Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 30, 2012

Mike Quinsey - SaLuSa, January 30, 2012


Heb geen angst, want er kan veel van de ene op de ander week gebeuren en het plan voor jullie bevrijding van de duistere kliek verloopt heel goed. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond de wereld, zoals we jullie eerder hebben aangeraden, want jullie wensen voor verandering zijn aan het uitkomen. Het is een kwestie van het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen waardoor jullie een gevoel kunnen krijgen van wat er gaande is. Jullie weten dat de tijd voorbij snelt en dat is welkom omdat jullie lang hebben gewacht voor het op gang komen van de eindtijden. Geloof ons dat ze precies zijn zoals wij ze zouden willen hebben, waarbij onze bondgenoten erin slagen de voorwaarden te creëren waardoor wij dichter bij jullie kunnen komen. Alles dat aan jullie is beloofd, komt naar jullie toe, zelfs als het niet helemaal is zoals jullie het je hadden voorgesteld en eigenlijk zal het in sommige opzichten waarschijnlijk veel spannender blijken te zijn en veel meer voldoening geven.

Onthoud dat alles door Hogere Wezens wordt geleid die jullie pad naar Ascentie al vanaf het allereerste begin volgen, en dat is heel lang geleden. Jullie wisten het toen je eraan begon, maar door de degeneratie in jullie bewustzijnsniveau, raakten jullie afgescheiden van de Bron en van elkaar. Dat was echter te verwachten, al ontstond het doordat jullie de vrije wil misbruikten die jullie was gegeven. Jullie weten nu dat jullie Donkere Tijdperken hebben doorlopen, die hebben laten zien hoe diep je kan gaan als je het contact met je ware zelf verliest. De huidige cyclus is de meest beproevende sinds jullie aan fysieke incarnaties zijn begonnen en deze werd vooraf gegaan door levens in eerdere beschavingen waar jullie heel weinig van af weten. Jullie hebben er misschien heel weinig herinneringen aan maar wees ervan overtuigd dat elke afzonderlijke ervaring jullie uiteindelijk heeft gebracht waar je nu bent. Jullie zijn immens gegroeid in het begrijpen van natuurkunde en het heeft jullie evolutie ook in een versnelling gebracht.

Ascentie en wat daarna volgt, blijven geplande ervaringen onder leiding van jullie Gidsen en Hoger Zelf. Jullie zullen echter door je positie een grotere inbreng kunnen hebben over de invulling als jullie verder reizen als Galactisch Wezen. Zoals jullie zullen begrijpen, krijgt het leven een compleet ander aanzien en zal het weinig gelijkenis hebben met hoe jullie er nu naar kijken in jullie huidige dimensie. Jullie moeten nog gaan beseffen hoe het is om volledig vrij te zijn maar wanneer het gebeurt, zal het zijn nadat jullie naar een nieuw en hoger bewustzijnsniveau zijn gegaan wat ervoor zorgt dat jullie je volledig bewust zijn van jullie verantwoordelijkheden. De Wetten van het Universum zijn heel eenvoudig en vereisen dat jullie de soevereiniteit van alle andere zielen respecteren en de intentie hebben hen niet te schaden of je met hen te bemoeien. Jullie neiging zal inderdaad het delen van jullie Liefde en Licht zijn met alle levensvormen door de Eenheid van Al Dat Is te hebben begrepen en aanvaard. Alle leven bevindt zich op het pad van evolutie en heeft de krachtige drang om naar de Bron terug te keren, waar het eens vandaan kwam.

Het leven op Aarde kan heel eenzaam lijken en jullie ontmoeten allerlei soorten zielen op zeer uiteenlopende niveaus van vooruitgang en inzicht, hetgeen jullie ervaringen aanvult. Het is jullie uitdaging geweest de ervaringen meester te worden en te leren welke lessen ze voor je inhielden. Jullie van het Licht zijn erin geslaagd en zijn klaar om verder te gaan maar jullie zullen er altijd profijt van blijven houden omdat de lessen op onderbewust niveau bewaard blijven. Jullie hebben alle reden blij te zijn met jezelf omdat jullie de dualiteit hebben doorleefd en naar het Licht zijn gegaan. Jullie kunnen nu naar een bewustzijnsniveau terugkeren waar jullie echt vertrouwd mee zijn en ooit naar leefden in de hogere dimensies, om nooit meer naar de lagere dimensies te hoeven terugkeren.

In de hogere dimensies staan jullie nog steeds voor uitdagingen maar ze zijn beter te accepteren en kunnen het beste als missies worden beschouwd, waar vaak zielen bij zijn betrokken die kunnen profiteren van jouw ervaringen. Denk eraan dat jullie in dit stadium dienstbaarheid aan anderen op je zullen hebben genomen en vrijwel iedere geascendeerde volgt als van nature deze weg. Jullie zijn dan nog steeds aan het ascenderen maar de vooruitgang gaat veel trager omdat jullie zelden voor negatieve situaties komen te staan. Het hangt er natuurlijk van af waar je verkiest heen te gaan, want misschien ben jij wel iemand die naar de lagere dimensies wenst terug te keren. De snelheid waarop jullie je willen verheffen, is heel erg jullie eigen beslissing en niemand wordt gedwongen harder te gaan dan hij wenst. In jullie huidige dimensie zal zodoende ook niet iedere ziel zich gereed voelen om te ascenderen en zij zullen blijven waar zij zich meer op hun gemak voelen.

Het is in deze tijd dat karma heel snel komt en gaat, en voor sommige zal het lijken alsof dingen elkaar zonder enige onderbreking snel opvolgen. Dierbaren, het is afgestemd op jullie behoeften en op de noodzaak jullie karma op te lossen voordat jullie ascenderen. Een gedeelte ervan zal een erfenis uit het verleden zijn omdat het niet noodzakelijk is dat het in precies hetzelfde leven bij jullie terugkomt. Het komt vaak wanneer jullie dit het beste kunnen hanteren en succesvol kunnen oplossen. Bij de laatste weging kan er wat karma worden losgelaten in overeenstemming met de Wet van Genade.

Jullie kunnen begrijpen waarom jullie wordt afgeraden over een andere ziel te oordelen als we jullie vertellen dat jullie geenszins kennis hebben over wat tot hun ervaringen heeft geleid. En onthoud ook dat als iemand ogenschijnlijk wordt gestraft, het niet altijd is wat het lijkt te zijn. Soms accepteert een ziel het karma van een ander als een manier om de ander van dienst te zijn, en het gebeurt meestal als er al een sterke band of relatie tussen hen bestaat. Een van de grootste daden die je voor een ander kan doen, is jezelf voor hen op te offeren. Denk er ook aan dat er karma bestaat in de vorm van een beloning en dat het middels jullie liefde en dienstbaarheid aan anderen wordt verdiend. Jullie zijn het zelf die jullie pad en ervaringen creëren en je kan niemand de schuld geven als ze onwenselijk zijn, of in ieder geval niet zoals je ze zelf zou bedenken.

Leer je lessen grondig en je zal ze nooit meer over hoeven te doen, al zijn er gelegenheden waarin jullie opnieuw getest kunnen worden om er zeker van te zijn dat jullie je zelf niet laten terugvallen. Als jullie een ervaring hebben die duidelijk een les voor jullie inhoudt, denk er dan eerlijk en zonder vooringenomenheid over na en je zal zeker de reden ervoor begrijpen. Het verloopt allemaal goddelijk en eerlijk omdat, zoals we vaak hebben benadrukt, er geen bedoeling van straf bij is betrokken. God is geheel Liefde en heeft een oneindig geduld met zijn Goddelijke vonken die altijd met God verbonden zullen zijn en die in Gods Liefde worden omhuld.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik sluit af met een liefdevolle wens voor jullie allemaal om jullie ware pad en je echte zelf te vinden. Blijf overal waar je heen gaat je Licht schijnen en jullie zullen onbewust anderen helpen dat van hen te vinden.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: CharlotteShare |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.