Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 11, 2011

SaLuSa, April 11, 2011

Mentineti-va principiile si urmati-va intuitia, deoarece credintele si gandurile voastre sunt bombardate de atat de multe surse diferite, ce sustin ca stiu viitorul. Unele sunt pur si simplu nechibzuite, dar cele care par acceptabile sunt uneori materiale de dezinformare bine gandite. Tineti minte ca Cei intunecati stiu bine despre Ascensiune si de evenimentele care conduc catre ea, ei urmarind sa orchestreze un scenariu care se potriveste in mare masura credintelor voastre. Totusi, ei urmaresc in mod intentionat sa creeze confuzie in mintile voastre, si odata ce indoiala a patruns, ei si-au atins scopurile. Desigur exista si unele surse care sunt autentice, insa au o alta parere despre modul in care se vor desfasura vremurile de pe urma. Abordarea lor poate fi influentata de ceea ce ei doresc sa se petreaca, si aceasta este mai probabil in cazul credintelor religioase. Daca sunteti satisfacuti ca aveti o sursa de veridica voi puteti, la modul general vorbind, sa acceptati ceea ce va este transmis. Totusi, inca puneti intrebari pana in punctul in care sunteti satisfacuti si ceea ce primiti se pliaza pe structura voastra mentala si aceasta este de o natura pozitiva. Adevarul in mod normal implica un sentiment de bine, unde declaratiile dubioase adeseori va fac sa va simtiti nelinistiti.

De multi ani voi ati fost pacaliti si mintiti pentru ca guvernele sa poata realiza actiuni fara ca voi sa stiti aceasta. De atunci vremea in care sa credeti orbeste tot ceea ce vi se spune a trecut de mult, dar din cauza confuziei deliberate si a mesajelor incarcate cu frica poate sa va fie greu sa determinati unde se afla adevarul. Din nou, facem apel la puterile voastre intuitive si daca va bazati pe ele, in mare nu va veti insela prea tare. Increderea trebuie sa fie castigata insa atat de putini politicieni au fost complet sinceri, dar atunci cand sunt, cuvintele lor sunt remarcate si ele poarta insemnul adevarului. Dartorita acestor probleme, se planuieste o reorganizare a intregului aparat politic si in cele din urma eliminarea patidelor politice. Prea mult timp se pierde in confruntari si decizii luate pentru castig politic, in loc sa se faca ceea ce este cel mai bine pentru toti oamenii. Schimbarile vor asigura ca doar acei politicieni care doresc cu sinceritate sa isi daruiasca timpul pentru binele poporului lor, vor fi numiti in pozitii ale noului guvern.

Momentul pentru o reanaliza a sistemelor si politicilor care afecteaza oamenii va veni in curand, si totul face parte din planul de recastigare a suveranitatii voastre. Pe masura ce o noua civilizatie se naste, voi veti fi tratati cu respect si nevoile voastre vor fi plasate in capul listei. Marile bogatii, care se gasesc in mainile a celor putini, vor fi redistribuite pentru ca toti sa imparta intre ei in abundenta. Zilele elitelor sunt numarate, insa ei vor fi tratati corect, ca si toti ceilalti. Asemenea schimbari vor pava calea spre Ascensiunea voastra in cele din urma, care mai departe va conduce la o perioada in care banii nu vor mai fi necesari. Atunci cand veti putea crea pentru voi insiva tot ceea ce aveti nevoie pentru a exista, voi nu veti mai fi dependenti de altii pentru bunastarea voastra. Experimentul numit dualitate v-a pus pe unii impotriva celorlalti si a        avea succes in situatii competitive a depins pana la urma de cine a fost mai puternic. Aceasta situatie de asemenea va inceta in favoarea co-operarii si a impartirii echitabile a tuturor bogatiilor Pamantului. In aceasta directie Mama Pamant va fi onorata si tratata ca o minunata gazda iubitoare, care este pentru Fiintele care calatoresc alaturi de ea.

Pana in acest moment vi s-a permis sa o exploatati pe Mama Pamant pentru materiile voastre prime, insa chiar si asa voi ati distrus multe locatii, fara sa va ganditi prea mult la mediul inconjurator. Lectiile au fost invatate de atunci si trebuie sa fie inteles ca ea este o Fiinta pe deplin constienta, care are nevoie de iubirea si de deplina voastra consideratie pentru bunastarea ei. Lipsa de intelegere de pana acum a facut ca Mama Pamant sa trebuiasca sa ia propriile ei masuri de a curata Pamantul, si de a-l readuce in starea lui ideala. In consecinta ea duduie si se zgaltaie, impreuna cu schimbarile ce apar ca rezultat din cutremure si a altor evenimente. Noi cei din Federatia Galactica urmarim constant situatiile de acest gen si facem tot ceea ce este necesar pentru a minimaliza efectele acolo unde voi va aflati in pericol. Munca noastra este in mare masura nevazuta, insa asteptam ziua in care sa actionam la vedere si adeseori avand co-operarea voastra. Din punct de vedere karmic putem merge doar pana aici, deoarece este important ca voi sa constientizati efectele actiunilor voastre. Vorbim aici nu doar de distrugerile directe, ci de ceea ce a fost declansat ca rezultat al energiilor negative produse de Omenire. Acestea au rezultat adesea din razboaie si au penetrat adanc Pamantul cauzand dezechilibre ale armoniei energiilor naturale.  
  
Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se eleveaza, voi veti face de asemenea un pas inainte in a intelege cum voi, voi cei reinoiti, veti trai in viitor. Acea viata va fi atat de diferita si va avea o mica asemanare cu ceea ce traiti in acest moment. Cel mai important este ca va exista o mai buna intelegere a puterilor creative jurul vostru si voi va veti armoniza cu acestea. Pe atunci voi veti fi invatat deja cum sa lucrati corect cu aceste energii si veti fi devenit o Fiinta Galactica. Voi veti deveni de asemenea si Fiinte Cristice, capabile sa exprime pe deplin intreaga lor Iubire si Lumina. Fiti siguri ca sunteti destinati sa deveniti mari Fiinte de Lumina si veti trece in acel mod de manifestare pe masura ce va veti ridica prin dimensiunile mai inalte.

Noi avem incredere ca voi veti intelege nevoia de a va detasa de dependenta de achizitii materiale si cunoasteti ca cu timpul nu veti avea nevoie de absolut nimic, voi fiind capabili sa va creati singuri toate cele necesare. Oamenii devin foarte atasati de posesiunile lor materiale, insa odata cu trecerea de la viata in corp fizic, acestea nu pot fi luate cu voi. Totusi, in Planurile Astrale, voi puteti recrea prin puterea gandului orice obiect care v-a apartinut pe vremea in care va aflati pe Pamant. Urmeaza ca dupa Ascensiune voi nu doar veti avea capacitatea de a crea, dar veti avea si talente mai extinse decat inainte. Luati de exemplu placerea de a va imbraca, si aflati ca voi puteti  “gandi” aducand in existenta orice veti dori si il veti putea schimba pe atat de des pe cat doriti. Ceea ce poate fi creat poate fi si “necreat” la fel de usor, deci nu exista nici un fel de reziduri. Cu cat mai departe mergeti in dimensiunile mai inalte, creatiile devin si mai perfecte si emana lumina peste tot in jurul lor. Culoarea si sunetul merg mana in mana, aducand un aranjament de frumusete si perfectiune nemaigasit pe Pamant in prezent.

Sunt SaLuSa din Sirius si plasez in mintile voastre concepte si idei, care va vor pregati pentru a fi gata pentru Ascensiune si dincolo de ea. Noi vom face mai multe pe masura ce timpul se scurge si va vom acompania mult dincolo de el. Noi Suntem cu Totii Unul in aceasta mareata aventura Galactica, care tocmai incepe. Dumnezeu sa va Binecuvinteze pe Voi Toti.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.