Home > > Toespraak Daphne Geniet op Demonstratie

Toespraak Daphne Geniet (Free Hugs) op Demonstratie in Den Haag

Op Eerste Paasdag, zondagmiddag 31 maart 2013, werd op het Spuiplein in Den Haag een vreedzame demonstratie voor een beter systeem gehouden. Er kwamen allerlei sprekers aan het woord, die spraken over verschillende onderwerpen. Van de corrupte EU tot chemtrails, en van schadelijke vaccinaties tot fiat geld. Allemaal zeer nuttig en nodig, maar van alle sprekers was er één die mij persoonlijk erg ontroerde. En dat was een spreekster die zich niet tégen iets uitsprak, maar vóór iets: Liefde.
Daphne Geniet reist met haar "Free Hugs" team het hele land door om daar nietsvermoedende voorbijgangers een liefdesinjectie te geven. Ze heeft haar eigen website en is te vinden op Facebook en YouTube. Op ons verzoek heeft ze ons haar speech toegestuurd, en die zal ik hieronder kopiëren.

Kees, GalacticChannelings.com
Daphne (rechts) en haar team tijdens een eerdere "Free Hugs" actie

Daphne (rechts) en haar team tijdens een eerdere "Free Hugs" actie


Lieve mensen,

Daphne houdt haar toespraak

Daphne houdt haar toespraak

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie komst en voor jullie bijdrage aan deze gedenkwaardige bijeenkomst. Het is de allerhoogste tijd voor een positieve verandering, en ik ben blij en trots dat we hier zijn samen gekomen om te laten zien dat het kan. De oude politiek heeft zijn kans gehad. Nu zijn WIJ aan de beurt.

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Daphne Geniet. Ik ben van de Free Hugs groep, en wij steunen deze vreedzame demonstratie met extra liefde, door het delen van Free Hugs, ofwel Gratis Knuffels. Free Hugs is een campagne die sinds 2004 overal ter wereld wordt gevoerd. Je kunt ons herkennen aan deze Free Hugs borden. Voel je welkom in ons hart.

Met onze Free Hugs dragen we een boodschap uit van liefde voor onze medemens en voor hun welzijn. Iets waarvan ons kabinet duidelijk géén kaas heeft gegeten. Met onze Free Hugs zeggen wij ook: Welkom in de wereld waar LIEFDE regeert. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat dat niet de wereld is van waaruit ons kabinet opereert. Daar zijn we helemaal klaar mee.

Het is ontzettend triest en schandalig hoe liefdeloos er in ons land met mensen wordt omgegaan, hoe liefdeloos we met elkaar omgaan. Niet alleen door ons kabinet, maar door mensen in alle lagen van de bevolking. Mensen zeggen wel eens: Met Free Hugs lossen we niks op. Maar wat is eigenlijk de oorzaak van al het leed, van alle ellende, en van de gigantische puinhoop in ons land? Is dat niet juist de liefdeloosheid? Is dat niet juist het gebrek aan liefde? Liefde voor ons zelf, voor onze medemens en voor de Aarde?

We groeiden op in een wereld met een zeer verknipt en ziek beeld van wat liefde is. Want wat is dat voor liefde, die anderen misbruikt, manipuleert, negeert, domineert, onderdrukt en vernietigt? Die onze planeet vernietigt? Hoeveel houden we daadwerkelijk van onszelf, als we onszelf vernietigen? Als we onszelf laten misbruiken, laten domineren, laten manipuleren en laten onderdrukken? Hoeveel houden we van onszelf als we het toestaan dat ons Thuis stelselmatig wordt vernietigd?

Met onze Free Hugs acties willen wij liefde verspreiden en mensen helpen herinneren wat échte, onvoorwaardelijke, liefde is. Een Free Hug heeft iets magisch. Het opent harten en doet de liefde rijkelijk stromen. Een Free Hug geeft een kortstondige herkenning van échte liefde. Een herkenning die mensen blij maakt en verbindt.

Kees (GalacticChannelings.com) knuffelt ook even met Daphne

Kees (GalacticChannelings.com) knuffelt ook even met Daphne

Iedereen is welkom in de wereld waar Liefde regeert. Zelfs als onze politieke leiders en andere schurken en schaapjes aankloppen, zullen zij met open armen worden ontvangen. Ik begrijp dat dit voor velen heel ver gaat. Maar in de wereld waar Liefde regeert zijn ook zij onze broers en zusters, die net als wij, op een dag ontwaken en ontdekken dat ze al die tijd in een onzichtbare gevangenis en liefdeloze wereld hebben geleefd, die door hun ego in stand gehouden werd. Het is onze verantwoordelijkheid om een voorbeeld te zijn van Liefde en Vrijheid, voor hen die onwetend zijn en waren.

Het is een kwestie van tijd en evolutie, tot het corrupte systeem instort en we met zijn allen zullen leven in de wereld waar Liefde regeert. Door onze acties, door het delen van informatie en door hier samen te komen met zijn allen planten we prachtige zaadjes van liefde in de harten van onze medemens. Deze zaadjes hebben uiteraard tijd nodig om tot bloei te komen. Zo werkt het in de natuur. Geeft een boom sneller appels als je 'm een schop geeft? Groeit een bloem sneller als je 'm door elkaar schudt en veroordeelt? Heb geduld en vertrouwen. Weet dat er, net als in de natuur, een moment komt dat er geoogst zal worden, en dat we met zijn allen kunnen genieten van die oogst.

Dan rest mij enkel nog te zeggen: Laten we intussentijd vooral óók genieten van alle liefde en vreugde die er al om ons heen aanwezig is. Wees lief voor elkaar en geef elkaar eens wat vaker een knuffel, dat maakt de wereld, ondanks alles, een stuk vrolijker!

Daphne.


Daphne's toespraak staat ook op YouTube:

Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl