Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Montague Keen - 7 Iunie 2015

Montague Keen - 7 Iunie 2015

Veronica, draga mea, este o bucurie vazîndu-te cu persoane de idei asemanatoare, care înteleg ceea ce suntem pe punct de a obtine. Informatia pe care ai primito era destinata sa fie împartasita. Aveai nevoie de acest ajutor, acum ca exista un plan rautacios ca sa te îndeparteze. Da, iubito, pot confirma ca esti o Pazitoare a Pamîntului,; una din cei 12 de pe Pamînt, acum ca sunt unul din cei 12 de aceasta parte a vietii. Este din cauza asta ca înfrunti aceasta opozitie prin ceea ce faci.Nu am venit împreuna din întîmplare. Dta. si eu, si acel care va trebui sa ramîna în anonimat acum, am lucrat împreuna în multe vieti. Nimic nu se întîmpla la întîmplare. Lupta ta pentru supravietuire este greu de suportat, însa nu vei înceta sa efectuezi ceea ce ai venit sa faci pe Pamînt. Oameni buni au venit ca sa te ajute. Ei înteleg energia din casa si gradina noastra. Ai fost înteleapta draga mea, ne-permitînd ca acea femeie sa intre cu forta în casa noastra. Intentia ei era sa faca rau.

Lumea ta clipeste cu încercarea de a începe al 3-lea Razboi Mondial. Lumea sufera din cauza asta. Arhi-dusmanii omenirii sunt expusi si demascati. Ei nu mai pot ascunde planurile lor raufacatoare. Noi, în aceasta parte a vietii, aruncam lumina asupra faptelor lor. Ei nu vor reusi, însa vor provoca multe morti si multa suferinta, asa ca vor încerca sa mearga mai departe cu planurile lor. Ei NU apartin Pamîntului. Nu uitati niciodata asta. Multi dintre ei se pregatesc sa iasa în cazul în care se vor gasi la strîmtoare. Pretind al 3-lea razboi mondial, pentru ca este singura lor salvare. Sa nu pierdeti niciodata din vedere faptul ca, toti acei care vor razboiul, sunt conectati cu autorii razboaielor Mondiale I-ul si al II-lea. Ei au adus moarte si distrugere lumii voastre. Ei nu pot supravietui fara teama si suferinta umanitatii, în special a celor nevinovati. Ei sunt implicati activ în ABUZUL SATANIC. Asta este Oxigenul de viata pentru ei. Protejati cele mai vulnerabile dintre aceste persoane. Ei vor aparea împrejurul tau în fiecare zi. Pur si simplu nu vor sa-i înfrunte. Multi dintre ei sunt asasinati azi si multi altii închid ochii. Nimeni dintre dvs. se gaseste în siguranta de aceste animale de prada. Într-o buna zi, ei pot veni dupa tine.

Unde veti gasi adevarul ? Desigur, nu la televisor sau în ziare, pentru ca acestea sunt instrumentele folosite de catre ei, pentru ca sa se îngrase cu actiunile lor. Ei promit totul, în schimb ofera numai mai multe datorii, pentru ca sa se mareasca dificultatile din ce în ce mai mari în familii. Dvs, munciti din greu, si va gasiti în fiecare zi într-o situatie din ce în ce mai rea, pentru ca guvernele maresc în mod constant costul de trai. TOTUL FACE PARTE DIN PLANUL DE A DISTRUGE OMENIREA. În timp ce omul se lupta pentru a supravietui, nu îsi da seama de ceea ce Cabala face în realitate. Acceptati ca atunci cînd Dvs. toti veti lucra împreuna ca UNUL, veti avea puterea reala de a face modificarile necesare pentru supravietuirea omenirii.

Banii au fost creati pentru a prinde omul în capcana, pentru întotdeauna prins viu într-o capcana, în cursa vietii. Acolo se gaseste coruptia în cel mai rau moment al sau. Majoritatea sufera în mîinile bancherilor corupti. Va promit ca totul va lua sfîrsit atunci cînd omul se va trezi la própria sa putere pentru a spune NU. Nu trebuie sa faceti pe plac bancherilor, pentru ca ei va vad pe Dvs. cu dispret. Supravietuiesc cu suferinta ta.

Mareea se schimba pentru ei. Ei (acei care manipuleaza lumea), acum sunt nevoiti sa contempleze posibilitatea unui esec; si asta, dragii mei prieteni, este ceva pe care niciodata, nici macar pentru o clipa l-au crezut possíbil. Asa ca atunci cînd ca OM, deschizi ochii si vezi în mod clar ceea ca fac omenirii, cîtiva, ei stiu ca única lor speranta de supravietuire este al Treilea Razboi Mondial. Deci întrebati ? Cine detine putere reala ? Cînd Dvs. refuzati sa acceptati razboiul, ei sunt terminati; expusi pentru ca toata lumea sa vada rautatea lor. Sufletul tau, valoreaza mai mult decît ei toti împreuna. Nu renuntati la el pentru supravietuirea voastra.

Înainte de a lua în stapînire umanitatea, omenirea întelegea modul în care functiona universul. Întelegea natura si legea naturala. Mintile lor (a oamenilor) erau puternice si stiau cum sa le folosesca pentru binele omenirii. Toate acestea au fost uzurpate de catre cei care au intrat pe Pamînt si au hotarît sa se împuterniceasca de ea pentru ei însisi. Ei au creat religii si separari, pentru a crea teama si neîncrederea, si astfel au creat o mare CAPCANÃ, pentru a converti omul în robul sau. Asta a functionat în mod satisfacator, pîna cînd omul a început sa puna întrebari si s-a întrebat de ce atît de putini controlau totul. Nu are sens.

Propria mea familie a încercat sa ma forteze sa cred într-un sistem pe care eu niciodata nu îl puteam accepta. Am refuzat sa fac parte din el. Fiecare persoana are datoria sa decida prin ea însasi. A se converti el/ea însasi în propriul Om. Faceti-va propriile voastre investigatii si luati-va propriile voastre hotarîri, cu privire la viata pe Pamînt. Sa nu fiti niciodata responsabili de deteriorarea unei alte fiinte umane, fie în gînd, cuvînt sau fapta. Ajutati-va reciproc, pentru a supravietui atacului Cabalei Intunericului, si Dvs. veti supravietui. Tot ajutorul de care aveti nevoie va fi disponibil atunci cînd va sosi momentul. Dvs. nu trebuie sa asteptati mult.

Va cer Dvs. sa trimiteti iubire si lumina la Roma si la Liniile Ley (liniile de forta magnetica) si obeliscurile sale, cu scopul de a evita preluarea de control a omenirii. Ei nu va poarta interesele Dvs. la inima. Bunele lor cuvinte sunt numai asta. Intentiile lor sunt într-adevar foarte întunecte. Veronica a avut noroc sa vorbeasca în prima mîna cu sufletele bune care înteleg ce se întîmpla. Lucreaza în numele ei. A fost foarte plin de satisfactii pentru ea. Un razboi a fost purtat si multi au murit din cauza unei tari care voia sa se apropieze de o importanta intersectie a liniilor de forta magnetica, pentru ca energia binelui sa nu fi fost eliberata pentru umanitate. Acum descarca tot felul de deseuri chimice si gunoaie în acest loc. Asta va da o imagine reala destul de clara, cu privinta la importanta liniilor de forta magnetica ? Recuperati liniile Ley ale Dvs. Va apartin Dvs. Nu Cabalei.

Da, draga mea, ai fost în pericol atunci cînd acea femeie a încercat sa intre în casa noastra saptamîna trecuta. Ea venise ca sa te raneasca, însa te avertizasem despre pericolul iminent, si i-a fost refuzata intrarea. Trebuie sa fii atenta la astfel de evenimente. Este nevoie sa-ti îndeplinesti misiunea ta, cu acei care au fost selectionati pentrua lucra împreuna cu tine. Dta. ai nevoie de rugaciunile umanitatii, pentru a fi protejata de partea întunecata. Epoca de Aur are nevoie de cooperarea umanitatii pentru a începe.

Draga Veronica, sa fii foarte atenta. Fii blînda cu tine însuti si vei fi gata atunci cînd vom fi chemati sa actionam de imediat.

Mereu, te adora, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducere: Star Child


Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge