Home > > Wanderer of the Skies - September 7, 2011

Wanderer of the Skies - September 7, 2011


De groeten van de Federatie:

Omdat de zaken nu sneller verlopen dan we ooit hoopten voelden we dat het nodig was dat jullie nu deze update krijgen. Twee belangrijke zaken zijn in jullie gemeenschappen naar voren gekomen. De eerste is dat de bankconcerns de nodige uitwisselingen gemaakt hebben om het geldstelsel te verschuiven/veranderen in een nieuwe orde. Een groep landen heeft wat dit betreft de Illuminati aangenomen en tot een concessie gedwongen, spoediger dan wij verwacht hadden. Ten tweede, de militaire boevenfacties van verschillende van jullie landen schijnen in overeenstemming te zijn met de meest recente afspraken, en daarmee plaveien ze het pad voor een veiliger poging tot Disclosure dan we in het recente verleden zagen.

We willen benadrukken dat er veel keren geweest zijn waarop omstandigheden in het verleden veranderd werden, net als wij dachten dat alles in orde was om verder te gaan, en daarmee vertraagde het onvermijdelijke nog meer. We kunnen niet met zekerheid zeggen of deze nieuwe ontwikkelingen de Disclosure zullen garanderen waar we op vooruitlopen. We kunnen alleen zeggen dat een volgend ander raam van gelegenheid zichzelf laat zien voor jullie leiders om hun voordeel mee te doen en om dit proces verder te bewegen.

Daar er velen nog rampzalig onvoorbereid zijn op wat er gaat gebeuren, denken we dat jullie genoeg kennis en vastberadenheid hebben om deze mensen door de ergste omwentelingen heen te helpen. Hiermee bedoelen we omwentelingen in gedachten, psyche en mentale/emotionele gezondheid als jullie omgaan met de “nieuwe” kennis van je grotere Galactische Familie.

Vertrouw erop als zaken zich ontwikkelen, dat alles gepland is vanaf onze zijde met de hulp van grote spirituele wezens die jullie welzijn tot hun uiterste zorg hebben. Speel niet in de angst van degenen die jullie anders zouden afhouden van je doel. Ieder van jullie heeft een specifieke rol om te spelen en daar je misschien niet weet wat ieder detail ervan is, of misschien helemaal niets ervan, laat je dit niet ontmoedigen. De gevoelens die jullie altijd hadden, een weten dat iets “groots” zou gaan gebeuren in je leven en dat je er deel van zou zijn, zijn echte gevoelens die niet kunnen worden afgewezen. Accepteer zelfs niet wat wij hierover zeggen. Kijk gewoon binnen in je en onderscheid de waarheid voor jezelf. Laat die jullie leiding zijn, zelfs als je “je vingers niet” op het precieze plan “ kunt leggen”, waar je deel van zult zijn.

Jullie inspanningen tot dusver hebben zo geweldig dit hele proces verder geholpen, meer dan je ooit kan weten. Jullie toewijding voor de Waarheid en voor het Licht zijn prachtige inspiraties voor ons hier, terwijl wij werken om ons dichter bij onze onvermijdelijke eenheid te brengen. Liefde is de sleutel. Het is tijd om de deur open te doen.

Wees in vrede.

Vertaling: Winny
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wanderer of the Skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.