Home > > Montague Keen - November 11, 2012

11 Noiembrie 2012

TINE MINTE, POTI CREDE CE VREI, DAR ESTI RESPONSABIL PENTRU CEEA CE ALEGI SA CREZI

Aceste cuvinte exprima importanta a ceea ce alegeti sa credeti. Nu mai puteti inchide ochii la ce se intampla in mod evident in jurul vostru. Cabala are planuri care v-ar soca profund. Ei au urmat o cale atent planificata pentru a realiza distrugerea lumii, asa cum o stiti. Ei nu va mai vor si nici nu mai au nevoie de voi. De aceea ei va inunda aerul cu particule de aluminiu si va pun fluor in apa, cauzand boli si multa suferinta. De ce stati cu mainile in san si permiteti ca voi si cei dragi voua sa fiti eliminati intr-un asemenea mod? Este timpul sa luati masuri pentru a proteja umanitatea. Ti s-a spus draga mea, ca acum cincizeci de ani in urma, umanitatea era pregatita pentru tranzitie. Pentru a preveni asta, Cabala a introdus alimentele modificate genetic, darele mortii (n.t. chemtrails), etc, care au impiedicat acest proces natural. Acum va straduiti sa finalizati acest proces foarte necesar. Aveti de gand sa permiteti ca aceasta ocazie de a iesi din a treia densitate, sa esueze de asemenea?

CONSTIINTA NU CRESTE CAND VI SE SPUN FAPTE. CRESTE ATUNCI CAND LE CAUTATI

Este un moment critic pentru umanitate. Nu aveti luxul de a avea mai mult timp la dispozitie. Trebuie sa va asumati responsabilitatea si sa actionati acum. Exista atat de multe cai care va vor duce la ADEVAR. Nu cautati adevarul in religie, nu il veti gasi acolo. Uitati-va in inima voastra. Aceasta va ghida pe calea cea dreapta. Ei v-au blocat tranzitia acum cincizeci de ani. Veti permite sa se intample din nou?

Andromedanii au incercat sa se faca cunoscuti voua, cu scopul de a va ajuta, acum paisprezece ani in urma, dar teama de a pasi in necunoscut a impiedicat acest lucru. Sunteti pregatiti sa fiti curajosi: increzatori in ceea ce stiti pentru a lua atitudine pentru adevar si lumina si pentru a nu mai sustine un regim corupt care a fost conceput pentru a va distruge?

Ei nu isi ascund planurile. Sunt siguri ca voi sunteti atat de orbiti de banalitati incat nu veti observa ceea ce fac. Aveti multe la ce sa va asteptati cu nerabdare. Este decizia voastra cand veti lua un pas hotarator. Va rog sa nu stati deoparte si sa priviti cum planeta voastra este distrusa de lacomie. Fiecare suflet are dreptul divin de a respira aer curat, de a bea apa pura, si de a manca alimente asa cum le-a lasat natura.

Se interfereaza cu multi dintre voi, pentru a va provoca suferinta si frica. Asta arata cat sunt de disperati. Sprijiniti-va reciproc. Spuneti-le si celorlalti ca nu sunt singuri si ca pot supravietui. Aveti nevoie unii de altii in acest moment. Orice poate fi infricosator cand nu intelegeti ce se intampla sau de unde vine.

Redescoperiti-va puterea voastra interioara. Puteti sa o faceti. Trebuie doar sa cereti. Umanitatea a supravietuit la atat de multe lucruri in trecut. Cand veti afla adevarata voastra istorie, veti vedea acest lucru si singuri. Cei care sunt responsabili pentru schimbarea istoriei lumii, vor raspunde in curand pentru crimele lor impotriva umanitatii. Structura lor de control se va transforma in praf pe masura ce se estompeaza din istoria lumii voastre. In viitor, va fi cunoscut doar ca un episod rau in evolutia omenirii. Soarele va straluci in nou, oferind razele sale de vindecare, si caldura sa va imbratisa si mangaia omenirea asa cum a fost menit sa fie.

Cele mai multe tari se trezesc, vazand lumina adevarului si urmarind-o. Nu va mai fi nevoie de razboaie sau armate, astfel incat crimele se vor opri. Sunteti bombardati cu propaganda de razboi, dar sunteti constienti de inutilitatea acestuia. Se intampla iar si iar, doar numele tarilor se schimba. Ei au nevoie de varsare de sange si de energia fricii care se creeaza prin razboi.

Uniti-va si ignorati diferentele false referitoare la rasa si religie. Invatati cine sunteti si de unde proveniti.

“Cunoaste-te pe tine insuti.”

Este timpul sa luati atitudine. Coruptia care a preluat totul in lumea voastra trebuie sa se opreasca. Ei nu se mai pot ascunde in spatele mastilor. Devin mai expusi cu fiecare zi ce trece.

Noi rezistam cu tarie impotriva unui al Treilea Razboi mondial. Oamenii cinstiti nu il vor. Nu a fost niciodata si nu va exista niciodata un motiv pentru a declara razboi. Iranul este o tara pasnica. Multi din locuitorii sai sunt descendeti ai irlandezilor antici, precum si in multe alte tari, ei pot pretinde in mod intemeiat legatura lor de sange. ADN-ul nu minte, ci arata de fapt ADEVARUL. Cat de minunat va fi in viitor, cand toti cei care sunt descendenti ai irlandezilor antici vor vizita Irlanda pentru a-si explora radacinile si a invata adevarata lor istorie.

Ti s-a spus timpul necesar pentru finalizarea Tranzitiei si ce trebuie facut inainte de a se intampla. Oamenii potriviti s-au oferit sa te ajute. Mai este nevoie de ajutor. Ne vom stradui sa iti oferim si finantele de care ai nevoie. Este o mare povara pentru tine, dar acum ai pe cineva alaturi in care poti avea incredere totala pentru a lucra impreuna. Am ales bine, draga mea. El este unul la un milliard. Ai dreptate: s-a intors pe Pamant special pentru aceasta misiune. Ati mai lucrat impreuna in trecut. Ai inteles ce trebuie facut. Ai parcus deja un drum lung.

GEO-INGINERIA, ORASELE SUBTERANE SI INGINERIA GENETICA, TOATE SUNT EXPUSE. Va rog sa cercetati si singuri. Veti intelege multe lucruri. Este atat de important sa stiti cu ce aveti de-a face. Ce fel de oameni de stiinta ar putea planui si produce asemenea lucruri pentru a fi folosite impotriva semenilor lor?

Ureaza-i din partea mea lui Prudence la multi ani de ziua ei de 21 de ani. Spune-i ca voi fi alaturi de ea in Spirit! Bucurati-va sa fiti cu familia si prietenii vostri. Sunt mereu alaturi de tine, pe masura ce continuam munca noasta pe Pamant. Fii fericita draga mea. Nimic nu se intampla fara aprobarea mea.

Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.