Home > > Blossom Goodchild - 12 Decembrie, 2015

Blossom Goodchild - 12 Decembrie, 2015

Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Ma simt fericita în a vã spune, ca sunt gata pentru o conversatie buna!

Federatia de Luminã: Si noi de asemenea suntem multumiti, ca dvs. vã repuneti energia, si ca tristetea v-a parasit. Daca doriti, vrem ... asa cum ne-am gîndit si pregatit ... "sa vorbim".

Blossom: Bineînteles! Puneti-va Auricularele!(cãstile)
(Se sugereaza ca dumneavoastra sa ascultati, pentru ca în acest mod, sa primiti vibratia înalta a sunetului. De asemenea, se transcrie în continuare, conversatia.)

https://youtu.be/bQF6PKQmu7s

TRANSCRIERE

Fiti bine-veniti, acelora care au decis plecînd de la inimile lor, sa asculte cuvintele pe care le-am ales pentru ziua de azi.

Ce este, va întrebati? ... Ce se asteapta de la noi? Exista acei de care suntem constienti, datorita a ceea ce scrie Doamna Blossom, ca se simt mai abatuti.

Dumneavoastra doriti, sa venim cu revelatii. Sa vorbim acum, plecînd de la cea mai înalta energie a iubirii celei mai pure ... o data ce dorinta noastra este aceea de a vã atinge inimile voastre.

Întelegem, ca nu locuim pe planul Pamîntului. Nu este usor pentru toti acei, care aleg calea catre Lumina. Cu toate acestea, dragilor, cînd veti alege sa fiti numai ceea ce apartine iubirii celei mai pure ... nu vor mai putea exista greutati.

Sunteti Dvs. cei care va gasiti în controlul stapînului gîndurilor voastre. Sunteti Dvs. cei care luati deciziile, asupra a ceea ce gînditi ... Cum trebuie sã vã comportati? ... atitudinea dvs. fata de ceilalti ... atitudinea dvs. fata de tot ceea ce se gaseste în interiorul "jocului" dvs.

Doamna Blossom, ne cere sã explicam înca o data despre acest "joc", în care se presupune ca ne gasim cu totii involucrati.

Si spunem: " Nu se joaca jocurile fara griji?"

Si ea spune: "Depinde de ce joc va fi, si de cine îl joaca!"

Si spunem din nou 'Iubite Suflete' "Optiuni". Alegerea dvs., pentru ca sa jucati jocul. Alegerea dvs. pentru ca sã vã distrati. Alegerea dvs. pentru ca sã mentineti Lumina în Vietile voastre.

Si doamna Blossom, spune "Fara îndoiala, viata aici nu este întotdeauna asa de amuzanta!"

Nu este, pentru cine se centreaza în minciuna si în înselatoria guvernelor voastre, si a celor care se gasesc pe posturile cele mai înalte a unui ... cautãm cuvîntul de ... "zona de înselati". Ceea ce dta. alegi pentru ca sa-ti concentrezi atentia pe ... este ceea ce jocul va juca pentru dumneata.

Este atît de simplu.

'Fara îndoiala, nu este egoist "ca ea spune"sa nu gîndesti în cei mai nevoiti ?

Si spunem 'Noi nu spunem sa nu va gînditi la ei. Este indispensabil ca dta. sa trimiti iubire la toate zonele care sunt de o vibratie, de o natura mai întunecata ... am spune ... de o frecventa minora. A trimite toata iubirea voastra în aceasta directie. Cu toate acestea, sa nu trimiti tristete, din cauza la ceea ce se întîmpla. Sa nu trimiti neplacere. Sa nu trimiti urã. Sa nu trimiti gînduri disperate. Trimite numai cel mai pur sentiment de iubire, pe care îl ai în interiorul tau, pentru orice situatie ... si puterea acestui gînd ... puterea acestei iubiri ... va schimba frecventa, în una mai bunã.

Prea iubitilor, tratati sa nu vã involucrati în ceea ce pare a fi, însa nu este astfel. Prin ceea ce vi se arata ... ceea ce vi se spune în stiri, este foarte departe de a fi, ceea ce cu adevarat se petrece în spatele scenei. Ceea ce ti se ofera, si îti este aratat tie, este foarte diferit de ceea ce în realitate se întîmpla. Deci, sa nu cadeti în capcanã. Cu toate acestea, trebuie numai sã vã ridicati deasupra lor, si sã trimiteti iubire. Atunci, vibratia voastra nu poate fi darîmatã de ceea ce se petrece în lumea voastra. Deci, esti capabil sa mentii vibratia nivelului tãu mai înaltã ... în forma sa mai înaltã ... ajutîndu-te pe tine însuti ... lumea ta, si de fapt, pe toti?

Acest lucru, este CEEA CE ESTI. Tu stai deasupra acestor jocuri ... în interiorul Jocului, în care te gasesti ... Jocul pe care îl joci. Este, pentru ca sa iei din nou controlul. Sa recuperezi, si sã reclami puterea care este în interiorul tãu ... si pe care niciodata nu ai lãsat-o.

Dumneavoastra, sunteti Fiinte Puternice.

FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRÃ CARE ASCULTÃ ACESTE CUVINTE, TREBUIE SÃ RECUNOASCA ACUM, PUTEREA PE CARE O AVETI.

PE CARE O POSEDATI.

SÃ O ARATATI PRIN INTERMEDIUL IUBIRII.

Atunci ... VETI SIMTI SCHIMBAREA în lumea dumneavoastrã ... în planeta dvs. ... în fiintele care traiesc pe (în) ea.

Nu exista un razboi de fãcut. Existã numai a da, si a primi iubire. Acesta este totul. Lãsati sã plece gîndurile care nu mai servesc.

Continuãm sa vorbim aceleasi cuvinte mereu si mereu ... si unii dintre dvs. spun ca s-au saturat de noi, vorbind despre aceleasi cuvinte, si ca vor actiune. Bine, putem sã vã spunem dvs., cu cel mai profund respect datorita a ceea ce sunteti ... ca poate ... ca actiunea ar trebui sa vinã din partea dvs.

Si unii ar spune "Cu toate acestea, tratam de acest lucru! Timp de ani, si ani, si ani ... am oferit ... dînd aceasta iubire care stim ca SUNTEM, si cu toate acestea, nimic se schimba!"

Cu toate acestea, noi spunem: 'Aceasta actiune de a da, si a primi iubire, va fi mult mai eficace, daca o persoanã cu adevarat ar sti cã, în calitate de individ, referita actiune, are efectul cel mai mare si profund asupra Totului.'

Acum este timpul, dragi suflete SÃ STITI CINE SUNTETI, si cu ajutorul acestei CUNOASTERI ... asa cum mereu am spus ... va sosi puterea pentru ca sã straluciti. Puterea Iubirii care dvs. sunteti.

Va rugãm, sa nu credeti pe jumatate, ca ceea ce faceti ca indivizi, probabil poate avea un efect dominou asupra tuturor. STIM ca în fiecare moment, în care vã gasiti în IUBIRE ... DVS. veti schimba lumea dvs. din nou în Iubirea, care este ADEVÃRUL. Vã veti întoarce cãtre un loc unde zîmbetele si rîsetele care traverseaza planeta dvs., nu va fi numai pentru cîtiva norocosi ... dar cã zîmbetele si rîsetele, si a da, si a primi ... va fi un loc pentru toti.

Aceasta este ceea ce faceti ... aceasta este ceea ce dvs. provocati. Dvs. supuneti ca nu exista schimbãri vizibile, si cu toate acestea, noi vã spunem ... Înca o data începeti sã vã centrati în negativ. Aceasta este ceea ce alimentati. Cu toate acestea, eliminati gîndurile dvs. de aceasta negativitate, si vizualizati, si imaginati toate lucrurile bune care se produc minut dupã minut, orã dupã orã, zi dupã zi ... de catre cei care 'Au reusit' dragi suflete ... de cãtre cei care înteleg ... ca dvs. ca iubirea este ceea ce face sã zîmbeascã inimile dvs. Iubirea vã umple de bucuria care sunteti ... si mii si mii, si mii, si mii se trezesc la acest fapt.

Nu permiteti sã fiti dezamãgiti, de lucrurile cu care va alimentati. Dvs. STITI mai mult, dragile mele suflete.

Nu vã permiteti sa fiti dezamagiti de lucrurile cu care va alimentati. Dvs. STITI mai mult, dragile mele suflete. Tu stii mai mult. Cu toate acestea, nu încetati sa straluciti atîta cît Lumina vã va permite, depinzînd de cine Dvs. stiti ca sunteti.

Aveti încredere în dvs. proprii. Aveti încredere în ceilalti. Vizualizati-vã luati de mîini date, cu fiecare persoana de pe planetã ... uniti împreuna ca UNU, PUTERNICÃ FORTÃ A IUBIRII.

Exista teroristi ... care se arata ca atare ... teroristi ... acest lucru poate sau nu, sã aibã un sens. Cu toate acestea, cînd vi se dã informatia despre asemenea circumstante ... nu trimiteti nici urã, nici tristete. Vizualizati-va si imaginati-va pe toti de mîni date împreunã. Lãsati ca ei de asemenea, sa se uneasca CA UNUL, cu mîna care va sustine pe toti pe planeta dvs.

Fiecare dintre dvs. sã-si uneascã mîinile în iubire ... si cînd vizualizati aceste lucruri ... aceasta va ajuta inimile celor care se gasesc pierduti.

Cînd te vezi pur si simplu oferind mîna ta, cu ochiul mintii tale, oricãruia care nu pare a reactiona în / cum / prin / iubire ... oferã mîna ta, si imagineazã-ti cã o iau ... si apoi strînge-o ... pentru ca sã-l faci sã stie cã este bine ... Deja nu mai esti singur ... Cealalta mîna a ta se conecteaza cu un alt suflet ... si cealalta mîna se conecteaza cu o alta persoana ... si asa succesiv ... traversînd lumea voastrã. Dã asta. Pãstreaz-o pentru tine însati.

Prin forta care se va obtine facînd-o ... este adevarata cheie a ceea ce inimile voastree doresc SÃ SIMTÃ. Acesta este tipul de actiune de luat-fãcut.

Suntem constienti ca doriti sa vedeti ceva pe cerurile voastre care sa va înalte sufletul ... ca speranta cã lucrurile trebuie sa se schimbe. Si va spunem ... Aceste lucruri vor fi duse la capãt. Acesta este compromisul nostru cu dvs. si, cu toate acestea, dragi suflete ... de asemenea va spunem, cã prin vizualizarea luîndu-se de mîini cu fratii vostrii în iubire ... de asemenea vã va aduce, înãltarea spiritualã, si speranta pe care dvs. o cereti.

Si Dvs. zîmbiti în inimile dvs. ascultînd cuvintele noastre. Pentru ca stiti deja ... STITI ca acest lucru este adevarat. Deci, sã fãcem acest lucru împreuna ... acum, în acest moment ... sa închidem ochii ... si respirati profund cu noi ... în timp ce vizualizati mîinile dvs. sustinînd pe cea a altuia ... si un lant omenesc a tuturor conectîndu-se împreunã ... si iubirea pulsînd prin vinele mîinilor ... trecînd de la unul la altul, împrejurul întregii planete.

Respirati viata ... si exhalati iubire ... si respirînd în pace ... si exhalînd iubire tuturor ... si încã o data ... Sa respirati cu întreaga iubire a unuia catre altul .... si sã-l simtiti în Fiinta voastrã ... si sã-l trimiteti celorlalti. Sunteti, O FIINTÃ de iubire.

Ilumineazã-ti lumea ta cu un zîmbet din inimia ta ... sã ai CUNOASTEREA fãcînd-o, ca acest lucru se petrece.

Acum retragem energia noastra de la doamna Blossom. A sta cu dvs. toti în locul cel mai profind al inimilor dvs., în fiecare respiratie pe care dvs. ati luat-o ... În fiecare suflare pe care am împãrtasit-o.

În iubire ... în bucurie ... În multumire.


Sfîrsit de sesiune.

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai ÎNALTÃ pe cît putem.


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |