Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, January 17, 2014

SaLuSa, 17-Ianuarie-2013

1.Din punctul nostru de observare Pămîntul strălucește ca o bijuterie pe firmament, și face cunoscut toturor observatorilor, că încă o dată, Lumina se întoarce. Cu energia voastră și cu ajutorul nostru, va continua să o facă, și nici o influență externă va fi capabilă de a opri sau împiedica. A fost decretat că acest ciclu se va încheia cu victoria de Luminii, și asta a fost planificat cu mii si mii de ani în urmă.
2. Deci, puteti lăsa în spate, vechiul standard care si-a servit scopul său, și în sfîrsit, vor exista doar vibrațiile mai înalte. Până în prezent, ciclurile s-au încheiat cu schimbări mai mari pe Pământ, în asa fel în care au rămas puține dovezi ale civilizațiilor anterioare. Cu toate acestea, acum că lecțiile necesare au fost învățate, experiențele au adus nivelele de elevație dorită de conștiință. Acest lucru a fost necesar pentru a conduce sufletele care erau gata să se ridice, la un nivel unde ar putea face acest lucru și de a-si complecta experiențele lor în vibratiile joaae. Este normal atunci când un ciclu ajunge la un stadiu de finalizare.
3. Acum, Dragilor, vă puteti concentra atenția în viitor, și să știti că există multe schimbări care vin, care vă vor pregăti pentru nivele de existență încă si mai înalte. Este firesc să vă interogati cu privire la viitorul familiei și prietenilor, și multe dintre grupurile dvs. vor rămâne împreună cîtva timp. În cazul în care unii membri vor urma o direcție diferită, va fi bine pentru ei, și trebuie să fie emancipati cu dragoste și binecuvântări. Cu toate acestea, asa cum a fost menționat într-un mesaj anterior - legătura de iubire este o legătură puternică între sufletele, care rămân, indiferent de distanta care poate să vă separe.
4. De fapt, energia Iubirii este ingredientul care leagă universul și este indestructibil. De fapt, în calculul final, Iubirea este tot ceea ce există. Unii dintre cei care recunosc puterea iubirii, încep să realizeze că aceasta este energia care produce ceea ce ei numesc ca "miracole". Un exemplu este ceea ce se referă la ca "dragostea de Mamă" către copiii săi, și cum ea detine atîta putere, pentru a vindeca, atunci când este necesar. Într-o anumită măsură, toti au această capacitate, dar rămâne în stare latentă până se vor trezi pentru ea.
5. Pe măsură ce timpul trece, vă veti da seama că energiile voastre au mult mai multă influență asupra oamenilor din jurul vostru, decât vă imaginati. Desigur, asta poate fi spre bine sau spre rău, și, în curând, veti învăța să vă luati întreaga responsabilitate asupra lor. În cazul în care un grup de oameni participă la o meditație de vindecare și au un singur interes în minte, puterea sa este mărită exponențial. Este probabil, de cunostinta voastră, dar trebuie spus că, atunci când vindecarea nu a avut mult succes, nu este în mod normal din cauza unei greseli a Vindecătorilor. Există alți factori, și anume karma sufletului care primeste vindecarea, asa că, nu va descurajati dacă nu aveti mult succes.
6. Întelegînd modul în care ati fost controlati, veti înțelege de ce timp de multe vieți, ati trăit într-o iluzie. Deși este adevărat că creati ceea ce se întâmplă în fiecare zi, în același timp nu ati făcut asta, pentru că sunteti conștienți de Adevăr. Timp de mii de mii de ani, ati fost condusi de suflete cu propria lor agendă / program, care v-au mentinut literalmente, în întuneric. Au fost hrăniți, de asemenea, cu minciuni și dezinformare, făcându-vă extrem de dificil să știti ce este adevărat. Cu toate acestea, nu disperati, pentru că, în curând, forțele întunericului îsi vor pierde influența și puterea asupra voastră.
7. Păstrați o minte deschisă, deoarece revelațiile sosesc, și intuitiv trebuie să fiti în măsură să vă debarasati de informațiile cu care nu "nu vă simtiti bine." Aveti încredere în sursele voastre de informatii, experimentate și testate și păziți-vă de cei care creează teamă, pentru că nu este aceasta calea de a acționa a surselor mai înalte, care lucrează pentru Lumină. După cum știți, întunericul are un grad mare de libertate pentru a-si efectua agenda sa, deoarece are de asemenea, liberul arbitru. Cu toate acestea, nu poate împiedica lumina să pătrundă în toate nivelurile și este, din această cauză, că succesul lui va fi întotdeauna limitat.
8. Multe suflete îsi conduc viața lor, fără asi face nici cea mai mică ideie că sunt manipulate. Cei care fac parte din întuneric sunt foarte inteligenti și îsi ascund influența lor în spatele respectabilitătii sau actionează prin ființe inferioare. Cu toate acestea, este prea târziu pentru a preveni marșul în directia Luminii, și continuă să lupte pentru o cauză pierdută. Puteți vedea deja puterea sa dispărînd, și nu există nici un fel de a o putea recupera. Prin urmare, nu vă temeți de cei care fac parte din întuneric, deoarece sunt pe cale de a pierde controlul structurii sale de putere.
9. Continuati să priviti înainte, știind că viitorul vostru în Lumină, este asigurat. Cu trecerea timpului, va deveni mai usor pentru ca să vă asigurati locul vostru, deoarece, lent, veti tăia laturile cu toate legăturile care nu sunt conectate la Lumină. Multi transporta un bagaj nedorit din multe vieți, dar vor sti în interiorul lor, ceea ce este, și vor veni la suprafată pentru curățare. Este un fapt, că tot ceea ce aparține vibratiilor mai joase, are mai puțină atracție pentru voi, și în curând, veti avea de a face cu asta.
Sunt Salusa de la Sirius, încântat de a contribui la ridicarea voastră, și vă las cu Iubirea Federatiei Galactice.

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge