Home > > Mesaj de la Matei - 29 July 2016

Mesaj de la Matei - 29 July 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Multi oameni va impartasesc ingrijorarea legata de unele probleme, mai cu seama de frecventa actelor teroriste si in special a atacurilor armate in masa. Desi ne intristeaza sa ne vedem fratii si surorile de pe Pamant ucigandu-se intre ei, noi am anticipat inmultirea incidentelor de acest fel. Ele reprezinta rezultatul natural al contractarii timpului vostru liniar si al nivelelor energetice care au intensificat toate caracteristicile personale, inclusiv instabilitatea mentala si comportamentele corespunzatoare ei - aceste doua forte puternice lucrand in tandem, accelereaza activitatea fluxurilor energetice ce poarta atasamente violente.

Ne grabim sa adaugam ca aceste forte afecteaza totul pe planeta si prin urmare situatiile care sunt generate de atasamentele benefice se indreapta si ele spre rezolvari bine gandite. Un exemplu ar fi decizia de la Haga, legata de de Marea Chinei de Sud. Reactia din partea Chinei era de asteptat, dar nimic din campul energetic de potential nu indica o obiectie puternica ce ar putea conduce la un conflict deschis.

Un interes special este acordat in Statele Unite si tinand cont de influenta internationala a acestui stat si in alte tari, celor doi candidati la presedentie, ai celor doua partide politice principale. Noi am spus in mesajele anterioare ca vibratiile predominante nu sustin candidatii carora le lipseste integritatea morala si spirituala, dar ca votantii sunt cei care hotarasc cine castiga. Candidatii ambelor partide au sustinatori puternici; cu toate acestea, impulsul energetic al nemultumirii generalizate a electoratului fata de ambii candidati a devenit prea puternic pentru ca vreunul dintre cei doi sa fie ales.

Cei care monitorizeaza Pamantul, din Nirvana, ne spun ca vartejul energetic ar putea materializa oricare dintre posibilitatile ce l-ar putea aduce pe senatorul Bernie Sanders la Casa Alba. Sufletele de pe aceasta statie sunt apolitice, asa ca noi nu ii apreciem participarea pornind de la vreun partizanat politic ci tinand cont de intelepciunea, si decalitatile lui personale si de conducere care ar putea sprijini tara lui si lumea voastra sa continue evolutia in directia viziunii Gaiei pentru toate formele de viata de pe corpul ei planetar.

"Deci Marea Britanie paraseste UE. Si acum?" Dominourile Illuminatilor continua sa se prabuseasca. Nu e deloc rau ca tarile sa coopereze pentru a le oferi cetatenilor lor acces mai bun la comert, locuri de munca si oportunitati de educatie - este cu adevarat o idee buna! Scopul Uniunii Europene nu a fost insa niciodata acela de a face bine oamenilor, scopul a fost de a-i pune, fara drept de apel, sub controlul Illuminatilor. Atunci cand vibratiile au ajuns la o frecventa la care organizatiile construite pe o fundatie a interesului intunecat nu mai pot rezista, a devenit o chestiune de timp pana cand prima piesa a dominoului UE sa se desprinda.

Sa punem lucrurile intr-un context mai larg. Illuminati - cunoscuti si sub numele de cabala, elita globala, guvernul din umbra, Ordiunul O Singura Lume, Guvernul Unei Singure Lumi - au inceput ca un grup de indivizi care simteau ca sunt cei mai inteligenti si mai invatati oameni din lume, avand astfel dreptul de a-i conduce pe toti ceilalti. In timp, alti oameni cu aceeasi atitudine de superioritate au fost atrasi in randurile acestei societati secrete, egourile au crescut, temperamentele s-au incins si s-au format doua factiuni rivale, avand acelasi scop, acele al dominatiei mondiale.

