Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 19, 2011

SaLuSa, January 19, 2011

Toate vin la cel care asteapta, si cu siguranta voi ati avut nevoie de multa rabdare de-a lungul ultimilor ani. Si totusi, cu toata frustrarea si asteptarea, procesul Ascensiunii s-a desfasurat neintrerupt. Uneori parea ca nu exista nici un progres, dar in ciuda oricaror intarzieri, telul de la inceput il avem inca in fata noastra. Cel mai important este faptul ca cei ai Luminii au continuat sa se concentreze asupra procesului Ascensiunii, ajutand astfel la ridicarea nivelului de constinta pe Pamant. Schimbarile importante pe care le-ati anticipat au ajuns sa se comprime pe o perioda mai scurta de timp, ramanand la fel de eficiente. Acestea vor atinge asteptarile voastre si au reusit deja sa galvanizeze multi oameni in a actiona. Vedeti rezultatele incepand sa se materializeze in jurul vostru pe masura ce lumea raspunde la energii creind schimbarea. Cauzand neliniste, demonstratii si chiar violenta, care este regretabila, dar este desigur un semn ca lumea este nelinistita si cere o schimbare. Noi dorim ca toata lumea sa fi fost informata aupra Ascensiunii, aceasta reusind sa previna nevoia de violenta de orice fel. Atunci energiile ar fi ramas pozitve si ar fi fost folosite constructiv.

Noi, cei din Confederatia Galactica suntem mai activi decat oricand, nu ca ne-am astepta ca voi sa fiti constienti de ceea ce facem noi. Cu ceea ce este povara ultimei lupte dintre Lumina si Intuneric, noi sustinem aliatii nostri pentru a ne asigura ca lucrurile nu ne scapa de sub control. Acolo unde exista si numai o banuiala a folosirii armelor nucleare, noi prevenim orice asemenea manifestare. Deci va putem asigura ca indiferent de ceea ce auziti sau cititi in Presa, nu va fi nici un razboi nuclear. Cu multa vreme in urma o asemenea directiva Divina ne-a fost trasata, deoarece deja s-au produs multe daune si multa poluare a fost cauzata de testele si folosirea acestor mijloace. Omenirea a invatat foarte putin de cand primele Bombe Atomice au fost aruncate asupra Japoniei, si chiar si acel act a fost unul inutil pentru a obtine o predare pasnica.

Ce diferenta veti percepe atunci cand va veti gasi in dimensiunile mai elevate unde exista armonie si pace; o energie atat de blanda incat puteti sa o percepeti imbratisandu-va in intregime. Fiecare suflet pe care il veti intalni va va cuprinde cu iubirea lui, si cu greu va puteti imagina un asemenea sentiment de pace si frumusete. Va veti simti ca si cum ati pluti pe un nor foarte delicat. Nu exista nici cea mai mica urma de discordie sau negativitate, si fericirea de a va afla acolo este o experienta extatica. De unde Pamantul a devenit un Iad, in dimensiunile mai inalte acelasi Pamant va fi un Rai. De ceea ce puteti fi siguri este ca fiecare suflet pe care il veti intalni este acolo pentru ca si-a elevat propria vibratie la nivelul acelor dimensiuni inalte. Prin urmare nu puteti intalni Fiinte de o vibratie joasa, deoarece acele Fiinte si-au gasit deja propriile nivele altundeva.

Pamantul a fost un mare loc de intalnire si casa de sortare pentru suflete provenind din diferite nivele de vibratie si din sanul a multor civilizatii diferite. Din acest motiv voi va simtiti atrasi de anumite civilizatii, care cel mai probabil se vor dovedi a fi familia voastra stelara. Multi dintre voi v-ati oferit in mod voluntar pentru a va incarna pe Pamant pentru a ajuta omenirea tocmai in aceasta perioada. Aceasta a insemnat sa va coborati vibratiile pentru a putea face aceasta si sa va pierdeti memoria asupra propriului voastru trecut. Ati adus invariabil si unele cunostinte si indeletniciri, foarte importante pentru a-i ajuta pe cei care se trezesc si aleg Ascensiunea. Pentru unii dintre voi cea mai importanta parte a misiunii voastre urmeaza a fi facuta, si se va petrece dupa dezvaluire. Dupa aceasta dezvaluire lucrurile vor evolua in salturi.

Nu disperati daca sunteti nerabdatori in a ajuta in aceste vremuri de final si daca aparent inca nu sunteti chemati sa o faceti. Daca este in planul vostru sa fiti implicati, veti fi cu siguranta, fiecare fiindu-ne cunoscut pentru abilitatile si experienta lui. Nu ca nu am avea prsonal adecvat, dar dorim ca Omul sa fie parte integanta in proiectele care vor demara in viitorul foarte apropiat. Ar trebui sa spunem ca este planeta voastra, voi sunteti gardienii ei si cei responsabili pentru conditia ei prezenta. Prin Karma sunteti asadar de asteptat sa aveti partea voastra in a o ajuta pe Mama Pamant in procesul de vindecare. Va fi o actiune plina de bucurie, din moment ce atat de mult ii datoram Ei, si Ea a fost sa spunem asa, Mama Rasei Umane. Ea nu a avut mereu respectul vostru si nu a fost tratata asa cum ar fi trebuit, dar nu a cerut niciodata ca voi sa fiti inlaturati. Acum, impreuna va pregatiti pentru Ascensiunea unica, ce va fi o ocazie glorioasa, binevenita in tot Universul. Da Dragilor, dupa cum am mentionat inainte, poate ca ati fost izolati pe Mama Pamant si uneori aparent singuri, dar in fapt marile voaste acte de serviciu in a experimenta dualitatea sunt binecunoscute.

Luminati-va prin recunoasterea propriului vostru loc in schema lucrurilor, pentru ca fiecare dintre voi este iubit in mod egal. Iubirea Neconditionata nu are favoriti si nu face tragereri la sorti; cu totii sunteti copiii Lui Dumnezeu. Noi va vedem adevaratul Eu dincolo de corpul exterior si stim ca cu totii sunteti Scantei Divine exact ca si noi. Cand in final va veti putea alatura noua veti afla ca energiile noastre difera cu putin de ale voastre, exceptia fiind ca noi ne-am activat chakra-ele si ele radiaza in afara mult mai departe decat ale voastre. Voi va veti intoarce de asemenea la acel grad de Iluminare corespunzator activarii totale al Chakra-ei Coronare. In final veti afla ca totul este energie in diferite forme de lumina si ca totul are nivele de constinta. Aceasta cunoastere este cea care poate a lipsit pe Pamant, rezultand in aceasta lipsa a grijei fata de alte forme de viata. Nu este de usor de exemplu pentru voi sa intelegeti ca unele animale sunt de fapt mai spirituale decat oamenii.

Prin intelegere scopul vietii devine clar, si pe masura ce evoluati locul vostru este in a-i ajuta pe altii sa urmeze Calea Luminii. Voi faceti aceasta pentru ca cu totii sunteti Unul, si nu puteti progresa pana ce ultimul dintre voi nu vi s-a alaturat voua. Veti evolua la constinta de grup, ceea ce explica de ce unele dintre canale vorbesc intr-o voce pentru intregul grup. Tinem sa subliniem ca va veti pastra individualismul si ca nu veti fi legati sa ramaneti intr-un acelasi grup pentru totdeauna. Evolutia tine de alegere si a va alege propria cale inapoi la Sursa. De fapt tot ceea ce faceti este in concordanta cu alegerea voastra si nimic nu ajunge la voi decat daca voi insiva ati fost inainte de acord cu aceasta.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, urandu-va succes in misiunile pe care vi le-ati asumat, pe masura ce va duceti la bun sfarsit planul pesonal, care incheie perioada voastra in dualitate.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.