Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 3. December, 2013

SaLuSa av Madad, 3. December, 2013

SaLuSa 3. December, 2013

Kan dere kjenne at vi kaller på dere, Kjære Sjeler? Dette energisignalet vi sender til dere gjennom vår energi for å hjelpe dere å sluttføre forandringsprosessen i dere og nå den høyere virkeligheten som dere har valgt. Dere kanhende føler dere fysisk oppløftet, spesielt når dere er i ferd med å falle i søvn, fullt avslappet og tankene har stilnet. Dette betyr at dere, som bevissthet i deres nåværende kroppslige form, er klare til å bevege dere videre, men kroppen deres må også ha fullført alle sine forandringer ettersom dere vil returnere til dem med mye høyere frekvenser. Føl hvordan energien fra deres høyere virkelighet stadig blir sterkere i kroppen deres og at kroppen deres er i stand til å ta i mot mer og mer etter hvert som forandringene nærmer seg fullførelse. Intensiteten i denne følelsen samsvarer i stor grad med deres valg og ønske om å være i kontakt med oss, som deres familie, og alt som dere oppfatter som deres høyere virkelighet. Og dere ville nok bli forbauset hvis dere visste hvilken kraft deres egen intensjon og ønsker har.

Disse øyeblikkene, er her for at dere skal komme fullkomment på linje med alle de høyere energier som strømmer inni dere og omkring dere, og Englenes Rike er så mye nærmere dere nå en noen gang tidligere, fordi de hjelper dere alle, i samsvar med deres ønsker, å nå frem til døren som allerede står åpen for dere slik at dere kan tre inn i deres neste nivå av erfaringer. Dere kan se tegnene deres over alt og dere kan føle deres milde energi som omgir dere hele tiden, som gjør at dere kan legge deres vanlige bekymringer bak dere og gi dere mer energi til å fokusere på alt det som nå er viktig. Viktigheten av en del ting er tydelig for dere å se og alle dere som har valgt å ta steget videre kan ikke ignorere dem, ettersom energien dere nå er gjennomsyret av er svært kraftfull og bokstavelig talt skyver dere mot det perfekte punkt fra hvilket dere kan fullføre alt som er nødvendig å avslutte før deres endelige oppløftelse.

Dere vil alle bli forbløffet over kraften den avsluttende fasen av deres transformasjon bærer i seg, og vi vet at dere allerede sanser at noe stort, noe dere aldri tidligere har opplevd, ”ligger i luften”. Ta imot og gi dere over til denne viten og føl deres bevegelse oppad, på vingene som deres egen energi har skapt for at dere skulle bli i stand til å eksistere påny i den rene Kjærlighet og Lys. Til og med deres fysiske kropp begynner å føles lettere, uten at det er noe tegn på at dere har gått ned i vekt, og dette er fordi dere nå ikke lenger må bære på alle tidligere uløste konflikter og temaer i deres vesen. Dere er i sannhet i ferd med å bli løftet opp og noen ganger kan dere sågar få følelsen av at dere ikke har føttene på bakken. Nyt hver eneste erfaring og opplevelse dere nå får, fordi dere vil komme til å huske dem i svært lang tid.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi gleder oss alle over følelsen av at oppfyllelsen av deres ønsker er i ferd med å bli skapt og vi er uendelig lykkelige for å være en del av dem. Sammen er det vårt lodd å skape en mektig allianse av Kjærlighet og Lys som skal spres over hele Universet og hjelpe til å løfte hver eneste sjel deri.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: Leif

Norske oversettelser blir også lagt ut på: http://peacelovelove.blogspot.pt/ og http://galacticchannelings.com/norske/index.html. Der finner du også Matthew Ward og Sheldan Nidle på norskskede Moder Jord som det er nå, så vi ønsker å inspirere dere enda mer til å bruke den, sammen med all deres økende indre kraft og visdommen som dere har ervervet ved å gjennomgå så mange læreerfaringer på så kort tid. Vi kan si at “valget er deres”, for det finnes ikke lenger noen andre som er ansvarlige for deres egne erfaringer. Vi vet at dere er rede til å ta dette ansvaret og følge den endeløse veien gjennom deres evolusjonsprosess. Vi kan allerede se dere i vår felles virkelighet som vi alle har valgt å delta i.Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge