Home > Nederlands > Blossom Goodchild - May 27, 2010

May 27, 2010

Nou, goede morgen, vrienden van het Grote Licht! Vandaag in Australië, zoals jullie dat wel of niet weten, is het een prachtige zonnige winterdag en ik moet zeggen dat ik me de laatste tijd op de top van de wereld voel! Op jullie manier, zal ik je laten dicteren wat je voelt dat in deze tijd nuttig is voor ons…. Kom maar op!

Wij verwelkomen jou ook vanaf een plek van grote warmte en Liefde, want onze correspondentie heeft nu al een hele tijd plaats gehad in jullie aardse telling. Je suggereerde eerder in je gedachten dat we vandaag iets aan je voorstellen dat compleet nieuw is, iets dat tot nu toe onbekend aan je is, nietwaar?

Duidelijk kennen jullie mijn gedachten. Laten we hopen dat je alleen die oppikt die over jullie gaan… of moet ik misschien voelen dat ik al het denken moet stoppen.

En glimlach je dan als we zeiden dat dit zeer nuttig zou zijn voor jullie op aarde om dat te doen? Om je volledig over te geven aan het niets dat IS?

Nou zoiets voelde ik wel aankomen toen ik mijn woorden opschreef, ja, ik grijns nu. Maar weet je, hier beneden is er zoveel om over te denken. Er is altijd rommel in het denken, maar ik denk dat velen van ons zich trainen om alleen positieve Liefdevolle gedachten te denken, zo goed als we dat in deze dagen kunnen.

En dat is inderdaad zo. Want wij zijn in staat om dit over de hele wereld bij een energiepresentatie ‘op te sporen’. Weet je, want velen van jullie voelen je geërgerd, jullie vragen je af wanneer iets nou plaats vindt dat de wereld echt zou laten zien van wat er zich afspeelt. Er zijn velen die zich bewust zijn van zoveel dingen en velen die zich nergens van bewust zijn, lijkt het. Jullie willen dat zij die in slaap zijn wakker worden. Jullie willen dat zij die de diepten niet begrijpen van wat jullie wereld “heeft overgenomen”, plotseling alles te begrijpen. We zeggen je wat je al weet. Alles is zoals het moet zijn. We geven jullie moed om op de manier verder te gaan zoals jullie al aan het reizen zijn want dit voert jullie naar het juiste pad. Een pad dat naar thuis voert.

Altijd als je ‘thuis’ zegt springt mijn hart op. Ik denk dat het net zoiets is als reizen om iemand te ontmoeten aan de andere kant van de wereld die je Lief hebt en toch moet je de stoffelijke reis beleven voordat je hen kunt omarmen. Het is dat soort verwachting dat velen van ons voelen. Toch lijkt het soms voor ons dat alle vliegtuigen gestopt hebben met vliegen, dat treinen zijn gestopt en dat de bussen zoals altijd … te laat zijn! Ik WEET dat we aan het transformeren zijn… ik kan dat voelen… Er zit veel opwinding in wat velen zeggen dat dit jaar het jaar is waarop het Eerste Contact wordt gelegd, etc. Kunnen jullie een beetje vertellen over wat jullie voorzien dat gebeurt in de volgende zes maanden of zo… en … ja, met alle respect voor jullie, we weten dat jullie onze tijd niet delen… toch weten we dat je die wel kent… wat kunnen we verwachten in de komende dagen te ‘voelen en te zien’?

Aan jullie hemelen ervaren jullie al Lichten en reizende toestellen die zonder twijfel niet van jullie plaatselijke luchthavens zijn! Jullie zijn je bewust dat er velen meer wakker aan het worden zijn voor de overeenkomst met je zielzelf maar deze aantallen zijn heel veel meer dan jullie je realiseren. Dit is van veel vreugde voor De Federatie want dat laat ons zien dat ALLES dat gedaan wordt om jullie planeet bij te staan, van nut is en dat we niet falen in onze taak. Deze taak, zoals je weet, is al eonen het plan en nu het eind/begin ten laatste aan het gebeuren is, is er zoveel opwinding aan boord van onze schepen. Wij hebben een gecoördineerde vlucht van schepen gepland die zal verbijsteren. En dit zal van een veel grotere grootsheid zijn dan jullie wereld ooit heeft gezien. En ja, we pikken op dit moment je gedachten op …. er zal geen datum gegeven worden.

PFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toch zullen we op de man af zeggen dat als dit plaats vindt er veel viering zal zijn op jullie aardeplaneet en in jullie aardse hemelen. En daarbij zullen er veel vieringen zijn die plaatsvinden op andere planeten en in rijken want het zal het begin markeren van wat er staat aan te komen. En vandaar af zal er GEEN STOPPEN VAN ONS meer zijn. Het zou niet verstandig zijn om een tijd te onthullen, maar laten we zeggen dat de presentatie van deze gebeurtenissen de veranderingen zal laten gebeuren die velen nodig hebben om stormachtig (Engels: wildly) op te staan.

Bedoel je 'widely' (wijdverspreid)?

We bedoelen wat we eerst zeiden. Want als we eenmaal jullie beginnen te besproeien met onze Liefde en inzichten in zaken waartoe we in staat zijn om uit te voeren zal het een enorm plezier zijn om buiten te blijven om naar de show te kijken die niet zal ophouden. Want als we eenmaal beginnen blijven we bij jullie om onze aarde broeders en zuster door de deur te helpen naar de Nieuwe Wereld zoals we beloofd hebben.

We voelen dat velen van jullie geen weet hebben van of tot nu toe niet in staat zijn om de omvang te voelen van de Liefde die we voor jullie hebben. Jullie zijn, ieder van jullie, zijn de moedigste krijgers om de rol op je te nemen die jullie in deze tijd op de aardeplaneet hebben. Want wij zijn ons er bewust van dat alleen de sterksten… zoals we eerder zeiden… gekozen konden worden.

We vragen zoals we al vaak gedaan hebben aan jullie om waakzaam te zijn met jullie meditaties. Want door deze methode kunnen wij ‘orders’ doorgeven naar jullie die opgevolgd kunnen worden als alles in verbinding is.

Ik voel dat sommigen zich wat afvragen over het woord ‘orders’, alhoewel ik weet waar jullie vandaan komen. Ben je in staat om dit te verduidelijken omdat velen zich misschien niet prettig voelen om ‘orders’ te krijgen?

Inderdaad, we aanvaarden wat je zegt en we waarderen je behoefte om dit te regelen en te verduidelijken. Als je niet van deze aarde kwam… als je vrijwilliger was en geaccepteerd werd… zou je je bewust zijn in je van wat er van jou nodig was. Je tekende… zoals je wilt… voor bepaalde plichten die je zou uitvoeren als je jullie wereld zou binnen gaan in haar fase van transformatie. Elkeen stemde met alle Liefde toe in hun hart om deze plichten uit te voeren om het Ascentieproces bij te staan. We denken aan deze tijd met grote liefde want iedereen wilde zo veel ‘op zich nemen’ als hij mogelijk kon hanteren. En daarom, toen we spraken over het doorgeven van orders, bedoelen we gewoon dat we jullie ‘herinneren’ aan taken die je aanbood uit te voeren. Het zijn geen orders die je MOET opvolgen. Het zijn orders die je WILT opvolgen omdat ze deel zijn van en zelfs een van de hoofdredenen is waarom jullie in deze tijd naar de planeet kwamen.

Velen van jullie drukken gevoelens uit van “dat je weet dat je hier kwam om iets te doen, maar dat je nog niet ontdekt hebt wat dat is.” Jullie hebben frustratie gevoelens… het wachten schijnt te lang te zijn. Toch zeggen we dat het niet meer ver is en we bedoelen dit met jullie aardse termen. Dan zullen jullie wakker worden op een diepere wijze dan ooit voorgesteld. Dan zullen jullie loven die je bent om deel te zijn van dit wonderbaarlijke schema. Jullie zullen merken dat alle dingen op hun plek vallen. Jullie zullen lachen over het gemak waarmee jullie het tot stand hebben gebracht.

JULLIE LOPEN IN HET LICHT EN DE LIEFDE

JULLIE ZIJN LICHT EN LIEFDE.

Ik denk dat het zo moeilijk is voor te stellen waarover je spreekt. We kunnen gewoon niet weten wat je bedoelt. Maar ik weet dat als we in ‘het juiste plekje van ons hart’ zitten, er opwinding is en dat we binnenkort zullen giechelen als kinderen als we WETEN dat het GEWETEN wordt door degenen die het nu nog niet WETEN. En het feit dat ze dan ook WETEN laat ons dan nog harder lachen. Stel je voor… een wereld VOL mensen die lachen. Aarde zou als een helium ballon worden en sneller omhoog gaan dan jullie ‘Ascentie’ zouden kunnen zeggen!

En terwijl je deze woorden opschrijft, voel je dat dit werkelijkheid kan worden… deze lachende wereld van jullie?

Tijdens het schrijven, ja… maar nu je dat gevraagd hebt kwam ik terug naar de realiteit en de gedachte aan de stand van zaken in de wereld zoals die heden is en dan dat plaatje van de wereld die als een ballon zweeft in de blauwe hemelen en dan lijkt het niets anders te zijn dan wat het in deze tijd is.. mijn voorstelling.

Je bent je er bewust van, niet waar, dat je met ‘jouw’ woorden schrijft wat ‘wij’ je souffleren om op te schrijven?

Ja, dat ben ik… jullie deugnietjes!

Toch, terwijl je dat doet zijn wij in staat om door te geven wat we willen zeggen. Jullie voorstelling is jullie toekomstige werkelijkheid. Dit weet je. Toch voelen we de wens om bij je in te drukken dat deze voorstellende voorstellingen die jullie allemaal scheppen in je gedachten enorm ten goede komen als jullie WISTEN dat ze werkelijkheid zijn. Als jullie denken aan iets dat tastbaar is in jullie wereld.. zeg het eten van een sinaasappel… als je dat visualiseert… kan je smaak het speeksel al produceren alleen door de gedachte van het pellen van dat fruit.

Even geduld alsjeblieft terwijl ik de druppels van mijn kin veeg!! Whah!... Ik moet soms om mezelf lachen!!

Hoe amusant vinden wij soms jouw humor ook. Laten we doorgaan. … de werkelijkheid van jullie gedachte is ZO ECHT dat hij speeksel kan produceren alsof het eten van de sinaasappel feitelijk plaats heeft. Daarom is de suggestie die we jullie aanbieden dit om ieder verheffende beelden te visualiseren en ze een stap verder te brengen zodat je ze feitelijk kunt VOELEN WAAR te zijn. Zoals de gedachte van een sinaasappel speeksel produceert… laat de gedachten door het optillen van jullie planeet de harte plek met kracht produceren. VOEL DIT ALS JULLIE WERKELIJKHEID. Hoe meer je dit tot stand kunt brengen, hoe sneller jullie zullen omhoog gaan. Hoe sneller jullie omhoog gaan, hoe sneller jullie buren zullen ontwaken. Hoe sneller jullie buur wakker wordt hoe sneller hoe beter voor ALLES DAT IS.

Vrienden… onze toegewijde bondgenoten die zo’n monumentale positie hebben ondernomen in de geschiedenis van de planeet die we allen kennen als aarde… nu spoedig, ERG spoedig zullen we verenigd worden? (spoedig is ‘soon’)

Spoedig betekent??

Service Of Other Nations. (Dienst Van Andere Naties)

Touché! En met dat bericht… voel ik dat het tijd is voor ons om af te sluiten. Het verbaast me steeds weer dat ons gesprek onvermijdelijk precies een uur is…. en toch hebben jullie geen tijd waar je bent.

Inderdaad no-time… alleen de ruimte van een moment naar het volgende dat voor altijd LIEFDE is. We zullen tamelijk spoedig weer contact hebben.

Mmm.. gebruikelijk iets om te zeggen… Ik sta klaar als jullie dat zijn. Zegeningen namens ons allen hier beneden… die geduldig op orders wachten!

In liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Goed nieuws! Blossom is door naar de tweede ronde van de "Volgende Top Spirituele Schrijver" competitie. Laten we blijven STEMMEN OP BLOSSOM om haar boek gepubliceerd te krijgen en zo het Licht nog verder te verspreiden!!Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.