Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Behandelingen tegen Kanker

Behandelingen tegen Kanker

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, betekent de diagnose kanker niet het einde van de wereld. Er zijn verschillende behandelingen tegen kanker, die goed werken en geen bijwerkingen hebben. Helaas worden deze behandelingen weggehouden van het publiek door de machtige elite die de farmaceutische industrie bezitten. Zij verdienen miljarden aan ziekten zoals kanker. Omdat zij ook de meeste massamedia beheersen, wordt er bijna niets geschreven over deze behandelingen. In plaats daarvan, worden niet-succesvolle en gevaarlijke “behandelingen” als chemotherapie en bestraling gepromoot.

Veel mensen verwerpen het idee van een 'evil' elite die in het geheim de wereld regeert. Tegen hen kunnen wij alleen maar zeggen: bestudeer deze materie zelf. Er is enorm veel informatie beschikbaar op het internet. Lees het, vergelijk het en trek je eigen conclusies. Als je weet waar je het over hebt, kun je zoveel beter beoordelen welke behandeling je moet kiezen.

Hier zijn een aantal video’s en links waarvan wij denken dat iedereen die geconfronteerd wordt met kanker, het aan zichzelf – en aan zijn dierbaren – verplicht is om ze te bekijken.

De eerste video is een verhaal, verteld door een jonge scholier. Het gaat over hoe de farmaceutische industrie echt werkt en hoe zij alles deden om goede behandelingen tegen kanker in discrediet te brengen, zoals de Gerson therapie.

"The Beautiful Truth"De tweede video gaat over wat waarschijnlijk de meest effectieve behandeling is tegen kanker, het THC ingrediënt in hennepplanten. Onder laboratoriumomstandigheden is aangetoond dat cannabinoïden kankercellen te lijf gaan en vernietigen, zonder de gezonde cellen aan te tasten. Natuurlijk is het kweken van hennep (marihuana) verboden door de regering, maar niet om redenen die de meeste mensen denken. Kijk maar naar deze video. Deel 4 bevat een handleiding over hoe je zelf hennepolie kunt maken. Hier staat nog een betere handleiding, in het Nederlands.

"RUN FROM THE CURE - The Rick Simpson Story"Jack Herer is de schrijver van de bestseller "The Emperor Wears No Clothes: Hemp and the Conspiracy Against Marijuana". Jack heeft de wereld kennis laten maken met industriële hennep en medicinale marihuana en biedt $100,000 om te bewijzen dat hij geen gelijk heeft. Hij zegt: “THC van de cannabisplant valt kanker- en gemuteerde cellen aan terwijl het gezonde cellen niet beschadigt."

Ook kinderen kunnen er veel baat bij hebben:

"Dad Gives Toddler Battling Brain Cancer Medical Marijuana"Meer informatie over de genezende werking van cannabis op kanker hier.


Behandelingen tegen Kanker
Zuurzak, ook wel graviola of guanábana genoemd, is een boom die vooral in Midden-Amerika, het Amazonegebied en Polynesië voorkomt. Zijn ongeveer 25 cm grote vrucht werkt zeer effectief tegen allerlei soorten van kanker, zoals borst-, prostaat- en longkanker. Dit is o.a. aangetoond door universitaire studies in Zuid-Korea en Amerika. Laboratoriumtests lieten zien dat het 10.000 keer effectiever kankercellen doodt dan Adriamycin, een medicijn dat algemeen gebruikt wordt bij chemotherapie. Net als cannabinoïden vallen de werkzame stoffen in zuurzak wel zieke cellen aan, maar worden gezonde cellen met rust gelaten.

Met wat thuisvlijt kun je zelf het sap uit de vrucht halen, maar beter is om het eerst spagyriek te behandelen. Dit geconcentreerde middel kun je in natuurwinkels kopen, of online.

Behandelingen tegen KankerEen andere succesvolle remedie tegen kanker zijn abrikozen- en perzikpitten. De grote hoeveelheden vitamine B17 die ze bevatten, zijn uiterst effectief tegen kankercellen. Hierover is enorm veel materiaal te vinden, en een video hier. Als je tegenstrijdige verklaringen leest, wees je er dan van bewust dat de industrie moedwillig valse informatie over het internet verspreidt, alleen maar om je te verwarren.Cures against CancerAsperges zijn ook een goed idee om toe te voegen aan je menu als je kanker wilt voorkomen of bestrijden. Er zit heel veel foliumzuur in, vitamine C, vitamine B6 en andere krachtig werkzame ingrediënten. Vooral glutathion, een sterk antioxidant dat helpt om het DNA te herstellen in cellen die aangetast zijn door kanker.Behandelingen tegen Kanker


Dokter Hulda Clark studeerde Biologie aan de Universiteit van Saskatchewan, Canada, waar zij Magna Cum Laude afstudeerde in 1950. Later behaalde zij haar Doctoraal in Fysiologie aan de Universiteit van Minnesota. Al haar studies focusten zich op biofysica en cellulaire fysiologie. Zij ontdekte dat kankercellen, zoals alle materie, op een bepaalde frequentie vibreren. Zij kunnen vernietigd worden met een combinatie van kruiden en een kleine “zapper”, die online besteld kan worden.Hier een demonstratie van de technologie van Dr. Clark. Met name deel 3 en deel 4, over het vaststellen en genezen van kanker en AIDS, is een eye-opener.

"Hulda Clark Reportage Nederlands"De apparaten van de briljante Amerikaanse uitvinder Royal Rife (1888 – 1971) werkten op dezelfde manier. Hij genas mensen voor 100% van kanker, maar werd keihard aangepakt door de gevestigde orde. Gelukkig zijn zijn ideeën nooit verloren gegeaan, en vooral dankzij het internet worden er nu weer over de hele wereld apparaten gebouwd en behandelcentra opgericht die werken volgens de Royal Rife methode.

Een documentaire over het leven van Royal Rife begint als volgt:

"De atomen die samen een molecuul vormen, worden bij elkaar gehouden door een energetische band die zijn eigen specifieke elektromagnetische frequentie heeft. Geen twee soorten moleculen hebben dezelfde elektromagnetische frequentie, of energetische signatuur. Door de intensiteit van de frequentie van de moleculaire structuur van een wijnglas te verhogen, kan de wetenschap dat glas laten barsten. Dat is een algemeen aanvaarde natuurwet. Waarom kunnen andere moleculen dan niet geïsoleerd en aangevallen worden op dezelfde manier? Waarom kunnen de trillingsfrequenties van dodelijke virussen, zoals kanker en AIDS, niet geïdentificeerd en vernietigd worden? Waarom heeft niemand daar onderzoek naar gedaan? Nou, dat heeft wél iemand gedaan!"

Een patiënt ondergaat de "Rife Therapie Behandeling" in Zuid-Afrika

Een patiënt ondergaat de "Rife Therapie Behandeling" in Zuid-Afrika


En er bestaan nog veel meer geneesmiddelen voor kanker. De meeste zijn ontdekt door dokters. Maar die zijn vervolgens allemaal verbannen, belachelijk gemaakt en vervolgd door het establishment. De documentaire "Cancer: The Forbidden Cures" portretteert een aantal van hen (meer informatie hier).

De Amerikaanse schrijfster/actrice Suzanne Somers schreef ook een boek over dokters die patienten met kanker genazen en nog steeds genezen, genaamd "Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer--And How to Prevent Getting It in the First Place". Een interview met haar (in het Engels) kan hier bekeken worden.

Tot slot is hier een bekentenis van Gwen Olsen, een voormalige vertegenwoordigster uit de farmaceutische industrie. Zij legt uit waarom de farma geen interesse heeft in het genezen van kanker. Of hart- en vaatziekten. Of Alzheimer, of AIDS, of welke ziekte dan ook.

Dat is slecht nieuws, maar het goede nieuws is dat er wel behandelingen BESTAAN! Door jezelf te informeren, kun je de juiste behandeling voor jou vinden.


Vertaling: Puk

Share |

Galactic Channelings

Create Your Badge