Home > Nederlands > Montague Keen, May 1, 2011

May 1, 2011

Jij werd bemoedigd toen je David Icke’s rapport las over zijn toer over het vasteland van Europa en de geweldige ontvangst die zijn bericht krijgt. Mensen reizen vele uren om hem te horen spreken. Het is zo noodzakelijk dat Europa ontwaakt, omdat Europa het controlecentrum is van al het kwaad. Het is waar de onderdrukking van de mens begon. Het is waar jullie geschiedenis totaal vervormd is en niet meer te herkennen, en de Mens accepteerde gewoon, zonder vragen te stellen, wat hij leerde op school. Alles is gemanipuleerd om mensen zo te traumatiseren dat zij geloven dat zij continue onder bedreiging staan. Het is de meest effectieve manier van brein-controle. Zij overtuigen mensen succesvol dat zij andere landen moeten binnenvallen. Waar het allemaal op neerkomt zijn bloedofferandes. De energie die vrijkomt als mensen elkaar afslachten wordt gebruikt door de duistere cabal. Ja, mijn liefste, het is moeilijk voor mensen om een samenzwering te visualiseren die zo kwaadaardig is, dus het is gemakkelijker voor jullie om weg te lopen en jezelf bezig te houden met afleidingen, die zorgvuldig voor jullie zijn klaargezet, terwijl in jullie naam de slachting doorgaat van onschuldige mensen die jullie wanhopig nodig hebben om voor hen te spreken. Jullie zijn jullie broeders hoeder. Gaan jullie hen de rug toedraaien in hun uur van nood? Jullie zijn verantwoordelijk voor zowel jullie acties als voor de acties die jullie niet ondernemen.

Nu de familie van Licht in groten getale toeneemt, komen de ontwaakten samen in liefde en harmonie en jullie wereld zal voor altijd veranderen. Stap uit de illusie. Bevrijd jullie zelf van de ketenen van de controle. Liefde zal jullie vrijmaken. Zie liefde, geen angst, in alles wat je tegenkomt. De mensheid wordt opnieuw samengesteld om de Illuminati te dienen – zij ondermijnen het huwelijk, zij promoten verdorvenheid, corruptie en verdeeldheid. Vraag jezelf af, is dit wat jullie willen voor jullie kinderen en kleinkinderen? Laat je niet verleiden tot het omhelzen van je vernietiger. Denk eraan, jullie zijn het, als gemeenschap in jullie gehypnotiseerde comateuze staat, die toestemming gaven met jullie vrije wil voor de staat waarin jullie planeet vandaag de dag verkeerd. Word wakker!

Jullie hebben een verantwoordelijkheid voor jullie kinderen, om ervoor te zorgen dat zij alleen toegang hebben tot VEILIG VOEDSEL EN DRINKEN. Ben ervan bewust dat deze worden ingekleed om de jongeren en kwetsbaren aan te trekken. Stel hen niet bloot aan de gedachteveranderende muziek en televisie. Verlaat je niet op de televisie om je babysitter te zijn – hun onschuldige gedachten absorberen de onderbewuste berichten die muziek en tv bevatten. Kom samen als families, praat met elkaar, doe spelletjes; creëer een veilige omgeving voor hen zodat zij zich veilig en zeker voelen. Jullie moeten leren te navigeren door de corruptie die jullie omringt. Hun standaarden zijn niet jullie standaarden. Zij zullen elke mogelijkheid aangrijpen om jullie af te leiden van jullie pad. Het is hun misleiding die hen gebracht heeft waar ze vandaag de dag zijn. Zij zijn hier meesters in, dus moeten jullie altijd op je hoede zijn. Jullie grootste verdienste is jullie vaardigheid om lief te hebben en meelevend te zijn. In het sturen van liefde naar jullie medemens, creëren jullie licht. De energie van liefde weegt veel zwaarder dan de energie gecreëerd door haat. Zonder het te weten waren jullie slachtoffers van een haat die zo smerig was. Het werd gebruikt om jullie op je plaats te houden; in hun ogen bij voorkeur ‘onder de voet’. Ik weigerde om die manier van leven te omhelzen. Ik koos ervoor het licht te zien en volgens het licht te leven. Nu, ik vraag degenen die mijn woorden lezen om het licht toe te staan jullie te leiden en beschermen. Liefde verandert alles. Mettertijd zullen jullie de resultaten zien van de offers die jullie vandaag brengen.

Mensen vragen waarom ik niet vaak over het leven na de dood spreek. Nu dan, het is alles wat jullie je maar zouden kunnen wensen. Alles bestaat uit gedachten. Er is geen tijd. Wat je maar wenst is er voor je, op het moment waarop je het denkt. Er is zoveel schoonheid dat de menselijke geest die niet kan bevatten. Menselijk voorstellingsvermogen kan niet bevatten hoe prachtig het is, om van het aardse leven weg te gaan en terug te keren naar de Geest, waar alles mogelijk is.

Ons doel op dit moment, is jullie uit de duisternis te leiden, om Planeet Aarde te redden van diegenen die haar willen vernietigen. Wij werken samen met vele verlichte zielen buiten de planeet: sommigen kennen jullie, van velen hebben jullie nog niet gehoord. Wij hebben geen enkele steen op zijn plek gelaten in het proberen Planeet Aarde te herstellen. Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons helpt dit te doen. Wij zullen slagen. Het is aan jullie allemaal hoe snel dit succes bereikt wordt. De Duisteren hebben meer “aardbevingen” gepland binnenkort, om angst te creëren. Deze worden dus door de mens gemaakt. Zij worden ook gebruikt als bedreiging voor landen die de Nieuwe Wereld Orde niet willen. Als je kijkt naar de planning die in deze overname is gestoken, is het enige dat zij niet hebben meegenomen de ONTWAKING VAN DE MASSA voor wat zij willen doen. Hun spel is over, zij zien het alleen nog niet. Binnenkort zullen zij geen keuze meer hebben.

Veronica, mijn liefste, je kunt niet doorgaan en proberen ‘de kaars aan beide uiteinden op te branden’. Het is niet mogelijk om alle e-mails en alle telefoontjes te beantwoorden en behandelen. Ik ben er zeker van dat mensen die zullen begrijpen. Jij moet ontspannen. Stap er af en toe uit, om de batterijen op te laden! Blijf te allen tijde energiek. Wij zullen weer schrijven. Er is veel te doen. Ik zal altijd jouw aanbiddende Monty zijn.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.