie. John, fiind un om onest, a facut doar ceea ce a crezut ca ar fi mai bine pentru omenire si pentru evolutia cunostintelor noastre despre Universul din care facem parte. Un om talentat, care si-a dedicat viata celor care au avut nevoie de ajutorul lui. Lucrarea lui este departe de a fi terminata.

Ati fost socati sa aflati ca se discuta despre utilizarea culturilor modificate genetic in Anglia. Acesta a fost problema mea, dupa cum stiti. Dezaprob puternic culturile modificate genetic si pagubele care le fac solului. Va dura 100 de ani pentru a inlatura complet otrava din sol. Argumentul ca doar anumite soluri vor fi folosite este stupid, pentru ca pasarile si alte animale salbatice, transfera otrava, astfel, toate terenurile vor fi contaminate. Voi nu detineti pamantul. Voi doar trebuie sa il folositi. Nu este al vostru ca sa il distrugeti. Toate acestea fac parte din planul lor malefic de a crea o criza de alimente. Foamete pentru a sacrifica masele. Asta este exact cum o vad ei. Fiti constienti de adevar si spuneti NU. Asta ar trebui sa fie o alarma pentru voi. Chiar aveti incredere in ei pentru a-i lasa sa va controleze aprovizionarea cu alimente? Verificati cine controleaza semintele modificate genetic.

Este emotionant draga mea, sa stiu ca oameni din alte tari isi verifica ADN-ul pentru a vedea daca au legaturi irlandeze din timpurile antice, atunci cand irlandezii au urmat soarele pana in Egipt. Acest lucru va produce dovezi. Dovezile exista. Este momentul ca adevarul sa iasa la lumina, odata pentru totdeauna si sa expuna minciunile care v-au fost impuse. Cabala niciodata nu a crezut ca intr-o zi planurile lor ar putea fi expuse si adevarul dezvaluit. Poporul arian se va uni inca o data. Se vor bucura cand isi vor vizita tara de origine, Irlanda. Guvernul irlandez trebuie sa se trezeasca. O datoreaza irlandezilor de pretutindeni. Din pacate, au in mijlocul lor persoane ale caror loialitate si supunere nu sunt fata de Irlanda. Fac apel la oamenii de stiinta irlandezi sa cerceteze originile lor. Poate presedintele vostru ar putea avea un interes, pentru ca de aici ADEVARUL VA IESI LA SUPRAFATA si va elibera lumea. Intrebati-va de ce irlandezii sunt de obicei descrisi ca fiind betivi si prosti. De ce s-a depus atat de mult efort pentru a dobori irlandezii? Lumea a fost invatata sa nu acorde atentie Irlandei. Cei care le-au furat istoria si limba s-au asigurat ca irlandezii nu vor fi luati niciodata in serios.

Recent, bancherii au reusit sa convinga tara ca este in pericol, cand clar, nu era. Munca lui Michael Tsarion dezvaluie atat de multe. Lucrarea lui ar trebui sa fie in programele scolare ale fiecarei scoli si universitati, in special in Irlanda. Oamenii inca accepta ceea ce au fost invatati de Vatican: ca ei nu au nici o valoare? Intrebati-va de ce ati fost invatati asta?

Irlanda.....intreaga lume asteapta sa luati atitudine. Doar voi puteti elibera lumea din robia sistemului de control corupt. Este timpul sa pasiti in lumina adevarului si sa cautati dreptate pentru toti.

Noi, cei in Spirit dorim sa multumim tuturor celor care au ascultat ce am avut de spus si cei care isi fac timp pentru a cerceta si care impartasesc cu ceilalti ceea ce descopera, asa incat si ceilalti sa se trezeasca si sa priveasca spre viitor.

Casa din carti de joc se zdruncina din temelii, gata sa cada. Atunci va veti intreba cum de atat de multi dintre voi ati putut fi pacaliti pentru atat de mult timp de niste minti malefice. Ei se vor intoarce de unde au venit. Bine ca vom scapa de ei. IUBIREA se va intoarce in lumea voastra.

Continui sa iti arat, draga mea, ca sunt mereu alaturi de tine. Adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.