Home > Nederlands > Aartsengel Uriël - February 15, 2010

Aartsengel Uriël - February 15, 2010

Aartsengel Uriël’s Boodschap: Overdenk Jouw Pad

Er is schoonheid en pracht op je levensreis, zelfs binnen wat jullie je donkerste dagen zouden noemen. Elke ervaring van je donkerste energieën, die je ziel naar je bewustzijn brengt voor genezing, is een reden voor viering omdat je licht brengt naar de pijn en het lijden die de energie van de derde dimensie is. De duisternis verdient net zoveel liefde als het licht omdat het door het kennen van het duister is dat je het licht kunt waarderen. Vervloek je de duisternis over het licht? Er is niets te vervloeken. Het meer winstgevende pad is het overdenken van de duisternis en de rol daarvan op jouw reis, om over elke stap na te denken en de balans te vinden in verschuiving van duisternis en licht omdat dit is hoe jullie mensheid in balans blijft met de groei van je ziel.

De groei beschikbaar met elke stap is bekend wanneer je nadenkt over hun echte aard, de redenen voor hun zijn, dat alleen het rijk der genezing is. De aarde is een plaats voor genezing en jullie brengen het naar een staat van genezing en heelheid. Dit is waarom elk van jullie zich heeft losgemaakt en reizen heeft ondernomen in pijn en afscheiding. Jullie zijn ieder een spiegel van de energieën van de Aarde en een partner voor de Aarde om haar energie in lijn te brengen met haar Goddelijke doel en ascentie. Je kunt dit niet doen als je de pijn en het lijden in de duisternis die je om je heen ziet vervloekt, maar je kunt dit wel als je de genezing, die mogelijk is via het bewustzijn van de rollen van de duisternis en het licht in genezing en ascentie, overdenkt en erover nadenkt .

Zoals een platte steen de stilte van kalm water verbreekt, brengt de duisternis je naar een nieuw bewustzijn van de pracht van de ascentiereis die alleen mogelijk is door de ontwaking van jouw bewustzijn en noodzaak voor genezing. Vervloek je de platte steen omdat hij het water heeft verstoord? Je bewondert de ringen op het water die uitvloeien naar de hoeken en dan rustig worden. Dit is jouw genezingsreis. Het oppervlak van de illusie of kalmte verschuift om de energieën bij te staan als zij verschuiven en als zij eenmaal neergestreken zijn is alles kalm en een nieuwe energievibratie is gecreëerd.

Jullie doel is zo groot dat haar echte aard verborgen is voor jullie omdat jullie menselijke geest de grootheid van de rollen die jullie in ascentie spelen niet kan vatten. Maar jullie ziel heeft een bewustzijn dat zich uitbreid naar de kosmos, voorbij de grenzen van menselijke perceptie. Elke stap op je reis weerklinkt door de hemelen als je de paden sluit die lagere energie op het aardvlak brengen. Dit is de ascentie en jullie zijn haar leiders. Waardeer de reis die je hier gebracht heeft omdat het noodzakelijk was en deel van je Goddelijke en Kosmische plan. Omarm je rol zoals zij die de Aarde zullen integreren naar haar ware plaats binnen de kosmos en vier jezelf als de Goddelijke, multi-dimensionele en tijdloze gezanten van ascentie.


< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Archangel Uriel,
please let us know and we'll add you to our mailing list.