Home > Nederlands > Ongelofelijke gedeelde droomsynchroniciteit!

Ongelofelijke gedeelde droomsynchroniciteit!

David Wilcock

David Wilcock

Dit is een vertaling van dit document van de hand van David Wilcock. Het gaat over zijn voorspellende dromen over de aankomende disclosure en de gevolgen.

Vertaling: Puk

Laatst bijgewerkt op woensdag, 2 december 2009

Deze ochtend had ik een droom - waarin een planetaire genezing bezig was - die zo intens was dat het me letterlijk in tranen achterliet. [Updated!] Een bijna zelfde droom werd toegevoegd als commentaar op het artikel van gisteren toen ik mijn eigen droom aan het uittypen was!

David Wilcock

[ Foto: Louise Brocklehurst ]

Door David Wilcock

GROTE WERKEN KUNNEN ZEER ONVERWACHT STARTEN

De commentaren en e-mail die jullie hebben ingezonden op het artikel dat ik gisteren afgemaakt hebt zijn ongelofelijk. Het grootste deel van het stuk stroomde zaterdag uit mijn gedachten, tijdens een zeer lange dag. Het was eigenlijk alleen bedoeld als overzicht / introductie op het transcript van mijn aanwezigheid bij George Noory op 6 oktober op Coast to Coast AM, dat deze gehele revolutie op het internet over Onthulling startte.

Als je dat niet al gelezen hebt beveel ik het van harte aan. Je kunt het [in het Nederlands] hier vinden.

Ironisch genoeg, voelde ik dat ik het “uit de weg moest ruimen” voordat ik me meer zou kunnen verdiepen in de stevige informatie [bewijs] die aantoont dat formele Onthulling zeer waarschijnlijk wordt gepland en uitgevoerd. Richard Hoagland is er recentelijk bijgekomen en heeft mij geholpen om zelfs nog meer van deze informatie samen te voegen – en het zal je absoluut van je sokken blazen.

Dit is echt, er wordt een ongelofelijke zaak opgebouwd – inclusief recente verklaringen van Obama zelf die zeer interessant zijn.

Wat ik hoorde van Dr. Greer in zijn twee lezingen tijdens de Phoenix conferentie afgelopen weekend, zijn ook behoorlijk adembenemende ontwikkelingen. Onthulling heeft definitief het groene licht gekregen van de insiders.

Zij zouden het weliswaar wel in hun voordeel kunnen verdraaien, maar ik zou me daar niet druk om maken. De positieve aspecten wegen veel zwaarder dan de negatieve. Ik heb alleen tijd nodig om alle stukken op te schrijven in een mooie samenvatting – maar na wat er vanochtend gebeurde moest dit eerst gebeuren!

Ik had geen idee hoeveel impact mijn “eerste overzicht” op jullie zou hebben. Natuurlijk ben ik daar zeer dankbaar voor.

Velen van jullie zeggen dat het het beste stuk is dat ik ooit geschreven heb, maar voor mij was het maar een korte samenvatting / overzicht van het “Grote Plaatje” – dingen die ik al zo’n dertien jaar wist als resultaat van mijn studie van de Law of One serie, die de filosofische en wetenschappelijke basis voor deze website is.

Als je het nog niet gelezen hebt, of op zijn minst door de Studiegids hebt gelopen die je kunt vinden in de Boekensectie hier op divinecosmos.com, dan kan dit allemaal als een verrassing komen voor je. Dat hoeft het niet te zijn!

HET GROTE PLAATJE: ZESDE-DICHTHEID WEZENS

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat de buitenaardsen die wij zien in UFO’s, met ongelofelijke technologie en Ascentievaardigheden, slechts vierde- of vijfde-dichtheid wezens zijn – zoals gedefinieerd in de Law of One Serie. Zesde-dichtheid wezens zijn veel interessanter en krachtiger in vergelijking – en zij onderhouden collectief een supercomplexe en zeer effectieve “illusie” op onze planeet.

Deze “illusie” is gemaakt zodat wij “de gelegenheid tot afscheiding” hebben.

Wat zeg je? Bedoel je dat wij willen dat wij de gelegenheid hebben om alleen te zijn, geïsoleerd, afgescheiden en angstig als wij dat kiezen?

Dat klopt absoluut.

Dat is de omgeving die – kunstmatig - gerealiseerd moet worden om onze groei te laten plaatsvinden. Zodat wij ons realiseren dat deze gevoelens een illusie zijn. Dat de waarheid altijd al beschikbaar was voor ons – door het zoeken van de liefde in dit moment.

Dankzij de “illusie”, kunnen wij eerlijk en oprecht geloven dat wij alleen zijn, verlaten en kwetsbaar voor ongeziene chaotische krachten die ons zouden kunnen vernietigen.

DE WET VAN KARMA IS ECHT – EN BEHOEFT TOEZICHT

Wij kunnen er volledig van overtuigd zijn dat de ‘echte wereld’ geheel vrij is van magie, synchroniciteit of enig hoger overzicht – maar de ‘illusie’ zal ons nog steeds karma geven, zeer betrouwbaar.

Spirituele ontwaking komt vaak in het proces van realisatie dat er een oorzaak-en-effect relatie bestaat tussen de dingen die wij uitzenden en de dingen die dan terugkomen in onze levens – schijnbaar willekeurig.

Veel mensen worden zich dit gewaar, maar denken nog steeds dat dit een soort van ‘universele wet’ is die bijna hetzelfde werkt als zwaartekracht – het is er gewoon, zonder enige echte intelligente supervisie en personeelsbezetting die zorgen dat het werkt. Dit is een eerste aanname die incorrect blijkt als je begint te begrijpen wat er werkelijk gaande is, en hoe het werkt.

De zesde-dichtheid wezens die deze illusie beheren zijn zeer, zeer slim – maar zij zullen je tonnen en tonnen hints toewerpen dat er een intelligentie achter deze jouw overkomende gebeurtenissen zit – als je er aandacht aan gaat besteden en de patronen gaat bestuderen.

KARMA WORDT TOEGEDIEND AAN ALLEN – POSITIEF, NEGATIEF EN NEUTRAAL

De basisregel van Karma is dat wat je ook doseert aan anderen, er gebeurtenissen zullen zijn die gelijkwaardige ervaringen in jouw eigen leven zullen brengen. Creëer liefde en service, door anderen te helpen, en vele onverwachte zegeningen zullen “gewoon lijken” te gebeuren, alsof het magie is.

Creëer pijn en angst, door het manipuleren en controleren van anderen, en de dingen waar je het meest van houdt zullen van je worden afgenomen. Omdat de tijd steeds sneller gaat, in termen van de tijdsduur tussen krachtige emotionele gebeurtenissen in onze levens, is de snelheid waarmee negatief karma terugkeert ook dramatisch aan het versnellen. Dat gezegd hebbende, als jouw inbreuken op anderen sterk genoeg is, zou het wel eens niet mogelijk kunnen zijn alles te verlichten binnen jou eigen referentiekader in één leven.

Zoals we leren uit Michael Newton's boeken, Destiny of Souls [Bestemming van Zielen] en Journey of Souls [Reis van Zielen], kunnen vele zielen hun negatieve karma niet afwerken in één leven, en moeten daarom op een later tijdstip reïncarneren in veel extremere omstandigheden om hun spirituele balans te herstellen.

DE ILLUMINATI ZIJN OOK AAN KARMA ONDERWORPEN

Er is geen ontkomen aan de Wet van Karma. Ik heb gehoord van en gelezen over Illuminati leden, die steeds weer zeggen dat zij daar boven staan. De vergelijkingen die zij daartoe gebruiken zijn dat zij een ‘natuurlijke kracht’ zijn, zoals vuur. En vuur, natuurlijk, is gewoon vuur – het heeft geen enkel Karma op de ene of andere manier. Dit is definitief niet het geval voor elk mens die op deze of andere planeten leeft, in de ruimte, in hogere dichtheden, of waar dan ook.

De Illuminati geloven dat zij continu kunnen doorgaan met het doen van dingen op de manier zoals zij die altijd deden, omdat zij nooit tegengehouden zijn. Wat zij zich niet realiseren is dat hen inderdaad wordt toegestaan om een hoop dingen te doen, maar het gaat nooit over bepaalde grenzen heen.

Zij hebben het nodig hun vrije wil te voelen, en te denken dat ze kunnen doen wat ze willen. Zij moeten geloven dat de gebeurtenissen die hen stoppen, en al hun plannen blokkeren, alleen maar kleine terugslagen zijn – niet iets dat intelligent gedirigeerd wordt met een uitkomst die al vaststaat, omdat het zeer voorzichtig gemanaged wordt.

Daarom zal het de negatieve elite nooit toegestaan worden om dingen tot het punt te drijven dat de mensheid als geheel werkelijk zou schaden of vernietigen.

Toegegeven, er zijn inderdaad vele gebieden op Aarde waar groot menselijk lijden kan plaatsvinden en ook plaatsvindt. De zielen die daarheen gegaan zijn hebben vele redenen om dat te doen. Twee van de meer voorkomende redenen zijn dat zij of een sterkere spiritualiteit zoeken, en/of dat zij karma willen verlichten dat nog verrekend moet worden uit vorige levens.

Hoe dan ook, de negatieve elite zal nooit worden toegestaan om de Aarde in een staat te brengen waar er meer negatieve dan positieve gebeurtenissen in ons dagelijks leven zijn. De “illusie” vereist dat wij gelijke kansen hebben om zowel het positieve te zoeken als het negatieve.

Op deze manier is het helemaal onze eigen keuze of wij willen accepteren dat er liefde is, of dat het leven alleen over pijn en leed gaat en niemand er iets om geeft.

DIT IS INCLUSIEF AL DE MEEST ONPLEZIERIGE MANIFESTATIES

De zesde-dichtheid wezens managen en overzien dit proces, terwijl de vierde- en vijfde-dichtheid wezens samenwerken om ervoor te zorgen dat deze manifestaties plaatsvinden.

Houd in gedachten dat dit proces de manifestatie kan inhouden van zoiets vernietigends als een auto-ongeluk. Dat zal zo ontworpen worden dat het lichaam gewond raakt zoveel als je Hogere Zelf – de zesde-dichtheid die de show leidt – het rechtvaardig acht.

EEN FLAGRANTE DEMONSTRATIE VAN KARMA IN MIJN EIGEN LEVEN

Dit werd ronduit aan mij gedemonstreerd toen mijn eigen contact met het Hogere Zelf begon in 1996, in de vorm van direct gechannelde woordelijke boodschappen. Ik werd herhaaldelijk verteld te stoppen met het inhalen van mensen op de tweebaans snelweg, wat vaak gebeurde in gevaarlijke omstandigheden.

Ik was ook een boze chauffeur omdat veel mensen zo’n 15 kilometer per uur langzamer reden dan de maximum snelheid die op die weg 90 kilometer per uur was. Ik was bereid risico’s te nemen om hen voorbij te gaan – maar had nooit gedacht dat ik daardoor een frontale botsing zou kunnen krijgen. Dit was waarom ik de les moest leren – ik zou iets veel ergers kunnen voorkomen – een ongeluk dat mij het leven zou hebben gekost.

Ik was herhaaldelijk gewaarschuwd hiermee te stoppen, maar ik kon het gewoon niet aan om vast te zitten achter zulke ‘zondagsrijders’. Ik luisterde niet. Ik ging door met mijn gedrag. Ik dacht dat het Hogere Zelf alleen maar licht en liefde was, en realiseerde me niet wat er zou kunnen gebeuren als ik de waarschuwing bleef negeren.

Die dinsdag, ongeveer dezelfde tijd in december als nu maar ongeveer dertien jaar geleden, werd mij in een boodschap heel duidelijk verteld:

"Mijn cadeau aan de wereld zal een 8,9 cm bij 28 cm vel papier zijn. Verwacht dit op vrijdag, 90 minuten voor 10 uur."

Die vrijdag, om 8:30 - 90 minuten voor 10:00 – was ik betrokken bij een auto-ongeluk. Ik reed achterop de vrouw voor mij vanwege de de rotzooi van smeltende sneeuw op de weg. De agent schreef een bon aan mij uit voor het ongeluk. De bon werd geschreven op een vel papier van 8,9 cm bij 28 cm.

DE AFLOOP

De vrouw probeerde mij via een rechtszaak aan te klagen voor een bedrag van 200.000 dollar, omdat ze beweerde nekletsel te hebben, ook al was de deuk in haar bumper niet groter dan een kwartje. Ik hoorde de brandweerlieden en de staf op de spoedeisende hulp hierover met verbazing discussiëren, ze dachten dat ze loog want haar verhaal bleef veranderen – werd steeds erger – tot het punt dat ze uiteindelijk zei dat haar hoofd het stuur raakte en er meerdere keren als een basketbal op stuiterde.

In het begin had ze helemaal niets over het stuur gezegd. Er was ook geen kneuzing of blauwe plek te zien die aangaf dat dit gebeurd was. Ik was ook naar haar toe gegaan meteen nadat het gebeurde en bevestigde dat zij haar hoofd en nek rond kon draaien zonder pijn. Ik was per slot van rekening onderweg naar een EHBO-klas waar ons geleerd werd hoe trauma-zaken als deze benaderd moesten worden.

Ze werd de ambulance ingereden op een volledig schuimen stretcher die haar hoofd en nek onbeweeglijk stil hiel. Ze werd behandeld, en ontslagen uit het ziekenhuis nadat bleek dat er niets mis was met haar. Daarna vertelde ze mijn verzekeringsbedrijf dat ze de volgende dag met “intensieve chiropractische behandelingen” was begonnen. Echter, dit was niet zo moeilijk omdat ze al bij een chiropractor werkte.

Ik was doodsbang dat deze rechtszaak mij financieel compleet zou uitkleden, en dat ik haar voor de rest van mijn leven moest betalen. Mijn verzekeringsagent vertelde me dat zij in hun onderzoek gevonden hadden dat ze dit al verschillende keren eerder had gedaan – en had gewonnen. Wanneer het weer gebeurde, ging ze meteen in de ‘winstmakende’ stand. Ik was gewoon de arme sukkel tussen haar en de grote betaaldag.

Ik moest wel naar de rechtbank, en zag haar met een grote entourage van onverzorgd uitziende mensen in spijker, plaid en oude baseball caps die op mij wachtten in de rechtszaal. Zij hebben mij nooit gezien. In de achterkamer, gaf ik een schuldbekentenis aan de officier die mij apart geroepen had. Hij vroeg mij of mijn auto, inderdaad, in contact kwam met haar bumper, en ik zei ja. Dat kwam neer op een schuldverklaring zei hij, dus ik nam dit aan en maakte dat ik weg kwam.

Zij lieten de vraag eindelijk zakken tot 10.000 dollar en dat was het laatste wat ik er ooit van gehoord heb. Voor zover ik weet, heeft ze nooit geld gehad voor deze stunt. Mijn verzekeringspremie is niet omhoog gegaan en niemand heeft me verteld wat de uiteindelijke uitkomst was. Maar de les die dit alles mij leerde, en de manier waarop het gedirigeerd was door mijn zesde-dichtheid Hogere Zelf, was echt … laten we zeggen … met mij verbonden.

Je kunt ook zeggen dat het behoorlijk hard aankwam.

TERUG NAAR HET ONDERWERP

Dit was het moment dat ik werkelijk leerde en begreep dat alles wat er op de planeet gebeurt ‘gemanaged’ wordt – zelfs in de tijden dat wij ons alleen voelen, geïsoleerd en verlaten. En nu, daar lijkt het op, staan we op het punt als Aarde Examen te doen. Na al deze tijd hebben we eindelijk de mogelijkheid gekregen om zeker te weten dat wij niet alleen zijn in het universum. Het gaat echt gebeuren. En dat is een zeer opwindend vooruitzicht.

Het hele bericht is oorspronkelijk gestart doordat ik, “via het circuit” als het ware, hoorde dat Daniel Pinchbeck – een andere populaire 2012 deskundige – e-mails begon te krijgen van mensen die zeer ontdaan waren dat er niets was gebeurd op 27 november – diezelfde dag. Deze mensen probeerden te insinueren dat mijn geloofwaardigheid en carrière nu ‘vernietigd’ waren als resultaat van het feit dat er niets gebeurd was.

Toegegeven: ik was hierdoor zeer boos – hoewel niet op Daniel. Ik had nooit gezegd dat er iets op die dag zou gebeuren. Mijn dromen gaven aan dat de Onthulling plaats zou vinden gedurende hetzelfde tijdperk als waarin een grote economisch gebeurtenis zou plaatsvinden waar weinigen rekening mee gehouden hadden. Dat is altijd mijn standpunt geweest.

WAT DE DROMEN HEBBEN GEZEGD

Hier is de samenvatting van de belangrijkste punten die ik schreef over de boodschap die mijn dromen mij over de laatste twee jaar gaven, in meer dan vijftig verschillende episodes:

Je zult in de afgrond staren. De donkerste van alle donkere nachten in de historie van de mens. Een economische catastrofe die zo groot in omvang is dat het lijkt dat er geen uitweg is.

Echter, dit is maar het donkerste uur voor de dageraad. U bent getuige van een cruciaal moment – de bliksemsnelle afbraak van negatieve elitestructuren die jullie mensen gevangen en in slavernij gehouden hebben voor zo’n lange tijd.

De mensen zullen opstaan en ingrijpende economische hervormingen op grote schaal creëren waarvan gedacht werd dat ze ondenkbaar waren. Er zal veel assistentie zijn van een internationale coalitie van landen die direct tegenover het corrupte systeem van de Nieuwe Wereld Orde staan

Veel van deze giftige internationale ‘Ponzi intrige’ zal praktisch in een nacht uiteenvallen. Zij die meest verantwoordelijk zijn voor de problemen zullen grote omwentelingen en verlies van prestige en macht ervaren, en zullen letterlijk op de knieën gebracht worden.

In hun finale doodsstrijd zullen zij proberen om een substantieel deel van de bevolking van de wereld te schaden of vernietigen. Deze pogingen zullen falen, omdat het Management ze niet zal toestaan om nog meer inbreuk te maken dan de menselijke collectieve vrije wil hen toestaat.

En collectieve vrije wil van de mensheid heeft geen uitnodiging gegeven tot massale, genocide uitsterving.

De negatieve elite ziet deze omwenteling aan komen. Zij zijn absoluut doodsbang over wat zich zal manifesteren in hun eigen nabije toekomst. Het is niet te stoppen. Zij weten dit.

Zij willen zichzelf ervan overtuigen dat zij het managen en controleren, zelfs als ze de flagrante tekenen zien dat het veel groter is dan zij zijn.

Zij geloven dat zulke chaotische omwentelingen iedereen zullen overkomen, maar dit zal niet het geval zijn. De positieve effecten die dit zal hebben voor de gemiddelde persoon zijn niet minder dan wonderbaarlijk.

Deze veranderingen kunnen ook de weg vrijmaken voor, of worden vergezeld door, een veel meer formele realisatie dat wij niet alleen zijn in het Universum.

Met de ineenstorting van de geheimhouding en financiering van de corrupte facties komt de vrijgave van nieuwe energietechnologie die de biosfeer en de kwaliteit van al het leven op aarde dramatisch kan omvormen, binnen een redelijke tijdsduur.

De adembenemende vooruitgang in kennis en waarheid zal een ongelofelijke spirituele renaissance in de mensheid creëren – een explosie van nieuwe zoekenden die de waarheid kennen en die de diepste vragen willen begrijpen: Wie zijn wij, waarom zijn wij hier en waar gaan wij naartoe.

IK HAASTTE ME OM HET MATERIAAL AF TE LEVEREN

Bill Ryan van Project Camelot heeft de datum uit laten lekken op het podium in Zurich, met iedereen filmend in het publiek, het ging over het gehele Internet – er aldus voor zorgend dat het niet zou, en waarschijnlijk niet kon, gebeuren op die dag.

Mijn artikel werd toen met spoed uitgebracht, als reactie op wat ik van Daniel gehoord had, omdat ik me realiseerde dat hoe langer ik wachtte met het geven van een verklaring, hoe erger het zou worden. Ik begon ermee in de ochtend na de 27e en het werd gepubliceerd laat die avond, ongeveer om 02.30 uur Californische tijd.

Er waren een paar foutjes hier en daar, dus ik ging weer door de tekst heen en paste het radio-interview aan zodat het beter te lezen was – met individuele kopjes, extra tekst met uitleg, etc. Gisteren heb ik het werk afgerond met het toevoegen van alle relevante Piramide Tijdlijn grafieken en plaatjes, die echt iets toevoegen aan het stuk.

Ik heb ook foto’s toegevoegd waarop te zien is dat de muur eruit geslagen is nadat de pijp gesprongen was en de breuk van mijn dinerbord waarvan ik at tijdens een zeer belangrijke bijeenkomst met insiders.

Ik heb ook een stuk toegevoegd aan het einde, na de radioshow, waarin ik uitleg geef hoe Wanderer Awakening een muzikale channeling is van de Law of One – veel meer dan alleen liedjes om naar te luisteren en van te genieten.

Vanochtend had ik een droom die zo ongelofelijk was dat het me letterlijk in tranen achterliet. En zoals ik vaak doe, checkte ik mijn e-mail toen ik de droom opschreef. Ik krijg mijn eigen e-mail notificaties wanneer iemand een commentaar op mijn website plaatst, net zoals de systeembeheerders. Een e-mail kwam binnen die mij erop wees dat er een bericht was geplaatst over een droom die zo buitengewoon gelijk was aan die van mij, in zijn intonatie, inhoud en uiteindelijke betekenis, dat ik moest stoppen met alle andere dingen die ik aan het doen was en dit eerst moest schrijven.

Dit is duidelijk weer een voorbeeld van het Management aan het werk – en wij kunnen steeds meer van deze synchroniteiten verwachten terwijl wij vooruit gaan. Dit was duidelijk bedoeld voor iedereen.

Wij zullen beginnen met de droom waaruit ik anderhalf uur geleden wakker werd.

SADDAM'S VERBRANDINGSOVEN

Dinsdag 1 december 2009 – 08.28 uur

D: Ik kreeg ‘m net voordat ze met veel herrie begonnen aan de reparaties aan het huis om 08.30 uur…. zeer fijn! En wat een droom…. mijn God!

Schema’s:

Een eerder deel had een aantal snelle resultaten die bij elkaar kwamen voor mij

Het was zeer positief en het duurde niet heel lang

Het leek zich te focussen op mensen die geholpen werden op een zeer dramatische wijze

Ik werd kort wakker en viel snel weer in slaap

De volgende droom werkte zich op tot een ongelofelijk en zeer spannend einde

Ik was in een ruimte die me een beetje deed denken aan de hal op de eerste verdieping van de meisjes van Bouton Hall

Dit was natuurlijk waar Yumi, mijn eerste vriendin, leefde toen wij elkaar ontmoetten

Echter, in dit geval was het een veel serieuzere situatie

Wij waren nu terug in het Irak van Saddam Hussein

Deze hal leidde nu direct naar een soort van massamoordende machine van Hitler

Het leek duidelijk op een verbrandingsoven

Je liep van de rand af en je viel in een ruimte die je levend verbrandde

Er stond een man voor mij waarmee ik bevriend was

Hij wisselde af van Bill Levine (die de muziek doet voor 2012 Event Horizon) en Daniel Pinchbeck

Hij had vóór die tijd een veel groter gewicht

Hij was bang en wilde weten wat er ging gebeuren

Achter mij stond een vriendin

Ik was ervan overtuigd dat niemand van ons door zou moeten gaan naar deze afgrijselijke dood

Toen was ik in staat om een korte, privédiscussie te hebben met Saddam

Hij zei me dat ik met rust gelaten zou worden, omdat ik speciaal was, maar mijn vriend en collega 2012-deskundige zou moeten gaan.

Ik was absoluut ontzet toen ik me realiseerde dat dit zou gaan gebeuren

Niettemin, kon ik mezelf er niet toe brengen hem de waarheid te zeggen en hem zijn laatste minuten in angst door te laten brengen

Ik kwam terug uit de kamer en hij vroeg me, buiten adem, wat er zou gaan gebeuren

Ik kon het niet opbrengen hem de waarheid te vertellen

Ik zei hem dat wij oké zouden zijn – dit was alleen een controlestation waar wij doorheen moesten

Ik had er ook geen idee van of mijn vriendin gespaard zou worden omdat ik gespaard zou worden

Saddam riep hem toen persoonlijk binnen

De omgeving was zeer gespannen – maar Bill was zeer waardig

Saddam verordende hem al zijn kleren uit te doen

Hij had vertrouwen, door wat ik hem had verteld, dat hij niet dood zou gaan – maar was absoluut bezorgd

Hij had veel kleren uit te doen – en dat kostte wat tijd

Ik realiseerde me nu dat het een verbrandingsoven was – en Saddam wilde zeker zijn dat hij schoon zou verbranden

Ik kreeg het idee dat Saddam zich zorgen maakte over hoe zwaar hij was en dat dat de verbrandingsoven te zwaar zou belasten – zeker met de kleren

Het gewicht van Bill / Daniel veranderde dramatisch toen hij al zijn kleren had uitgedaan

Hij werd dunner en gezonder toen hij alle lagen kleding van zich afstroopte, totdat hij uiteindelijk in zijn boxer en sokken stond

Op enig moment, toen dit allemaal gebeurde, had ik een visioen waarin ik kort een eenmansband in de kelder zag waarmee ik een interactie had, één verdieping onder mij

Het was een zwarte man die achter de piano zat met een microfoon voor zijn stem

Hij bewoog zijn linkervoet op een basdrum pedaal en zijn rechtervoet bewoog ergens anders heen – misschien een bekken

Er was een andere man achter hem aan de rechterkant, die misschien achtergrondkoor was, accordeon, harp, of iets dergelijks speelde – maar deze man was het centrale punt

Ik ben er niet zeker van dat hij inderdaad speelde, maar het was duidelijk dat hij een blues man was

Toen was ik terug in het centrum van de actie

Bill was terug in de hal, net klaar met zich uitkleden voor het ‘controlestation’

Ik ging daar binnen en begon me met Saddam te onderhouden op een dieper niveau

Ik zei hem, “Het zou kunnen zijn dat je hier een zeer belangrijke kans mist.”

“Hoe bedoel je?” antwoordde hij.

“Ik heb een groot respect voor jouw land, jouw mensen en jouw gewoonten”, zei ik.

“Ik bereik ook miljoenen mensen door het schrijven op mijn website.”

“Als je je mening over dit ene ding verandert, en ons in leven houdt, zal ik op een gunstige manier over Irak schrijven – en helpen om iedereen zover te brengen dat ze je gaan respecteren en begrijpen.”

“Als je ons echter vermoord, dan bestendig je de cyclus. Meer en meer mensen zullen achter je aankomen – en de wereld is veel groter dan jij bent.”

“Het lijkt mij dat je een zeer grote kans weggooit hier. Je kunt alles dat jou zo kwaad heeft gemaakt dat je dit wilt doen, laten gaan, en we zullen samenwerken zodat iedereen wint.”

Hij nam enige tijd om te dit te overdenken en plotseling kwam er een grote verandering over hem

Hij sprong op van zijn bureau en zei “Je hebt absoluut gelijk! Ik heb jouw hulp nodig. Ik wil dat mijn mensen geëerd en gerespecteerd worden. En ik zal dat nooit krijgen als ik dit blijf doen.”

Ik kon mezelf bijna niet bedwingen – ik was absoluut overdonderd door vreugde en opluchting

Toen zei hij, “Jullie zijn allemaal vrij om te gaan. Wij zullen samenwerken en een manier vinden om elkaar te respecteren.”

Toen ik terug ging naar de hal was mijn vriend verdwenen

Ik was er niet zeker van dat deze boodschap op tijd was gekomen – er was nog wat angst op het laatste moment

Ik vond mezelf weer tegenover de blues man met zijn eenmansband

Hij speelde weer niets, maar wij keken elkaar aan en deelden duidelijk begrip

Ik kwam vervolgens terug naar de voorkant van het gebouw

Ik werd compleet overstroomd met vreugde toen ik mijn vriend daar zag – levend!

Ik raakte helemaal van de kaart en barste in tranen uit, in de droom, hem omhelzend

Hij had er geen idee van hoe dicht hij bij de afgrond was geweest – en ik was uitgelaten dat ik hem zag

De ervaring van de prestatie was overdonderend – en ik wist dat ik mijn belofte aan de mensen van Irak moest waarmaken

ANALYSE:

Wat was dat een ongelofelijke opening van het hart! Beter nog, toen ik het aan het opschrijven was, postte iemand een commentaar op het artikel dat ik net geschreven met exact hetzelfde thema. Ik ga dit zeker opschrijven!

WAT BETEKENT HET?

Mijn eerste gedachten waren dat de eenmansband in de kelder mijzelf representeerde, en anderen zoals ik die hun eigen website hebben en eenzame roepers in de duisternis zijn, sprekend over dingen die veel groter zijn dan de dingen hier op Aarde. Of zo lijkt het. Hij was letterlijk de eenmansband.

Natuurlijk ging de grotere boodschap over het openen van het hart. Leren om elkaar te respecteren en samen te leven, in vrede, op de planeet.

Het is zeer gericht aan de Illuminati – of aan tenminste bepaalde elementen van hen wie de mogelijk hebben te realiseren dat alle biologisch menselijk leven bij elkaar zou moeten blijven. Wij delen allemaal een gezamenlijke afkomst. Wij zijn Een.

Al dat karma, in afwachting van toekomstige levens en al goed op weg nu de oude systemen tot stof uiteen vallen, kan verlicht worden door het maken van deze verschuiving.

Elke persoon moet voor zichzelf besluiten wat de waarheid is, en wat zij willen geloven.

Niettemin, de kracht en impact van deze boodschap werd zeer vergroot door de droom die door onze lezer, Arthur, werd ingezonden op exact hetzelfde moment dat ik bovenstaande aan het opschrijven was.

ARTHURS DROOM: EEN ONGELOFELIJKE SYNCHRONISCHE CORRESPONDENTIE

Hier is de droom van Arthur. Als je enigszins voor dingen open staat, ben ik er zeker van dat je er net zo verbaasd over zult zijn als ik toen ik het voor het eerst zag…

-----Origineel Bericht -----

Van: Divine Cosmos

Verzonden: Dinsdag 1 december 2009, 8:52 AM

===================================================================

Inhoud: Onthullings update en transcriptie van Coast Aankondiging, 6 oktober!

===================================================================

Titel van commentaar:

Geschreven door: Arthur

e-mail: [bekend bij Redactie]

Commentaar:

Hallo, ik had recent ook een droom waarin Obama voorkwam.

Er zijn meer details, natuurlijk, maar in wezen ging het over Obama die een soort van diplomatieke discussie had.

Het was uitgemaakt dat de persoon (of meer een “ding”) waar hij de bijeenkomst mee had (in een afgelegen houten hut op een kleine heuvel) uiteindelijk zou stoppen – en zijn kwaadaardige plannen en /of zijn greep op de wereld op zou geven.

(Deze andere persoon was meer een representant van de Illuminati in controle. Leek op een belichaamde duivel, een ruiter van de Apocalyps, maar in een quasimenselijke vorm.)

Ik weet niet hoe dat uiteindelijk was uitgemaakt, ik “voelde” alleen dat het, een soort van, buitenaf kwam.

En het concept was zeer non-lineair in een kwantum fysieke zin; het geschil werd geschikt vanwege twee parallelle evenementen van hetzelfde, verleden en heden die elkaar beïnvloedde. Pas nu draaide het uit op iets groots.

Het significante voor mij was dat het daarna zeer duidelijk was…. Vanwege de implicaties van de situatie in de droom.

Uiteindelijk het weten dat alles totaal verbazingwekkend zou uitpakken voor iedereen op de planeet..

En intense vrijkoming van emoties, zoals bijvoorbeeld je hele gezicht dat nat wordt van tranen, steeds maar huilend, alleen van de ENORME hoeveelheid opluchting en overgave (deze staat van overgave is het meer heldere deel van dromen die ik de laatste tijd heb, niet maar een. En zij voelen altijd zeer profetisch en waar aan)…

Bedankt, aan iedereen (vooral ook de systeembeheerder, aha) – U, zoals ik, bent God! -* omdat dit de esoterische betekenis is van Namasté

===================================================================

DAAR HEB JE HET

Het is 12.10 uur en ik heb geen tijd meer nu, dus de dromen die je hierboven ziet zijn in concept. Ik moet wat boodschappen doen en ik heb een belangrijke bijeenkomst over CONVERGENCE waar ik bij moet zijn. Als mijn haar een beetje in de war zit moet dat maar, want ik heb nog geen tijd gehad om te douchen.

Ik kom later terug en zal dit dan allemaal met meer tekst aanvullen om de implicaties van deze twee dromen een voor een te bespreken. Ik denk dat je al kunt zien wat een verbazingwekkende synchroniciteit we hier hebben!

Zeer opwindend!

UPDATE 17.50 UUR, 2 DECEMBER

Dit hele verhaal is zojuist nog interessanter geworden – met nog meer lagen van synchroniciteit / telepathie / en management toegevoegd in de mix! Het is gebleken dat de ECHTE Bill Levine, dezelfde man die specifiek in de droom aanwezig was als een karakter dat steeds wisselde met Daniel Pinchbeck, inderdaad de laatste dagen vier verschillende lagen kleding droeg.

En beter nog, let op – vorige week zat hij in een levensechte replica van Hitlers gaskamers!

Herinner je dat dit de soort synchroniciteit is die te verwachten was toen ik elk van de 500 klantenreadings deed van 1998 tot 2005. Dit is het soort dingen dat mensen zo vaak in tranen deed uitbarsten over de telefoon.

In zeer reële zin, raakte ik eraan gewend. Als je het eenmaal zo goed werkend hebt, en zo vaak, dan begin je te accepteren dat de bekwaamheid bestaat, en dat dromen zeer krachtige psychische boodschappen in zich kunnen hebben – veel meer dan je normaal kunt krijgen in je wakkere staat, tenzij je kunt werken in diepe trance.

Hier is de brief die hij me zojuist zond, zodat je ‘m zelf kunt lezen!

-----Origineel Bericht -----
Van: Bill Levine

Verzonden: Dinsdag 1 december 2009, 10.57 uur
Aan: David Wilcock
Onderwerp: Droom

Ha ha ha! Geweldige droom! Ik houd ook van jou man!

Ik ben hier in het Squaw Creek Resort in Lake Tahoe, waar ik deelneem aan een Tibetaanse Dzogchen retraite. (kijk op de rigpa wiki voor meer informatie over Dzogchen). Mijn antennes zijn zo actief dat ik op volle kracht moet uitzenden en ontvangen.

Probeerde jouw ET post zondagnacht te lezen, had geen tijd … las droom vandaag. Zoals het thema hoe de opbrengst van begrip en respect, vergeving en tolerantie is.

Je sloeg paranormaal gezien helemaal raak:

1) Ik draag vier lagen kleding aan mijn bovenlijf en 2 paar sokken om de kou aan te kunnen op de retraite.

2) Vorige week bezocht ik het LA Museum of Tolerance en zat in de gaskamers die gebruikt zijn door Hitler. Exacte levensechte replica’s.

3) Ik heb angsten voor financiële onzekerheid vanwege de dood van de Hollywood livemuziek industrie en carrièreveranderingen, en op enig niveau 2012 veranderingen (Ik ben blij te horen dat eenmansbands het misschien goed doen!).

4) De Dzogchen leringen op zaterdagavond waren letterlijk verbazingwekkend. De lama, Sogyal Rinpoche, keek naar het hele publiek en introduceerde velen in de hemelachtige Natuur van Geest, speciaal diegenen die er klaar voor waren. Deze informatie zou de hele wereld kunnen veranderen tot een meer ruimtelijke, voordurende, aandachtige en bewuste plaats.

Later meer,

Bill

Dit voegt een meer persoonlijk aspect aan de droom toe – en het is ook de sleutel tot het ontcijferen van de symbolen.

ONTLEDEN VAN DE DROOM

Bedenk dat Bill zich moest uitkleden in mijn droom – en dat hij een grote hoeveelheid gewicht verloor. Zo’n gewichtsverlies zou gezien moeten worden als een zeer krachtige genezing voor iedereen. In dromen symboliseert gewicht emotionele zorgen die nog moeten worden aangepakt. Dus dit karakter ging door een diepgaande genezing terwijl hij bedreigd werd door het karakter van Saddam die de Illuminati symboliseerde.

En nogmaals, hij kwam er ongeschonden uit, ondanks dat het een beangstigende situatie van zekere ondergang was. Dit is precies de boodschap die wij gekregen hebben via zoveel andere dromen die ik had.

Dit bevestigt de waarde van de “katalysator”, zoals Ra het noemt in de Law of One serie. In de “illusie” waarin wij leven doen zich zeer reële tragedies, crises en pijn aan het fysieke lichaam voor. Je kunt het feit niet veranderen dat verschrikkingen zich inderdaad in het verleden voordeden. De gehele 20e eeuw vervult alle meest negatieve profetieën uit de spirituele tradities van de oude wereld.

ALS HET JE VERMOORDT, MAAKT HET JE STERKER

Het is heel moeilijk voor de meeste mensen om voorbij te gaan aan het feit dat zulke verschrikkingen kunnen gebeuren en gebeuren, en daarnaast nog steeds te kunnen accepteren dat zij per saldo in een liefdevol, bewust Universum zijn.

Echter, zoals ik zei bij Coast, kunnen wij antwoorden vinden in boeken zoals ‘Destiny of Souls’ en ‘Journey of Souls’ door Dr. Michael Newton, waarin mensen een hypnotische regressie ondergingen naar de tijd tussen levens in.

In zulke gevallen, vinden wij steeds weer dat sommige van de meest sterke en moedige zielen zullen kiezen door zeer ongunstige omstandigheden te gaan – tot aan en inclusief marteling, honger, verschrikkingen en zelfs dood.

Toegegeven, in sommige gevallen werken zij zich ook door een negatief karma. Houd in gedachten dat wat wij anderen aandoen bij ons moet terugkeren. Dat is de Wet, en niemand kan daar onderuit komen – negatief, positief of de onverschillende atheïst. Elke keer dat iemand een ongevoelige verschrikking begaat, hebben zij al gegarandeerd gekregen dat zij zelf hetzelfde moeten ondergaan – en/of eenzelfde hoeveelheid zeer moeilijke dingen om het goed te maken.

De Law of One beschrijft ook zaken waar negatief gepolariseerde entiteiten expres levens inprogrammeren waarin zij gemarteld worden tot de dood zodat zij hun “haat kunnen perfectioneren” tegenover anderen. Vervolgens genereren ze een zeer sterke zielenherinnering aan de marteling, die hen in ruil daarvoor de ‘moed’ geeft zelfs nog meer mensen in toekomstige levens pijn te doen.

DE WAARDE VAN DUIZENDEN JAREN GROEI GECREËERD IN EEN KORTE TIJD

Als vergelijking, een sterke ziel zal door absolute en volslagen rampspoed gaan – de praktische equivalent van het gekruisigde heldentype – en nooit hun kernidealen, hun waardigheid, hun moralen, hun liefde en waarheid verloochenen. Zij moeten misschien verschrikkelijke keuzes maken, en zich daar schuldig over voelen, maar zolang hun algehele motivatie positief blijft, zal substantiële groei bereikt worden.

Houd in gedachten dat terwijl jij daar als een ziel in de hogere rijken rondhangt, het je zeer duidelijk zal zijn dat als je één leven zoals dit op Aarde doormaakt – met extreme rampspoed – je dan in één klap kunt eindigen met een spirituele vooruitgang die duizenden of zelfs tienduizenden jaren waard is.

En of iemand hier op Aarde nu wel of niet bezorgd is over spirituele groei, wordt het zeer duidelijk als je Newton’s boek leest dat dit absoluut en geheel onze focus is in de hogere rijken. Iedereen. Zonder uitzondering.

Wij hebben allemaal een ziel-herinnering van “leraren” die door exact dezelfde dingen gaan met ons zoals je op deze website en anderen zoals deze kunt lezen. Dat is onderdeel van waarom er zo’n aantrekking is van mensen tot dit soort materiaal. Het opent het gordijn en herinnert ons aan wie wij werkelijk zijn, en wat onze originele doelen waren voordat wij hier kwamen en dit leven leven.

WIJ HEBBEN ONS AANGEPAST AAN HET VERLEDEN EN HEBBEN ERVAN GELEERD

Laat er geen twijfel over bestaan dat er ontelbare plannen zijn gemaakt om de continuïteit van leven in de Westerse gemeenschap te ontwrichten. In sommige van deze plannen zijn concentratiekampen opgenomen waar dissidenten ‘op een mysterieuze’ manier zouden verdwijnen.

Toegegeven, een groot deel van wat de mensen ‘FEMA-kampen’ noemen op het internet zijn dat in werkelijkheid niet – maar dat verandert niets aan het feit dat zulke plannen echt gemaakt zijn. Tijdens de storm Katrina zijn zij echt in gebruik genomen. Als je een echt Nieuwe Wereld Orde concentratiekamp wilt zien, bezoek dan je regionale sportstadion.

Dit is geen grap. De echte plannen waarop ik attent werd gemaakt door Daniel, een van mijn eerste insider-contacten, hielden in dat er Superstadions in alle grote steden gebouwd zouden worden (wat nu gebeurd is), waar iedereen ingedreven zou worden in het geval van een sociale omwenteling, en dat men ze er dan niet uit zou laten tot iedereen verdwenen was.

De duistere krachten hadden één poging om dit plan uit te proberen. Niet iedereen is wijs geworden en weet dat ze niet in zo’n Superstadion moeten gaan als er een crisis is. En het grootste deel van de mensen die binnen gingen verdwenen niet, hoewel het duidelijk zeer onplezierig was toen ze daar binnen waren.

NIEMAND OM DE WAPENEN VAST TE HOUDEN

Wat mijn lezingen al zo veel jaren zeggen is dat er bij lange na niet genoeg mensen zijn om de wapens vast te houden om de plannen van deze Nieuwe Wereld Orde werkelijkheid te laten worden.

Het bewijs daarvoor ligt in het feit dat mijn vriend Bill Levine inderdaad op bezoek was in een Holocaust museum en in een replica van een levensechte gaskamer zat.

Wij hebben hier films over gemaakt, erover getreurd, erover gehuild, en de lessen geleerd diep vanuit ons zelf: DIT MAG NOOIT MEER GEBEUREN.

Toegegeven, er zijn sommige mensen wiens cultuur zo mishandelend is en zo vol met kwelling dat zij dit niveau van lijden ook anderen willen opleggen – maar er zijn er bij lange na niet meer genoeg van hen om deze plannen te laten slagen. En dat geldt voor iedereen in elk land – voor degenen die de oude onwaarheid van “VN troepen in de VS” willen wegvagen.

Er zijn gewelddadige extremisten in de Taliban-stijl in elke cultuur, maar zij zijn altijd een minderheid – en nogmaals, in het westen, kun je proberen je troepen, politie etc. opdracht geven verschrikkelijke dingen te doen, maar zij hebben een vrije wil, en een steeds verder stijgend gevoel van bewustzijn.

Wij weten dat deze gekte gestopt moet worden, en wij zullen niets anders meer tolereren. Het maakt niet uit hoe “buitenaards” sommigen voor ons lijken, of hoezeer ons geleerd is om hen te haten.

EEN KLEINIGHEIDJE OM JE HART TE VERWARMEN

Na dit alles gezegd te hebben, dacht ik mijn eerste haatmail van deze dag met jullie te delen. Het helpt de dualiteit te zien waarin wij nog steeds leven. Het gaf mij ook een goed inzicht in het soort beschuldigingen die aan mensen zoals ik gericht worden door mensen die “betaalde bloggers” zijn van de Nieuwe Wereld Orde types in hun stijgende gevecht om iedereen aan te vallen die tegen hun plannen is.

Blijkbaar zend ik onderbewuste boodschappen aan jullie in mijn audio-blogs. Dat is nieuw voor mij… Ik zou niet eens weten hoe ik dat moet doen – maar nu ben ik ‘ontmaskerd’:

-----Origineel Bericht -----
Van: [bekend bij redactie]
Verzonden: woensdag 2 december 2009, 12.15 uur
Aan: Divine Cosmos

Onderwerp: Divine Cosmos: Waarheid

Het was een enorme ontdekking, vond recentelijk de waarheid over David Wilcock. Naast jouw onderbewuste boodschappen in jouw documenten, ben je een bedrieger die gaat voor geld en roem, het licht zal schijnen over al jouw rotzooi. Leuk geprobeerd klootzak.

Ik moest echt hard lachen toen ik dit kreeg. Ik zou het geweldig vinden om ook maar één andere site op het internet te vinden die zoveel vrije, kwaliteitsgeïnspireerde inhoud heeft – zowel wetenschappelijk als spiritueel, die zo’n omvang aan volledige films, audio-documenten en artikelen heeft – die door één persoon wordt voortgebracht. En de laatste regel is zo ‘New Yorks’ – die me herinnerde aan de jongens uit de stad die ik van colleges kende.

Gooi er een beetje Bronx-smaak maffia stijl doorheen en je krijgt de volle laag. Gooi er ook nog een beetje een “maffia” slapstick stem [van de Three Stooges] doorheen en je bent nog grappiger. ["Nysh try, ash-hole! Woob-woob-woob-woob-woob!"]

ZEND LIEFDE NAAR DE AANVALLER TERWIJL JE OOK GRENZEN HEBT

De waarheid is wat jij ervan maakt. Als je de waarheid in de liefde van het moment wilt zien, dan is het antwoord in jezelf. Als je wilt haten en anderen wilt aanvallen, dan is dat ook jouw eigen keus.

Veel mensen kunnen het niet helpen mij te haten vanwege de hele structuur van haat die zij hebben opgebouwd in hun eigen egoïstische geest – de structuur die hen insluit als een buitenstaander die krachten bevecht die veel krachtiger zijn dan zij zijn, opgesloten in een duel tot de dood, waar alleen de sterkste overleven.

Het belangrijke deel om te onthouden is dat als wij aangevallen worden, wij groeien doordat wij een gezond antwoord hebben, in tegenstelling tot het meegaan in de energie van de aanvaller met kwaadheid en angst. Erken hun verwarring en zie hoeveel plezier zij voelen in zulke aanvallen, op sommige niveaus. Niemand gedraagt zich zo tenzij ze het plezierig vinden en er iets uithalen.

Je kunt hen waarderen en erkennen maar intussen strikte grenzen hebben, zodat er nooit over bepaalde lijnen heengegaan kan worden. Dat is de echte truc, zoals ik eerder zei. Je bent geen kind dat voor de wolven gegooid wordt en hulpeloos is. Je hebt de mogelijkheid en het recht jezelf te beschermen tegen mensen die jouw energie willen stelen. Je kunt voelen wanneer dat jou begint te gebeuren, en voorzichtig, met liefde maar stevig bekrachtigen zodat dit niet door zal gaan.

Dat is wat wij nu allemaal op deze planeet doen met de negatieve elite. Dit is de kern waarom Onthulling staat te gebeuren. Dit is de enige reden waarom de Illuminati in de vrije val van ineenstorting terechtkomen.

DE DINGEN GAAN VEEL INTERESSANTER WORDEN

Verwacht het onverwachte – op een goede manier. Dingen gaan veel interessanter worden.

Je wordt op voorhand ingelicht zodat je niet geïnfecteerd wordt met de angst die de meeste media in overvloedige hoeveelheden zullen uitbrengen wanneer deze profetieën uit beginnen te komen.

Of je deze kennis wel of niet gebruikt is aan jou.

Het feit dat deze krachtige droomsynchroniciteit hier weergegeven is, in echte tijd, zou je moeten helpen te begrijpen dat deze krachten zeer goed dingen op een enorm niveau kunnen coördineren – veel meer dan de typische atheïst zichzelf ooit zou kunnen toestaan te geloven, als gevolg van zijn door oorlog gehard cynisme.

Houd je kin in de lucht in deze moeilijkheden waar je doorheen gaat als wij door deze overgang gaan. Dit was maar een van de vele dromen die ons liet zien dat de schokkende “angstporno” waarover je leest en hoort op zoveel websites deze dagen, nooit zal gebeuren. Wij zijn de behoefte daartoe ontgroeid. Wij zullen geen voordeel hebben, als volk, als dit nogmaals gebeurt. Het is tijd voor iets nieuws.

De wereld verandert. Ga je er in mee en BEN je liefde, of houdt je je vast in angst?

De keuze is aan jou.

David Wilcock geeft iemand een knuffel