Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesaj de la Matei - 16 decembrie 2017


Mesaj de la Matei - 16 decembrie 2017

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In fiecare an, pe parcursul sarbatorilor de iarna, bunatatea nesfarsita din lumea voastra se materializeaza in darurile celor mai instariti catre cei lipsiti de mijloace. Generozitatea, grija si compasiunea voastra raspandesc lumina din abundenta si in aceste zile, Pamantul este mai stralucitor ca niciodata.

In mesajele anterioare am spus ca anul vostru 2017 incheie un deceniu de intarziere in evolutia din punct de vedere spiritual si constient a popoarelor Pamantului, intarziere determinata de unele suflete care si-au renegat angajamentul de a se alatura fortelor luminii dupa ce vor fi creat conditiile care sa permita maselor de suflete sa isi traiasca karma aleasa. Sa punem asta in contextul a ceea ce s-a intamplat pana acum si a ceea ce urmeaza sa se intample.

Foarte putini oameni erau iluminati pe cand Pamantul era inca impotmolit adanc in cea de-a treia densitate, numai cu vreo 80 de ani in urma. Infuzia de lumina venita de la alte civilizatii, care a permis planetei sa isi inceapa ascensiunea, a fost pusa la dispozitia tuturor locuitorilor acesteia si tot atunci au sosit si voluntari veniti din lumile lor pentru a genera lumina in calitate de membri ai societatii. Oamenii care au raspuns acestui aflux de lumina, trezindu-se, au inceput sa radieze propria lor lumina si cantitatea de lumina fiind astfel sporita a continuat sa ii provoace si pe altii sa isi deschida inimile si mintile. Si astfel, pe parcursul deceniilor, numarul sufletelor iluminate a crescut incet si sigur. De acum inainte, numarul lor va creste rapid pana cand lumina va atinge nivelul unei „revolutii a iubirii”, care va inconjura globul, dand astfel startul infloririi Epocii de Aur a Pamantului, in intreaga ei glorie.

Un mesaj recent evoca ideea ca unii lucratori intru lumina ar putea sa gandeasca astfel: „Imi doresc cu adevarat sa fiu un bun lucrator intru lumina, dar nu pot trimite iubire sau lumina oamenilor care trateaza cu brutalitate alti oameni sau animalele. Te rog sa nu-mi spui ca ei sunt acei membri ai familiei noastre universale care au cel mai mult nevoie de iubire. Stiu asta. Ce nu stiu este cum sa separ cine SUNT ei de ceea ce FAC ei. Iubirea in sens metafizic sau spiritual este cumva diferita de iubirea pe care o simti in mod natural fata de familie si prieteni?” Intr-un anumit sens, poate fi diferita, dar iubirea care este atribuita sufletului si lumina, care este atribuita stiintei, sunt una si aceeasi energie, asa ca de fapt nu exista nicio diferenta.

In orice caz, in timp ce energia nu poate fi impartita pe compartimente, in „lumina” si „iubire”, ea poate fi exprimata in ambele moduri si traita in ambele moduri. Mai simplu spus, lumina este experimentata ca fiind iluminare vizuala, in timp ce iubirea este experimentata sub forma sentimentelor persoanelor care se iubesc. Cu toate acestea mai exista si alte fatete. Energia este constiinta cosmica care atrage in mod continuu ceea ce face fiecare suflet care exista. Energia este neutra, fiecare filament energetic capata o directie data de intentia atasata in ganduri si sentimente – atunci cand intentia este iluminarea vizuala, simtul vostru al vederii percepe lumina furnizata de soare sau de corpurile de iluminat electrice; cand intentia este iubirea, apare sentimentul si atunci, actiunile bazate pe iubire urmeaza in mod natural. Legea universala a atractiei aduce inapoi mai mult din orice a transmis intentia prin filamentele de energie. Iubirea este lumina, radierea sinelui dumnezeiesc, a esentei iubire-lumina pura a Creatorului, cantitatea de lumina radiata fiind determinata de cantitatea de lumina din suflet.

Cei intunecati s-au pierdut in intunericul interior, ei sunt lipsiti de lumina, cu exceptia scanteii care este forta lor vitala. Intentiile atasate gandurilor si sentimentelor lor vin din acest gol profund si intunericul pe care il propaga continua sa se intoarca inapoi la ei. Numai lumina poate umple golul si determina actiuni create din iubire. Din partea intregii vieti de pe Pamant, v-am cerut noi cu insistenta sa trimiteti iubire-lumina acestor indivizi – transmutand vibratiile joase ale intunericului in vibratiile inalte ale iubirii, intunericul va disparea.  

Putin dupa ce mama si cu mine am inceput sa discutam, ea mi-a spus ca nu isi putea separa gandurile despre oamenii care cauzau suferinte teribile, de sentimentele ei legate de acestia. Speram ca ceea ce i-am spus atunci va fi de folos atat cititorului de mai sus cat si altor oameni care ar putea simti la fel.

Mama, ai aprinde o lanterna pentru a ghida pe cineva aflat in intunericul nesigurantei si al anxietatii spre o cale pe care sa se simta increzator si in siguranta, nu-i asa? Acele suflete s-au ratacit si sunt tematoare si se poticnesc. Nu te gandi la ele ca fiind faptele lor, ci mai degraba la ce doresti tu pentru lume! Gandeste-te la bunatate, ajutorare, dreptate si impartasire, gandeste-te la popoarele Pamantului traind in armonie, pace si iubire si trimite aceste ganduri acelor suflete aflate in intuneric.

Draga familie, niciodata sa nu subestimati puterea voastra de a „lumina lumea”.

„Am auzit ca dincolo de comportamentul bland, Papa Francis este un om rau care lucreaza pentru Illuminati si care este de partea neo-nazistilor. Eu nu sunt catolic, dar cu toate acestea imi este greu sa cred ca asa ceva ar putea fi adevarat.” Nu este adevarat. Iata ce este adevarat: Papa Francisc a intampinat o opozitie neobosita din partea Illuminatilor deoarece el face tot ce poate mai bine pentru a indeparta si retrograda cardinalii aflati in esaloanelor lor superioare; pentru a pune capat ritualurilor de sacrificiu – Vaticanul reprezinta cartierul general al satanismului; pentru a folosi averile banesti acumulate imoral de Vatican in scopul imbunatatirii vietii celor saraci; pentru a pune capat secolelor de dogma conceputa anume pentru controlul maselor. El intrupeaza aspectele spirituale ale religiei – iubirea, compasiunea, empatia, umilinta si iertarea. Toate acestea sunt complet contrare intereselor si intentiilor Illuminatilor. Singura legatura a papei Francisc cu nazistii este dorinta lui de a returna proprietarilor lor de drept comorile de arta furate de nazisti in timpul celui de-al doilea razboi mondial si ascunse la Vatican.

„Nu auzisem niciodata de lumi paralele si posibile inainte ca Matei sa le mentioneze intr-un mesaj. Ce sunt ele si daca au vreo importanta?” Chiar daca vorbeam despre aceste lumi referindu-ne la planeta Pamant, modul in care va creati lumile voastre personale urmareste acelasi principiu si acest lucru este chiar mai interesant deoarece aceste lumi chiar sunt importante. Voi initiati o lume paralela de fiecare data cand ajungeti la o rascruce semnificativa, ca sa spunem asa – poate fi alegerea vocatiei de urmat, daca sa mergeti la colegiu, sau daca sa incercati sa va folositi aptitudinile intr-o anumita directie, la ce companie sa lucrati, cu cine sa va casatoriti, cati bani sa economisiti, unde sa va mutati, etc.

Sa spunem ca ati primi doua oferte de serviciu. Atunci cand va ganditi despre ce este vorba in cazul fiecareia si reflectati asupra celei care v-ar conduce mai bine spre viitorul pe care vi-l doriti, voi investiti o energie considerabila in ambele dintre ele. Energia nu poate fi distrusa si atunci cea pe care ati investit-o in directia pe care nu o alegeti isi continua cursul logic, impus de conditiile existente inainte de luarea deciziei. Cursul capata o directie mai clara si un impuls mai mare prin energia gandurilor si sentimentelor voastre ulterioare ,de genul, sigur am facut o alegere buna cand am refuzat serviciul celalalt. Sau, daca as fi acceptat celalalt serviciu, as fi lucrat peste hotare si as fi putut calatori si invata mai multe despre lume. Sau, ma intreb daca celalalt serviciu ar fi fost mai stresant decat asta. Toata energia pe care o puneti in „celalalt serviciu”, inainte si dupa luarea deciziei, creaza o lume paralela determinata de energia pe care o generati si acelasi lucru se intampla cu toate rascrucile cu care va intalniti.

Nimic din aceste lumi paralele nu va face parte din informatia de viata stocata in inregistrarile Akashice,  cu toate acestea, nimic din energia din aceste numeroase lumi, care nu va sunt cunoscute in mod constient, nu se pierde. Aceasta energie se stocheaza intr-un sistem separat, ea putand fi folosita benefic in aceasta viata, sub forma de ajutoare subconstiente, in lectiile karmice alese. Aspectele aplicabile ale lumilor voastre paralele pot servi in egala masura si intr-o viata fizica „viitoare”, in care veti alege sa lucrati la stapanirea lectiilor de care tin aceste aspecte. Si nu exista nici un fel de confuzie legata de directia in care va merge ajutorul. Amprenta unica a fiecarui suflet asupra undelor de frecventa ale constiintei universale de masa este atasata in permanenta la inregistrarile Akashice ale sufletului si la „sistemul de stocare” a lumilor sale paralele, din acesta sistem curgand fluent filamente de energie, in directia sufletului, ori de cate ori acesta experimenteaza o viata fizica.

Exista doua diferente majore intre lumile paralele si posibile. In primul rand, lumile posibile se afla complet in constiinta voastra treaza, ele putand conduce la lumi probabile si apoi la o certitudine. De exemplu, sa spunem ca va ganditi sa plecati intr-o vacanta. Cu cat acordati mai multa atentie acestui plan – unde sa mergeti, cand si cu ce buget – lumea posibilitatii devine probabilitate si va ramane asa pana cand devine certitudine, in momentul plecarii. In al doilea rand, filamentele de energie din lumile paralele sunt mult mai puternice decat cele din lumile posibile. Atunci cand ideea vacantei nu merge mai departe de cateva ganduri trecatoare, acestea formeaza un filament slab, care pluteste in deriva pana cand se ataseaza unui fond energetic comun care asteapta atasamentele care sa ii dea o directie.

„Isi vor pastra extraterestrii avnd forma umana, despre care spuneai ca sunt „forte speciale”, aceasta forma si dupa ce se vor identifica sau vor reveni la corpurile lor reale?” Ar fi dificil pentru majoritatea oamenilor sa creada ca unii dintre ei apartin altor civilizatii doar pentru ca spun asta, asa ca este de crezut ca acestia se vor prezenta intr-o forma recognoscibila, dupa care se vor transforma in corpurile cu care s-au nascut, astfel incat schimbarea sa poata fi confirmata. Apoi, credem ca vor face dupa cum le va fi mai confortabil tuturor celor cu care lucreaza. Mai adaugam si ca recunoasterea diferentelor de aspect fizic al celor din jur ca fiind la fel de naturale ca si diferentele dintre animale si flori, face parte din evolutia constienta si spirituala.

S-ar putea sa descoperiti ca voi si unii dintre extraterestrii care va viziteaza aveti aceiasi stramosi. O membra a uneia din multele civilizatii care ajuta Pamantul a vorbit in prezentarea ei despre relatiile de familie. Mama, te rog sa copiezi ce a spus Agnes.

„[…] Civilizatia mea a fost partial responsabila de popularea Pamantului, la una din primele insamantari. Noua ne-au fost intotdeauna foarte dragi nu doar oamenii care traiesc in aceasta atmosfera cat si aceasta patrie paradisiaca care a fost aleasa pentru inmultirea si testarea voastra. S-a intentionat ca intr-o zi sa ne reunim cu voi in deplina glorie si recunoastere, dar nu a existat nicio incercare din partea voastra de a incuraja o astfel de reunire. Asta s-a intamplat din cauza fricii si a pierderii memorei si nu a schimbat nicicum relatia noastra, nu ne-a micsorat iubirea si fraternitatea. Astfel puteti intelege mai bine de ce suntem aici in aceste momente de schimbari majore. […]

…Scopul nostru este acela de a ne reuni cu acele suflete care provin din inceputurile noastre. Toate sufletele de aici sunt pretioase in fata lui Dumnezeu, asa ca noi nu denigram un suflet pentru a-l ridica pe un altul, in mod arbitrar. Este ca si cum o familie de pe Pamant ar chema toti verii si matusile si unchii astfel incat sa se intalneasca cu totii la casa bunicilor. Este o alegere normala . Nici voi nu ati simti ca este necesar sa ii invitati pe toti cei care trec pe strada, prin fata casei, nu-i asa? Acelasi lucru se intampla si cu scopul si misiunea noastra. Da, a lui Dumnezeu, in toate si intotdeauna.” [Aceste fragmente fac parte din capitolul „Agnes” pe care l-am primit in 1994 si pot fi gasite in „Iluminari pentru o noua era” – *Editura For You -2004]

Multumesc, Mama. Preaiubiti frati si surori, suntem cu voi in iubire neconditionata si cu spiritul vesel pe parcursul acestui sezon festiv al vostru, marcat de slujbe religioase, muzica inaltatoare si petreceri alaturi de familie si prieteni. Intampinati noul an cu recunostinta pentru binecuvantarile din viata voastra, cu incantare pentru intamplarile benefice ce vor sa vina si cu sentimente pasnice – pacea din lume incepe cu pacea din tine.


___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.


Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge