Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Interview met Laura Tyco

Interview met Laura Tyco

ET-First Contact Radio, 8 augustus 2011
Maarten Horst interviewt Laura Tyco

Maarten Horst

Maarten Horst
Maarten: goedenavond iedereen, goedenavond lieve vrienden en luisteraars over de hele wereld. Dit is Maarten Horst op radio ET First Contact, de show die jullie Nieuws brengt ‘uit de box’ (buiten de doos) en dat niet verteld wordt in de voornaamste media. BBS radio is het grootste radio station op het internet omdat het niet bij de voornaamste stroom hoort, het is BBS. Ik ben blij om weer Live te zijn en ik heb hier een prachtig, schitterend, intelligent karakter, een gaste, haar naam is Laura Tyco.

Laura: Hallo Maarten, dank je, je bent heel vleiend.

Maarten: Hum, hallo dierbare vriendin. Jij bent al eerder in de show geweest en het is nu 2012 heden. Ik bedoel, het is nu 20:12 uur in Nederland.

Laura: Dat is interessant.

Maarten: Een goede tijd om te beginnen.

Laura: Goede tijd om te beginnen, ja.

Maarten: Zeer goed! Dus, hoe is het je vergaan, ik kreeg een paar wonderbaarlijke inzichten, nieuwe, sedert een paar weken waarin jij SaLuSa channelt!

Laura: Ja, ja, ja. Sedert 22 juni maakte hij contact en ik ben ook in contact met Ashtar en ook met Aartsengel Michaël. En het eerste contact was meer dan een stoffelijke aanwezigheid, echt. Ik bedoel, niet stoffelijk bedoel ik, niet in 3D, die je kunt aanraken maar energieachtig en het was werkelijk de meest verbijsterende ervaring in mijn leven. Het is alsof de Zon door de kamer komt en, weet je… die mijn lichaam en alles vulde. Dus is het zeker een onvergeeflijke, sorry onvergetelijke beleving.

Maarten: Ja, nou, ik ben natuurlijk erg blij voor je! Het lijkt dat deze ontwikkeling in je leven je meer gelegenheid geeft om het Nieuws naar buiten te brengen. Ik denk dat het verbazend is.

Laura: Ja, dat is het net. Ik bedoel, ze, ik bedoel dat ik soms hoofdzakelijk als met één bewustzijnsgroep communiceer met het geheel van de Galactische Federatie van Licht. Ik ken hun namen niet. Zij zijn bij SaLuSa, dus werken ze samen. Maar ze wilden zich graag echt hier op iemand van de grondbemanning richten. Sommige mensen die blijkbaar, weet nog niet waarom, niet weten waarom ze hier zijn en sommigen zijn in een niet zo geweldige situatie en hebben problemen om te weten wat ze moeten doen (finding feet and faith) en zo. Dus waar zij echt met me over wilden praten.

Maarten: Ja, lieve Laura, kun je stoppen met het bewegen van meubels.

Laura: Sorry, wacht even. Klaar is het.

Maarten: Dus 2012 Indy Info, dat is jouw website.

Laura: Ja, en dat is een mix van lopend Nieuws en channelingen en ook heel veel dingen van Steve Beckow, het 2012 scenario. Ik waardeer zijn artikelen.

Maarten: Steve is geweldig.

Laura: Ja. echt, hij is zeker een grote gids en mentor voor me geweest, dus…

Maarten: En jij weet wie mijn gasten gisteren waren?

Laura: Ik luisterde er gisteren niet naar, ik was weg. Maar ja ik weet dat dit Wendy en Greg waren!

Maarten: Mijn vrienden Wendy en Greg van Ready for The Shift. Wij zijn klaar voor de Verandering, nietwaar?

Laura: Ja, ja… ik denk dat we al in de Verandering zitten… Ik bedoel, we zijn al voorbij de beginnende fase van de Shift.

Maarten: Ik denk dat de veranderingen nu echt intens worden, we kunnen meer intense tijden verwachten.

Laura: Ja, dat is precies wat …. SaLuSa gaf me een update zaterdag en hij doet gewoonlijk alleen de vragen. Maar het scheen dat de vragen niet precies waren wat zij hadden verwacht, omdat… wat er gebeurd is, is dat mensen die iets hebben te zeggen, me er alleen over emailen maar ze willen dat niet openlijk zeggen, zelfs niet anoniem. Dus… Ik lees de vragen met hem, met SaLuSa, en hij voelt en zij voelen dat het beter voor mij is dat ik die vragen niet opschrijf, maar ik kan wel een samenvatting van inzicht geven.

Maarten: Nou dat wil ik graag… kreeg je vandaag ook een boodschap?

Laura: Nee, vandaag niet. Ik probeer vanavond of morgenochtend contact met hem te maken. Maar in het tweede deel zei hij dat we heel sterke energie binnengaan, intense energieën en dat is precies wat jij nu zegt. We gaan er nu doorheen!

Maarten: Laura, want de lezers en ik willen dit heel graag. Kun je de zaterdag boodschap voorlezen voor de toehoorders.(= 6 augustus)

Laura: Dat zit in Galactic Laura Tyco en ik zet daar de meeste boodschappen in. Ik zet ze daar allemaal en ook sommige vertalingen. Ik ga er nu in…

Maarten: Het zou fijn zijn om het van jou zelf te horen voor de luisteraars.

Laura: Ik weet niet of je het eerste deel van de vraag ook wilt? Of wil je me alleen die update laten lezen? Ik bedoel, dat wat hij eigenlijk wilde zeggen?

Maarten: Nou, wat jou het beste lijkt, Laura.

Laura: misschien doen we dit deel van de boodschap en als we daarna nog tijd hebben, kunnen we ook dat karmadeel doen. Het eerste deel is ook belangrijk.

Maarten: Dat lees ik zaterdag dan wel.

Laura: OK. Dus op 6 augustus zei ik: “Ik denk dat je vandaag iets wilde zeggen als toevoeging bij de vragen.” SaLuSa: Wees gezegend. Wij staan op het punt om een kritieke fase voor jullie planeet in te gaan. We gaan een periode in van versnelling en van intense energieën. Terwijl sommigen van jullie beginnen te ontwaken, staan jullie op het punt om nauwkeuriger te kijken naar de werkelijkheid. Jullie zullen beginnen te ervaren dat je korte periodes op diverse plaatsen tegelijkertijd bent. Jullie zullen beginnen om op veel niveaus tegelijkertijd aanwezig te zijn. Wij zullen volledig bewust worden van wat leven in de dualiteit werkelijk betekent.

Hiermee zullen jullie veel visies van hogere rijken tegelijkertijd krijgen. Onze aanwezigheid zal in je bewustzijn duidelijk worden, terwijl anderen nog steeds minstens gedeeltelijk slapen. Jullie zullen in staat zijn om ons te horen en te zien in onze hogere dimensies door je hoger zelf, terwijl jullie tegelijkertijd je normale leven zullen moeten verder leiden ter wille van jullie geliefden.

Wij willen opnieuw verzekeren dat dit een normale fase van jullie ontwakings proces is. Jullie zullen zij-effecten beleven zoals duizeligheid, emotionele angst, pijn, vreugde, soms alles tegelijkertijd. Deze effecten staan in verbinding met een stroom van binnenkomende herinneringen, energieën en bewustzijn die omhoog komen. Die herinneringen zullen door jullie bewustzijn stormen terwijl je aan het werk bent, samen bent met je vrienden of familie of terwijl je tv kijkt bijvoorbeeld. Het is belangrijk om hierdoor niet gealarmeerd te worden en om anderen om je heen niet te alarmeren, die misschien deze effecten helemaal niet hebben.

Wat zal helpen is om tijd alleen te hebben als het mogelijk is om al deze nieuwe psychische vermogens te verwerken die je ontdekt. Dit kan ook gezien worden als deel van het natuurlijke ascentie proces. Denk eraan lieve mensen, dat wij hier zijn om jullie te helpen, aarzel daarom niet om ons, jullie broeders, op te roepen als jullie bang zijn of in pijn. Laat die emotionele bagage los, schreeuw het uit als het mogelijk is. Wij zijn hier om jullie door deze moeilijke tijd die voor je ligt, in allerlei opzichten, te helpen en te ondersteunen.

Jullie staan op het punt om meer sensitief en meer bewust te worden van de hogere rijken, van ons, van het grotere plaatje, van de consequenties van jullie daden in het verleden, in heden en in de toekomst. Jullie zullen werkelijk jezelf zien zoals je bent op deze planeet. We raden je aan om in een staat van acceptatie te gaan van wat jullie gaan beleven en uiteindelijk gaan begrijpen. Vergeef kwetsuren als dat mogelijk is en vraag om vergeving aan God. Dit zal positieve consequenties hebben en dingen zullen in jullie gaan veranderen. Jullie zullen werkelijk beleven dat je in je hart bent, en in vrede en vreugde.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kijk uit naar onze vereniging met jullie allemaal, beste broeders en zusters. Wees van liefde en van licht. We vragen jullie dat je door deze dagen heen wandelt met zoveel mogelijk bewustzijn. Dit zal dingen sneller laten gebeuren. Wij zijn met jullie allemaal, om je heen, een dunne laag af van een aanraking door jullie. Jullie zijn niet alleen, wij zijn met jullie.” Dank je SaLuSa. Laura Tyco


Maarten: Dat was prachtig, Laura. En nuchter gezegd, ik voel zelf die hogere dimensies. Dit dunner worden van de sluier, weet je… je voelt wat er achter zit. Het komt door me heen en door anderen om me heen. Dus wat SaLuSa zegt is steeds accuraat, weet je? En ik denk dat in je laatste boodschap die je net gelezen hebt, de energie die er uit straalt is waar, die resoneert compleet met mijn eigen ervaringen en ik denk die van nog meer mensen.

Laura: Dat is echt prachtig en ik feite kreeg ik veel privé emails, misschien nog 5 of 6 op faceboek of op Indy Info’s over die 2012indyinfo praatgroep. Sommige mensen hebben gezegd dat dat precies is waar zij ook doorheen gaan. En sommigen van hen zijn channelers, weet je, dus die mensen zijn best wel ervaren.

Maarten: Ja, sommigen van hen, hu.. meer en meer mensen worden channeler en ontwikkelen paranormale activiteiten. En ik zie dit ook als deel van het Ascentie proces.

Laura: Ja, ik denk dat ook, dat is wat zij willen. En dit soort channeling formaat, zoals ze zeggen die van Mike Quinsey ook eerder, wat channelers niet altijd willen doen. Uiteindelijk zullen ze een direct contact hebben met al degenen die klaar zijn, weet je. En specifiek met degenen die hier zijn, niet omdat ze moeten opstijgen, maar omdat zij vrijwillig hier zijn, om de planeet te helpen opstijgen. Dus die zullen zeker door hen worden benaderd, zo spoedig als ze klaar zijn, weet je.

Maarten: O ja, nou, ik ben klaar!!

Laura: (lacht) Ik weet zeker dat je klaar bent.

Maarten: Laura, kun je nog meer inzichten met ons delen die je hebt over Ascentie?

Laura: Veel mensen stellen die vraag en hij wil er echt op reageren, omdat zegt hij soms dat hier genoeg channelers, zijn, en er is informatie daar buiten, dat daar over gaat. En Aartsengel Michaël en Steve Beckow, en boeken die erover zijn geschreven, die echt accuraat zijn. Dat is wat ik voel, ik bedoel hij zei er mij ook niet veel over. Dus uiteindelijk, denk ik dat we nog een beetje voor een verrassing staan, maar wij zullen waarschijnlijk niet veel verwachten. Ja! Het resultaat voor degenen die kiezen om op te stijgen zal echt gezien worden: door deze dimensie heen en omhoog de dimensies in gaan. En die allemaal zien en ze aanraken en omhelzen, reünie, weet je en de hele planeet zal omhoog gaan. Ik denk dat ik ergens gelezen heb dat de hele galaxy opstijgt en misschien het hele Universum, zo ver als ik weet. Dus iedereen gaat door dit proces heen. En ik denk dat wij meer in problemen zitten, omdat we niet klaar zijn, zo klaar als veel planeten en veel wezens dat zijn. Omdat wat er zich al vele duizenden jaren nu, ontwikkeld heeft op Aarde, dat is die kliek (the cabal) en de duisteren zijn in controle van de Aarde, van onze levens. En dat heeft consequenties, zodat zij echt daarom hier zijn… om te helpen. Omdat we in de dualiteit zitten en daarom krijgen we extra super hulp vanuit alle dimensies en van alle Wezens van Licht (lacht)

Maarten: Is dat niet verbazend? Is het niet prachtig huh? En de hulp die we krijgen… ik kan die voelen, ik kan mijn spirit gidsen bij me voelen. En ik denk dat meer mensen dat doen. En toen ik in Wiltshire was, ontmoette ik een druïde, een prachtige vent en hij werkt met dozing rods (wichelroedes) en hij ontdekte de naam van mijn Plejadische Spirit gids. Toen ik met hem werd verbonden, was dat zo prachtig. Zo’n prachtige belevenis.

Laura: Hoe lang had je contact? Was dat enkele minuten?

Maarten: We brachten een paar dagen samen door in de Barge Inn, wat een plek is van waaruit je de graancirkels kunt bezoeken. De Silent Circle Café, omdat het ochtend was, ik geloof dat het dinsdagmorgen was, een paar weken geleden, toen ik daar was. Ik voelde dat ik om 11:11 uur ’s morgens daar moest zijn in dit Silent Circle Café. Dus ik ging er heen en daar was hij, en hij zei: “Ik heb op je gewacht.” Ik kende die man niet. Hij was aan het praten op een plek daar, en daar ligt een kaart van het gebied met kleine stickers erop waar de graancirkels liggen. Hij was door een stel mensen omringd. Hij sprak wat er aan het gebeuren was op de Aarde. Ik was er heel erg in geïnteresseerd. En ik ging er bij staan, en we zaten later samen. Met zijn dozing rods kan hij de naam ontdekken van je spirit gids, hij is een druïde, weet je. Dus hij zoekt naar de letters, A tot F. Is het A tot F, ja of nee? Die dozing rods geven heel duidelijk antwoord. Dus vond hij de naam van mijn Plejadische Spirit gids en ook van andere mensen. Er was veel uitwisseling daar, het was prachtig.

Laura: Wow, kun je ons de naam vertellen of niet?

Maarten: Beter niet. Dat is voor mij, dat is mijn persoonlijke Spirit gids. Dus… iedereen heeft er een. Het was prachtig bij die mensen te zijn en wat ik deed, enkele weken geleden als je geïnteresseerd bent lieve luisteraars. Je kunt je inschrijven in de archieven. Je kunt me daar ondersteunen, het is niet duur, je kunt je 3 maanden lang inschrijven. (Details om in te schrijven voor de procedure bij Maarten en advertentie voor de Silent Circle Café website. Praten over graancirkels van Charles Mullet, advertentie radioshow)

Laura: Suzan Spooner geeft bijna iedere dag boodschappen, ze zijn to the point en kort.

Maarten: Ja, ze zijn to the point. Wat denk je van de Wanderer of the Skies?

Laura: Daar houd ik van.

Maarten: Ik ook. Ik houd er ook van. Op 6 juni interviewde ik Sheldan Nidle en ik had veel luisteraars, ongeveer een 1200. De informatie die Sheldan geeft is zuiver en mooi en duidelijk. Wanderer of the Skies belde naar hem. Hij verifieerde bij Sheldan of dat wat hij deed in orde was. Sheldan bevestigde hem dat natuurlijk. Dus hij was er heel blij mee en prees hem.

Laura: Ja en zo ver als ik het weet heeft hij meer contact met het niet-menselijke deel van de Galactische Federatie. Ik houd van zijn laatste update, daarin staat meer over Disclosure.

