Home > > Wanderer of the Skies - June 8, 2011

Wanderer of the Skies - June 8, 2011

De groeten van de Federatie.

Vandaag spreken we over het nabij zijn van gebeurtenissen die op jullie planeet op het punt staan zich te ontvouwen. Als je zou zien hoeveel beschavingen hun vertegenwoordigers gestuurd hebben om rond jullie planeet te cirkelen, dan zouden jullie overtuigd zijn van hoe dichtbij de dingen zijn gekomen. Iedereen wil getuige zijn van het meest unieke gebeuren, als een beschaving zoals die van jullie de uitnodiging heeft gekregen om Kosmische Burgers te worden. Dit vruchtbaar evenement zal jullie verder voeren naar Ascentie.

De Illuminati hebben hun twijfels over Onthulling daar ze andere data hebben zien komen en gaan en onze boodschappen gezien hebben die aan de kant van de weg zijn gevallen, zonder dat die, in hun gedachten, in vervulling gingen. Zij willen niet de eerste zijn die “de grens oversteken” naar Onthulling, om vele redenen, en die zijn allemaal egoïstisch in essentie. Zij zijn werkelijk niet overtuigd dat hen grote genade zal toevallen als ze gewoon hun houding veranderen tegenover samenwerking en openheid. Wij zijn hier om onze vorige boodschappen opnieuw te bekrachtigen die direct naar die leden van de Illuminati zijn gestuurd dat: jullie inspanningen voor onthulling in heel veel genade zal resulteren als jullie voor de wereldse rechtbanken worden gebracht om recht onder ogen te zien. Wij hebben geen bedoelingen om te blijven hangen bij schuld en boete. Iedereen verdient dezelfde kans bij Ascentie. Jullie daden, zelfs zo laat in het spel, zullen grote effecten hebben op je vonnis. Vertrouw erop dat dit zo is en ga het pad op naar je eigen redding.

Velen hebben zonder twijfel het versnelde tempo gevoeld van de tijd in deze laatste jaren en maanden. Alles scheen zich te versnellen en ging verder bij steeds toenemende tussenpozen. Nu, is er een eigenaardige vertraging aan het gebeuren terwijl we de laatste fase bereiken voor de volledige Onthulling. Het is net als bij een ongeluk, waar de tijd opeens om je heen vertraagt terwijl je de gebeurtenissen van een ongeval beleeft. Terwijl jullie van pré-Onthulling naar Onthulling gaan, van het duisterst van de nacht naar de schemering, manifesteert dit fenomeen zichzelf als een heel natuurlijk bijproduct van jullie werkelijkheid. Begrijp het voor wat het is.

Wij krijgen binnenkort een kennisgeving en jullie worden binnenkort Kosmische Burgers. Welkom thuis, onze vrienden. We zijn verrukt dat we zo ver konden komen. Wees voor altijd optimistisch en jullie werkelijkheid zal zich om je heen buigen zoals onze energievelden zich rond onze schepen krommen. Wij zenden nu onze Liefde als antwoord op jullie inspanningen om ons die van jullie te sturen.

Wees in vrede.


Vertaling: Winny


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.