Home > > Kom demonstreren op 27 januari!

Kom demonstreren op 27 januari!

Kom demonstreren op 27 januari!

Vrienden,

Wij
In steeds meer landen om ons heen begint het volk zich te roeren tegen het liefdeloze en vaak onmenselijke beleid dat hun regering voert, en in januari 2015 is ook Nederland aan de beurt. EINDELIJK, zullen misschien veel mensen denken. Inderdaad, het heeft aardig lang geduurd voordat er ook in ons (relatief) welvarende landje een beweging vanuit het volk zelf ontstond die niet langer accepteert dat de overheid de belangen lijkt te dienen van multinationals, banken, geheime diensten, legers en graaiers, maar niet die van de mensen zelf.

De enige manier waarop hier verandering in gebracht lijkt te kunnen worden, is door massaal samen een vuist te maken. Dan kunnen politiek en media niet langer wegkijken voor de ellende en onvrede die het huidige beleid veroorzaakt, en kan er hopelijk een omslagpunt gecreƫerd worden waardoor er veel betere oplossingen in beeld komen zoals een basisinkomen voor iedereen, (nog veel meer) duurzaamheid en keuzevrijheid voor de mensen op allerlei gebied.

Wij
Deze demonstratie wordt gehouden op het Binnenhof in Den Haag op dinsdag 27 januari 2015, vanaf 11:00 uur 's morgens. Ik ga zelf ook en meerdere vertalers uit ons team doen hetzelfde. De actie is opgezet door de mensen van "Break The System" en wordt professioneel aangepakt, met onder meer 200 vrijwilligers die speciaal meegaan om de orde te bewaken. Want uiteraard moet alles wel vreedzaam gebeuren, we laten alleen onze stem horen!

Meer dan 3.000 mensen hebben zich al aangemeld via de Facebook-pagina, en hopelijk worden dat er nog veel meer in de aanloop naar de protestdag.

Dus als je 27 januari vrij kunt maken, kom dan ook! En als je niet kunt, misschien kun je dan in ieder geval zoveel mogelijk mensen in je omgeving bewust maken van deze komende happening.

Hopelijk tot ziens op de 27e!

In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com.


Share |