Home > > Kris Won, Januarie 29, 2016

Kris Won, Januarie 29, 2016

Dragi frati în Dumnezeu:

În toti acesti ani în care am fost în mijlocul voastru, am învatat o multime de lucruri despre obiceiurile voastre, am fost fericiti cu realizarile voastre, si de asemenea am suferit cu esecurile voastre.

V-am însotit de-a lungul întregului drum al vostru: stiintific, tehnologic si spiritual.

În curînd va veni momentul în care vã vom putea lasa singuri, pentru ca v-ati maturizat suficient, pîna la punctul de a nu mai trebui sa va însotim în mod constant, asa cum parintii îsi lasa copiii lor adulti sa plece, pentru ca sa se decurce singuri, atunci cînd sunt majori.

Am revizuit gradul vostru de maturitate, si noi, fiintele care va însotesc de mii de ani, am constatat ca exista un numar suficient dintre voi, capabili sa dezvolte si gestioneze o lume mai bine stabilita, cu legi mai drepte, si drepturi si taxe bine echilibrate.

Este posibil ca ati observat, ca în ultimii ani, tot ceea ce a fost facut în mod fraudulos de catre politicienii si oamenii vostrii de afaceri de înalt gabarit, a fost expus în mod deschis, pentru ca întreaga societate sa stie; acest lucru reflecta o tactica proiectata de liderii nostrii politici, ca nimic corupt, bazat pe înselaciune si tainuire, sa poata sa continuie nepedepsit.

Nici un conducator, politic sau om de afaceri al înaltelor finante va putea sa continuie în functia sa publica, daca obiectivul si procedurile sale nu sunt în mod clar pentru dezvoltarea armonioasa si echitabila a acelei organizatii, oras sau natiune, pe care o reprezinta. Oricare ar fi rolul pe care îl îndeplinesc, ei vor trebui sa actioneze cu clartate si transparenta, vizualizînd beneficiul global, si nu exclusiv al sau propriu.

Mari schimbari vin, pozitive si de mare ajutor pentru toti cetatenii, acum ca functiile publice si private sunt curatate.

Întregul sistem financiar bazat pe foaia de plata, conturile bancare individuale, inegalitatea salariala, etc., vor fi eliminate si înlocuite printr-un angrenaj economic si social, bazat pe parametrii mai drepti si echitabili.

Urmînd aceste linii directoare, înainte ca majoritatea dintre noi sa abandoneze lumea voastra, pentru a reveni de unde am venit, ne vom asigura ca, pe de o parte, liderii care vor conduce comunitatile voastre, sa fie drepti si cinstiti, si în plus, ca modelul economic si social care va fi implementat pe suprafata planetei cu ajutorul nostru, sa fie eficient si apreciat de catre toate persoanele, în toate sindicatele, si în toate clasele sociale.

Nimeni nu va trebui sa ramîna nemultumit, caci în acest fel, munca realizata de fiecare barbat si fiecare femeie, va fi desfasurata cu bucurie si eficienta, si nu ca o obligatie neplacuta.

Fiecare persoana îsi va exercita functiile sale , în conformitate cu gusturile si capacitatile sale, luînd în considerare, în functie de calificarea si abilitatea sa, unde poate ajuta mai bine, în comunitatea în care traieste, îndeplinindu-si rolul sau cu iubire, bucurie si o profunda recunostinta în fata vietii.

Veti întelege ca este posibil sa va bucurati, facînd ceea ce sunteti mai capabili, si nu veti mai vedea munca, ca un aspect oribil al vietii, în care trebuie sa "jucati" pentru a continua sa traiti o viata plictisitoare, si fara nici o motivatie, în afara de a se odihni în timpul vostru liber (celebra "Astazi este vineri !").

Toate aceste schimbari, vor fi vazute chiar de catre cei care sunt mai în vîrsta; adica, acest lucru le spune ca într-un tmp scurt, acest nou model de viata, mai etic si mai echitabil, va fi stabilit în lume.

Pace si iubire.


Canal: Kris-Won

Traducere: Star Child

Share |