Home > > Mesaj de la Matei - 20 noiembrie 2015

Mesaj de la Matei - 20 noiembrie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In timp ce unii dintre Illuminati sunt arestati sau demisi din pozitiile lor de influenta si altii dau bir cu fugitii, extremistii se agata cu furie de pozitiile in care mai detin inca unele parghii de control. Cele mai notabile sunt actiunile sustinute din fondurile lor internationale provenite din traficul cu droguri – „activitatile secrete” ale CIA si Mossad, ce includ doborarea avionului rusesc si ISIS, sursa recentului masacru de la Paris.

Din cauza ca marele public nu este constient nici macar de existenta Illuminatilor, nu exista intelegerea faptului ca in planificarea si desfasurarea actelor de violenta, acestia actioneaza independent de guverenele tarilor lor. Si astfel, vinovate sunt gasite Statele Unite, in care isi are sediul CIA sau Israel, care este vazut ca fiind caminul sionistilor. Adevarul este ca o factiune dura a CIA urmeaza ordinele Illuminatilor si ca miscarea Sionista este o operatiune militanta si de spionaj a Illuminatilor care nu a deservit niciodata interesele israelienilor sau ale evreilor de oriune altundeva. In cele din urma aceste diferente vor deveni foarte clare si cunoscute pe scara larga si asta este ceea ce conteaza cu adevarat; in orice caz, toate acestea nu pot micsora durerea pierderii celor dragi sau traumele ce afecteaza ireversibil vietile celor atinsi de tragediile puse la cale de Illuminati.

Atacul de la Paris a servit scopurilor Illuminatilor, aducand moarte, durere si initial haos si frica, dar el s-a nascut din disperarea lor din ce in ce mai mare, legata de pierderea rapida a controlului si de scaderea drastica a numarului minionilor aserviti lor; si oamenii disperati recurg la acte disperate, fara sa gandeasca rational la consecintele acestora. Intentia lor a fost sa arunce si sa mentina lumea in ghearele fricii – pentru ca ei se hranesc cu energia fricii; ce au reusit sa obtina a fost insa unirea lumii in vibratiile inalte ale compasiunii si hotararea acesteia de a rezista ferm in fata terorismului.

Fortele militare s-au dinamizat, politia urmareste instigatorii si suspectii si cautarea potentialilor teroristi s-a extins dincolo de granitele nationale, cu toate acestea gasirea si lupta impotriva grupurilor teroriste, oriunde ar fi ele, nu le va opri. Doar eradicarea din radacini a terorismului poate face acest lucru. Ura ce sta la baza terorismului - si care a indemnat milioane de oameni sa se refugieze – isi are radacinile in una sau mai multe circumstante ce pot fi legate de activitatile si invatatura Illuminatilor: amestecul strain in vederea urmaririi propriilor interese, tradarea, exploatarea economica, bigotismul. Fiecare generatie inoculeaza in cea urmatoare ideea ca toti cei care genereaza astfel de situatii trebuie eliminati si nimeni nu isi da seama ca majoritatea acestora sunt doar niste marionete intr-o piesa diabolica, al carui scenariu este scris de indivizi manipulatori care acum pierd din ce in ce mai mult teren. Pe masura ce rata vibratiei continua sa creasca, mintile si inimile aflate de ambele parti ale acestei diviziuni dureroase a societatii voastre se vor deschide, astfel incat empatia, respectul reciproc si bunatatea sa poata inlocui ura, prejudecatile, razbunarea si teama de diferente.

Impulsul campului energetic de potential al Pamantului s-a miscat cu si mai mare forta in directia incheierii perioadei de control a intunecatilor, in timp ce opozitia acestora a crescut, devenind mai puternica si mai raspandita. Odata cu lumina intensificata de pe planeta, puterea din ce in ce mai mare a tuturor celor care colaboreaza pentru dezradacinarea tuturor tentaculelor daunatoare ale Illuminatilor, se va asigura ca reteaua lor mondiala se afla pe calea dezmembrarii permanente.

Societatea va putea apoi sa continue in plina viteza ceea ce va constitui o operatiune globala de salvare dupa dupa furtuna uriasa ce a cuprins intreaga lume . Primii pasi au fost facuti atunci cand unii dintre planificatorii Epocii de Aur a Pamantului s-au intalnit cu unii dintre cei mai intelepti dintre voi pentru a stabili cea mai buna cale de a-i face raspunzatori pe Illuminati pentru crimele infaptuite impotriva umanitatii; de a recupera imensele lor averi dobandite in mod ilegal si imoral si pentru a distribui toti acesti bani si a elibera acele tehnologii pe care illuminati le-au tinut multa vreme ascunse; pentru a pune capat poluarii si pentru a remedia distrugerile cauzate mediului inconjurator; pentru a scoate la iveala si a opri diversele forme de control al mintii. Odata cu aceste eforturi aflate in desfasurare vor iesi la iveala adevaruri legate de prezenta si ajutorul primit din partea altor civilizatii, de legile ce guverneaza viata in acest univers si de constiinta interconectata a tuturor lucrurilor care sunt. Fluxurile energetice din acele zone si din toate celelalte domenii in care este nevoie de iluminare aduna forta necesara propulsarii Pamantului in directia destinului sau:Restaurarea sanatatii si frumusetii sale originare si o viata pasnica a speciei sale umane, in cooperare si armonie cu intreaga Natura.

Iubita familie, noi va intelegem nerabdarea ca acest destin sa se implineasca. Voi nu va amintiti insa ca in comparatie cu alte civilizatii, trecerea popoarelor Pamantului de la milenii de captivitate in intuneric la lumina libertatii are loc aproape cat ai clipi din ochi. Cat de mult am dori sa va puteti vedea lumea din perspectiva noastra! Nu numai ca v-ati minuna de viteza si scopul realizarilor, dar ati vedea si cat de mult contribuie lumina voastra la progresul si inaltarea societatii voastre.

Vom continua prin a raspunde intrebarilor voastre profunde legate de suflet. „Atunci cand sufletele au fost suflate/nascute/create de catre Creator, s-a intamplat totul deodata sau spasmodic, in timp si oare inca se mai intampla?” „Ingredientul” fiecarui suflet, care este energia pura a iubirii-lumina a capatat viata odata cu prima exprimare de Sine a Creatorului in ceea ce voi numiti „big bang”. „Nasterea” sufletelor-sine independente, inviolabile si eterne, care a inceput dupa aceasta ocazie importanta a creatiei „ingredientului” lor, continua sa se petreaca de atunci, daca privim prin prisma conceptului vostru de timp linear si dupa cate stim, va continua pana cand fiecare suflet din cosmos isi va reaminti si se va intoarce la Inceputurile sale in Creator.

E corect sa gandesc ca suntem nascuti de catre Creator in grupuri de aproximativ 60 de suflete, dintre care in jur de 30 devin grupul familiei noastre de suflete? In cea mai mare parte trecem prin incarnarile noastre alese jucand diferite roluri convenite in cadrul acestor grupuri, impartind insa ocazional contractele, dupa nevoie, cu suflete din alte grupuri de suflet?” Nu exista nicio regula cu privire la numarul de suflete apartinand oricarui grup sau cluster, dar intr-adevar, sufletele dintr-un anumit grup pot imparti contracte cu suflete din alt grup, in functie de necesitate. In orice caz, in aceasta era in care intreg universul se afla in modul accelerat si nenumarate suflete profita de aceasta ocazie unica pentru a alege lectii karmice concentrate astfel incat sa le poata incheia pe toate intr-o singura viata, in loc de mai multe vieti la rand, intr-o lume din cea de-a treia densitate, aceasta alta forma de cooperare este mult mai raspandita. In plus fata de trairea propriilor lectii pe care si le-au ales, multe suflete le ajuta pe altele cu lectiile lor. Pana acum acest lucru era obisnuit in cadrul grupului de suflet cumulativ – care poate cuprinde mii de membri – acum insa, sufletele puternice impart poverile karmice ale sufletelor mai slabe din orice grup, de oriunde din univers. Scopul acestui sprijin extraordinar, care exemplifica iubirea neconditionata, este acela de a intari legaturile slabe care exista in Unimea Tuturor.

„Orice suflet se imparte in Suflete Gemene?”. Sufletele nu se „impart” si sufletele gemene sau flacarile gemene sunt rare. Ele reprezinta primele doua personaje co-create simultan din lunga descendenta a unui suflet radacina si pentru ca sunt dotate cu calitati identice, sentimentele lor unul fata de celalalt sunt mult mai intense decat ar putea simti orice suflet fata de un altul. Sufletele gemene dintr-o civilizatie fizica sunt atrase irezistibil unul fata de celalalt si desi aspectul sexual este puternic, nevoia lor profunda de a fi impreuna este cea care intrece orice alte consideratii; deseori acest puternic atasament emotional conduce la dezacorduri importante si cele doua suflete se despart. In lumea spiritelor, gemenii se atrag in aceeasi masura dar fara iubirea „sufocanta” a fizicului; si oricat de departe s-ar afla in univers, legatura lor le permite o comunicare telepatica fericita si sentimentele sublime ale unui inceput comun in iubire pura.

„S-ar parea ca „flexibilitatea contractului unui suflet” inseamna ca desi unii oameni nu isi respecta contractele, ei continua sa evolueze. Este asa ceva cinstit fata de cei care traiesc conform contractelor lor?” Flexibilitatea nu tine de deciziile constiente contrare prevederilor contractului, ci de modul in care pot fi traite aceste conditii. Sa spunem, de exemplu, ca alegerea este aceea de a parasi aceasta viata brusc, la 25 de ani, intr-un accident de masina. Cu putin timp inainte de a atinge varsta respectiva, persona schiaza si este ingropata adanc sub zapada ca urmare a unei avalanse care se pravaleste de pe coasta muntelui; sau cu cateva saptamani dupa sarbatoarirea celei de-a 25 –a aniversari, persoana se afla intr-o excursie la munte si este lovita mortal de glontul ratacit al unui vanator. Oricare dintre aceste posibilitati serveste unui scop identic cu cel al alegerii contractuale. Acesta este cu siguranta un exemplu dramatic, dar flexibilitatea se aplica oricarei prevederi – o slujba, alegerea unei locuinte, o investitie financiara sau un eveniment special – ce ofera aceeasi lectie karmica si acelasi potential de crestere tuturor sufletelor din cadrul acordului pre-natal.

„Matei a spus „corpul eteric al unei persoane si memoriile unei vieti intra in Nirvana”. Ce se intampla cu oamenii care, suferind de dementa, si-au pierdut amintirile?” Dementa creaza straturi de uitare in jurul bancii de memorie a unei persoane, banca ce reprezinta registrul central al tuturor amintirilor de pe parcursul unei vieti. Dupa vindecarea personalizata din Nirvana, unde toate aceste straturi sunt indepartate cu blandete, intreaga memorie este refacuta, inclusiv etapele in care ea a fost”pierduta”.

„Atunci cand un suflet aflat pe micul orb ce face parte din Nirvana accepta lumina, este acest lucru ceea ce crestinii numesc mantuire?” Nu, cel putin nu in mod constient. Invataturile crestine despre mantuire sunt inrudite cu ideea ca o persoana primeste iertarea lui Dumnezeu in urma caintei pentru o viata considerata pacatoasa conform concepetelor religioase de pacat si Judecata de Apoi. Un suflet care absoarbe destula energie pentru a se intrupa si a incepe din nou evolutia respecta legile universale despre existenta carora oamenii cufundati in dogma religioasa probabil nici nu stiu.

„Cunosc un copil care se potriveste descrierii acelor suflete despre care am auzit ca „se nasc rele”. De ce ar alege un suflet asa ceva?” Nu exista suflet „nascut rau” – compozitia fiecarui suflet este energie iubire-lumina pura. Nu stim care sunt circumstantele acelui copil, dar putem mentiona posibilitati care s-ar putea aplica oricarui copil care poate fi vazut ca avand „un comportament urat cronic”. Acordul pre-natal al familiei poate include comportamentul copilului ca o ocazie in care parintii sa invete rabdarea si alte calitati parintesti cum ar acceptarea capacitatilor limitate ale copilului, sprijinirea dezvoltarii capacitatilor sau intereselor acestuia si tratamentul echitabil al fratilor. La baza comportamentului rebel al copilului ar putea sta disconfortul generat de o afectiune fizica nediagnosticata; sau de o reactie adversa la chimicalele din hrana, apa sau medicamente sau de toxicitatea unor vaccinuri ce ar putea sa fi condus la simptome asemanatoare autismului. Daca in casa exista o tensiune continua, comportamentul copilului poate fi un raspuns la vibratiile joase ce se emit intr-o astfel de atmosfera. Se poate ca o entitate neintrupata, care nu si-a dat seama ca viata sa fizica s-a incheiat, sa fie atrasa de un copil aflat in perioade in care este supus unui stres fizic, mental sau emotional puternic; si daca este asa, un lucrator cu energie experimentat poate ajuta entitatea respectiva sa isi inteleaga statusul si sa treaca in lumea spiritelor.

Daca in casa nu exista niciun animal de companie, va dam urmatorul sfat: lasati copilul sa isi aleaga un animal de companie si discutati, la un nivel potrivit cu varsta copilului, obligatiile ce ii revin pentru ingrijirea animalului. Este foarte incurajator ca multi din lumea voastra, inclusiv institutiile medicale vad beneficiile importante aduse de o relatie apropiata intre oamenii de orice varsta si animale – acesta este un pas important in evolutia societatii.

„Daca sufletele care se nasc moarte sau mor ca si bebelusi aleg acest lucru in contractele lor, pot ele sa isi aminteasca ca au facut-o sau orice altceva in legatura cu alte vieti?” In cazul copiilor nascuti morti, sufletele parasesc trupurile pe deplin constiente ca acest lucru este in conformitate cu angajamentele pre-natale ale familiei, menite sa raspunda nevoilor tuturor participantilor. Deoarece copiii care mor foarte mici cresc in Nirvana – si imbatranesc acolo mult mai repede decat in ritmul trecerii anilor vostri calendaristici – ei isi amintesc alegerile si scopul lor, acela de a furniza oportunitati de crestere pentru ceilalti participanti la acordul pre-natal. Si asemenea tuturor celorlalti aflati in lumea spiritelor, ei devin constienti de cunoasterea pe care o au la nivelul sufletului in masura in care ea a fost memorata sau traita in toate celelalte vieti.

Mesajul nostru despre sufletele pierdute a generat urmatoarele intrebari: „Un suflet pierdut este parte inseparabila din Dumnezeu?” Este, atata timp cat ramane in partea cea mai de jos a lumii spiritului din acest univers. Daca Creatorul stabileste ca acest suflet este permanent rezistent la lumina sau „pierdut” – si numai Creatorul poate decide acest lucru – energia sufletului este re-absorbita in esenta cosmica a Creatorului, acolo unde si-a avut Inceputurile.

„Stiu descendentii unui suflet radacina pierdut ce s-a intamplat cu ei?” Nu. In clipa in care forta vietii lor este retrasa, ei isi pierd capacitatea de a sti orice, cu atat mai mult faptul ca energia lor si a sufletului lor radacina a fost resorbita de Creator in interiorul constiintei cosmice, prin urmare in masa constiintei acestui univers; iar atunci cand descendentii reapar din esenta Creatorului si isi recapata campurile de memorie, cunoasterea a ceea ce li s-a intamplat devine disponibila.

„Atunci cand oamenii din descendenta unui suflet radacina pierdut sunt „mantuiti”, de unde incep din nou? Cum le vor explica celorlalti ce s-a intamplat cu ei? Nu vor avea nevoie sa explice nimic, nimanui. Atunci cand vietile lor se intrerup abrupt, familia si prietenii care cred in viata dupa moarte presupun ca sufletele lor sunt acolo. Si asa si sunt – ele isi vor recapata cunoasterea constienta si toate amintirile in taramul spiritelor din civilizatia lor.

Bineinteles ca vom raspunde cu bucurie si altor intrebari pe care le puteti avea in legatura cu sufletul si speram va informatia din acest mesaj si din cele anterioare au demonstrat infinita importanta a absolut fiecarui suflet si faptul ca toate sunt inseparabile in Unimea Tuturor.

Dragi frati si surori, pe masura ce va continuati calatoria pe Pamant, sa stiti ca fiinte de lumina din intreg acest univers va onoreaza statornicia in lumina si va imbratiseaza cu iubire neconditionata.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.