Home > > Blossom Goodchild - April 25, 2011

April 25, 2011

Blossom: Welkom jullie lieve vrienden van de hoogte! Als tegengesteld aan mij die gewoon hoog (in het leven zit!) Velen van ons VOELEN echt die Hogere energie waar jullie over hebben gesproken. Het gooit je gewoon van de sokken!

Federatie van het Licht: En wij zeggen dat er heel wat meer is waar dit vandaan kwam.

Blossom: Waar komt het vandaan?

Federatie van het Licht: Het komt van een plaats met de hoogste Liefde. Want echt dat is deze Nieuwe Energie. Het is LIEFDE die naar jullie door wordt gefilterd en hierdoor komt het dat zo velen van jullie zich zo ‘IN LIEFDE’ VOELEN.

Blossom: Het laat ons ook VOELEN dat we uiteindelijk ergens in onszelf aankomen. Nou, in ieder geval voor mij. Ik heb al een lange tijd de leringen gevolgd van White Cloud en van jullie en het schijnt nu allemaal bij elkaar te komen. Het is echt nogal ontzagwekkend bedacht als je erover na denkt.

Federatie van het Licht: En mogen we zeggen dat over een tijdje… jullie tijd… er veel gedachte bij is gekomen. Zulke transformaties worden niet opgeroepen en er onmiddellijk mee gehandeld. Dit zou voor jullie en ons bekend staan als krankzinnigheid. Het is meer de zaak van een zielWEZEN dat klaar is om zijn nieuwe plek in te nemen… zijn nieuwe positie in zichzelf en in zijn galaxy. Jullie merken de intense veranderingen in de GEVOELENS die je beleeft en erkennen dat het niet alleen anders in jullie VOELT… jullie VOELEN en bevatten dit WETEN waarover we gesproken hebben… op een VOELENDE manier. .. vergeleken met de manier waarop je dat nodig vindt in woorden te beschrijven. Want is het niet zo dat woorden ontoereikend zijn om te schetsen wat er op zielenniveau aan het gebeuren is… voor de ziel?

Blossom: Het GEVOEL is dat van opwinding enz. en toch is het een soort van VOELEN van openbarsten in het hart. Het is ABSOLUUT een GEVOEL dat iemand laat WETEN dat iets doorgaat, maar dat tegengesteld is aan ‘het zien’ ervan. Wat kunnen we verwachten behalve verwondering? Ik blijf maar denken aan die pilaren van Licht en dus kijk ik verder om die aan onze hemelen te zien.

Federatie van het Licht: Al zo lang nu zijn zielen van de Aarde waakzaam gebleven voor hun Waarheid en boden ons hun Liefde en toewijding aan voor de zaak. We eren jullie vanuit onze positie… want wij zijn ons er heel bewust van dat soms…. Het VERTROUWEN in ONS en in zichzelf niet altijd een makkelijk pad is om te volgen. Maar dat was in de dagen die nu voorbij zijn. Als jullie deze Hogere energie in je opnemen en deze in jullie energieveld integreren… zullen twijfels die er altijd zijn geweest, uiteengejaagd worden. Want het zal een solide begrip worden dat elke nieuwe dag die vreugde aan het hart zelf brengt.. grotere wonderen zullen uitdrukken dan iemands hart en denken kan visualiseren. Deze Hogere energieën zijn jullie aan het voorbereiden om deze wonderen te ontvangen, want het kan alleen door opwaardering dat ze beleefd kunnen worden. Het niveau van zielen Liefde MOET van een bepaald kaliber zijn om in staat te zijn om deze attributen te verkrijgen. Ze komen eraan. Er zullen zich wonderen ontvouwen die jullie verbluft zullen laten zijn. Alles dat jullie hebben ‘geloofd’ zal aan je bewezen worden op zo’n manier dat ‘geloof’ oplost en WETEN zijn plaats inneemt.

Blossom: We kijken er natuurlijk naar uit… toch zijn we allemaal van binnen in ons WEZEN gegroeid en accepteren NU dat wij het zijn… die hier zijn… hier op de grondvloer om te doen wat er gedaan moet worden. Er zijn veel niveaus en veel stukken die moeten worden uitgespeeld… toch zitten we er allemaal samen in… en ik… tenminste… denk dat het wonderbaarlijk is.

Federatie van het Licht: De praktijk zal het moeten uitwijzen…. (Hij zegt: het smaak van de pudding zit in het eten ervan).. is dat niet wat jullie zeggen? Het zal niet lang meer duren voor de poorten zichtbaar zullen worden voor degenen die klaar zijn om er door te gaan.

Blossom: Door naar wat?

Federatie van het Licht: Voorbij de grenzen die jullie tegen hebben gehouden. De ketenen die jullie WEZENS beperkt hebben om je uit te breiden tot in het onbekende, smelten weg. Ze hebben geen keus in die zaak. Voorbij dat waar jullie je nu bewust van zijn… ligt een wereld waar je al in woont. Deze wereld is het die jullie zullen baren.. in de werkelijkheid van NU… jullie zijn het die jezelf naar de plek zullen brengen waar je al in bent… en toch weten jullie het niet.

Blossom: Dus… jullie zeggen dat de NIEUWE WERELD waar je over spreekt… waar we in aan het ascenderen zijn…. al in bestaan is en dat we er al in leven?

Federatie van het Licht: Dit is zo. De meer ontwikkelde staat van jullie WEZEN bereidt jullie huidige staat van ZIJN voor om zijn Hogere staat te worden. Het infiltreert zijn Hogere energie naar jullie toe vanuit de Hogere plaats van het individuele zelf. Dus vragen we jullie om dit geschenk te accepteren van het zelf. Hoe meer jullie dit als Waarheid (h)erkennen en dat VOELEN.. hoe meer het Hoger deel van jezelf in staat is om samen te gaan met het deel van jullie waarvan jullie ‘denken’ dat die in deze tijd op je planeet leeft.

Blossom: ‘denken ..leeft’?

Federatie van het Licht: Precies. Want jullie hebben goed geleerd dat wat je denkt… is.

Blossom: Dus is het zo dat jullie ons vragen om onszelf ‘te denken’ in onze nieuwe vorm?

Federatie van het Licht: Denk en WEET dat jij dat bent. STEL JE DAT VOOR. VISUALISEER HET. WORD HET.

Laat het grootste deel van jullie begrip … door LIEFDE… je verlokken om de volgende fase van ZIJN in te gaan. Want het is het meest prachtige vertoon van dat wat jullie weten wat ‘leven’ is. Is het niet zo dat sommigen zich bekommeren over in welke omvang hun leven gezien wordt als volledig geleefd te worden? We zeggen met absolute zekerheid tegen jullie dat zij die kozen om hun zelf te zijn.. en tegen allen die in vertrouwen over De Brug zijn gegaan.. dat jullie een schittering van Licht zullen ontmoeten die jullie manier van leven zal zijn. In dat Licht zullen jullie wonen en WETEN dat wie jullie zijn… LIEFDE is. Er kan geen onderschatting van GEVOEL zijn op dit nieuwe vlak.

Blossom: En zeg me, zullen we de ‘wij’/’ons’ herinneren die we nu zijn? De vragen die we hadden… de twijfels… de… alles over ons NU? Zullen we terugkijken en lachen over onze onzekerheden? Zullen we terugkijken en trots zijn over ‘hoe we er doorheen kwamen’?

Federatie van het Licht: Dat zal voor sommigen als op een droom lijken. In jullie ervaring waar je ziel nu in deze tijd zit, is het vaak zo dat als iemand ’s morgens wakker wordt ze zich alleen ‘snippers’ van een droom herinneren die ze de vorige nacht hebben gehad. Zo zal het voor sommigen zijn. Voor anderen… zoals in jullie huidige slaapstaat… zal er geen herinnering zijn… en toch voor een groot deel… zal er zich veel worden herinnerd. Want het is zo… dat herinneringen van wat er eens was… nooit ECHT vergeten zullen worden, om vast te houden wat het meest zuivere is in die staat van gelukzaligheid… en om het overlijden dat jullie prachtige Aarde is overkomen nooit weer te laten gebeuren. We zeggen dat overeenkomstig de registraties.. zij haar tijd heeft uitgediend… deze ondergang. Lessen van enorme grootte werden geleerd en zijn begrepen. Door jullie hele geschiedenis heen werd er geoordeeld dat aanvaard overlijden een goede zaak diende. Voor sommigen kan dit misschien een beetje ‘off the mark’ (‘snel door de bocht’) zijn om op die manier dat te zeggen. Toch,WETEN jullie nu nog niet dat alle dingen die gebeuren een reden hebben? ALLE DINGEN. Alles dat ooit gedacht is.. en wat meer… gedaan is… is er om een reden.

Blossom: Waarachtig! Dat is best een grote bewering. Alles dat ooit GEDACHT is heeft een reden!!!! Bizar!! Ik kan niet helemaal de enormiteit overzien van die bewering.

Federatie van het Licht: Het is nogal simpel. Want elke gedachte is deel van het bewuste geheel. Bewustzijn is een collectieve gedachte. Dus… heeft elke gedachte bijgedragen aan de staat van bewustzijn van deze tijd op jullie planeet. .. en daarom heeft alles een reden om gedacht te worden.

Blossom: Het woord dat bij me opkwam was… ‘daarom heeft alles een reden om ‘thunk’ (gedacht)te worden. Ik grinnikte omdat ik jullie corrigeerde in je grammatica… wat een eerste is! (thunk is een schertsopmerking voor denken.vert.)

Federatie van het Licht: We waarderen je bedachtzaamheid. En zo komt het nu allemaal bijeen… zie je? Het bewustzijn van jullie planeet gaat omhoog… als geheel… omdat zuiverder gedachten worden ‘thunk’. ..

Blossom: Oh, jullie winnen… laten we dat in ons privé woordenboek zetten…

Federatie van het Licht: Dat waarderen we… omdat dit woord ‘correct’ voelt voor ons. De zuiverder gedachtevorm van iemand van jullie laat de Hogere energieën infiltreren en staat zo het Hoger bewustzijn van EENheid toe om in de Hogere niveaus te gaan die wachten. Niet zo lang geleden… het niveau van bewustzijn … voor de meesten op jullie planeet, was veel lager ... Dat zegt niet dat er geen goedheid was… maar wel dat er maar weinig begrip was over het geheel… van het geheel. Als meer en meer ontwaken… zullen gedachten van een lagere vibratie niet langer meer bijeenkomen… want het Hogere denken laat ze niet binnenkomen. Gedachten van een Hogere vibratie ‘surfen nu over de golven’ en houden daarom de standaard van bewustzijn op een Hogere grond. Altijd… gaan ALLE gedachten/bedachtzaamheid.. omhoog… En laat het GEWETEN worden dat het ieder van JULLIE is die dit LAAT GEBEUREN. JULLIE DOEN HET... IEDER VAN JULLIE!

Luister naar wat je Hogere staat je toefluistert. Merk de manieren op die jullie staat van ZIJN verbetert. Wees blij met je zelfwaarde. Jullie zullen niet langer afbreken wat een Hoge status waard is… want jullie hebben geleerd om de LIEFDE te ZIJN die zo de essentie is van Genade. Als je dit ondermijnt… zoals jullie dat NU WETEN… dan ondermijn je de KRACHT VAN LIEFDE.

De KRACHT DIE LIEFDE geeft aan jullie kan door niets worden over overtroffen. Als jullie WETEN dat je ZUIVERE LIEFDE bent… dan WEET je dat NIETS JULLIE KAN STOPPEN om te doen wat je hier kwam doen.

VOEL je en omvat je deze woorden, lieve zielen, meest fijne vrienden… horen jullie ons?

NIETS…. HELEMAAL NIETS… KAN JULLIE STOPPEN OM TE DOEN WAT JE VERKOOS TE DOEN.

WE KENNEN de keuzes die jullie maken en doorgaan te maken. Daarom zijn we zo erg verrukt door wat er plaats vindt. Jullie ‘SNAPPEN HET’. Sommigen van jullie ‘HEBBEN HET AL GESNAPT’. We slagen in onze missie. We zitten op de home run. (spelterm:weg naar huis) De keuzes zijn aan jullie… en jullie kiezen voor LIEFDE.

HOE HOUDEN WIJ DAAROM VAN JULLIE. HOE DANKEN WE JULLIE VOOR JULLIE DEEL OP DIT GODDELIJK MOMENT.

Hoe zullen we jullie dit laten WETEN? Door jullie te tonen dat ALLES wat we ooit tegen jullie zeiden ONZE WAARHEID is en dat we alles gemeend hebben dat we ooit zeiden. Want het is onze WAARHEID. Er is geen andere weg voor ons om te zijn. WE BELOVEN jullie dat op een dag… een van jullie dagen… jullie deze WAARHEID VAN ONS ZULLEN KENNEN.

Blossom: En ik zal waarschijnlijk menselijk ontbranden door al die opwinding!!!! Liefde en liefkozing voor jullie!

Met dank. xxx


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.