Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2011

Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2011


Nu zaken zich zo snel ontwikkelen hebben jullie weinig nodig op het gebied van informatie met betrekking tot het resultaat. Het wordt volkomen duidelijk dat de Europese crisis volstrekt niet is opgelost en dat de schuld binnen de Unie zo groot is dat ze haar ten val kan brengen. In de tussentijd worden mensen actiever dan ooit tevoren en de druk die ze op regeringen uitoefenen zal uiteindelijk resultaten opleveren. Wij steunen dat samen met de bondgenoten op de achtergrond en blijven de oude kliek duidelijk maken dat hun dagen zijn geteld. Onder hen is grote instabiliteit en angst voor de gevolgen van hun daden. In hun arrogantie hadden ze nooit gedacht dat zij zich voor hun misdaden zouden moeten verantwoorden, maar nu wordt duidelijk dat ze dat gaan doen.

Onze bondgenoten staan klaar om van elke gelegenheid te profiteren om ons plan vooruit te duwen. Wij mogen met kracht obstakels op onze weg weghalen en zullen geen bemoeienis meer tolereren. De oude kliek is de afgelopen weken hevig verzwakt en trekt zich terug. Wij voelen daarom dat hun weerstand onze vooruitgang niet zal kunnen stoppen. Jullie kunnen daarom verwachten op zeer korte termijn van verdere vooruitgang aan onze kant te horen. We hebben al veel machtige mensen verwijderd die ons in de weg stonden en dat blijven we doen. Inmiddels kennen we alle namen van de Illuminatie en niemand zal uit het hen omsluitende vangnet ontsnappen. Wij staan gereed om overheidsgroeperingen af te zetten die gefaald hebben het volk te dienen en wanneer dat eenmaal heeft plaatsgevonden, verwachten we Disclosure aan te kunnen kondigen.

Wat er ook gebeurt, wij zijn goed op weg het Nieuwe Jaar met een overwinning op de duistere kliek te beginnen. Komende week staan er twee gebeurtenissen te gebeuren, één ervan is halverwege de week de komst van wat ten onterechte als asteroïde wordt omschreven. Het is feitelijk een intelligent bestuurd vaartuig en het zal zichtbaar blijven hoe het in wisselwerking staat met de Aarde of de Maan. Vrijdag hebben jullie de langverwachte 11.11.11 die een nieuwe grote toename van energie met zich meebrengt, wat een prachtige verheffing van jullie bewustzijnsniveaus zal opleveren. Het collectieve effect ervan zal duidelijk worden door een nieuwe golf van Liefde over jullie hele Aarde heen. Zoek een rustige plek als het mogelijk is waar je kan ontspannen en open jezelf voor de energie. Houd in gedachten dat de energie zich al aan het manifesteren is en jullie kunnen jezelf dagen van te voren voorbereiden door kalm en vredig te blijven.

Deze maand is in vele opzichten de springplank naar een veel grotere periode van activiteiten en het zal helemaal tot het einde van 2012 zo door blijven gaan. Jullie verwachtingen worden binnenkort bevredigd en die van ons zullen afgerond zijn als First Contact heeft plaatsgevonden. Van daaruit gaat het in volle vaart vooruit als jullie ons plan voor je zien en jullie kwaliteit van leven zal in grote sprongen toenemen wanneer jullie de voordelen gaan ontvangen waar jullie recht op hebben. Lange tijd heeft de aandacht bij het Westen gelegen maar besef dat uiteindelijk de hele wereld bij ons betrokken zal zijn. En ook dat wij alle regeringen al hebben benaderd en dat zij zich bewust zijn van waarom we hier zijn en van het belang daarvan voor jullie beschaving. Wij zijn meer dan een helpende hand en zullen de rest van de reis bij jullie blijven. Het wordt een vrolijke reünie en jullie zullen zonder twijfel weten dat jullie deel uitmaken van ons en jullie gaan leren over jullie goddelijke bestemming.

Blijf naar de toekomst kijken en het zal je hart met vreugde vullen omdat het werkelijk een monumentale gelegenheid is die zijn gelijke niet kent met enige eerdere ervaring in deze cyclus. De ommekeer van gebeurtenissen zal jullie verrassen door de snelheid waarmee ze plaatsvinden en dat komt omdat ze nauwgezet zijn gepland. Het is voor ons een grote verantwoordelijkheid maar één waar we niet over twijfelden om die te accepteren omdat we met Ascentie zoveel ervaring hebben opgedaan. We merken dat zoveel meer onder jullie onze aanwezigheid als heel normaal aanvaarden en uitkijken naar onze officiële aankomst op Aarde. Ongeacht wat er ook door jullie films en media over ons wordt geprojecteerd, wij hebben nooit jullie of jullie Aarde aangevallen en hebben ook nooit enige intentie gehad om dit te doen. Onze missie komt voort uit onze Liefde voor alle creaties van de Schepper en staat los van vorm, kleur of afmeting.

Het Universum is gevuld met allerlei vormen van leven en elk Universum dat wij bereizen zit vol verrassingen. Ze zijn allemaal net als die van jullie, waar het leven zich ontwikkelt en ervaringen plaatsvinden voor spirituele groei en evolutie. Dus ongeacht uiterlijke verschijningen zijn jullie Allemaal Eén en tegen de tijd dat jullie een niveau van Christusbewustzijn bereiken, hebben jullie daar geen twijfels meer over. Dan en slechts dan, zullen jullie verder mogen avonturen waarheen je ook maar wilt. Een onderdeel van First Contact heeft te maken met de verschillende levensvormen in jullie eigen Universum, en jullie zullen aan hen worden voorgesteld. Jullie zullen snel leren dat uiterlijke vorm geen indicatie is voor de spirituele essentie van binnen. Zelfs op jullie bewustzijnsniveau zouden jullie de hogere trilling van Licht voelen als jullie een ontwikkeld Wezen zouden ontmoeten.

Nu jullie volledig in de overgang zitten van dualiteit naar Ascentie, zullen jullie merken dat veel van wat voorheen als vanzelfsprekend werd aangenomen aan het verdwijnen is. Oude systemen zijn ontoereikend voor de Nieuwe Tijd, dienen niet degene die zijn ontwaakt, brokkelen af en niets kan hen meer overeind houden. Nieuwe ideeën kunnen daardoor ontstaan die meer zijn afgestemd op jullie behoeften om dingen vorm te geven, en daar is geen gebrek aan. Veel ideeën zijn onderdrukt om het oude paradigma levend te houden, en waar nodig zullen die spoedig aan jullie worden vrijgegeven. Een uiterst vruchtbaar gebied heeft met vrije energie te maken, en vele kleine draagbare units zullen in korte tijd worden gefabriceerd. Veel zal jullie beoogde plannen ondersteunen terwijl een meer algemene benadering jullie behoeften zal dekken. Het zal jullie helpen je van een onderworpenheid te bevrijden die jullie neerhaalt, wanneer jullie lange uren werken om je te verzekeren van de basisbehoeften voor een normaal leven.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik verlaat jullie met de zegeningen en de liefde van de Galactische Federatie. We willen dat jullie de tijd hebben om jullie gemeenschappen in efficiënte groepen te reorganiseren, die de veranderingen kunnen hanteren opdat ze soepel kunnen worden ingevoerd. Wij zullen natuurlijk toezicht houden op de werkzaamheden zodat de veranderingen met een nieuwe benadering worden vorm gegeven, die in overeenstemming is met de principes van Liefde en Licht. Alle oude wetten en regelingen die daar inbreuk op maken zullen worden verwijderd of herschreven. Jullie manier van leven zal zelfs in de korte tijd tot aan Ascentie heel drastisch veranderen, om jullie te verheffen en klaar te zijn om jullie plaats bij ons in te nemen. Jullie zijn voldoende geadviseerd om te weten wat je mag verwachten en het zou vreugde en geluk in jullie hart moeten geven.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: CharlotteShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.