Sa derulam rapid povestea pana acum saizeci si ceva de ani, atunci cand factiunea Rockefeller, care opereaza din New York si Washington, DC isi extindea tentaculele departe, in Vest si in America Latina. Prin comparatie, factiunea Rotschild, avand cartierul general la Londra si la Vatican si-a vazut influenta teritoriala slabita si atunci si-a intarit Consiliul Europei prin infiintarea Uniunii Europene, a Bancii Centrale Europene si a monedei Euro. Uniunea a fost pusa sub drapelul Consiliului si ii impartaseste imnul - o alegere atat de duplicitara - Oda bucuriei a lui Beethoven. Cu primele cateva tari bine prinse la cingatoare, ca sa spunem asa, familia Rotschild si minionii sai si-au inceput parcursul de expansiune; trecand prin nou creatul stat Israel, apoi prin Orientul Mijlociu si mai recent, prin Africa de Nord si unele tari din fosta Uniune Sovietica.

Ambele factiuni au folosit tot timpul strategiile planului initial de atingere a scopului lor. Au infiltrat guvernele, fortele armate, agentiile de servicii secrete, corporatiile multinationale, sistemele de aplicare a legii si justitia, ierarhiile religioase, industria divertismentului, domeniul medical si al educatiei. Au dobandit averi manipuland economia mondiala prin intermediul pietelor bursiere, al sistemului bancar si al institutiilor financiare, prin rate camataresti ale dobanzilor si prin sisteme de taxare inechitabile. Au starnit razboaie civile, razboaie intre tari invecinate cat si primul si al doilea razboi mondial; au asasinat sau au intemnitat opozitia; au format grupari teroriste; au suprimat sau au folosit necorespunzator tehnologiile, au controlat principalele mijloace de comunicare si comertul cu droguri ilegale si au preluat resursele naturale de peste tot pe unde ajungeau.

Planul initial includea si ceea ce nu au reusit sa faca- reducerea populatiei cu cateva miliarde, prin intermediul armelor nucleare, a poluarii toxice si a pandemiilor cauzate de virusi creati in laborator. Toate incercarile in directia acestui scop diabolic au fost impiedicate de membri familiei noastre universale din cer, sau care traiesc printre voi. Totusi, cele doua factiuni au continuat sa isi extinda liniile de domino, fiecare dintre ele simtind ca lumea incepe sa ii apartina.

Nu au tinut insa cont de lumina. Dupa milenii in care au fost tinute captive de intunericul ce infasura planeta, popoarele au inceput sa raspunda luminii transmise spre Pamant de civilizatii spirituale evoluate. Cu cat mai iluminate au devenit, cu atat mai hotarate au fost sa scape de jugul opresiunii si al persecutiei si vocile care cereau libertatea au devenit mai numeroase si mai puternice. In tot acest timp, lumina intensificata a expus si reteaua globala de coruptie si cruzime a Illuminatilor si astfel, dominourile acestora au inceput sa cada.

BREXIT este cel mai recent. Putini dintre cei care au votat sa iasa din UE stiu despre Illuminati sau despre scopul real al Uniunii, ceea ce stiu ei este ca beneficiile pe care au fost facuti sa creada ca le vor obtine nu s-au materializat. Putini dintre cei care au votat pentru ramanere stiu despre Illuminati sau despre ce este Uniunea cu adevarat, dar ei se descurcau bine si au fost prudenti in legatura cu ce se poate intampla daca Marea Britanie pleca pe cont propriu. Putini stiu ca BREXIT a fost mai mult decat rezultatul numaratorii voturilor - iesirea a fost influentata de vibratiile favorabile activitatilor ce conduc la o lume a pacii, a guvernantei cinstite, a dreptatii si a impartirii corecte, intre toate popoarele, a abundentei Pamantului.

Pe masura ce UE se va destrama, nervii unora vor avea de suferit si vor exista ceva hopuri; mai multe adevaruri vor iesi la iveala si economia va fluctua deoarece Illuminati - unii din esalonul superior al celor doua factiuni s-au unit - inceraca in zadar sa isi pastreze averea acumulata pe cai intunecate. Violenta isi va incheia si ea parcursul energetic. Tot ce se intampla acum si urmeaza sa se intample conduce societatea mai aproape de lumea despre care v-am vorbit. Iubita famile, noi stim cat de nerabdatori sunteti sa se intample asta si statornicia voastra ca lucratori intru lumina ajuta la apropierea si mai mare, in timp linear, a ceea ce deja s-a implinit in continuum.

"Ma intristeaza tarile care nu vor sa accepte imigrantii din zonele distruse de violenta si prejudecatile din ce in ce mai mari impotriva lor, in tarile care i-au acceptat. Cum putem trai in armonie cand prejudecatile cresc?" In primul rand va spunem ca frica - o forma de energie foarte amplificata, ce reprezinta principala unealta si combustibilul mintilor si inimilor intunecate - este radacina prejudecatilor, in toate formele lor pernicioase, ea reprezentand sursa tuturor actiunilor ce pornesc din iluzia separarii.

Timp de eoni, cat Pamanatul a fost blocat in adancurile celei de-a treia densitati, prejudecata a fost motivatia violentei si nedreptatilor care au permis nenumaratelor suflete sa isi incheie lectiile karmice alese. Acum, cand societatea iese din acea densitate, cu caruselul ei karmic cu tot, ceea ce este perceput ca prejudecata accentuata scoate acest aspect josnic al omenirii la lumina reflectorului global astfel incat sa poata fi vazuta cu claritate dezbinarea destructiva pe care o reprezinta. Pe masura ce vibratiile cresc, vindecarea, armonia si pacea vor veni odata cu iubirea si respectul reciproc ce vor apropia oamenii in Unimea tuturor.

"Gestionarea milioanelor si milioanelor de refugiati pare o probleme insurmontabila. Ce se va intampla cu toti acesti oameni disperati?" Situatia milioanelor de oameni aflati in taberele amenajate in graba se va ameliora intrucatva, pe masura ce organizatiile de ajutorare isi vor spori capacitatea si donatiile in bani, mancare, apa, materiale sanitare si alte echipamente esentiale vor deveni mai numeroase. Lumina radiata de numeroasele ajutoare, alaturi de lumina compasiunii globale si de cantitatea masiva de lumina trimisa catre planeta ajuta la sustinerea rezistentei si a sperantei refugiatilor.

Pe masura ce regimurile tiranice cad si razboaiele inceteaza, poate incepe repatrierea oamenilor care au fugit din zonele respective. Se va acorda asistenta financiara si de reconstructie in comunitatile in care acest lucru este posibil; acolo unde satele sau orasele au fost distruse in asemenea masura incat nu mai pot fi reconstruite, aceeasi asistenta va fi acordata fostilor locuitori astfel incat acestia sa poata incepe sa isi reconstruiasca asezarile. Imigrantii din tarile care le-au oferit adapost fie vor fi asimilati de popoarele respective beneficiind de aceleasi conditii ca si respectivele popoare, fie vor alege sa se intoarca pe taramurile lor natale.

Va rugam sa va amintiti ca majoritatea refugiatilor au ales aceste situatii care le schimba viata pentru a-si completa karma celei de-a treia densitati si a evolua; de asemenea, conform alegerilor din contractele lor, nu toti vor supravietui acestei incercari traumatizante. Oamenii ale caror experiente sunt mai grele decat cele alese sau care mor inainte de incheirea duratei de viata prevazute in contract, primesc oportunitati exceptionale de progres in evolutia sufletului , evolutia fiind scopul fiecarui suflet, in orice viata.

Unii cititori au intrebat daca pierderea vietii si distrugerile mari cauzate de incendiile in padure, inundatii si cutremure creaza negativitate sau fac parte din procesul de curatare a Pamantului. Si una si alta. In timp ve evenimentele respective creaza negativitate, efectul de curatare asupra Pamantului este mult mai mare - adica, negativitatea creata de toate celelalte surse si eliberata prin dezastre naturale este mult mai mare decat negativitatea generata de aceste evenimente.

"Pot include contractele medicilor si ale avertizorilor faptul ca pot fi ucisi pentru eforturile lor de a face bine?" Da, unele contracte au aceasta clauza. Medicii care au fost ucisi pentru a fi opriti de la a vindeca prin mijloace naturale si-au ales aceasta soarta pentru a arunca lumina asupra aranjamentelor dintre stabilimentul medical, producatorii de vaccinuri si medicamente si companiile de asigurare; cei ale caror servicii au facut sa fie discreditati profesional si poate chiar aruncati in inchisoare, sau care au fugit in alta tara, au fost de acord cu toate aceste neplaceri din viata lor. Acelasi lucru este valabil si pentru avertizorii care au scos la lumina multe alte situatii, lucru care le-a afectat si lor vietile in mod negativ. Numarul persoanelor care au trait in mod direct sau au fost amenintate printr-unul din mijloacele abjecte pe care le folosesc Iluminati cu toti cei care le pun in pericol interesele bazate pe bani a scazut, in timp ce atentia publicului a crescut.

Explicatia noastra cu privire la motivul pentru care nu vor mai exista explozii nucleare in spatiu a dat nastere la intrebari in legatura cu oamenii care au fost vatamati in astfel de situatii. In primul rand, aceasta nu se aplica corpurilor ci sufletelor si cei care au fost afectati traiau ca spirite liber, care nu se intrupasera, suflete din civilizatii atat de evoluate incat nu au niciun fel de densitate, sau suflete aflate in calatorie astrala. Atunci cand un suflet este spulberat intr-o explozie nucleara, el nu se separa in personaje intregi, ci in fragmente ce contin franturi din amintirile tuturor vietilor si franturi din amintirea Inceputurilor din Creator.

Traumatizate fiind de separarea brusca de intreg, majoritatea fragmentelor plutesc in deriva prin spatiu, pierdute si confuze, unele gasindu-si totusi calea in interiorul unui corp - ceea ce nu inseamna "posedare" ci un act de iubire din partea sufetului care il ocupa.

Echipe special antrenate cauta prin ceruri fragmentele care emit vibratii pe o singura lungime de unda si atunci cand gasesc unul din ele, acesta este transportat la o unitate de vindecare unde este ingrijit cu drag. Cand toate fragmentele sunt localizate - in timp linear aceasta poate dura un mileniu - are loc un proces complex de restaurare a sufletului in integralitatea sa, cu fiecare aspect, al fiecarei vieti, asezat in ordinea corespunzatoare. Cautarea sarguincioasa si restaurarea complexa arata infinita si eterna importanta pe care o acorda Creatorul si in acest univers, Dumnezeu, fiecarui suflet

"Poate sufletul sa fie vazut intr-o fotografie Kirilian?" Nu. Ceea ce se vede este aura, lumina emanata de campul electromagnetic, ce reflecta starea spirituala a unei persoane, alcatuirea sa emotionala, convingerile si starea fizica la momentul fotografierii.

Aurele se schimba in functie de schimbarile persoanei respective. Un individ sanatos, care traieste cu evlavie, are o aura stralucitoare, care se extinde cu mult in afara corpului si poate fi multicolora; cu cat persoana respectiva este mai evoluata, cu atat mai luminoasa si mai extinsa ii este aura. Daca o persoana, avand aceste calitati, se inbolnaveste grav sau este ranita, aura se ingusteaza si paleste; revenind la starea intiala dupa vindecare. Un individ sanatos, a carui minte este inchisa, are o aura subtire si lipsita de stralucire; daca respectivul individ se deschide luminii spirituale constiente, aura creste corespunzator in marime si stralucire. Cineva a carui fire lacoma, furioasa, pretentioasa sau mincinoasa creaza probleme celorlalti, in afara aranjamentelor lor pre- natale, are o zona intunecoasa si subtire in jurul corpului, in timp ce o persoana care ignora permanent constiinta si cauzeaza cu buna stiinta suferinta celorlalti nu are suficienta lumina nici macar pentru un contur.

Atunci cand ne uitam la planeta in intregimea ei, noi vedem aura colectiva a omenirii, animalelor si plantelor de pe Pamant. Dragilor, daca ati putea vedea ce vedem noi, ati fi si bucurosi si uimiti de panorama de iubire si iluminare ce straluceste in jurul globului. Pastrati-va lumina stralucitoare!

Pe parcursul intregii voastre calatorii pe Pamant ati fost insotiti si sprijiniti de puterea de neegalat a iubirii fiintelor de lumina din intreg acest univers.

___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S. [NOTA: Mesajul de luna viitoare va fi distribuit si postat pe www.matthewbooks.com cat mai curand posibil dupa 26 iulie. Daca ati primit acest mesaj de la cineva sau il cititi on-line si ati dori sa primiti direct mesajele viitoare, trimiteti un email la messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com si adresa dvs. va fi inregistrata pe lista de moderatorului.]

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.