Home > Nederlands > Montague Keen, January 16, 2011

January 16, 2011

Ik ben me bewust van jouw verdriet mijn liefste. Ja, het is nu 7 jaar geleden sinds ik overging naar de Geestenwereld, jij hebt elk moment van die dag weer beleefd. Voor mij, mijn liefste, was mijn overgang zoals de geest het gepland had, met jou bij mijn zijde. Ik deed waarvoor ik leefde, sprak over het werk van de geest en het Leven Na De Dood. De Geestenwereld nam mijn adem en in seconden ging ik over van de ene staat naar de andere, een werkelijk prachtige ervaring. Het was tijd voor mij om te gaan en mijn werk te voltooien aan de andere kant. Jou verlaten, was zo erg, het was zo’n shock voor jou. Ik heb jou nooit verlaten, ik laat je continu zien dat ik bij je ben. Wij werken nu samen zoals wij deden toen ik nog bij je was. Mijn werk is nu om te helpen de Mensheid uit het duister te leiden naar het Licht en om onze twee werelden dichter bij elkaar te brengen, om alle door de mens gemaakte barrières te verwijderen zodat volledig bewustzijn weer genoten kan worden door alle Mensen. Er zijn velen aan deze kant van het leven die werken richting dit einde. Er zijn ook velen op Aarde die onvermoeibaar werken voor dit doel en zij worden belaagd door de Duistere Cabal. Zij proberen zelfs degenen die staan voor de Waarheid verantwoordelijk te houden voor situaties die duidelijk veroorzaakt zijn door de Duistere Cabal zelf, die in hun wanhoop om hun plannen te laten slagen zoveel schade veroorzaken aan jullie Planeet, zij vermoorden zonder reden degenen die het wagen op hun weg te komen. Zij hebben geen Ziel, geen menselijke emotie raakt hen, zij hebben een gebrek aan compassie terwijl zij de druk opvoeren in een laatste wanhopige poging om jullie wereld over te nemen. Zij zullen niet slagen.

De Waarheid wordt onthuld, die stroom kan niet gestopt worden. Hierdoor zullen meer en meer mensen gaan beseffen wat er gaande is. Het Financiële Terrorisme gaat door, deze plannen zijn al generaties geleden gemaakt. Dom genoeg stapten Regeringen in de goed geplande vallen, zij geloofden de leugens en beloften van degenen wiens enige plan was om hen te vernietigen, om hen op de knieën te brengen. Alleen de ontwaking van de massa kan dit stoppen, als jullie eenmaal het feit beseffen dat jullie als schapen naar het slachthuis worden geleid. Neem een stap terug van het Materialisme dat jullie omringt, het is niet noodzakelijk, het heeft nooit geluk of gemoedsrust gebracht. Liefde, en Liefde alleen raakt de Ziel, dat alleen brengt vervulling. Producten worden verleidelijk aangeprezen zodat mensen ernaar streven ze te bezitten, zij zijn speciaal ontworpen om jullie ziek of failliet te maken. Alleen wanneer jullie je volledig bewust zijn van de omvang van de corruptie kunnen jullie rationele beslissingen nemen.

Het is zo gemakkelijk voor hen om mensen te verleiden weg te gaan van het eerlijke Pad van Leven, zij vinden hun zwakste punt en spelen daarop in. Mensen moeten sterk zijn om dit te weerstaan. De beloften van rijkdom en roem laat zo velen omkeren en leidt hen de verkeerde richting in. Het Pad van Waarheid en Licht is geen gemakkelijk pad, velen vallen buiten de boot. Soms moeten mensen verwijderd worden als zij de kracht of het karakter niet hebben om de dingen aan te gaan. Moed is nodig om op te staan voor de Waarheid. Jullie moeten omgaan met mensen die zonder geweten zijn, die velen ombrengen en vermoorden om hun doel te bereiken. Het is tot dit punt gekomen mijn liefste, jullie kunnen niets meer geloven dat jullie verteld wordt, maakt niet uit hoeveel wetenschappers er achter staan, zij zijn omgekocht, zij zijn onderdeel van het Plan. Vertrouw alleen op jullie instinct, jullie Hogere Zelf zal jullie leiden. Als iets verkeerd lijkt en voelt, dan is het verkeerd, zo simpel is het.

Reik altijd uit naar hen die het minder goed hebben, naar degenen wiens levens compleet vernietigd zijn door de rampen waarmee zij proberen te leven. Jullie wereld is in beroering, het is het Goede dat het Kwade bevecht, en hoewel het voor sommigen lijkt alsof het Kwade aan de winnende hand is, is dit niet zo, het is hun laatste wanhopige poging. Geen enkele Regering heeft de moed hiertegen op te staan, zij hebben geen macht, het is allemaal een schijnvertoning, in werkelijkheid regeren zij helemaal niets. Deze verschrikkelijke tijden zullen een vage herinnering worden als de Overgang compleet is. Denk eraan dat je altijd zoekt naar de Waarheid en je zult haar vinden. Kom samen in Liefde en Harmonie en jullie kracht zal groeien, jullie Licht zal de vreselijke Duisternis doven die jullie wereld overspoelt. Eet natuurlijke, organische producten wanneer mogelijk, drink puur water, houd je geest puur, vermijd de afleiding die zorgvuldig geplaatst is om jullie weg te leiden van het pad van Licht.

Wij banen de weg voor jullie, wij zullen zoveel obstakels verwijderen als wij kunnen. Blijf gefocust op het Licht, laat Waarheid jullie voorwaarts leiden op Gods pad. Mijn liefde geeft jou de kracht om door te gaan en ons werk te voltooien. Ik blijf jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.

“Als de deuren der waarneming werden gereinigd, zou alles zich aan de mens vertonen zoals het is, oneindig”
William Blake.Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.