Home > > Stop het Verbod van de EU op Kruiden en Vitaminen

Stop het Verbod van de EU op Kruiden en Vitaminen


Aanstaande april zal het Europese Parlement stemmen over de vrije handel in medicinale kruiden, natuurlijke vitaminen en medicijnen. Zij noemen dit "marktharmonisatie van maximaal toegestane hoeveelheden voedingsstoffen in voedingssupplementen".

Wat betekent dit in gewone taal? Als zij JA stemmen, kun je niet meer vrij kiezen welke natuurlijke kruiden je gebruikt als je ziek bent, of welke natuurlijke vitaminen je toevoegt aan je dagelijkse maaltijden. Je mag zelfs geen kruiden in je eigen tuin meer telen. Zij willen dat je de schadelijke pillen gebruikt die Grote Farmaceutische Bedrijven verkopen voor Grof Geld. De lobbyisten van de farmaceutische industrie werken al hard om de Leden van het Parlement te overtuigen (en waarschijnlijk meer dan dat) deze Wet in te voeren.

Stop het Verbod van de EU op Kruiden en Vitaminen
Wij moeten nu actie ondernemen, op de meest simpele en effectieve manier die er is: tegenstand bieden. Laat hen weten dat wij hen in de gaten houden en deze corrupte en onzinnige wet niet willen. Wij willen vrij kunnen kiezen wat wij eten en waarmee wij ons genezen.

Er zijn twee petities, één HIER en een andere HIER. Teken ze alsjeblieft beide en verspreid dit bericht zo ver je kunt.

Meer informatie en de mogelijkheid om een donatie te doen vind je hier en hier.

Tien bewezen medicinale kruiden die wetenschappers hebben getest in klinische studies vind je hier.

Een lijst met farmaceutische bedrijven en de winsten die zij maken vind je hier.

Video:Vertaling: Puk
Share |