Home > Français > Allemaal Stemmen op Blossom

Allemaal Stemmen op Blossom

Blossom
Blossom Goodchild:

Dierbare Geweldige Mensen!

Dankzij jullie… is het:

SECONDEN VÓÓR ............. DE TWEEDE RONDE!!!!

Neem ALSJEBLIEFT even tijd als je wilt, om te stemmen voor het boek van de Federatie van Licht door op onderstaande link te klikken. Je kunt daar het volledige boekvoorstel lezen en het eerste hoofdstuk in deze volgende ronde. De jury zal dit ook beoordelen, evenals een marketingplan dat aangeboden wordt. Natuurlijk wil ik jullie bedanken voor je ondersteuning door je een GRATIS 12 minuten durende Gesproken Gechannelde Meditatie van White Cloud aan te bieden. Details over hoe je deze mp3 download kunt verkrijgen worden gepresenteerd als je hebt gestemd. Als je zo vriendelijk was om tijdens de Eerste Ronde te stemmen dan is je registratie gereed en dan is het simpelweg een kwestie van inloggen en stemmen (na natuurlijk het lezen wat je wordt aangeboden voor je instemming!). Voor diegenen die voor de eerste keer stemmen: je moet je even registreren. Dit wordt allemaal duidelijk uitgelegd als je op de link klikt:

http://www.NextTopAuthor.com/?aid=1870

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor al jullie hulp in deze wedstrijd. Ik voel me zo nederig nu ik weet dat zo velen van jullie de Federatie van Licht ondersteunen en de boodschappen van Liefde die zij doorgeven.

Het zou prachtig zijn als jullie dit kunnen doorgeven aan anderen of het als een mededeling op andere sites zet, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken, om stemmen binnen te krijgen, omdat zij duidelijk ook een groot onderdeel van deze ronde uitmaken, samen met het voorstel etc.

Dus, laten we eens kijken of we naar Ronde Drie kunnen komen! Dan hebben we er nog maar één te gaan!! Nogmaals mijn hartelijke dank … (zie je wel, ik zei al dat ik jullie niet genoeg kon bedanken!!!).

Ik hoop dat ik de tijd/ruimte vind om de boodschap van onze Lichtvrienden te channelen voor het einde van de week.

Dat jullie dagen gevuld mogen zijn met Gouden Stralen!

Hopen en hopen Liefde, Licht en Lachen voor iedereen… en nog één keer… dank jullie!

Blossom xx


Website: www.blossomgoodchild.com
Vertaling: Puk