Home > Nederlands > Matthew over het lichtfenomeen in Noorwegen

Matthew over het lichtfenomeen in Noorwegen

Gisteren (09-12-'09) was er een verbazingwekkend lichtverschijnsel te zien in de lucht boven Noorwegen.

Vandaag schreef Jean Hudon van Earthrainbownetwork.com er enkele interessante commentaren over en ze vroeg ook Suzy Ward, Matthew’s moeder, wat zijn gedachten erover waren.

Dit is Jean Hudons boodschap:


Hallo iedereziel!

Er gebeurde vandaag 9 december 2009 iets ABSOLUUT BUITENGEWOONS, waarvan ik weet dat het een veelbetekenend teken is van GROTE wereldveranderingen van weergaloze grootte die nu onderweg zijn en die zeer betekenisvol onze wereld en ons beleven van leven zullen transformeren op vele wonderlijke manieren, specifiek voor degenen die bidden/mediteren/en vragen uit ons hart en ziel dat zulke veranderingen wereldwijd voor het hoogste goed van iedereen worden uitgevoerd.

Ik heb vandaag talloze emails gekregen over wat er deze morgen gebeurde in Noorwegen waar president Barack Obama vandaag zijn Nobel prijs zal krijgen en zijn accepterende speech zal houden. En vele, vele mensen zijn erg opgewonden over wat dit verbijsterende fenomeen mogelijk betekent. Om onmiddellijk uit te vinden wat het is, lees dan de Spiraal UFO die Noorwegen in een draaikolk zet en kijk naar de 84 artikelen die er vandaag over gaan.

Nadat ik alle betreffende informatie had gelezen die ik vond (die zijn verzameld in “Worthy of your Attention” sectie) besloot ik met jullie allemaal te delen wat ik gisteren alleen in een klein groepje had beleefd met mensen van mijn zielen familie en wat ik eerst niet heel breed met iedereen wilde delen. Maar door wat er vandaag gebeurde is het niet toevallig en kan het heel goed horen bij wat ik vorige zondag hoorde in het focus van wereldmeditatie…. Hier is hoe ik die ervaring gisteren beschreef:

“Ik hoorde, uit het niets, toen ik een hoge staat van afstemming zat met ziel/en God met al de andere zielen samen, en onze zielenfamilie van buiten verwelkomde, en bijna aan het eind van deze laatste zondag meditatie een stem plotseling in mijn bewustzijn komen en die hardop zei: “Acces is toegestaan” waarvan ik – in een notendop – begreep als het antwoord vanuit onze grotere galactische zielenfamilie die bevestigde dat we een collectieve massa ontwaakten hadden bereikt in voldoende aantal en kwaliteit om formeel te erkennen klaar te zijn voor de eerste wereld contacten met en integratie in de Galactische Licht Federatie – het was ook een kenmerk dat het proces van onze wereld ascentie nu onderweg is. Het voelde alsof we een belangrijke drempel over waren gegaan….”

En natuurlijk als iemand anders iets soortgelijks heeft beleefd tijdens de vorige zondag meditatie, dan zou ik daar graag over willen horen….

Dus omdat dit gevoel te belangrijk was om te laten liggen, besloot ik om onmiddellijk dit Speciale Addendum om het Tij te Keren van de Geschiedenis : Het Bereiken van de Kritieke Massa voor Werkelijke Wereld Verandering, uit te zenden. Je vind hieronder ook een prachtige suggestie van David Spangler – zie Vrede op Aarde hier beneden – die ons aanraadde dat we allemaal samen Obama zullen ‘overlichten’ in zijn speech die deze donderdag 10 december om 1 uur in Oslo ’s middags zal plaatsvinden. (is dus reeds gebeurd)

Als je niet tijdens zijn speech in die meditatie kunt zijn dan projecteer je jouw Licht direct naar dit moment en zelfs kun je dat later doen om de stuwing van Licht te ondersteunen die nu stevig onderweg is.

Ten slotte, vanwege mijn vraag aan Suzy Ward om naar Matthews perspectief te vragen over die prachtige ontwikkelingen aan de hemel stuurde ze me zojuist het volgende terug:

“Matthew zegt dat het een aller intenst teken is van onze broeders en zusters in andere beschavingen dat de tijd aan het komen is om hun aanwezigheid nu werkelijk te erkennen – het kan helemaal niet dat degenen die niet willen dat dit gebeurt, dit dramatische teken kunnen wegwuiven.

De totale spiraal vertegenwoordigt de ongebroken onderlinge verbondenheid van alle zielen vanuit ons ‘Begin in het Licht ‘– het intense licht in het centrum – en de blauwe spiraal die naar de Aarde gericht staan is het krachtigste bewijs vandaag van hun wens naar ons toe om ons bewust te verbinden met hen in dezelfde geest waarmee zij zijn gekomen.

De timing en plaats zijn betekenisvol, uitgezocht vanwege de toewijzing van de Nobel Prijs aan de president van de VS Obama voor zijn visie en toewijding om wereldvrede te bereiken en om een aanwijzing te geven dat zij hier zijn om ons dit doel te helpen bereiken.”

Help ons alsjeblieft om dit wijdverspreid om je heen rond te sturen als je voelt dat dit werkelijk een geweldige Aarde-Verschuiving in de maak is….

Liefde, Licht en een stralende toekomst liggen vlak voor ons!!

Het lichtfenomeen in de hemel boven Noorwegen

Het lichtfenomeen in de hemel boven Noorwegen

Het lichtfenomeen in de hemel boven Noorwegen

Het lichtfenomeen in de hemel boven Noorwegen

Het lichtfenomeen in de hemel boven Noorwegen

Er zijn twee boeken van Suzy Ward in het Nederlands verschenen, "Matthew, vertel me over de hemel " en "Matthews openbaring voor een nieuw tijdperk". Wij hebben deze boeken zelf gelezen en we raden ze je van harte aan! Ze zijn o.a. te bestellen op Bol.com.Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.