Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Ski Vanreren - April 14, 2012

Ski Vanreren - April 14, 2012

Hilsninger fra føderasjonen:

Håpet brer seg i deres verden i dag, nå som deres kollektive tanker fokuserer på arrestasjonen av Illuminati og restruktureringen av deres finans systemer. Dette er etter intensjonene. De blir spilt ut over hele deres verden etter orkester maner, som ville overveldet dere om dere bare kjente dens dybde og bredde. Vi er her for å snakke om dette, noe vi kan uten å innvirke på aksjoner som allerede er igang, noe dere vil se virkelig-gjøres i de kommende ukene.

Forbered dere for store globale bølger av informasjon som vil fokusere på de av dere som ikke er i zync i forhold til det dere har prestert under denne tiden. Dette vil være det neste, og til dags dato den største masse oppvåkningen av individer, som har sovet seg gjennom prosessen så langt. Denne informasjonen vil komme via mange kilder, inkludert deres egne media, som til og med nå har begynt å avdekke Illuminati's kontroll i det. Sannheten ruller over de som står i mot, og de som alltid har ønsket at denne informasjonen skulle "komme ut" ser nå ingen hindring i veien for at så skal skje. Denne lekkasjen vil nå bli en flom av informasjon som er forløperen til offentlig avsløring.

Vi har sannelig hatt det hett rundt ørene i det siste med tilverkingen av nyhetene, og det er nå mer enn klart nok at det ikke kan bli tøffe militære gjengjeldelses operasjoner i våre aksjoner i verden. Så lenge frykten er til stede vil mange fokusere på kjernekraftvåpen og deres og deres potensiale brukt i terror aksjoner, og vi sier, som vi alltid har sagt, at det er ingenting å frykte overhodet.

Deres nasjon av island blir brukt som et test område for utrulling av finansielle strategier i forbedringsøyemed for deres planet. Det vil være klokt å følge med på deres fremskritt hva angår dette, da det vil være alle nasjoners skjebne en kort periode. Vi har alltid rådet dere i, at en slik handling ikke ville komme fra verdens store nasjoner eller makthavere, men de vil komme i kjølvannet med en gang handlingenes dominoeffekt er et faktum.

Tvilens tid er ved sin ende. Håpets tid har begynt. Nå vil dere begynne å se virkelig endring finne sted, håndgripelig og iaktagbar for alle. Disse tingene vil komme så fort at det vil få hodet ditt til å spinne. Hold ut nå, for begynnelsen på begynnelsen. Å etterhvert som disse forandringene kommer, vil Gaia reagere på deres håp og deres kjærlighet. Hun gjør allerede forandringer som vil komme alle til gode. Det er fremdeles flere massive jordskjelv i vente, alle med minimal skade på liv, etterhvert som disse forandringene fortsetter.

Vi er for alltid med dere, vår familie. Vi ser frem til vår gjenforening og muligheten for å dele med dere vår kjærlighet og glede for deres fremtid.


Vær fredfulle.

Channeler: Wanderer of the skies.Oversettelse: Lill-Heidi


previous message > | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge