Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, May 9, 2011

SaLuSa, May 9, 2011

Schimbarile pe atat multe si diferite nivele devin puternice si brusc, multe aspecte ale vietii de zi cu zi nu mai sunt la fel de confortabile pe cum erau pana acum. Exista un sentiment de insecuritate si nesiguranta, in cazul in care nu va aflati printre cei care vad toate acestea ca si modalitati de transformare ale vechilor tipare. Totusi, desi inca nu este evident, schimbarile anunta inceputul unei noi ere, care va reflecta dorintele oamenilor. Puterea nu va mai fi in mainile acelor putini privilegiati, care sa dicteze directia in care lumea o va lua. Dictatorii si Tiranii care vor opune rezistenta schimbarii, nu vor mai fi capabili sa faca fata cererilor oamenilor, si in unele cazuri ei vor trebui sa fie fizic inlaturati. Cu mult inaintea Ascensiunii, noi numiri vor trebui sa fie facute in toate zonele politicii, pentru ca oamenii potriviti, cu o intelegere spirituala sa va poata conduce mai departe spre inainte. Aceasta s-a mai petrecut in trecut, insa niciodata la amploarea pe care sunteti pe cale sa o experimentati. Liderii vostrii trebuie sa fie fara nici un repros si vor trebui sa sustina libertatea si sinceritatea, trebuind sa serveasca cu daruire Iubirii si Luminii.

Ierarhia Spirituala este foarte constienta de nevoile voastre si a planuit pentru sufletele care sunt necesare sa va ghideze spre Ascensiune, sa fie acolo atunci cand veti avea nevoie de ele. Ele in schimb stiu ca destinul vostru este sa pasiti mai departe atunci cand ocazia vine, si acel moment se apropie foarte repede. Fiti siguri ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, ci a fost planuit metodic pentru cea mai mare zi pe care o veti experimenta in aceasta viata. Ascensiunea este un eveniment maret in cadrul procesului permanent (al evolutiei, n.t.), care este un pas gigantic in dimensiunile mai inalte. Este frumos si foarte incurajator a vedea Lumina crescand pe Pamant. Ea creste tot timpul si aduce impreuna acele suflete care au aspiratii asemanatoare, care doresc sa creeze Un Nou Pamant, unde sa nu existe energii intunecate si in schimb sa fie o existenta paradiziaca de frumusete si armonie. Prin pastrarea viziunii lor ei o ajuta sa se manifeste si aceasta va face mai mult decat sa implineasca visele tuturora. Voi puteti sa fiti cu un picior in ambele lumi, insa mai devreme sau mai tarziu veti face tranzitia permanenta in cea noua.

Presiunea pe care aliatii nostri au exercitat-o pentru a aduce dezvaluirea da roade, si odata ce faptele incep sa iasa la lumina, curand vor deveni o avalansa. Dupa tot acest timp lumea este pregatita sa cunoasca adevarul despre noi, desi unele incidente mai extreme si evenimente corelate cu dezvaluirea vor cauza un soc considerabil. Acesta va veni din aflarea faptului ca guvernele voastre se afla in contact cu ET/Extraterestrii de aproximativ 80 de ani, si se stie ca ei au baze pe Pamant, pe Luna si pe Marte. Dupa cum voi ati fost facuti sa credeti altceva, NASA a inlaturat urmele existentei lor din cadrul pozelor si a filmelor. Prin orice mijloace posibile voi ati fost tinuti in ignoranta in ceea ce priveste prezenta noastra, si a oricarei alte civilizatii ce a urmarit sa comunice cu voi. Desigur ca au fost contacte individuale care au avut loc, insa s-a sperat de catre Cei intunecati ca acestea vor fi in cea mai mare parte ignorate. Momentul nu a fost niciodata mai potrivit pentru ca adevarul sa iasa la suprafata, si noi lucram cu aliatii nostri pentru a restaura libertatea de exprimare a jurnalistilor vostri si a mass-mediei de stiri.

Tot ceea ce discutam acum este cu privire la a pregati calea pentru ca noi sa sosim pe Pamant. Acesta este pasul urmator pentru a va aduce pe voi toti mai departe, astfel incat, lucrand impreuna, noi vom putea incepe restaurarea Pamantului. Este in mod cert multa munca de realizat, insa cu tehnologiile noastre, aceasta actiune poate fi transformata intr-o simpla cerinta. Totusi, responsabilitatea noastra principala este fata de voi si de a asigura ca aceia care se afla pe calea Ascensiunii vor ajunge acolo in siguranta. Noi nu avem nici un dubiu ca voi veti fi pe deplin pregatiti si ca nivelele voastre de constiinta vor fi atins nivelul necesar. Voi experimentati gradat noi nivele si la acest moment unii dintre voi vor fi capabili sa perceapa asemenea schimbari in voi. Aceasta vine cu o mai mare intelegere a rostului vietii, si a inteligentei pe care voi o numiti Creatorul care exista in Tot Ceea Ce Este.

Federatia Galactica este formata din civilizatii care au ascensionat demult, si care acum fac parte din Lumina si Iubire. Voua (componentii, n.t.) ei vi s-ar parea Dumnezei, ceea ce si sunt intr-un anume mod, insa nu in modul in care voi il descrieti traditional. Multi au o aparenta umana, insa poate ca aici este punctul in care similaritatile se incheie, aceste fiinte purtand energii inalte, care pot fi puternic percepute atunci cand sunteti in prezenta lor. Atingerea lor poate fi vindecatoare, iar cuvintele lor atat de pline de iubire si imbarbatare, desi cuvintele sunt rareori folosite in schimbul comunicarilor telepatice. Este ceva ce voi de asemenea veti stapani in cele din urma si veti folosi pentru claritatea de expresie a ei (a telepatiei, n.t.), spre deosebire de cuvinte, care uneori pot fi inadecvate. Intr-adevar, pe masura ce voi continuati sa va inaltati in constiinta, voi veti afla ca veti experimenta contactul telepatic ca pe o dezvoltare fireasca. Voi deja participati la ea fara a va da seama, si de exemplu voi o luati fara a o aprecia corespunzator in ceea ce priveste animalele voastre de companie. Ele inteleg de obicei cu mult mai mult decat voi le dati credit ca inteleg, si voi puteti cu usurinta sa testati aceasta afirmatie.

Fiti constienti si fiti treji, deoarece multe se petrec acum, care tin de Ascensiune, si filtrati tot ceea ce nu are corespondenta in viitor. De exemplu cei care nu merg mai departe vor imprastia indoiala in unele cazuri, daca nu chiar dezinformare deliberata. Voi trebuie sa tineti de intelegerea pe care o aveti a ceea ce se asteapta in lunile urmatoare. La acest moment ar trebui sa existe asteptari ce intrunesc cerintele pentru ca Ascensiunea sa aiba loc, iar acestea vor ajunge sa treaca. Planul a fost activ de mult timp, insa doar acum acele numeroase intamplari incep sa capete sens. Urmariti miscarile pozitive care au loc si vor face sa se inchege noi guvernari, si urmariti-i pe cei care vorbesc in adevar. Orice mai putin decat ceea ce nu "suna" corect, ar trebui sa fie dat la o parte.

Dragilor, Vremurile de pe urma sunt chiar pe cale sa se manifeste, si pe masura ce va veti inalta vibratiile, veti afla ca sunteti capabili sa discerneti intre adevar si neadevar. Voi veti fi neatinsi de negativitatea ce inca abunda pe Pamant, si veti continua cu pasi siguri pe propriul vostru drum spre Ascensiune. Nu trebuie sa priviti inapoi, deoarece putin din cate exista acum vor mai avea un loc in viitorul vostru. Ceea ce are, va fi sublimat intr-o forma, ce va fi in armonie cu nivelele vibrationale mai inalte.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur pentru cei care au ochii si urechile deschise, dovezile cresc spre a indica unele ectiuni pozitive ce sunt pe cale sa aiba loc. Incheiem prin a va trimite Iubirea si Lumina noastra, spre a va acompania pe calea voastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge