Home > Nederlands > WK Voetbal Vredeswave

WK Voetbal Vredeswave

WK Voetbal Vredeswave

Nu de aandacht van de wereld de komende weken is gefocust op het WK voetbal in Zuid-Afrika, vragen wij jullie allemaal om voor elke wedstrijd EEN minuut de duidelijke intentie in gedachten te houden voor vrede, veiligheid en integriteit voor Zuid-Afrika, Afrika en de wereld.

Door dit te doen verhogen wij ons collectieve bewustzijn door het uitstralen van liefde, integriteit en vrede uit onze harten, daarmee een gigantische WAVE VAN VREDE te creëren die alle vormen van negativiteit weg zal vagen, en daarmee het massabewustzijn over de hele wereld verandert en verhoogt. Dit is de perfecte tijd om dit te doen.

STEL JE DE MACHT VOOR VAN MILJARDEN GEESTEN DIE ZICH FOCUSSEN OP VREDE EN INTEGRITEIT!! Neem een moment voor elke wedstrijd – en er zijn 64 wedstrijden – zelfs als je de wedstrijden niet kijkt, en “stel je af” op deze integriteits- en vredeswave. Voel gewoon liefde en vrede in je hart voor één minuut – dat is alles dat nodig is. Wetenschappers hebben de macht bewezen die de gedachten van groepen kunnen hebben in het veranderen waarop zij zich focussen.

LATEN WE EEN VREDESWAVE CREËREN door heel Zuid-Afrika, door elk ander land, door de hele wereld. Kun je je voorstellen wat een verandering je kunt maken, dat wij kunnen maken, als we dit samen doen? Laten we profiteren van deze unieke kans en bijdragen aan een veilige, vreugdevolle gebeurtenis die positiviteit stuurt over de hele wereld. We kunnen allemaal Madiba Magie beoefenen!!

Neem alsjeblieft deel en stuur dit door aan iedereen die je kent, over de hele wereld… en CREËER DE INTEGRITEITS- EN VREDESWAVE!

Dank je wel!

WK Voetbal Vredeswave