Home > > Blossom Goodchild - June 1, 2011

June 1, 2011

Blossom: Goede morgen mijn vrienden. Ik hoopte dat jullie er waren voor een babbel… met natuurlijk het onderwerp van jullie keuze.

Federatie van het Licht: Lieve zielen van Aarde… We groeten jullie vandaag en bieden ieder van jullie onze diepste GEVOELENS van LIEFDE aan die wij zijn. We zijn ons enorm bewust van zoveel verandering die er op jullie planeet plaats vindt. Sommigen van jullie zijn er je bewust van en sommigen niet. Maar we vragen jullie te accepteren dat veel wat achter de schermen plaats vond… nu gereed is om zichzelf te presenteren in vol zicht en dat er geen ontkenning kan zijn van dat wat wordt gepresenteerd.

Jullie zijn zo heel erg geduldig geweest met jezelf… met ons… en met alles dat staat op te komen. Jullie hebben aan jezelf bewezen dat jullie Krijgers van Groot Licht zijn en het is nu tijd dat de bal begint te rollen en tijd voor jullie om al het Hoogste goed te oogsten dat jullie zo geleidelijk hebben uitgezaaid.

In de dagen die er staan aan te komen… en wij spreken in termen van dagen die dichterbij komen… wat jullie zien zal jullie WEZENS vullen met het weten dat alles dat jullie standvastig hebben vastgehouden in de WAARHEID van jullie zelf… het WETEN dat alleen jullie kunnen WETEN…wat inderdaad het beste was om te doen. Er gaat nu de tijd komen…. in jullie wereld…. op jullie planeet…. daar gaat zoveel grootheid zichzelf presenteren. Jullie zullen niet langer stil kunnen blijven zitten over wat jullie WETEN wat de WAARHEID is, maar waar je toch een beetje ontmoedigd over was als je er met anderen over sprak. Want het zal zijn dat die anderen nu gaan vragen… misschien onderzoeken bij jullie, om jullie kennis met hen te delen… want dat wat ze zien aan jullie hemelen zal verklaring nodig hebben.

Hier moeten we even wijzen op… dat alles waar we over hebben gesproken… alles dat we met jullie gedeeld hebben… en alles wat in jullie hart is doorgedrongen… nu ondervonden moet worden door het deel van jullie dat van een HOGER begrip is.

Opdat anderen vrij worden van angst van wat er spoedig gaat gebeuren… is het noodzakelijk dat zij die ontwaakt zijn en WETEN dat wij van LIEFDE zijn… in staat zullen zijn om voor hen die net wakker gaan worden uit te leggen… wat er voor hun ogen is… de absolute WAARHEID is WIE WIJ ZIJN.

LIEFDE is de sleutel door de hele affaire heen. Als iemand in zijn hartsruimte gecentreerd blijft… kunnen ze de kracht erin VOELEN… en die kan alleen GODDELIJK ZIJN… en dan zal vanuit deze plek in het hart iedereen zelf een eenheid en kracht ontdekken bij jezelf… waar men tot op deze tijd niet wist waar ze mee begiftigd waren. Door alleen de GEVOELENS van jullie hart te volgen… door alleen te luisteren naar de hartslag als er meer en meer gebeurt… dan zijn jullie in staat om te ontcijferen dat wat jullie WETEN dat rechtschapen is naast dat wat aan jullie verteld wordt dat het niet de WAARHEID is. Wees bewust van bedrog door hen die nu zo bang zijn om alles te verliezen wat ze opgebouwd hebben. Hun rijken van hebzucht en willen hebben geen plaats in de NIEUWE WERELD die door jullie is opgebouwd… de Krijgers van Licht die gekomen zijn om die muren af te breken en om een NIEUWE HAVEN te bouwen. Een plaats op Aarde waarvan als oorspronkelijke geslacht van deze planeet…. jullie opnieuw TROTS zijn daar deel van te zijn.

De tijd is nu heel dichtbij…. onze dierbaarste vrienden. Lang hebben jullie gewacht. Lang hebben wij gewacht. Kunnen jullie harten nu toch niet de opwinding VOELEN dat er iets gaan gebeuren?

Nu is het dus dat we willen onthullen wat de reden was achter waarom we vroegen aan jullie om “flessen met LIEFDE te bottelen” in jezelf. Herinner je je dat? We vroegen om een plek te vinden waar je visualiseerde om flessen te vullen met Liefde en ze in jezelf voor ons te bewaren. We weten dat velen dit gedaan hebben en we weten ook dat velen deze herinnering niet hebben bewaard om dat te doen. Het maakt niet uit. Maar toch als iedereen zich dat nog KAN herinneren om dat te doen… dit zal van waarde zijn voor deze zaak.

Want dit is wat we jullie vragen te doen… als de tijd komt…

We vragen dat als er verschijningen zijn van ongebruikelijke schepen… of het nu grote flitsende Lichten zijn … of het nu anomaliën/afwijkingen zijn die iemand nooit als werkelijk zou beschouwd hebben… als deze ‘gebeurtenissen’ gebeuren… en die zullen gebeuren… zien we het als heel gunstig voor de eenheid van degenen op Aarde en zij die niet van de Aarde zijn… als jullie zouden WETEN dat het legen van die flessen in jullie atmosfeer ECHT enorm zal helpen in het in elkaar opgaan van de werelden… zogezegd. We vragen jullie met het WETEN in jullie hart om het effect te visualiseren… dat dit zal hebben. Het zal zijn, als de ‘kurken’ worden losgemaakt en de bewaarde energie in de lucht stroomt waarin jullie ademen… dat hij ‘contact maakt’ met de energie die wij naar jullie uitzenden. Jullie zullen weten dierbaarste verbondenen… dat er geen kwestie is van of dit wel of niet de juiste tijd is om dat te doen.

Met grote LIEFDE en vreugde zeggen we jullie dat de lucht hierdoor GEVOELD zal worden. Want voor hen die WETEN… voor hen die erop gewacht hebben… zullen de trompetten klinken! Het uitroepen van het begin van de volgende fase zal in beweging gezet worden door deze gebeurtenissen. Deze volgende stap die jullie Hogerop neemt in je reis naar Ascentie zal dan iedereen meenemen in versnelde fases en niet alleen de individuele ziel maar jullie planeet als geheel. Het zal soms moeilijk zijn voor jullie om bij te blijven met alles dat zich transformeert en gebeurt en toch zal het zo’n heerlijkheid zijn. Wonder na wonder zal geweten worden door jullie. Dingen waarvan men voelde dat die nooit konden gebeuren op jullie planeet in termen van verandering…. zullen in sommige gevallen… in een oogwenk gebeuren… en dat wat er eens was… bepaalde energieën die jullie niet dienden… zullen zijn verdwenen alsof ze nooit in bestaan waren geweest.

Er is zoveel opwinding bij de planeten. Jullie zijn het gesprek van de stad! IEDEREEN is zich aan het voorbereiden. Ze halen hun beste pakken van stal! Dit is de enige manier waarop we dit aan jullie kunnen beschrijven. Alsof iedereen speciale onderscheidingstekenen in hun kledingkast had waar een beschermend hoesje over zat… het was er steeds geweest… wachtend… en NU… de pakken worden uit de kast gehaald en worden ‘gelucht’. … het is gewoon een zaak van het groene Licht voor GO! dat getoond wordt en de tijd om die “uniformen van eer” op te tuigen zal gaan komen.

KUNNEN JULLIE DIT IN JE VOELEN… ONZE VRIENDEN? KUNNEN JULLIE DAT?... JULLIE hebben gezorgd dat deze gebeurtenissen in het spel komen. JULLIE die hebben aangedrongen in je wensen om je wereld te verbeteren en om een betere wereld te bouwen, hebben dit laten gebeuren.

HAAL EEN PAAR KEER DIEP ADEM IN GLORIE! DANK JULLIE ZELF.

DE VOLGENDE FASE GAAT BEGINNEN.

Het GEVOEL in je dat jullie zullen herkennen als je dat doet… dat vult je met ‘THUIS’.

JULLIE HERINNEREN JE MEER EN MEER WIE JULIE ZIJN!

LIEFDE… JULLIE ZIJN LIEFDE!

En terwijl de Hogere vibraties toestemming krijgen om jullie planeet Aarde binnen te gaan… deze Hogere vibraties van LIEDE… dit is dan hoe jullie zullen WETEN dat jullie daarvan zijn. Want het GEVOEL in jullie zal zich verbinden met de Hogere vibraties die doorkomen om jullie dat te vertellen.

Wees heel enthousiast. Wees opgetild. Focus je alleen op je WETEN dat JULLIE dit lieten gebeuren door je op de LIEFDE te concentreren die is. JULLIE die weigerden om angst jullie te laten overnemen. JULLIE, door jullie WAARHEID te volgen, lieten de transformatie plaatsvinden in de dagen die gaan komen. Er kan nu geen falen meer zijn. WIJ HEBBEN GEWONNEN… DOOR LIEFDE.

ER IS GEEN GROTERE KRACHT DAN DIE!

Blijf in de ruimte van opwinding. Houd de vibratie van vreugde en blijdschap vast en spreid dit om jullie heen! Want het duurt niet lang meer als degenen die bang voor ons waren door verkeerde uitleg van de media de WAARHEID zal getoond worden en het syndroom van ‘de kleine groene mannetjes’ zal vervangen worden door het WETEN dat we Zuilen van Licht zijn!

Blossom: Zat er één kansje in dat ik er een woord tussen kon brengen? Nee, denk het niet! En het was ook niet nodig! En toch zeg ik natuurlijk: DANK JULLIE. IN LIEFDE EN LICHT! ZOVEEL LIEFDE EN LICHT!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.