Home > > Wanderer of the Skies - June 17, 2011

Wanderer of the Skies - June 17, 2011

De groeten van de Federatie:

Zoals jullie gezegde luidt: “we springen uit ons vel” “van opwinding dat het evenement van Onthulling niets is tegengekomen dat zorgt voor verdere vertraging of ons zelfs tijdelijk afleidt van onze plannen. Er is hier veel opwinding dat we eindelijk en binnenkort onderweg zijn en het proces ingaan van onze ontmoeting en jullie opgaan naar Ascentie.

Activiteit is hier steeds zeer hoog. Iedereen heeft zijn “opdracht” en iedereen is druk en werkt op elkaar in om op zijn plek te krijgen wat nodig is voordat de sluizen opengaan. We wachten op een goddelijk woord voor de laatste wenk dat ons in beweging laat zetten waarvoor we al heel lang gepland hebben.

We herinneren jullie in deze komende dagen aan jullie doelstelling om elkaar rustig te houden, om met degenen te praten die niet ingewijd zijn wat deze gebeurtenissen werkelijk inhouden en hoe jullie dit “al veel langer hebben zien aankomen” dan zij dat deden. Jullie kunnen, door je voorbeelden van Liefde en Medeleven, de waarheid vertellen van ons verschijnen als wij onszelf laten zien na Disclosure/Onthulling. We rekenen op jullie dat jullie op koers blijven en de leraren worden van liefde door je voorbeeld, ongeconditioneerd en met compassie. Op die manier kunnen jullie elkaar leiden door de onrust van Eerste Contact heen en werkelijk jullie zelf onthullen als de Lichtwerkers die jullie zijn.

Eenvoudig gezegd, we houden van jullie. Dank jullie voor al je werk wat dit betreft en voor een taak die jullie goed hebben gedaan.

Wees in vrede


Vertaling: Winny


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


David Wilcock
David Wilcock komt naar Nederland! Bezoek hem op 2 juli in Amsterdam.

Het fenomeen David Wilcock ( www.divinecosmos.com ) combineert wetenschap, channeling en zijn vele readings en komt vanuit daar met een heldere visie voor de toekomst, met een knipoog naar 2012.

David Wilcock is een professionele docent, filmmaker en onderzoeker van oude beschavingen, het bewustzijn van wetenschap en de nieuwe paradigma's van materie en energie. David is ook co-auteur van de internationale bestseller, de reïncarnatie van Edgar Cayce, die de opmerkelijke overeenkomsten tussen David en Edgar aangeeft.First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.