Home > > Nep-Blossom op Facebook

Nep-Blossom op Facebook

Blossom Goodchild
Goedemorgen iedereen!

Het schijnt dat een helder vonkje zich voorstelt als mij op facebook! Ze hebben een filmpje gepakt van mijn youtube met White Cloud en ze hebben daar een nep channeling bij gezet die zegt dat ik in contact ben geweest met een ‘wezen’ dat zegt dat er een landing zal zijn op de 20ste van deze maand. DIT BEN IK NIET!

Dankbaar werd ik deze morgen gewekt door waarschuwingen vanuit mijn mailing lijst omdat ze zich dit afvroegen, want het leek niet authentiek. DAT IS HET OOK NIET!!!

Ik zit niet op facebook. Dus wat daar ook staat, ik ben het niet!

Ik ga nog op facebook, zeker, maar willen jullie zo vriendelijk zijn om dit rond te bazuinen op andere sites die je kent waar mijn channelings op staan.

Hartelijk bedankt….

Laten we die kleine grapjas zoveel Gouden Stralen sturen dat hij/zij vleugels krijgt en wegvliegt… ver weg van facebook!

Laten we zelf van Liefde, Licht en Gelach zijn en met Gouden Stralen

Blossom
Vertaling: WinnyOns commentaar:

Dit is het Facebook profiel van de nep-Blossom. Wie dit leest en zelf een Facebook-account heeft, doet Blossom een plezier als je de "Report/Block this Person" optie gebruikt aan de linkerkant van je pagina. Hopelijk verwijdert Facebook deze nepperd dan snel.
Dank, in liefde en licht - Kees, GalacticChannelings.com." (10-18-'10)

Update 10-18-'10: De account van de nep-Blossom is verwijderd.