Home > > Interview met Sheldan Nidle

Interview met Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

Vorige maandag interviewde de Nederlandse Lichtwerker en radiopresentator Maarten Horst Sheldan Nidle op de BBS Radio Show. Na Mike Quinsey (Engelse versie) en Steve Beckow (Nederlandse versie) is dit de derde gast waar bezoekers van onze site heel bekend mee zijn.

Sheldan Nidle is een contactpersoon geweest sedert hij een kind was en aan boord is geweest  van (meestal) Sirische ruimteschepen. Ze gaven hem een inplant zodat hij, wanneer hij maar wil met hen kan communiceren. Terwijl hij zijn wekelijkse updates maakt, is hij constant met hen aan het praten over welke woorden hij kan gebruiken om de boodschap op de beste manier door te geven. Hij gebruikt maar 2 vingers om te typen, dus dit proces kan dan wel vier uren duren. Je kunt hier http://paoweb.com/bio.htm  meer informatie over hem vinden.

Tijdens zijn interview met Sheldan, nodigde Maarten luisteraars uit om te bellen. Tot zijn eigen verrassing was een van de bellers ons nieuwe channel Wanderer of the Skies, die Sheldan enkele vragen wilde stellen over de achtergrond van zijn eigen channelingen.

 Alle radio interviews op de BBS Radio op archief worden gezet achter een betaalsysteem. Als je je wilt inschrijven gebruik dan de volgende link, omdat je op die manier ook Maarten’s radioshow financieel steunt. http://www.bbsradio.com/host/et-firstcontactradio/archives/et-first_contact_radio_archive.php

Voor degenen die een geschreven versie willen, maakten we een transcript van Maartens interview, dat je hierna kunt lezen.                         

Veel dank aan Puk, voor het transcript!

Vertaling: WinnyET-First Contact Radio, June 20, 2011

Maarten Horst

Maarten Horst

Maarten Horst: Welkom bij de ET First Contact Radio, mijn vrienden! Dit is Maarten Horst jullie radioreporter die spreekt en ik heb mijn prachtige vriend en speciale gast Sheldan Nidle hier. Selamat  Ja Sheldan!

Sheldan: Hallo Maarten. Hoe gaat het met je?

Maarten: Met mij gaat het goed, dank je. Weet je, ik heb vandaag jouw DVD’s bekeken over de “Binnenste Aarde[Jullie Toekomstig Thuis]’ en ‘Back to Being Galactic Humans.’ (‘Terugkeer om Galactische Mensen te zijn’.), en ik heb je boodschap gelezen van 14 juni en die is prachtig! Ik wil beginnen met een zinnetje dat je daarin schreef: ‘weet je, het ding is dat alles klaar is, dat is wat ik begrijp van de Agarthanen en de Siriërs en de Plejadiërs (alle galactici).’  De tijd is nu zo dichtbij, en het is zo prachtig hoe je schrijft, zo gedetailleerd, zo optillend, het is schitterend!

Sheldan: Dank je!

Maarten: Ja. Wat ik je wilde vragen omdat er veel speculatie is, wil ik beginnen met het ‘hot’ nieuws, het tastbaar nieuws, omdat er veel speculatie is over morgen, over de 21ste, de zonnewende, wat heb jij daar voor inzicht?

Sheldan: Nou, het is een prachtige dag, er zullen morgen veel energieën gaan verschuiven. Voor mij is dat het begin van de laatste fases van wat er gebeurt op, wat ik het pad naar het Eerste Contact, noem. Wat betreft Disclosure/Onthulling voor morgen, nee.  Daar is een echt vriendelijke regering voor nodig om dat te doen, dus die hebben we morgen niet. Dus waar ik nu naar kijk is wat er gebeurt door de administratieve bobbels die gecreëerd werden, om te proberen dat die transformatie gaat gebeuren, wat betreft het verschuiven van regeringen, en dat is niet iets makkelijks om te doen, dat gaat wat langer duren. Maar morgen is het wel het begin van veel energieën, er is dat hele concept dat ze me gaven, de opgestegen meesters, over het naar binnen brengen van onze zielenkracht zodat we de soevereiniteit kunnen binnenbrengen voor de nieuwe periode maar ook het hele proces om ons nog een volgende stap te laten zetten dichter naar onze re-integratie toe om volledig bewuste wezens te worden. Dus ik zie morgen echt als het begin van meer dan dat. Het andere meer, ik noem het prachtig materiaal, gaat wat langer duren, maar niet zoveel langer. Dus heb ik veel vertrouwen dat het ‘spoedig’ waar ik nu over praat echt geen jaren of zo nog duurt, dat is al heel dichtbij. We zitten eigenlijk precies in een periode dat zij die in de vorige serie millennia de leiding over ons hadden, nu beginnen te begrijpen dat hun regime, dat voor hen oneindig was, nu aardig eindig wordt en dat er niet veel tijd meer over is. Ze beginnen nu in paniek te raken en begrijpen het proces van het proces van wat er gebeurt en ze staan klaar om ten slotte, op het juiste moment, om op te geven. Maar ze zullen proberen om tot op de laatst mogelijke seconde dat ze er nog uit kunnen, te blijven.

Maarten: En natuurlijk staat alles klaar, het galactisch personeel zegt in jouw laatste boodschap dat alles klaar is en dat de nieuwe regeringen klaar staan, het gedrukte geld voor een nieuw financieel stelsel is klaar, alles is klaar, het is alleen dat het op het goddelijke moment gebeurt.

Sheldan: Juist, en dat goddelijke moment is denk ik iedere dag dichterbij aan het komen. En de periode waarop het zal gebeuren en waar het naar uitziet zoals misschien ‘nu’ komt ook elke dag die we gaan, dichterbij. Dus voel ik echt dat het uiteindelijk deze zomer/herfst zal zijn waarin we dit beëindigen. En ik hoop dat het in de zomer is omdat ik liever wil dat het eerder dan later zal zijn, zo ben ik altijd geweest. En dat is een van de dingen die ik gedaan wil hebben, dat het zo spoedig mogelijk gebeurt als goddelijk mogelijk is.

Maarten: Ja, en je schreef in 5 of 4 boodschappen geleden dat de 21ste juni een deadline/krijtstreep was voor Onthulling, dus zullen ze dan tussenbeide moeten komen?

Sheldan: Wat ze gaan doen is, er is nu een proces bezig, er is een laatste serie van onderhandelingen, er is dit laatste administratieve bobbeltje dat nu bezig is, en als dat allemaal totaal klaar is, dan hebben we een verandering. En ik denk dat dit niet zo ver in de toekomst ligt, dus, we moeten afgestemd blijven, zoals ze zeggen, en onze hoop hoog houden en onze frustratie wat achteraf houden en gewoon doorgaan om alle energie te kunnen geven zodat het gebeurt. Zoals ik zei, zo spoedig als goddelijk mogelijk is.

Maarten: Weet je, we hebben een beller aan de lijn, wil je die nu nemen?

Sheldan: Zeker.

Maarten: Hier is een vraag. Hij komt van Colorado en we halen hem er nu in.

Beller: Sheldan?

Sheldan: Sure.

Zack: Hi, dit is Zack, ik kom uit Colorado.

Sheldan: Hi Zack.

Zack: Ik had een paar vraagjes voor je. Ik las een tijdje je channelingen en in een ervan zei je dat Disclosure voor de zonnewende in de noordelijke hemisfeer zou komen, en dat is dus 21 juni, en je zei dat dat aardig definitief was…

Sheldan: Dat werd aardig juist verondersteld te gebeuren.

Zack: OK

Sheldan: Maar zoals het altijd gebeurt als je met de mensheid hebt te maken en met deze tijdelijke wereld, dingen gebeuren niet precies zoals je wilt dat ze gebeuren, dus, we hebben nu nog die ‘last minute’ onderhandelingen die het hele proces verlengen en dus zal dit heel spoedig hopelijk echt gebeuren.

Zack: OK, en dan nog wat dingetjes. Dus, er zijn goddelijke deadlines, is dat juist?

Sheldan: Die zijn er. Wat ze precies zijn, dat hebben ze me nooit verteld, omdat ze zeiden dat mensen op deze planeet moeten weten dat het gebeurt en dat er een bepaalde tijd voor staat dat de hemel feitelijk zegt ‘het is genoeg’. De bevelen van de Schepper zijn zodanig dat ze nu opgevolgd moeten worden zonder bobbels en het proces zal dan snel gaan. Ik weet niet wat het is maar ze blijven me vertellen dat we er heel dichtbij zijn.

Zack: OK en dan is er nog wat. Ik merk in jouw channelingen iets dat tegengesteld is aan die van bijvoorbeeld Mike Quinsey, je neigt je veel te richten op NESARA, of op het geldstelsel en op een overgangsregering, nou, zou dat niet onnodig zijn als we ascentie gaan bereiken?

Sheldan: Nou, er zit een periode tussen dát en als de landingen gebeuren. Om de landingen te laten gebeuren, moeten we een situatie scheppen op de planeet waar de eigenlijke knop om gezet wordt van ‘mensen die denken dat zij het centrum van het universum zijn’ naar ‘mensen die zichzelf nu als deel zien van een groter stel mensen die allemaal in de galaxy zijn en zichzelf zien als volledig bewuste wezens’ en dat dit hun bestemming is, dat is een enorme sprong. En we hebben een interactum nodig, een periode, een hiaat tussen dat dit gebeurt en waar we nu zijn.

En dat heeft een andere regering nodig die deze specifieke dingen doet, of om bepaalde specifieke programma’s uit te voeren die dit allemaal laten gebeuren op de manier dat de hemel en de galactische federatie wil dat dit gebeurt, en dat is makkelijk, snel met een minimum aan angst en een maximum hoeveelheid aan verwachting en blijdschap als dit allemaal gebeurt. Om dat te doen, doordat de meeste regeringen op deze wereld, en specifiek de grote regeringen van  deze wereld, gebaseerd zijn op angst, manipulatie en in de grond vertellen ze jullie niet de waarheid. Het hele concept dat de president en de Eerste Minister of wie ook jullie vertellen over transparantheid, dat zijn gewoon woorden, en ongelukkig genoeg is deze regering(Amerika) maar ook al die andere grote regeringen zijn nog niet klaar voor dat proces. Dus daarom is het waarom die verandering er moet zijn, en we zitten er vlak bij nu.

Zack: En jij denkt  dat het in 2012 gaat gebeuren, omdat in veel, in al jouw channelingen, schijn jij te denken dat het in 2013 zal zijn?

Sheldan: Ik wil je er nu op wijzen dat er een uitstekende kans is dat dit zal gebeuren vóór dat dit jaar afgelopen is. Dus laten we daar even mee verder gaan en onze energieën stoppen in dat gebeuren en dan, als het allemaal gebeurt zoals het moet, dan kunnen we ons mee verheugen  met vreugde en met ons vooruitlopen en onze verwachtingen, van wat er allemaal gaat gebeuren.

Zack: Alright, dank je voor je tijd, Sheldan.

Sheldan: Sure, dank je.

Maarten: OK, prachtig Sheldan, dat was een mooi antwoord. Wat ik begrijp uit jouw DVD’s en je channelingen is dat wat je ook op je webinars zegt natuurlijk. Spoedig zal er een nieuwe webinar zijn op de 26ste, is dat juist?

Sheldan: Juist, onze volgende webinar is er op zondag 26 juni en de tweede op de 30ste juni, en dat is een donderdag.  En natuurlijk, omdat je dat waarschijnlijk wel weet Maarten, heet die “de Waarheid over onze spirituele revolutie,”en die gaat over de nieuwe rol van de Galactische Federatie, de rol van de Opgestegen Meesters en onze rol bij deze verandering. En dus als mensen zich daarvoor willen inschrijven kunnen ze naar onze website gaan en die is www.paoweb.com

Maarten: Ja, uitstekend! PAO, de Planetaire Activatie Organisatie.

Sheldan: Precies!

Maarten: www.paoweb.com. Misschien kunnen we later nog praten over de : Ummac Dan” het Sirische zegel dat je op je website gebruikt, maar eerst is hier nog een beller op lijn 2, kunnen we hem binnenbrengen?

Sheldan: Sure.

Maarten: OK. Hallo?

Beller: Hallo?

Maarten: Ja, dit is Maarten Horst, van de ET First Contact Radio. Je bent nu live in de show met Sheldan Nidle, dus wat is je vraag?

Beller: Hallo, ben jij daar Sheldan?

Sheldan: Hier ben ik.

Beller: Oh, fantastisch om je stem te horen. Ik vraag me af, mijn vraag is: of jouw contacten je hebben verteld waar mijn channelingen vandaan komen? Van welke bron komen die. Om je even te laten weten, ik weet niet of je gehoord hebt van die channellingen, maar sorry, ik ben wat zenuwachtig. Luisa Vasconcellos noemt me de Wanderer of the Skies. En ik weet niet of je gehoord hebt van die channelingen of niet, maar ik vroeg me af of jou verteld was van de bron waar ze vandaan komen.

Sheldan: Juist, nou, dat is een groep in de Galactische Federatie. Er is een heel stel van subgroepen in de command board. Dit commando panel, dat is gewoon een eufemisme, omdat  dit allemaal gebeurt met wat zij noemen een vloeiend-groepsmanagement. Dus iedere groep weet hoe ze met een ander kunnen uitwisselen, het is een soort van vloeiend gebeuren. Dit wordt niet echt op een hiërarchische manier gedaan zoals wij organisatie structuren gebruiken in deze wereld en wat zij gewoon doen is, ze gebruiken, omdat de meesten van hen van de niet-menselijke groep zijn, wat zij doen is om de landingen aan de mensen uit te leggen en zo helpt dit het proces verder en het helpt de mensen om een beter begrip te krijgen van wat er gaande is. Want doordat mensen naar Quinsey of naar mij luisteren of naar andere mensen, en zo willen zij hun stem erbij voegen om de mensen een idee te geven, om een beter begrip te krijgen van dit proces.

Er is een grote behoefte, zoals je waarschijnlijk wel zult weten, om met hen te praten, door mensen en voor de behoefte van regeringen om een vriendelijker verandering te krijgen en dat is ook heel belangrijk nu voor de Gal. Fed. dat er een basisch aanvaarden is, een formele acceptatie, van hun werkelijkheid en dat moet spoedig gebeuren. Wat zij niet willen is dat dit op een invasie lijkt. Het moet iets zijn dat uit het hart komt, dat het goedwillend is, dat de mensen het kunnen accepteren en begrijpen, dus je bent gewoon deel van het proces om de mensen te helpen onderwijzen over die hele ongelooflijke zaak die ik graag Eerste Contact noem.

Wanderer of the Skies: OK, nou dat stelt me op mijn gemak. Ik had er geen idee van of dit nou legitiem was nog niet. [ze lachen]

Sheldan: Ga gewoon verder, omdat het op een wijze komt wat het niet lijkt te zijn, omdat zij het vermogen hebben om met je bewustzijn samen te smelten op een manier zodat jij niet weet of je dat zelf bedenkt of dat het echt is. Dus begrijp gewoon…

Wanderer of the Skies: Absoluut!  En dat is net mijn grootste zorg, omdat ik eigenlijk dacht dat ik het stond te fantaseren.

Sheldan: OK, dat doe je niet. Omdat het veel van het materiaal onderschrijft dat ze mij geven. Dus ik heb het gelezen en heb gezien hoe het onderschrijft en dat doet het behoorlijk. En, ik vroeg wie dit was, en dit is in de grond een groep die de meest niet-menselijken aan boord heeft die een proces wilden starten van communicaties om te laten zien dat er ook onderdelen zijn, en niet alleen van het menselijk aspect, die we in de grond in het begin zullen ontmoeten maar alle andere aspecten van de Galact. Feder. zitten achter dit alles en zij zijn net zo verlangend om ons te ontmoeten als de andere mensen dat zijn, en die gaan eigenlijk de eerste oorspronkelijke beweging maken, het Eerste Contact. Maar zij willen gewoon dat mensen weten dat ze werkelijk goedwillend zijn, en zorg hebben. Op het juiste moment zullen ze worden geïntroduceerd. Maar, een grond-onderdeel van de mensheid is, dat mensen die niet op ons lijken, of zelfs maar een overeenkomst hebben met ons, dat mensen ongelukkig genoeg daar een xenofobisch soort angst voor hebben(een soort angst voor vreemdelingen.) Dus zij zitten achter dat wat ze met jou doen, gewoon om te laten zien dat er een basis is in het panel, een acceptatie van wat er gebeurt en dat ze er allemaal achter staan, voor wat er heel binnenkort gaat gebeuren.

Wanderer of the Skies: En hoe is het dat ze iemand uitpikken die zij willen. Omdat ik waarschijnlijk de minst waarschijnlijke kandidaat ben die je kunt tegenkomen bij dit spul.

Sheldan: Nou, gewoonlijk kijken ze heel diep in het proces van wat ze gaan doen, en jij was de enige die op de een of andere wijze zou passen in het basisch voorbeeld, omdat het òf jouw hartsenergie was, of ze wisten dat je het zou doen behalve tot het punt dat je eigenlijk iets zou doen wat je zou toestaan om het naar buiten te brengen. En zij wisten dat je bronnen om je heen had die je het op het internet lieten brengen en dat een behoorlijke hoeveelheid mensen die boodschap zouden krijgen. Want dat wilden ze, je kent het internet, als je het goed doet heeft dit een viraal effect (als een virus zich uitspreidend effect) en dat is het eigenlijk wat er gebeurde en daar hoopten ze op.

Wanderer of the Skies: Dank je, Sheldan, dat waardeer ik.

Sheldan: Sure.

Beller: Hi Sheldan, dit is Nimaway.

Sheldan: Hi Nimaway.

Nimaway: Hi, mooie vragen vanmorgen, mooie antwoorden, dank je. Ik denk waar ik over vraag is over onze rol, nu. Ten eerste neem ik alles dat ze zeggen aan dat echt geweldig is; we hebben zeker dit al een buitengewoon lange tijd gedaan en ook in veel levens en veel mensen al heel lang in dit leven en hier zijn we, gewoon daar. Dus we doen wat meditaties van wat je voorstelde en als je ons wilt helpen om bekend te raken met wat we nu kunnen doen, dan zou dat geweldig zijn.

Sheldan: Nou, we zitten bij de zonnewende, dat is morgen (21st ) en dus nadat je dat ook drie dagen daarna hebt gedaan, of hoe de procedures zijn van de meditaties. Voel gewoon de energieën, je kunt nu voelen dat de dingen aan het veranderen zijn, omdat ze me vertelden toen ik de volgende update schreef dat het heel gebalanceerd zou komen. De hemel is er blij mee en de Opgestegen Meesters zijn er ook gelukkig mee. Dus nu kijken ze naar voren dat dit weer een volgend stuk van het hele proces is, nog een, kun je zeggen, hoop die naar beneden moet komen om ons vooruit te krijgen, zodat we succesvol dit proces kunnen beëindigen van de Ascentie en dat is eigenlijk: naar vol bewustzijn gaan. Dus we gaan vooruit, het werkt zeer goed. Ik wil iedereen danken die dat doet, die er mee doorgaat. Ik dank iedereen op de wereld die dit doet. Het helpt bij de procedure om ons allemaal op deze planeet in deze nieuwe realiteit te laten gaan, om de verbinding te manifesteren tussen de Opgestegen Meesters, ons nieuw bewustzijn en onszelf en zo, ik ben heel blij ermee, en dank je om dit naar voren te brengen.

Nimaway: OK, dank je Sheldan, beste wensen voor jullie twee.

Sheldan: Goed, beste wensen ook voor jou Nimaway, heb een fijne dag!

Nimaway: Dank je, jullie ook.

Maarten: OK Sheldan, het is bijna onmogelijk om voor mezelf wat vragen te stellen omdat we zoveel bellers hebben. We hebben nu Randy uit San Francisco. Maar in ieder geval ik wil ook mijn eigen vragen stellen, mijn vriend.

Sheldan: Sure, ga door.

Maarten: Nou, er is iets speciaals over ‘Inner Earth’, de Binnenste Aarde natuurlijk, waar de Agarthanen wonen. ‘Ag’ betekent Binnenste en ‘Artha’ betekent aarde, zoals je dat uitlegde in een prachtige webinar, ik denk dat het in die was van de Galactische Mensen 101. En de  commando basis van de Galactische Federatie zit onder Shambhala in de Binnenste Aarde.

Sheldan: Ja, Shambhala die, onder het oude Potala Paleis zit en daar zat de Dalai Lama meestal voordat de Chinezen de wereld anders maakten.

Maarten: Ja, en dat is dan de Binnenste Aarde onder Lhasa.

Sheldan: Juist.

Maarten: Dus, deze commandobasis, daar gaan schepen in en uit, Plejadische en Sirische meestal, maar die hebben een geschiedenis, ze zijn in feite onze voorouders, zoals sommige van de Andromedanen en de Lira’s. Tussen twee haakjes, mijn beste vrienden, luisteraars, Sheldan heeft prachtig materiaal, schitterende DVD’s die je kunt aanschaffen voor niet al te veel geld op zijn website: www.paoweb.com  (vert: je moet wel Amerikaanse DVD’s kunnen draaien)

En dat is zeer aan te raden om die te zien. Ik krijg wat vragen door naar je DVD te kijken, Sheldan. Wat nu belangrijk is om te weten, denk ik, dat na Eerste Contact, dan gaan we naar Inner Earth in de metamorfose kamers om volledig bewuste wezens te worden.

Sheldan: Ja, precies. Dus dit is de laatste fase na het Eerste Contact, na de laatste uitwisselingen tussen ons en de Galac. Feder. En de raadgevers die ons worden toegewezen zijn mentor van ons allen. Daarna gaan we naar beneden Inner Earth in en zoals je zei gaan we naar speciale plekken en Kristallen steden die de Agarthanen voor ons allemaal gebouwd hebben en we eindigen dit proces in de metamorfose kamers, waar we veranderen in volledig bewuste wezens, met behulp van hen.

Maarten: Nou, dat is dan het meest prachtige dat ons kan overkomen, omdat we dan onze vorige levens herinneren. Volledig bewust zijn betekent dan ook waar we naar toe gaan. We weten al een beetje van jou en uit de informatie die je ons gaf. En ik wil alleen zeggen en dat is een compliment en dat is dat de informatie die je naar buiten brengt het zuiverste is dat ik ooit zag en dat helpt me echt om me te verheffen en om me voor te bereiden op wat er gaat komen.

Sheldan: Dank je wel Maarten, dat waardeer ik.

Maarten: Ja, en Sheldan, we hebben 2 bellers op lijn 2 en 3. Misschien beginnen we met Gabriël?

………. Gabriël is weg, dat is jammer. We hebben nu Randy aan de lijn.

Randy: Hallo, kunnen jullie me horen?

Sheldan: Ik kan je horen.

Maarten: Ja, we horen je Randy, welkom in de show.

Randy: Hey Sheldan, dit is Randy. Als vervolgje van de Wanderer of the Skies, ik wil de mensen alleen laten weten dat we een site hebben:  www.firstcontactnow.org  een talentvolle jonge ster die commander Adama heet die contact heeft met Andromeda en met Sirius. We gaan nog meer contacten doen met onze contacten die eigenlijk ondersteunen wat Sheldan doet en om meer informatie naar buiten te brengen, dus, in ieder geval. Mijn vraag gaat over de uitzending van de Agarthanen; hoe snel na de overgangsregeringen zullen we eigenlijk een uitzending hebben door de Agarthanen en mensen van die aard?

Sheldan: Dat zal tussen enkele dagen en een week zijn of anderhalve week. Een van de dingen die ze onderhandelen, de Federatie verbindingen en de mensen uit de diverse geheime genootschappen voor licht op de wereld, en die voornamelijk onder St Germain en Quan Yin staan en nog enkelen, dat gaat precies over hoe het laatste schema zal zijn. En dat deel is nog niet helemaal vastgelegd dus zal het of binnen enkele dagen tot anderhalve week op zijn meest zijn. Ze willen een korte periode hebben waar de mensen die de leiding hebben van de nieuwe regeringen een kans krijgen om de mensen uit te leggen, wat al op zichzelf schokkend zal zijn, dus het hele proces gaan uitleggen van wat er gaat worden veranderd op onze planeet. En dan nadat die hele zaak is uitgelegd en uitgevoerd, of tenminste wordt uitgevoerd, dan gaan ze in die hele zaak van contact, en dat leidt natuurlijk naar de mensen van Inner Earth, de Agarthanen. Ergens in dat tijdsframe nadat het eerste contact is gestart, waar we net over spraken, de aankondigingen van regeringen; gebeurt het allemaal. Dus hebben we geen uiteindelijke, je kunt zeggen nog geen ‘een in steen geschreven’ soort schema. Maar zo ongeveer, ruwweg zo gebeurt het.

Randy: En de Opgestegen Meesters, worden hun boodschappen gelezen of gaan die ook komen voor het Eerste Contact uit?

Sheldan: Vlak voor het Eerste Contact, als het eenmaal zo dichtbij is, gaan de Opgestegen Meesters zich manifesteren, dus dat zal weken daarvoor zijn dat ze zich beginnen te manifesteren.

Maarten: Wat een prachtige vraag. We hebben nu Deborah op lijn 3, Sheldan.

Sheldan: OK

Deborah: Hallo!

Sheldan: Hallo.

Deborah: He, hallo Sheldan!

Sheldan: Hallo daar.

Deborah: Hoe gaat het met je vandaag?

Sheldan: Tot zover goed.

Deborah: Tot zover goed. Ik kom uit Colorado en ik wilde alleen maar hallo zeggen. Ik ben heel blij, ik weet dat dingen zich staan te versnellen, ik voel constant een klopje op mijn schouder, om klaar te staan. Mijn vraag aan jou is, van wat ik begrijp uit de boodschappen die ik krijg, is dat dit eerste Disclosure proces en het Eerste Contact eerst  met wezens zal zijn die er meer als mensen uitzien, en zelfs in het programma, maar dat er entiteiten en wezens zijn die niet zo op mensen lijken, dat ze andere kenmerken hebben.

Sheldan: Precies. Juist, er zijn 45 tot 50 naties die Voorouder naties genoemd worden, omdat wij allemaal en dat is afhankelijk van waar je bent op de wereld en wat je voorgeslacht is, dat wij allemaal een basis hebben die je allemaal terug kunt voeren naar tienduizenden generaties. Dan ontdek je dat deze wezens uit andere werelden feitelijk jouw genetische voorouders waren, voor zover als onze stoffelijke essenties gaan. En dus zijn zij de eersten die de leiding krijgen bij het contact, zij zijn de eerste mensen die we zullen begroeten. En dus, daarachter, omdat die alleen maar 40 % uitmaken  van de Galactische Federatie, staan weer andere wezens die diezelfde gelegenheid willen hebben, maar zij kunnen dat niet, totdat we aan het concept gewend zijn, ten eerste dat we niet alleen zijn, ten tweede dat de Galact. Feder. goedwillend is en ten derde dat er werkelijk goedwillende voelende wezens zijn van andere soorten die net zo prachtig zijn om te ontmoeten en om daar een deel van te zijn ondanks hoe ze eruit zien en hoe ze eruit zien in termen van hoe onze geschiedenissen zijn. Dus, wat we alleen maar hoeven te weten is dat ze hier zijn en dat ze wachten, ze zijn verlangend en zij willen zo snel mogelijk alle inleidende dingen gaan komen voordat ze kunnen laten zien wat gebeurt, omdat zij ook heel verlangend zijn om ons te ontmoeten, dus weet dat die er ook zijn. 

Deborah: Dus dat klopje op mijn schouder is gewoon hun manier om ons te laten weten, hé let even op?

Sheldan: Juist. Let even op, weet dat er dingen zijn die gebeuren en geniet ervan en wees voorbereid om andere mensen op de juiste en gepaste tijd te vertellen dat het materiaal dat ze horen op de media, of het nu de krant is, tijdschriften, specifiek de radio, tv of internet, dat al die dingen waar zijn en dat het niet iets is om bang voor te zijn, dit is iets dat geaccepteerd moet worden en om te zien als het grote wonder zoals het bedoeld is.

Deborah: Daar stem ik mee in en dank je. Er is nog iets kleins: ik vind jouw kleine linkje op je website voor de PAG verhaaltjes leuk en ik wil er meer van lezen. Ik wil meer mensen aanmoedigen om dat te doen.

Sheldan: Ok, heel goed, omdat Miles, mijn webmaster er meer van wil posten.

Deborah: OK!

Sheldan: OK, en dank je wel.

Doug: Hallo Sheldan, dit is Doug. Het schijnt dat Maarten is…  Ik weet het niet, hij kan nu een internet probleem hebben. Ik probeer hem terug te krijgen, maar we hebben nu Tim aan  lijn 2, als je die telefoon wilt aannemen.

Sheldan: Zeker, laten we met Tim praten.  

Doug:  hier is ie. (gemompel op de achtergrond)   Sheldan? Is Tim er niet? Tim ben jij er niet?

Tim:  Yeah, hier ben ik. Hi Sheldan, hoe gaat het met je?

Sheldan: Hi.

Tim: Sheldan, Carl Calleman en zijn uitleg van de Tzolkin Kalender; ben je er bekend mee? En ik vroeg me af wat de Galac. Feder. zegt in verband met de Tzolkin Kalender?

Sheldan: Waar praat je over, de meer ontwikkelde data of precies waar praat je over?

Tim: Carl Calleman is een wetenschapper uit Zweden.

Sheldan: Ja.

Tim: … en hij is een expert van de Tzolkin Kalender, van de Maya Kalender, en dat is een kalender van de evolutie van menselijk bewustzijn als tegengesteld aan de Galactische Gebeurtenissen. En volgens hem, op 28 oktober van dit jaar, gaan we echt de nieuwe wereld binnen wat meer is dan een geboorte op dat moment.

Sheldan: Ja, juist. Dat was wat ik dacht, dat was wat je vroeg.

Tim: Oh, laat me dat even loslaten. Wacht even. Laat me hiermee verder gaan naar de Kalender hier. Ik wil niet te veel tijd nemen. Ja, vervulling begint op 11 oktober tot aan 28 oktober en dan gaan we verder naar een blad formatie, en die is op 25 juni en knopvorming, verwoesting. Verwoesting is tussen twee haakjes volgens de Kalender op 18 augustus tot aan 4 september. En klaarblijkelijk betekent verwoesting de afbraak van de huidige situatie, het bloeien en dan vervulling die op dag 7 gebeuren, en dat is 11 oktober tot aan 28 oktober. Dus ik vroeg me af of de Galactics…

Sheldan: Ja, daar zit veel geldigheid in. Van wat zij mij verteld hebben. Dus ik wil alleen maar zeggen dat die Kalender, daar houd ik van. Dat vertelden ze me en ik voelde de energie toen ze erover spraken, dus.. ik zal zeggen dat er waarschijnlijk veel van accuraat is, meer accuraat dan laten we zeggen die december datum brengt en die brengt me in de problemen met veel mensen en de kalenders, omdat de mensen die expert zijn van die Maya Kalenders geschreeuwd hebben over die vroegere datum enz. maar ik denk zo ongeveer dat de eerdere datum wat meer accuraat is. Maar we zullen, zoals zij zeggen, zien wat we zien, en dat wil ik er nu over zeggen.

Tim: Als ik nog mag, zijn naam is Carl Calleman, website: www.calleman.com

Sheldan: goed.

Tim: Dank je Sheldan, dat waardeer ik.

Maarten: Dank je, mijn vriend, dit was prachtig. Weet je wat er gebeurde Sheldan? Ik werd gehackt! Gisteren was er een man op het andere radiostation, zijn naam is Geoffrey Faulkner, ik heb het nu. En gisteren werden we gehackt, ik kon me niet verbinden met de server en mijn vriend daar, Jeroen, kon zich ook niet verbinden met de server. En toen was er een signaal, een doorzendend signaal over het internet zodat mensen ons konden horen, alhoewel we technisch niet verbonden waren, dus dat is al verbijsterend. En ik denk dat er ET’s  tussen kwamen zodat hij zijn woordje naar buiten kon brengen. En ik werd opnieuw losgekoppeld, weet je? Ik ben nu terug, dus welkom bij de show iedereen. We zijn heel blij dat Sheldan Nidle hier is, welkom terug Sheldan.

Sheldan: Sure, blij dat jij terug bent Maarten.  

Maarten: Yeah, jij bent hier wel gebleven, maar ik werd gehackt, mijn computer werd gehackt. Dus nu hebben we George op lijn 3, vanuit Engeland, het Verenigd Koninkrijk.

George: Hallo daar. Ik heb eigenlijk twee vragen als ik mag? Ik vroeg me af omdat ik eigenlijk nieuw ben voor jullie informatie, met welk stuk moet ik beginnen voor zover het video’s betreft?

Sheldan: Nou, laten we eens zien, wat zou een goede start zijn voor onze video’s. Waarschijnlijk als je er mee moet beginnen zou ik zeggen dat ‘Back to Being a Galactic Human”(terugkeer om een Galactisch Mens te zijn) een goede start is. Dan daarna is ‘Journey to Joy’ (Reis naar Vreugde) en dan ‘Inner Earth’(binnenste aarde) en dat zijn waarschijnlijk de eerste drie om mee te beginnen om je een algemeen overzicht te geven van waar we over praten.

George: OK, dat is fijn.

Sheldan: Sure.

George: Ik wil ook vragen omdat er op het internet momenteel heel veel te doen is over die komeet Elenin en ik vroeg me af wat jouw gedachten daarover zijn?

Sheldan: Die heb ik eigenlijk niet, ik stopte dat in mijn achterhoofd, ik heb er helemaal geen gedachten over, dus: sorry, dat moet ik laten gaan.

George: OK, geen probleem, maar wat dan ook is, het is hoopvol dat het veel dichterbij aan het komen is en dat is iets positiefs, dat is de hoofdzaak.

Sheldan: Juist.

George: Maar dank voor je antwoord en ik wens je het grootste geluk, we leven in een verbijsterende tijd, dus ik ben zeker dat we veel hebben om naar uit te kijken.

Sheldan: Sure, en dank je voor je telefoon, George.

Maarten: Ja, dank je en tot ziens. Dus nu is er nog een uit Nevada.

Sheldan: Okay.

Maarten: Welkom bij de show en zeg even je naam.

Beller: Ik heet Vaughn.

Maarten: Hallo Vaughn.

Vaughn: Ik heb enkele puntjes die ik tot je wil richten, snel. Gewoon dit, ten eerste de mensen, iedereen die luistert, ze moeten er aan denken: spring niet ergens blind in. Gebruik altijd je innerlijke leiding, omdat ik een paar van die sites gezien van ET First Contact die heel geweldig leken, maar die hadden een paar meditaties die voor mij..  ik kreeg daar een slecht gevoel door, het was net alsof je je bovenkant voor de helft afscheidde en je onderkant half kristalliseerde, weet je, ik kreeg daar een raar gevoel bij. Dus, iedereen moet naar zijn eigen innerlijke leiding luisteren en verstandig kiezen en zorgvuldig zijn, voordat je in zoiets springt, in een van die programma’s. Omdat we allemaal weten dat het komt, waarom je zorg maken over wanneer. We moeten onszelf alleen maar voorbereiden.

Sheldan: Precies. En daarom vertel ik mensen altijd ‘blijf in het licht, doe alleen dingen waar je je prettig bij voelt, als je je er niet prettig bij voelt, doe het dan niet, en wees altijd in een positief aspect over alles dat je doet, en doe het op de manier dat het zin heeft voor je, dat je verder gaat met je ascentie, in je volledig bewuste zijn.’ Ik zou zeggen dat is werkelijk belangrijk, ik ga met je mee bij alles dat je zei.

Vaughn: En het is heel vaak moeilijk om positief te blijven, omdat de meeste mensen geen aards idee hebben als je probeert dat te vinden, als je weet, ik probeer hier een beetje over te spreken, het is net, je moet echt voorzichtig zijn wat je naar buiten brengt, bijvoorbeeld, weet je, het Galactisch Centrum is de plek waar we allemaal vandaan kwamen, weet ik, en waar we uiteindelijk naar toe gaan als we sterven, dat is die tunnel van licht, en het resultaat van 21 december, dan zal de Aarde in een nieuwe locatie getrokken worden, een belangrijke locatie, in onze Melkweg Galaxy. Ik houd van astrologie en ik heb een prachtige site gevonden van een groep die echt informatief is geweest, dus hebben we heel veel andere dingen om ons zorgen over te maken, andere dan alleen die tijdtabel. En ik denk dat we allemaal worden behandeld zoals nodig is, volgens het Goddelijke en hun eigen proces.

Sheldan: Precies.

Vaughn: En we bedanken iedereen die hierbij betrokken is. niet?

Sheldan: Juist,

Vaughn: Dat is het voornaamste om te doen.

Sheldan: Juist! Bij dingen betrokken zijn die je hart laat zingen, dat zeg ik altijd.

Vaughn: Dat voelt goed, ga door en als je er vreemd door voelt, dan stop het.

Sheldan: Precies.

Vaughn: Dank je, hier ben ik echt blij mee geweest.

Sheldan: Dank je, dank je opnieuw.

Maarten: We vinden dit ook fijn Vaughn, dank je Vaughn. Dus, Sheldan, we hebben nu veel bellers, en we hebben heel veel luisteraars, meer dan gebruikelijk, dus vind je het goed om een beetje langer door te gaan zodat ik mijn vragen kan stellen?

Sheldan: Ongelukkig genoeg heb ik heel veel dingen te doen, omdat ik een webinar heb op zondag en we hebben dingen waar Colleen en ik midden in zitten, dus ik moet daar van afzien.

Maarten: OK, nou dat is goed. Ik denk dat dit de laatste beller was. Het was schitterend al die vragen van de bellers, dus dank je, jullie allemaal. Sheldan, nou zijn alleen wij het nog, ik wil nu graag wat vragen stellen. Het universum waarin we leven is een levend universum en planeten, zonnen, sterren, mensen, alle levende wezens hebben invloed op elkaar en je sprak over spirituele wetenschap. De Plejadiërs en de Siriërs als die op hun schepen zitten, daar hebben ze panelen waarop ze dingen kunnen zien als ze planeten of beschavingen bekijken en ze kunnen alles zien dat er gebeurt met de energieën van mensen in de continenten.

Sheldan: Juist.

Maarten: Wat kun jij ons vertellen over wat ze op hun schermen nu zien, laten we zeggen wat er in de laatste drie maanden gebeurde tot nu toe, hoe we als menselijke wezens, volgens hen, op deze planeet klaar zijn voor het Eerste Contact. Wat is jouw idee daarover?

Sheldan: Nou, iedereen nu op deze planeet gaat op zo’n manier vooruit dat we nu op elk moment naar Eerste Contact kunnen gaan. Maar wat ze doen is, ze moeten naar de stoffelijke aspecten kijken, die natuurlijk de regeringen zijn die de verschillende continenten beheersen, de staat van de naties, alles op onze planeet. En zo moet aan deze dingen gewerkt worden en dus ook aan wat het proces vertraagt. We moeten vanuit een spiritueel standpunt begrijpen dat mensen op de planeet, ook al erkennen ze dit materiaal niet openlijk, of dat ze diep van binnen voor al deze dingen bang zijn, wat namelijk contact betekent en wezens uit andere werelden, diep in zich voelen ze echt een energie die het zal accepteren. Een van de dingen wat mensen uit deze wereld altijd doen is, hierover stemmen en ze ontdekten dat ongeveer meer dan 70% bijna 80% van alle mensen die ze ooit lieten stemmen op de planeet, weten dat er iets heel moois dichtbij staat te gebeuren. En dat is precies wat de Galactici nu ontdekken op hun instrumenten en op hun schepen. De mensen zijn hiermee volledig bekend en in hun diepste spirituele essentie weten ze dat er een verandering moet gemaakt worden. Ze zien dat deze specifieke realiteit niet zo verder kan gaan zoals het nu is, en ze weten dat er iets belangrijks moet gebeuren. En veel van de mensen begrijpen dat dit aspect van ‘iets belangrijks dat moet gebeuren’ iemand uit een andere werkelijkheid nodig heeft dat die hier komt om ons door die specifieke procedure heen te helpen en veilig moet stellen dat iets nieuws en prachtigs plaats vindt en dat het zodanig gebeurt wardoor die oude realiteit niet verder kan, omdat de oude realiteit, wat iedereen nu begrijpt, gewoon niet meer werkt.

Maarten: De oude realiteit is nu gebroken en de leiders die de wereld nu leiden hebben de wijsheid niet om ons te leiden, dus hebben we galactische wijsheid nodig om ons verder te brengen naar ascentie. En ik wil je wat vragen over de media, omdat de media een grote machine is, dit is in feite een grote oorlog machine, ze verspreiden angst naar de bevolking. Hoe ver zijn de verbondenen van de Aarde gekomen om de media over te nemen om Disclosure aankondigingen te doen, omdat ik denk dat er zoveel krachten zijn waar me mee hebben te maken voordat we toegang hebben tot alle televisie netwerken, alle kranten, alle radio stations. Hoe ver is dit proces al gekomen?

Sheldan: Nou, wat betreft de media, als het juiste moment daar is en het Disclosure proces begint, dan kunnen ze in ieder wereldwijd internet inbreken, of in elk soort televisie of radio station, als zij denken dat dit nodig is. Dat is niet het echte belangrijkste aspect waar ze naar kijken. Het belangrijke aspect van Disclosure is dat mensen openlijk het feit accepteren dat zij echt zijn, en openlijk het feit accepteren dat er iets geweldig goedaardigs gebeurt, en openlijk het feit accepteren dat de grote veranderingen waar veel mensen naar verlangd hebben en gevoeld hebben dat het gaat gebeuren, inderdaad dan beginnen te gebeuren. Ze weten dat, dus ze volgen gewoon een proces dat ze aanvoelen, van wat ze weten van ons, belangrijk wat eerst is: we hebben een formele Disclosure nodig, een volledige formele Onthulling daarvan en die  hen dan openlijk laat uitwisselen met ons, in dit geval de media uitkiezen waarvan we willen dat ze ons leren wie zij zijn en dan over onszelf onderwijzen over we waar we geweest zijn en waar we naar toe gaan enz. En waar we nu zitten in het hele proces bij het creëren van de nieuwe Jou’s, of de Jullie’s zoals ik dat graag noem. Dus daar wachten ze nu op en zo gauw als de rest van het spul moet gebeuren, gebeurt het, met andere woorden: regeringen beginnen formeel met de Disclosure of de verandering, en dan zullen ze in staat zijn om verder te gaan met de volgende fase van waar we over praten, en dat is Disclosure en dat is niet alleen van regeringen, maar over henzelf.

Maarten: Ja, want onze regeringen zullen waarschijnlijk de eersten zijn die dat doen en dan zullen ze komen en ons eerst leren over First Contact en over het Ascentie proces en dan de Agarthanen enz.

Sheldan: Juist, precies. Maar mensen houden er gewoon niet van dat hun radio’s en tv’s en internet opeens onderschept worden en het maakt niet uit wat ze ook proberen, dat blijft hetzelfde: mensen vinden dit niet leuk. Gewoon als voorbeeld, daarom hebben ze regels op de planeet over mensen die hacken, dus zij willen dat ook echt niet. Ze willen dat op een manier doen dat de mensen laat weten dat zij hier zijn, en dat ze dit op specifieke tijden doen met hun uitzendingen en de mensen zullen wachten op hen, dat ze tegen hen spreken, of anders ook om ze te ontmoeten en dan met ze te spreken. En dat is heel belangrijk voor de Galactische Federatie, dat het op die manier kan gedaan worden, waar mensen het proces accepteren, en dat het niet opeens een verrassing is zogezegd, op een specifieke tijd ‘s avonds of overdag. Dus zo willen ze het gaan doen omdat het gaat over vooruitgang op een manier waarmee we allemaal blij zullen zijn en ook vreugde ervoor blijven houden, niet plotseling met een opschrikkende manier van doen. Ze willen dat juist voorkomen, daarom gaan ze manieren en dingen scheppen voor ons om rustig te zijn en niet om in de war te raken als de eerste aspecten plaats vinden. Omdat zij weten, dat als wij het proces krijgen dat we willen, dat in het geval van de Galatici het een formele Disclosure wordt, er nog steeds veel mensen in een  toestand komen van in paniek raken, dus ze willen dus iedereen kalm houden en het proces zo makkelijk en zo eenvoudig mogelijk houden.

Maarten: Ja, en er zal dan een decloaking (= zichtbaar maken van) zijn tijdens dat Disclosure proces.

Sheldan: Juist, ze gaan alles zichtbaar maken als ze weten, bijvoorbeeld, als ze zien dat de militaire radars en andere systemen niet langer in een agressieve stand staan. Dan zullen ze in staat zijn om makkelijk zichtbaar te worden, zonder probleem, omdat ze willen dat de mensen dat echt zien, in plaats van maar overdag omhoog in de hemel te kijken en dat je alleen maar ziet dat er misschien een paar wolken of op enkele plaatsen geen wolken zijn, dat er echt wat is daar boven, behalve wolken of een bepaald vliegtuig, die van het ene naar het andere punt gaat langs de hemel. Er zijn werkelijk tonnen of hopen schepen daarboven, en het zelfde geldt voor de nachtelijke hemel.

Maarten: Dat zou zo mooi zijn. Weet je, dat zien dat zou de gelukkigste tijd van mijn leven zijn. En ik denk dat dit voor veel meer luisteraars zo is. Sheldan, je hebt een webinar komende zondag. En luister mensen, het kost maar 15 dollar, is dat juist Sheldan?

Sheldan: Ja, het is precies 15 dollar.

Maarten: Ja, ik denk dat dat een faire prijs is. Ik heb ongeveer 11 of 12 webinars meegemaakt en ze zijn zo verheffend en je leert er zoveel van.

Sheldan: Dank je.

Maarten: En Sheldan, een van de dingen waar je net over sprak is waar je over zult spreken in je volgende webinar. Daarom praat ik er nu over. Dat gaat over het volle bewuste zijn, en ik voel dat veel mensen nu groeien door de channelingen die nog gaan komen van Mike Quinsey, Wanderer of the Skies kortgeleden, en van jou, en ik heb een speciale vriend, zijn naam is Bernard, hij woont bij mij in Nederland. Wat wij doen in de laatste drie jaar is: ik rijd naar zijn huis en we lezen jouw boodschap in het Engels met een kop koffie en we weiden erover uit en we fantaseren erover en hij is zo’n prachtige vriend van me en hij is zo geïnteresseerd in jouw werk en we willen zo graag zien dat dit Disclosure ding spoedig gaat gebeuren. Dus zit er een kansje dat er een aankondiging komt op de tv, morgen?

Sheldan: Ik denk dat morgen net zo’n dag wordt als vandaag. Ik denk dat er misschien wat energetische veranderingen zullen zijn, natuurlijk, maar nee. En toch het is heel, heel dichtbij.

Maarten: Niet in nieuws rapportages.

Sheldan: Nee, nee, het nieuws zal alleen gebeuren na Disclosure, die gebeurt door regeringen, dus veel ander materiaal waar we over hebben gesproken voor dit, moet gebeuren; regering veranderingen, speeches, over alles waar we over hebben gesproken dat moet gebeuren. En dat is nog niet gebeurd. Dus ik zeg dat wat morgen, eigenlijk het enige is, dat we energieën uitwisselen bij de zonnewende morgen. Dus ga door met de zielenkracht meditaties, blijf in je hart, wees een met jouw energieën, breng dit alles samen, haal de energieën collectief naar beneden die ons, soeverein, onze eigen realiteit laat creëren en gewoon doorgaan en naar morgen kijken als een zegening, als een portaal punt waar we doorgaan gaan.

Maarten: Ja. OK. Dank je daarvoor, het is een beetje een teleurstelling voor me. En dan is er nog een vraag die ik heb, ik lees dit uit je laatste boodschap van vorige woensdag.

“Als we in afwachting zijn voor dit magische moment, draagt ons vloot personeel de volgende stappen uit van ons disclosure scenario, een ervan gaat over onze eerste uitzending na-de-disclosure. Ons communicatie team herziet momenteel wat we aan jullie willen doorzenden. Jullie willen nu meer over ons weten en dus completeren we de presentatie meer en dat brengt massaal de eerste fase van Eerste Contact met jullie.”

Weet je toen ik die woorden las, dat maakte me zo gelukkig, Sheldan. Dus je zegt dat ze de tekst herzien, die ze willen voorlezen bij dat scenario van na de Disclosure, en je sprak ook over een paar waarheden, 7 waarheden denk ik. De leringen van die eerste waarheden:

"gaan over Liefde, ware compassie, en de eenheid tussen alle takken van de mensheid".

Kun je nog wat meer vertellen over deze waarheden, of is dat vertrouwelijk?

Sheldan: Nou wat we nu kunnen zeggen is dat een van die dingen die we allemaal moeten begrijpen als Disclosure gebeurt is, dat we deel zijn van een grote familie, een ruimte familie die zich uitgestrekt van het ene eind van de galaxy naar het andere en met veel meer galaxies die ver weg zijn van ons, en dat ook mensen met de Galact. Feder. hebben uitgewisseld. Dus wat we hier hebben, is de waarheid in de grond, dat we allemaal één zijn, dat er een groot levend universum om ons heen is, dat in dit levende universum veel voelende wezens zijn die heel veel op ons lijken. En dat deze wezens de grote behoefte met ons delen om samen te komen om onze collectieve energieën te gebruiken om schepping te ontplooien. En wat er met die andere waarheden moet: ze gaan over de aard van wie jullie zijn als volst bewust wezen, de aard van hoe je reageert op je planeet die je een tehuis geeft, je sterrenstelsel waar je bij hoort en met jezelf, hoe je die twee systemen samenbrengt. Sterrennaties zijn meer dan mensen die alleen bijeen komen en die problemen uitwerken, het is ook een ritueel van begrijpen dat er een natuurlijke stroom van energie is en om leven in ieder sterrenstelsel tot potentieel te brengen. En dus daar gaat het om voor vol bewuste menselijke wezens, en ze zullen het allemaal aan ons gaan uitleggen als ze de kans hebben om eindelijk, je kunt zeggen, lange conversaties te hebben door hun uitzendingen, over wie zij zijn en wie wij zijn.

Maarten: Oh, dat is prachtig. Ik wacht op dit goddelijke moment. Sheldan, ik ga hier weer een nummer doorgeven, het nummer om hier naartoe te bellen, als er nog een laatste beller is die dat wil en het nummer niet weet. Voor de US en Canada is dat 888-8159756 en internationaal is het 001-5303277602. Dus Sheldan, in de laatste 8 minuten die we in dit interview hebben, kan ik nog wat laatste vragen stellen?

Sheldan: Sure, ga je gang.

Maarten: Wat ik belangrijk vond bij het lezen van je boodschappen is dat ze heel gedetailleerd waren en dat ze soms heel complexe relaties aangeven tussen dingen die er gebeuren met de Aarde verbondenen, de Galactische Federatie en de Illuminati/de duister kliek. Ik begrijp dat er nu onderhandelingen plaats vinden, als ik je laatste boodschappen goed begrijp. En we komen bij een punt, nu niet alleen voor een Onthulling, maar dat dingen ook gedaan  kunnen worden. Ik vraag mezelf af…  hoe is het mogelijk om een soort uitwisseling te krijgen met die mensen die nu aan de macht zijn op deze planeet en al zo’n lange tijd, dertien en een half millennium, hoe kunnen zij die macht overgeven en alles gereed maken, de oorlogsmachine onklaar maken, alles dat hier is gebeurd, die machine die de laatste 100 jaren heeft gelopen, die is zo nauwgezet en zo moeilijk om te penetreren. Hoe of vanwaar krijgen zij de intelligentie om dit te doen, hoe doen ze dit?

Sheldan: Nou, weet je, ze hebben technologie dat voor ons een wonder of een mirakeltechnologie  lijkt te zijn. Ze kunnen in ons denken kijken en precies begrijpen waar we over praten. Ze kunnen elke apparaat op deze planeet oppakken en er onmiddellijk mee uitwisselen, dus zijn er echt geen geheimen voor hen. Ze weten wat er speelt. Ze hebben dit ook gebruikt toen ze vergaderingen moesten plannen…enz Wat zij eenvoudig doen is dat ze hun frequenties lager maken zodat ze kunnen verschijnen/komen en natuurlijk komen ze alleen als hun veiligheid het mogelijk gemaakt heeft om zonder problemen tot een wisselwerking te komen. Dus dat zullen ze doen en soms nemen ze die mensen mee naar een schip of soms zullen ze naar een heel speciale plek gaan waar ze hun (energie)velden om hen heen optrekken zodat niemand met hen kan uitwisselen. Dus dat is totaal geheim. En zo doen ze dat. En ze moeten dat doen omdat, zoals ik zei, ze hebben een mate van macht die aan hen werd gegeven en ze moeten die afgeven, ze worden gedwongen om die over te dragen, of anders gewoon zien, je kunt zeggen, het is aan de wind dat het moet worden overgedragen. En dat is wat er gebeurt, en het is nog niet helemaal afgelopen, ongelukkig genoeg, maar het is heel dichtbij.

Maarten: Het is heel dichtbij, yeah, laten we dat hopen. We hebben nu Marc aan lijn 3, uit New Jersey, hallo Marc.

Marc:  Hey, hoe gaat het met jullie.

Maarten: Met mij gaat het goed, dank je. Welkom bij deze show.

Marc: Ik had een vraag.

Maarten: Sure.

Marc: Het is misschien meer een soort technologies iets… Met Disclosure en de advent van vrije energie en zo, gaan we dan onze auto’s zoiets als transformeren en zulke dingen, of is de technologie zo radicaal aan het veranderen dat we zoiets helemaal niet nodig hebben?

Sheldan: Het reuzengrote argument dat er tussen de Aarde verbondenen en de Federatie is: moeten ze ons gewoon voorzien van voertuigen die ze holografisch onmiddellijk kunnen creëren of moeten we door een massaal twee maanden durende conversie(omzetting) concept gaan? En daar argumenteren ze nog steeds over. Dus ik kan eigenlijk niet zeggen, alhoewel ik met dat van de Federatie mee ga. Ik geef de voorkeur aan dat we gewoon iets krijgen dat totaal in staat is om alles te doen wat een voertuig, dat we nu hebben, kan doen, en nog veel, veel meer, waardoor het kan vliegen, wat ons eigenlijk kan teleporteren van de ene plek naar de andere als we dat willen. Het is veel makkelijker zo’n voertuig te besturen, omdat het met je denken werkt. Je hebt alleen een klein tijdje nodig of enkele dagen waarin je aan het feit gewend raakt dat als je iets zegt dat het onmiddellijk naar de technologie wordt getransfered(overgebracht). Dus moeten jullie leren om je te concentreren op wat jullie doen.

Marc: Dit is zo ‘cool’! Ik denk dat dit is wat ik wil. Dank je zeer.

Sheldan: Right, dank jou.

Maarten: Dank je. We hebben nu  Joanne op lijn 2.

Joanne: Hi Sheldan!

Sheldan: Hi.

Joanne: Mijn naam is Joanne, ik kom van Rhodes Island en ik ben me bewust van wat er aan de gang is. Mijn voornaamste vraag die enkele mensen bezig houdt, gaat over geld. Veel mensen hebben geld in de bank, maar natuurlijk willen ze dat niet aanraken. Maar ze willen het wel delen, maar ze weten niet…. Geld gaat toch niet een kwestie worden. Wel?

Sheldan: Geld wordt niet een kwestie. Naar geld wordt gekeken als een interim medium (een tussenmiddel) tussen waar we nu zijn en als je volledig bewust bent. Natuurlijk gaan volledig bewuste wezens helemaal niet om met geld en banken en al dat soort dingen. Het is alleen een tussenmiddel, dus ze zullen banken meer transparant maken ze zullen harde valuta creëren. Dus is het hele proces van deze conversie periode een van de dingen die de nieuwe regeringen te doen hebben, om lange discussies te houden op de tv met hun bevolking over wat er bezig is en om dingen op het internet te zetten zodat mensen dit kunnen lezen.( … hie hie; postbus 51 zeker,vertaler) of in kranten of nieuwsbladen, zodat mensen een beter begrip hebben van deze overgangsperiode en dat ze zien dat we weggaan van waar we waren, onder een beperkt systeem van economie naar een volledig systeem van volledig bewuste overvloed, en dan hoeven we ons geen zorgen meer te maken over geld. Dus dit is iets dat zal gaan veranderen. Doordat we technologie krijgen die je laat scheppen wat je nodig hebt, of dit nu voedsel, kleding, beschutting… alles… is, het hele proces….

Joanne: Dat is wat ik dacht.

Sheldan:  OK.

Joanne: Dus met andere woorden, als mensen 401Ks hebben of IRAs en ze lijden omdat ze denken dat ze dat geld niet kunnen aanraken, dan is het aan te raden om ze te vertellen, ga op een prettige plek zitten, trek je geld terug, en dan ben je ok?

Sheldan: Nee.

Joanne: Nee?

Sheldan: Ik zou zeggen, blijf waar je nu bent, wacht op de aankondigingen en doe dan wat je vindt dat juist is en verstandig om te doen.

Joanne: Is dat dan niet te laat, omdat ik bang ben dat alle banken dicht zullen gaan en dat niemand zijn geld krijgt.

Sheldan: Nee, banken gaan in andere handen over maar wat in de banken is dat gaat niet in andere handen over, dus.

Joanne: Oh, OK. Alright, ik begrijp het.

Sheldan: OK.

Joanne: Dank je!

Sheldan: Dank jou.

Joanne: Dat voelt beter. Het ga je goed.

Sheldan: Dank je.

Maarten: OK, Sheldan, we hebben nu nog een laatste minuut voordat we met deze show moeten stoppen. Er is nog een vraag van een vriend van me Geoffrey West, die ik interviewde en hij heeft een vraag over de White Dragon Group. (De Witte Draak Groep) Kun je ons daar iets over vertellen?

Sheldan: Wat deze groep is, het is een van de diverse groepen over de wereld die geheime genootschappen zijn, toegewijd aan het Licht, aan Quan Yin enz. en dat die hier zijn om veilig te stellen dat die nieuwe werkelijkheid ook gebeurt. En zij gebruiken hun vermogens, hun ‘wat ze terugwonnen hebben’ enz, om er zeker van te zijn dat het allemaal plaats vindt en dat alle andere gemeenschappen [hij stottert een beetje en zegt: “ik word hier wat gedraaid aan het einde.”] de andere gemeenschappen gaan verder om dat allemaal te laten gebeuren. Dus weet gewoon dat dit is waarbij de Opgestegen Meesters ons leiden en dat gaat allemaal deel zijn van dit proces om de nieuwe werkelijkheid te helpen creëren en die zijn deel van een groep die ik graag gewoon de ‘Aarde verbondenen’ noem.

Maarten: Ja, Aarde verbondenen en daar zijn die gewoon een onderdeel van, die Witte Draak Groep.

Sheldan: Juist.

Maarten: Nou Sheldan, ik hoop dat het allemaal dichtbij is en ik hoop dat we spoedig drastische veranderingen krijgen zodat we allemaal omhoog kunnen gaan op de planeet als één menselijke bevolking en de prachtige toekomst kunnen zien die we zullen hebben met de Galactische Federatie en met de Agarthanen.

Sheldan: Ja. en dank je zeer Maarten dat je me in je show wilde hebben.

Maarten: Ja, het was een genot, Sheldan en ik kijk naar je boodschap uit die de volgende dinsdag zal komen.

Sheldan: OK en weet dat ik heel blij ben dat ik tijd met jou samen had, ik wilde graag zeggen: Dank je: Za Zu Ma! En zoals we in Sirisch zeggen: ‘Wees in Vreugde’: Selamat Ja!

Maarten: Selamat Ja Sheldan. Het ga je goed.   

Sheldan: Right, Bye bye, be well.

 

 
Om de audioversie van dit interview te downloaden, ga naar:
http://www.bbsradio.com/host/et-firstcontactradio/archives/et-first_contact_radio_archive.php

Sheldan Nidle's website : Planetary Activation Organization


Share |

Would you like to comment on this article? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.