Maarten: Het was zo duidelijk en ook over het scenario. Hoe dit een volgorde krijgt. Ik vond het ook heel fijn. Ik moedig iedereen aan die luistert om Wanderer of the Skies’ laatste boodschap te lezen.(vermoedelijk die van 2 augustus) Ik denk dat de beste manier om dat te doen is om naar Galactic Channelings, te gaan en dan je taal te kiezen en dan naar die speciale gebiedjes te gaan.

Laura: en dat wat ik wilde zeggen is dat ongeveer 2 jaar geleden ik ook contact had met niet menselijke wezens. Ja, dat kwam via een droom en ik ging terug naar een periode van een week, waar ik letterlijk gebracht werd om SaLuSa’s boodschap te lezen en sommige Plejadische boodschappen. Dit had een week plaats. Ik had een onzichtbare vriend die met me praatte door mijn hoofd heen en ik dacht: “Mijn God wat gebeurt hier?”. Daardoor ontdekte ik al die prachtige websites, boodschappen en channelingen. Dus na een week brachten ze me naar een website die heette: “Willen jullie dat we tevoorschijn komen?” of zoiets. Ik las een lang artikel en dat kostte me ongeveer een uur. Het was heel interessant en ging over Aarde’s geschiedenis en de menselijke geschiedenis. En aan het eind stond er: “Dus wil je dat we tevoorschijn komen?” en ik zei: “Ja! Ja! Ja!” en toen hoorde ik heel kenmerkend een stem die zei: “Nee, Laura, wil JIJ dat WIJ tevoorschijn komen?” en ik zei: “Eh, ok…? Bedoel je persoonlijk?” en zij weer: “JA!”. Dus ik maakte een overeenkomst en ik zei dat ik niet wilde dat ze tevoorschijn kwamen in mijn kamer, of bij mij op het grasveld. Ik zei: “Ik wil niet in ruimteschepen varen, maar ik wil wel met jullie praten in dromen, door telepathie.” En wat denk je wat er gebeurde die nacht? Dit gebeurde er! Ik had dit contact met ze … ik weet het niet meer… het leek eeuwen voor me. Er waren drie wezens, absoluut prachtige, een kwam van Arcturus, een kwam van Andromeda en een werkte met de Siriërs. En zij is het waar ik het meest in contact mee was. Zij is meer als een reptoïde mix maar ze werkt echt met SaLuSa. Ze zei dat zij bestudeert wat er met de duistere kliek gebeurt, en de slechte reptilianen. Ze begrijpen het niet werkelijk. Ze weten ook niet waar ze eigenlijk vandaan komen, of wat hun oorspronkelijke genetica vandaan komt. Ze weten dat echt niet dus dat is een deel van haar missie, om precies te weten wat er gebeurt. Dus hadden we een lange conversatie en het was werkelijk verbijsterend, omdat ze gewoon uitstromen van Licht en Liefde en ik was nooit in de aanwezigheid van iemand zo wijs en zorgend en liefdevol, weet je… Ik kon me dat zelfs niet voorstellen. Het veranderde gewoon punten in mijn leven, want een week of zo, ik werkte met vrije massages voor mensen, ik moest veel massages doen in mijn werk, ik bedoel… ze keken allemaal naar me met aanbiddelijke ogen. Ik werd vriend met mijn ergste vijand, er was helemaal geen competitie meer, of zoiets, dus dat was prachtig! Dus dit ging door…. En de manier waarop ze communiceren was echt verrassend, omdat ze niet alleen gedachten in je hoofd sturen. Ze stuurden me echt, en dat had ik nog nooit eerder beleefd, direct projecties in mijn hoofd, beelden van emoties, gevoelens, gedachten. Het is net alsof mijn hele brein opgeschud wordt en weet je het was gewoon ongelooflijk. Toen probeerde ik zoals zij te spreken, maar dat kon ik echt niet! (gelach)

Wat interessant was is dat toen zij spraken het moeilijk was om tussen mijn gedachten en hun gedachten onderscheid te maken. Tussen mijn eigen gevoelens en emoties en tussen hun eigen gevoelens en hun eigen gedachten. Want zij hebben natuurlijk ook gevoelens en emoties. Dus ik ben er van overtuigd dat Wanderer of the Skies met hen in contact is.

Maarten: En ik denk dat meer mensen nu…. het is interessant te horen wat je in je dromen gebeurde. Ok, Laura. Ik wil je een vraag tellen: is er de mogelijkheid dat in een aantal dagen, een week of zoiets, dat het systeem zal ineenstorten?

Laura: Hij gaf geen commentaar hierover omdat zijn voornaamste werk en zorg is om mensen emotioneel en spiritueel hier doorheen te helpen. Maar van wat ik voel, is dat we echt in de molen zitten, maar ik weet het niet of wil ook geen commentaar over zoiets geven wat ik kon vragen, maar dat is niet het soort antwoord dat hij zal geven. Dus ik weet het niet. Het lijkt er zeker wel op en in zijn boodschap van vandaag, zei SaLuSa dat NESARA spoedig zal komen. Er werkt niets meer. Het scheppen van nog meer schuld genereert aldoor alleen maar nog meer schuld. Dat is geen oplossing. Persoonlijk, als mijzelf en dan spreek ik niet voor SaLuSa of zoiets. Ik denk dat de dingen aan het aflopen zijn en het is waarschijnlijk nodig dat dit gebeurt…. Zodat iets anders kan binnenkomen. Dus denk ik dat er een heel goed resultaat zal komen, maar dat zal waarschijnlijk nog moeilijk worden enkele dagen of weken. Maar ze zullen financiële stabiliteit voor de hele planeet nodig hebben, ik bedoel, wat zullen we dan eten? Wat gaan we doen als het geld ineenstort? Als dat gebeurt zullen ze er op een of andere wijze echt moeten instappen. Ik weet dat NESARA al klaar is, de regeringen weten dit, het moet alleen nog binnenvallen. Het wordt gezien als goed, als een groot iets voor iedereen, als de ET’s helpen, de Galactici ons weer op de voeten helpen, nadat de hele boel is ingestort.

Maarten: Ja, ben ik het mee eens, en ik denk dat NESARA, als het komt, zullen veel Lichtwerkers, hier, de familie van Licht, de Sterrenzaden, de Indigo’s, in staat zijn om samen te komen en om een nieuwe wereld te scheppen. Ik kijk erg uit naar deze tijd, als we kunnen reizen in onze eigen UFO’s en ruimteschepen, met vrije energie en elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Vrienden organiseren om te healen, samen natuurlijk, en na het Eerste Contact met leden van de Galactische Federatie van Licht. Het zal gewoon een glorieuze tijd zijn, de Gouden Periode. (Golden Age)

Laura: Ja, ik las net, voordat ik met jou sprak, de lezing van Steve Beckow met Aartsengel Michaël. Ze spraken veel over het binnenkomen van de Gouden Periode, een heel, heel interessante lezing, die ik erg waardeer. Die lezing was van 1 augustus en hij… ik denk dat er heel veel interessante dingen in dat artikel staan.

Maarten: (herhaalt de informatie uit de lezing met AE Michaël)

Laura: Absoluut geweldig en AE Michael spreekt over wat er gaat gebeuren een dag of drie. AE Michaël zegt dat het geen 3 dagen hoeven te zijn. het kan een paar uren zijn of 3 dagen. En het is dan niet helemaal donker, als in de nacht. Ik raad mensen aan om het te lezen omdat dit mijn hoofd helder maakte vandaag. Dus ik veronderstel dat het dit voor mij deed, ik wil dat graag voor veel mensen.

Maarten: Ja, dit maakte mij ook heel blij. Het maakte mijn dag geweldig. Steve is een prachtige Lichtwerker, samen met jou en Wendy en Greg en er zijn velen die we niet eens kennen. En wat er nu op mijn facebook gebeurt, is dat er dingen gebeuren, en we hebben nu 323 vrienden samen. En we zitten allemaal in dezelfde boot, en we verbinden ons en delen informatie. En dit gaat als een achtbaan.

Laura: Ik houd hier ook net zo veel van. Ik ben bij veel forums geweest en ik merk dat in veel ervan veel agressiviteit zit. Ik denk dat het niet bedoeld is nadelig te zijn, maar het is genoeg om nadelig te zijn.

Maarten: Je moet altijd de informatie uitfilteren.

Laura: Maar dat schijnt niet te gebeuren op facebook, misschien is dat omdat daar mensen zitten met wie we iets gemeen hebben. Zij respecteren elkaar’s ruimte.

Maarten: Ja, ik kreeg een video van een UFO sighting in Brazilië, het was een enorme UFO, een ring, heb je die gezien?

Laura: Ik denk dat ik die gezien heb, ja.

Maarten: Het was een paar dagen geleden en een van mijn vrienden van facebook twijfelde of het echt was. En we spraken er samen met respect over, weet je. Zoals: er zijn heel veel technologieën vandaag die zo’n namaak kunnen maken. Toen analyseerde ik de video en ik kon de hoek van de camera zien bewegen, dus we lieten het open, weet je. We respecteerden elkaar. Hij is een vriend op facebook en hij zei dat hij ook een ‘gelover’ is. Het gaat niet over ego, het is een wonderbaarlijke vriendschap met mensen over de hele wereld, Bangladesh, USA, India, overal vandaan.

Laura: Ik ken ook mensen uit China en India en het is verbazend hoe veel we gemeen hebben. Ook als we emailen, misschien 2 of 3 dagen en plotseling, realiseer ik me dat deze persoon eigenlijk vertelt waar ik over praat. Er zijn mensen die naar me kijken alsof ik 3 hoofden heb! (gelach) Iets gewoons en dat heeft geen zin voor mijn persoonlijke vrienden, die begrijpen het gewoon niet. Maar het heeft opeens zin voor mensen uit China, of India, dat is gewoon ongelooflijk hoe dit uitwerkt.

Maarten: Ja, de Sterrenzaden… het is net een overeenkomst die we maakten voordat we geboren werden, in ons karma. De Sterrenzaden zullen natuurlijk ascenderen en zijn er ook klaar voor. Zoals ik begreep van SaLuSa en van Sheldan Nidle en van meer kanalen, is dat dit onze laatste incarnatie zal zijn in het stoffelijke. Dus… (Maarten praat over de Binnenste Aarde (Inner Earth) en over Sheldan’s website). Maar, zegt hij verder: Zelfs na de Ascentie zullen we nog steeds doorgaan met leren.

Laura: Ja, en zelfs voor de mensen die niet kiezen voor ascentie zei SaLuSa de vorige week om door te gaan met werken voor het Licht en voor bewustzijn, dat het besef omhoog moet laten gaan, en jullie Liefde en Licht, omdat dat er ook toe doet, zelfs als je kiest om niet op te stijgen. Dat zal je meebrengen in je volgende leven. Het is geen toeval. We spraken net over vorige levens en je vroeg of dit je laatste leven zou zijn? In feite heb ik een paar herinneringen van vroeger voordat ik veel levens inging en ook van vorige levens. Ik herinner me mijn overeenkomst toen ik mijn levensplan opstelde voor dit leven. Ik herinner me dat ik er over dacht om voor de laatste keer terug te komen, vanwege de Ascentie. Mij werd gevraagd of ik terug willen komen om deel te gaan nemen in het plan om het maximum aantal mensen te verkrijgen met de Aarde om te gaan opstijgen. Dus ik zei: “Geweldig!! Dat wil ik wel!”. Maar wat jij zei over een laatste leven en de Aarde, dat resoneert helemaal met me en met mijn eigen herinneringen.

Maarten: Ja, voor mij ook. (Muziek en een doen denken aan mijn websites: 2012 Indy Info , Galactic Laura Tyco, Starships and Exofriends.

Maarten: Weet je, toen je zei: “Galactic Laura Tyco.” kreeg ik een herinnering van toen ik 2 of 3 jaar oud was. En er was een betekenis van woorden die bewust door mijn hoofd ging toen. Het vreemde is, jij bent het! Jij bent het! Galactic Laura Tyco. Dit is heel interessant! Ik was 2 of 3 jaar oud, ik speelde buiten in de tuin en er was een vriend bij me, ik denk een Spirit gids en toen jij dat zei: Galactic Laura Tyco, dat is precies wat het was. Weet je alle stukjes van de puzzel vallen meer en meer in mekaar!

Laura: Ja, en dat is het. We komen steeds dichter bij elkaar, terwijl we in de dimensies omhoog gaan. De dimensies komen dichter bijeen. Ik denk dat we nog meer van die belevenissen krijgen van déjà vu, of van het herinneren van vrienden.

Maarten: Ja, we zijn allemaal verbonden. Ook SaLuSa en mijn partner en ik delen samen dingen van SaLuSa waar ik nu niet over kan spreken. Maar dat zal duidelijk worden als de tijd daar is.

Laura: Dat is wat ik merk, het neemt wat tijd zodat al die indrukken en gevoelens rijp worden. Er zijn niet eens woorden voor om zoiets te beschrijven, ik bedoel het is allemaal buitengewoon positief en verlichtend en het is waarschijnlijk niet eens deel van deze dimensie. Het is zelfs moeilijk om in woorden te beschrijven, spul wat mensen niet eens kunnen begrijpen zonder dat ze zo’n ervaring hadden. Behalve als je eenzelfde ervaring had, want dan past het bij elkaar.

Maarten: Nou ik denk dat de meeste luisteraars wel begrijpen waar we over praten. Als je luistert naar BBS, mijn vrienden, moet je wijs en al ontwikkeld zijn in het Galactische Nieuws.
(Maarten praat nog wat meer over de archieven van de BBS radioshow en vorige gasten en zijn facebook account.)

Wij zijn de Kinderen van het Licht, zoals mijn vriend Hugo, van facebook zegt. Alles is harmonie en zijn frequenties van Licht. In feite is stof een dichte vorm van golven en de stof waarin wij zijn, de verzamelingen worden naar hogere frequenties opgetild. Want in feite praten veel mensen in de spirituele gemeenschap over dimensies, maar ik zou die liever dichtheden noemen.

Laura: Dat is goed, ja!

Maarten: Nou we hebben nog 2 minuten over. Er komt weer een ander gastheer na mij.
(Maarten praat over komende shows en Finding Voices en Google Time zone converter).
Laura, we hebben nog een minuut over, kun je de luisteraars nog een laatste boodschap van Liefde en Licht geven?

Laura: Ik zal zien wat ik kan doen…. hum (gelach) . Nou ik denk echt dat we eigenlijk door ongelooflijke tijden gaan en er is absoluut niets om hier bang voor te zijn. Zoals SaLuSa vandaag zei, en wat veel channels zeggen, dan heeft al deze angst eigenlijk alleen te maken met de duistere kliek zij willen dat wij in angst zitten, zodat we niet kunnen opstijgen, zodat we met hen naar beneden gaan. Wees voorzichtig met wie wat in jullie gedachten zet in je hoofd, en wat je beïnvloedt, weet je… Laat niemand je in angst praten, alles is absoluut goed. Wij hebben aldoor Wezens van Licht om ons heen, de hele tijd, we hebben diverse Gidsen en Bewaarengelen, wees gewoon met jezelf, met je lichaam. Als je in vrees of twijfels zit, voel dan je lichaam, je voeten, Moeder Aarde. Merk je voeten op haar, je zult onmiddellijk hulp krijgen en vraag gewoon hulp van je Gidsen, je hoger zelf en Bewaarengelen.

Maarten: Ja, vraag hulp aan je gidsen, jullie gidsen zijn altijd bij je, zoals SaLuSa vandaag zei.

Dank je Laura, ik houd van je, het was prachtig om jou en je energie hier te hebben.

Laura: Dank jou Maarten. Liefde en Licht aan iedereen en blijf afgestemd.

Bron: BBS ET First Contact Radio
Vertaling: Winny

Share |

Would you like to comment on this article? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge