Home > > Interview met Blossom Goodchild

Interview met Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
RADIO INTERVIEW, THE OLIVER SHOW OP RADIO 12. OLIVER SHOW MET GAST BLOSSOM GOODCHILD, 21 JULI 2010

Klik hier om naar het originele interview te luisteren


Oliver: Ik ben blij, dank je om hier weer bij me te zijn. Je was ook twee jaar geleden bij me toen je die ongelooflijke boodschap channelde en ik wil aan de luisteraars uitleggen, aan degenen buiten en die het allemaal gemist hebben. Leg even in jouw eigen woorden uit wat twee jaren misging en wat de gechannelde boodschap was omdat ik meen dat je channelt vanuit een intergalactische groep van wezens die De Federatie van Licht genoemd wordt. Is dat correct?

Blossom: Ja, dat is juist Oliver en het was zo dat ik de Federatie van Licht al twee jaren voordat deze boodschap gegeven werd channelde en ik schreef daarover een boek dat “The Bridge” heet. Toen dat klaar was vroegen ze me om er nog een te schrijven en in die tijd in februari 2008 toen ik terugkeek, ontdekte ik dat ze zeiden “we vragen je om een opdracht die zo groot is dat zelfs jij de geloofwaardigheid ervan in kwestie zult brengen.” En dat was ik zelf al helemaal vergeten. En toen maart of april, het kan zelfs mei geweest zijn kwam de boodschap door dat ze me regeringen wilden laten waarschuwen en de leiders ervan omdat ze zich op 14 oktober wilden laten zien en letterlijk dacht ik: “Nee, sorry, die boodschap kan ik niet afgeven. Ik kan de president niet gaan bellen en zeggen: “Hallo, het spijt me, mijn naam is Blossom en ik heb een boodschap voor u…” Ik hield dat af en hield het weer af en uiteindelijk zei een vriend van me die me met alle White Cloud (‘Witte Wolk’, een indiaanse doorgever van Blossom) gegevens helpt: “Wat ga je nu hiermee doen Blossom? Je moet het naar buiten brengen.” Dus uiteindelijk vroeg ik de Federatie of ze wilden dat er specifieke woorden moesten worden gezegd en warempel ze gaven die specifieke boodschap door die naar miljoenen en miljoenen mensen toeging.

Toen ik die boodschap kreeg had ik in die tijd 128 mensen op mijn nieuwsbrief staan en ik dacht: “Nou, ik stuur het gewoon naar hun toe. Zij zullen het deleten en dat is dan het eindpunt ervan. (Gelach)

Weinig wist ik wat er echt plaats vond. Zoals de meeste mensen nu weten ging het als een virus rond… het was absoluut ongelooflijk. De Federatie ging door met channelen dat in die tijd verderging.

Ik denk het ging in augustus naar buiten, dus ik hield de channelings ieder weekend bij op mijn website om de mensen te laten weten wat er gebeurde en ik kon niet geloven wat er met mij en mijn leven gebeurde. Het ging totaal 100 % de andere kant op. Ik denk dat het belangrijkste was dat er zoveel mensen wakker werden door de boodschap. Er zat energie ingesloten in die boodschap die volwassen mensen liet huilen of lieten opkijken als ze nog niet wakker waren geworden voor hun spiritualiteit. Ze begonnen met: “Oh, die gekke vrouw in Australië zei dit,” en toen begonnen ze naar de hemelen te kijken en werden geïnteresseerd in die hele zaak en die was toen in staat om zoveel mensen wakker te maken.

Oliver: Ik herinner me toen ik ervan hoorde dat de boodschap was dat ze aan de nachtelijke hemel zouden komen en er zou een aardig groot ruimtetoestel zijn, zover ik weet.

Blossom: De Federatie van Licht zei dat ze drie dagen “in een kolossaal groot schip,” aan onze hemelen zouden zijn. Andere channelers/doorgevers gingen toen verder te zeggen dat het schip iets van, ik weet het niet 500 mijlen (750 km) lang zou zijn en zulke dingen. Ik gaf feitelijk geen specifieke maat van hoe het schip zou zijn. Zij zeiden gewoon dat het een ‘vast ship’, een ‘kolossaal schip’ zou zijn maar er waren ook andere channelers waar ik veel respect voor heb en die ook bevestigden dat dit zou gaan gebeuren, dus echt, we waren allemaal gealarmeerd.

Oliver: Dat zou ik zeggen. Het internet zoemde in die tijd van wat jij had gechanneld en dat veranderde gewoon compleet jouw leven. Plotseling was je op een dag onbekend naar een volgende dag waar iedereen over jou sprak. En er kwamen goeie boodschappen en niet zo goeie boodschappen op af. Hoe ging je daar mee om?

Blossom: (Ze lacht erbij) Ik huilde heel veel. Toen het als een virus rondging en dat ging wereldwijd en de meeste mensen wisten ervan, keek ik als gewoon naar de hemel en zei: “jullie kunnen verdorie beter tevoorschijn komen.”Het was zo iets groots voor me en soms ging ik ’s nachts naar bed en huilde ik omdat ik zo bang was. Zou het echt gebeuren en wat als het niet zou gebeuren? Ik zou gewoon als een idioot worden gezien. Ik weet dat dit allemaal van het ego is en niemand wist wie ik was en opeens was mijn emailbox en alles gek geworden, maar tegelijkertijd was het heel spannend omdat ik echt voelde dat het zou gaan gebeuren. Als ik er niet in zou geloven dan kon ik net zo goed stoppen met mijn hele channelen. Daarom stuurde ik de boodschap door omdat ik dacht, als ik niet geloof in dat wat ik doorkrijg de Waarheid is, dan kan ik nu ook gewoon stoppen. En ik geloofde echt dat dit Waarheid was van de Federatie van Licht.

Oliver: Blossom, ik moet je zeggen dat is een ding wat ik in je bewonder in wat je deed. Het heeft moed nodig om te doen wat je deed zoals je zegt, je gelooft werkelijk in het channel werk dat je doet en om werkelijk de moed te vinden om naar voren te stappen en de hele wereld aan te kondigen en om grondig alles overhoop te gooien, want op een bepaald niveau is het makkelijk om te zeggen dat je een channeler bent maar eigenlijk had jij er vertrouwen in en kwam naar buiten en zei: “Dit is wat ik doe en dit is de boodschap die ik kreeg.”

Blossom: Ja, ja en het resultaat nu, als je zover bent om daar naar toe te gaan…

Oliver: Nee, nee, laten we dat even nog geheim houden…

Blossom: Het was interessant omdat wat er wel of niet gebeurde voor ieder mens, en zo wil ik het onder woorden brengen, omdat mensen gewoon zeggen dat het gewoon niet gebeurde en voor mij “nee, het gebeurde niet op die manier…” zoals ik dat tegen de Federatie zei, “zoals jullie dat beloofden”, en toch kreeg ik duizenden en duizenden emails van mensen die een belevenis hadden die schepen zagen, misschien kleinere schepen, grote schepen of in een schip werden meegenomen. Weet je, zoveel dingen gebeurden rond die tijd en er waren You Tubes overal en duizenden mensen zagen dingen in die tijd. En het was duidelijk een hele bizarre tijd voor me.

Oliver: En dit is iets waar ik heel graag even meer over wil praten over wat er gebeurde na 14 oktober? (2008) Alleen even herhalen, Blossom… twee jaar geleden kreeg je die ongelooflijke boodschap die je vanuit de Federatie van Licht channelde… dat hun ruimteschip minstens drie dagen aan onze hemelen zou verschijnen en spraken we over wat er daarna gebeurde omdat het eerste wat mensen zeggen is dat het niet gebeurde en ik zag zelfs een You Tube waarin je eigenlijk jezelf verontschuldigde en twee jaren geleden dus toen je in mijn show kwam zei je dat als het niet zou gebeuren… “oepsie daisy” (gelach)

Toen we voorbij die 14 oktober waren was de Waarheid een beetje anders, maar toen we erover spraken vlak voor we de pauze in gingen, sprak je over mensen die je emails stuurden en toen beleefde ik iets. Ik denk dat ik iets aan de hemel zag en ik zag het met mijn vriendin Sandy. We stonden uit haar keukenraam te kijken en we zagen echt iets. Toen we het zagen was het er en toen was het direct weer verdwenen. Ik wil graag weten hoe je channelt en hoe het door je heen komt en hoe duidelijk de boodschap is als hij door je heen komt, maar kan er ook een andere draai ingekomen zijn, hoe ze aan onze nachthemel tevoorschijn zouden zijn gekomen. (Ik blijf nachthemelen zeggen en ik weet niet waarom). Wat denk jij daarvan?

Blossom: Dat is erg moeilijk te zeggen over wat wel of niet bij ieder mens gebeurde. Als ik channel is dat letterlijk telepathisch. Als ik zeg, er komt geen klein groen mannetje in mijn kamer dat zegt: “Breng dit even naar beneden juffrouw Jones.” Voor mij is het zo dat er een raar woord niet kan doorkomen en ik weet dat het belachelijk is om dat te zeggen, ik verg het uiterste van mijn oren alsof ik het niet hoor, om het feitelijke woord te krijgen, maar als het doorkomt kan ik het net snel genoeg opschrijven. Het is gewoon volop een conversatie tussen mij en de energie van De Federatie van Licht. Er zijn tijden dat ik ga schrijven en dan denk ik ’ik doe vandaag een channeling’ en dat ik me afstem en dat ik begin en dan… niks. Ik kan dat niet. Er is niets, het vreemde zinnetje en dat is een beetje moeilijk en dan denk ik ‘nee’ , en ik zit er en wacht even en kijk ik of er iets gebeurt, maar nee. Dat gebeurt niet altijd. Het is een paar keer gebeurd, maar gewoonlijk zijn ze er. Ik weet alleen als ze er niet zijn, dat de energieën niet goed zijn die dag en dat ik het niet kan doen. Ik kan dat zelf niet verzinnen. Mensen lachen soms over me om sommige woorden die ze zeggen, ik ken ze, ik heb die woorden gehoord, maar ik kende niet echt hun ware betekenis, dus ga ik Google in en zoek ze op en mensen denken, God zij moet stom zijn, maar ik weet dan echt niet of dat specifieke woord in de zin past die zij me gaven. Als ik het opzoek ben ik altijd 100 % van mijn sokken geblazen door de accuraatheid van wat dat woord feitelijk betekent en hoe het erin past… en daarom weet ik dat ik het zelf niet doe, Oliver.

Oliver: Wat zeg je nu, Blossom?

Blossom: Ik gebruik hun terminologie niet. Weet je, ik spreek gewoon niet zoals zij spreken. Ben ik nu van je vraag afgedwaald?

Oliver: Ik weet het niet. Heb je dat? (gelach) Ik denk het niet omdat wat ik je hier echt wou vragen wat de boodschap was die ze aan je gaven na het gebeuren. Hoe kwamen ze terug en vertelden ze je wat en wat waren sommige boodschappen die je in je emails kreeg?

Blossom: Het was interessant omdat in die drie dagen, de 14de, 15de en 16de, nam ik dat filmpje op voor You Tube met verontschuldigingen omdat ik overspoeld werd en mensen wilden duidelijk weten wat er aan het gebeuren was. Ik had een paar dagen daarvoor gechanneld en ze lieten zich niet zien op de manier dat ze dachten dat ze dat zouden doen.. En ik voelde dat het mijn verantwoordelijkheid was om een soort antwoord te geven en zoals veel mensen zagen, was ik absoluut kapot, ontsteld. Ik was geschokkeerd zoals veel andere mensen ook waren en eerlijk gezegd liet me dat alles in vraag stellen. Ik twijfelde zelfs aan White Cloud waar ik al tien jaren mee had gewerkt. Het liet me aan de hele reden van mijn hele leven twijfelen! Het interessantste evenwel was dat ik zo kwetsbaar was in die video dat het ook leek dat het zo bedoeld was, omdat veel mensen erg dankbaar waren dat ik niet geprobeerd had om er een excuus voor te maken en dat ik er gewoon eerlijk over was. En ik weet niet hoe je anders moet zijn. Mensen zonden me verschrikkelijke bedreigingen en het was best heel ernstig toen. Ik weet niet meer hoeveel tijd later het was toen ik dacht ‘ik ga terug en channel ze en ik weet niet of ik ze nog kan steeds kan vertrouwen’. Ik voelde me er niet toe genegen. Ik voelde me verraden. Ik dacht: “Dank je heel hartelijk hiervoor!” Toen, letterlijk op een nacht kon ik niet slapen. Het was ongeveer een of twee uur in de morgen en ik voelde me ertoe gedrongen, dus ging ik naar mijn computer en dat was interessant omdat direct toen ik me met hen verbond, was het voor mij, en dat is het enige waarom ik verder kan, de liefde die ik voelde, ik huilde de hele tijd, de liefde die ze doorgaven, en ze zeiden dat ze het hadden moeten afbreken op het laatste moment, omdat als ze dat niet hadden gedaan, was inmiddels bekend geworden, zouden de duistere mensen, de duistere krachten op Aarde, zouden dan het grootste deel van de planeet hebben vernietigd als ze hadden gedaan wat ze zeiden.

Wat ik toen zei tegen hen was: “Jullie zeiden dat je alles onder controle had.” Ze dachten letterlijk dat het bluf zou zijn en ze gebruikten echt woorden als ‘agenten’ en een van hun agenten liet hen weten dat het werkelijk geen bluf was en dat ze dit niet konden riskeren. Ze hebben recent hierover gesproken en enkele maanden geleden spraken ze erover en zeiden dat ze het onderwerp nu wel wilden doen en dat de dingen nu wat zijn gesetteld. En ik zei “nou, konden jullie dat niet stoppen? Jullie stoppen nucleaire raketten, geloof ik, en al die dingen zoals die.” En zij zeiden, nee, dat zou geen mogelijkheid geweest zijn als ze door waren gegaan, dus, natuurlijk, ik moest dat accepteren, maar tegelijkertijd kreeg ik vele, vele brieven van mensen, sommige afschuwelijk en lelijke mensen, maar sommigen probeerden me te vertellen dat ik de duivel aan het channelen was en dat zij ET’s wel waren maar slechte ET’s, en ze waren tegen me en tegen de wereld en dus had ik voor mezelf veel uit te zoeken.

Oliver: Ik las ook dat deels van wat je deed was dat je de mensen die werkelijk in ufologie geloven en in aliens, een slechte tik/naam gaven. Wat is je antwoord daarop en je antwoord van De Federatie van Licht?

Blossom: Op het eind van de dag zegt De Federatie van Licht altijd dat we onze eigen waarheden moeten volgen. Van niemand anders, alleen die van onszelf. Dus dat kan ik alleen maar en natuurlijk toen dat gebeurde dacht ik: “Dat doe ik nooit meer”. En hier ben ik nu twee jaren later en channel nog steeds en weet je De Federatie van Licht heeft nog meer volgers dan ooit eerder. Wat zij doorgeven is hun wijsheid. We praten niet meer over het zien van een grote UFO in de lucht. We praten over degenen die ons leren over waarom we hier zijn. Dat deed deze boodschap. Het deed zoveel mensen hiervoor wakker worden en of ufologen en al die andere mensen me nu afkraakten en zeiden dat we zoveel schade gebracht hadden aan al die miljarden dollars die ze spendeerden aan satellieten die uitkijken en proberen communicaties te vinden, nou, ik denk gewoon dat is hun Waarheid. Dat is jullie pakkie an! En toch waarom praten jullie niet met dat stel mensen, niet noodzakelijkerwijs met mij, die met hen in verbinding staan maar met hen, in plaats van miljarden dollars uit te geven om een geluid ergens vandaan in de ruimte te horen. Het is ieder voor zich, Oliver, hun eigen waarheid, en zo moest ik er achter komen.

Oliver: Als ze nu vandaag weerkomen en zeiden: “Blossom, we hebben een grote opdracht voor je en we moete…. (gelach)

Blossom: Dan zou ik ze twee woorden geven, Oliver.

Oliver: Ik kan me echt voorstellen wat die twee woorden zouden zijn, ik weet dat je nog steeds channelt en dat jullie naar haar website kunnen gaan, www.blossomgoodchild.com en jullie kunnen nog steeds de channelingen lezen die je voor hen doet. Maar denk je dat ze nog steeds geneigd zijn om zoiets weer te doen of om je te vragen dat te doen? Of denk je dat zij denken ‘we hebben haar er al genoeg door gehaald’.

Blossom: Ja, zeker. Dat zullen ze niet en dat weten ze ook. Het rare ervan is en mensen hebben daar commentaar op gegeven en ik weet dat ook voor mezelf, ik heb ze nu vier jaren gechanneld en in de laatste paar jaren sedert toen, is mijn benadering tot hen behoorlijk veranderd. Ik was nogal eh… niet geïntimideerd, maar wel behoorlijk verlegen om een vraag te stellen aan hen of als ze iets hadden gezegd, dan zou ik niet gezegd hebben ‘nou, wat bedoel je daar nu mee?’ Nu vertrouw ik zoveel meer op onze relatie en ik denk dat er vele, vele channelers die nu op dit aardeplan zijn, die nu problemen hebben omdat ze denken: “komt dit nu van mij of komt het ergens anders van?” Ik kan ze niet horen, dus hoe weet ik dat ik dit niet zelf bedenk, enz? En het gaat over vertrouwen, over het vertrouwen hebben in jezelf. Ik heb absoluut zo veel meer leren vertrouwen op hen. En zo is het net zo met White Cloud. Ik heb nu 10 jaren met White Cloud gewerkt. Ons niveau van werken met elkaar is 100% meer geworden. Het zelfde voel ik nu met De Federatie. We hebben met elkaar leren werken en hóe we met elkaar moeten werken en we hebben elkaar leren vertrouwen. En ik voel helemaal niet dat ze zouden gaan zeggen “wil jij de wereld laten weten dat in enkele weken…. “ want dan zou ik ze vertellen om van hun ruimteschip af te springen… weet je wat ik bedoel? Ze weten dat ik dat niet zou doen en zij zullen me dat niet meer laten meemaken. Ik weet dat ze dat niet zullen doen en jullie kunnen zeggen dat ze spoedig komen en, zoals veel mensen door channelers over de hele wereld weten, lijkt dit woord “soon”, of “spoedig” telkens met hun op te duiken maar er bestaat geen tijd, dus terwijl ze een jaar geleden zeiden dat ze spoedig zouden komen, kan ik wel denken dat ze het over een paar maanden hebben, maar “spoedig” betekent nu voor me… nou, ik heb ze dat gevraagd en “spoedig” betekent niks voor ons omdat je zei ‘spoedig’ en spoedig is al heel vaak voorbij gegaan. In mijn hart Oliver, en dat kan ik alleen maar zeggen, weet ik dàt ze zullen komen. Niet op de schaal van “het is een vogel, of het is een vliegtuig, nee het is Superman. Is dat iets, was dat iets?” Nee, op grote schaal denk ik echt dat ze gaan komen en ze zijn al meer en meer op allerlei plaatsen. Kijk naar China, de vorige maand…

Oliver: Ik zou het net zeggen over al die zichtbare UFO’s daar.

Blossom: En die spiralen die zich laten zien. (meer dan alleen in Noorwegen.winny) Je hoeft maar naar You Tube te gaan om al die dingen te zien die er gebeuren. Ze komen meer en meer, maar ik denk dat er een tijd zal komen zoals ze dat vertelden van 14 oktober, dat zoiets zal gebeuren. Ik kan dat in mijn hart voelen. Dat is mijn waarheid. Het maakt me niet uit of iemand anders het ook voelt, maar ik kan mijn waarheid in mijn hart niet veranderen.

Oliver: Nou Blossom, er is nog zoveel meer waar ik het over wil hebben, specifiek over het bewustzijn, het ontwaken dat plaats vindt, maar ik wil het nu hebben over wat er met jou gebeurde, waar je nu zit nadat hele geval dat wegviel. Blossom ik ben nog steeds vol ontzag voor jou, over wat je deed, je moed om echt naar voren te komen en om die boodschap te brengen van de Federatie van Licht, dat hun ruimtetoestel aan onze hemelen zou verschijnen. Dus ik ben nieuwsgierig te weten hoe het met bewustzijn gaat, het ontwaken voor wat er hier op de planeet aan het gebeuren is en dat zich echt uitbreidt. Het is bijna dagelijks. Je zei net dat ze in China een luchthaven moesten sluiten omdat er allemaal UFO sightings waren. Praat nog een beetje met me hierover, het bewustzijn, het ontwaken dat plaats vindt?

Blossom: Zoals je zegt het is niet dagelijks, maar elk moment. Elk moment worden mensen wakker en we gaan 2012 zo snel binnen en er zijn een miljard scenario’s over wat er in 2012 kan gebeuren, maar duidelijk is wat er ook in 2012 van betekenis zal zijn, het is een monumentaal gebeuren en verandering en De Federatie zegt dat we de Gouden Tijd binnen gaan.

En dat moet ook. Dus daarom voel ik dat degenen onder ons die nu op de planeet zijn heel gezegend zijn òm er te zijn. Velen van ons zitten gewoon te klagen over de staat van dit of dat en is het niet verschrikkelijk? Ik heb het gevoel dat ik gewoon een klap wil geven aan ze want jullie kozen om hier te zijn vanuit miljoenen en miljoenen zielen die hier juist op deze tijd wilden zijn. Wij waren degenen die vrijwillig kwamen en gekozen werden omdat we werkelijk sterk zijn en dat we hier zijn om die ascentie mee te maken en dat die verandering gebeurt en daarom zijn we hier nu allemaal… enkelen zijn wakker geworden voor de anderen uit. Misschien is dat het pad dat we kregen om dat te laten gebeuren, maar er zijn er velen, velen die nog slapen. Want ieder die wakker wordt begint te praten tegen iemand anders en kan misschien drie of vier meer mensen wakker maken en zo gaat de ketting verder. Meer en meer mensen moeten wakker worden voor wat er als planeet en het bewustzijn echt gaat gebeuren .Dat is zo prachtig. Mensen zijn prachtig.

En er is gezegd geworden dat als er schepen komen aan de hemel die onloochenbaar zijn en daar misschien een tijdje blijven, dan zullen heel veel mensen in paniek raken omdat ze daar nog nooit als een werkelijkheid echt over nagedacht hebben. Ze dachten er over na als ze dat in een film zagen. Dus als het echt gebeurt dan zullen er zoveel mensen zijn die verloren raken. En zij die ontwaakt zijn zullen degenen zijn die hen kunnen leiden en mensen kunnen helpen die niet begrepen wat er echt gebeurde, maar ze zeggen ook dat in de tijd als de schepen komen, en dan en masse komen, dat er in die tijd een massale ontwaking plaats zal vinden omdat er veel mensen als ze dat zien, zich zullen herinneren wie we zijn. En wie we zijn Oliver, is liefde. Ik weet niet wie ik ben. Ik weet niet eens wat ik voor ontbijt at. Laten we even eerlijk zijn. Wie we zijn is liefde en dat moeten we ons herinneren.

Oliver: We praatten daar net over in de pauze en als we wisten dat in de tijd dat we hier weg gingen en terugkwamen we niet meer geïncarneerd zouden worden. Het is als… ECHT NIET… dat is voorbij, niet?

Blossom: Absoluut, we moeten weten dat we erg gezegend zijn om hier te zijn en dat we hier kwamen om dit door te maken. En als we dagen hebben met oh, lieve, ik weet niet wat hier gaande is en wat er allemaal gebeurt en is het niet verschrikkelijk?’ op dat ogenblik moeten we ons herinneren, nou, hou even op, raap jezelf bij elkaar. Je bent hier om een voorbeeld van licht te zijn, dus wees dat voorbeeld dan ook. Want voor mij is het een voorbeeld van licht dat we allemaal zijn en dat gaat de verandering brengen. Het gaat om de manier waarop we over alles denken dat gaat veranderen en als we op dat niveau blijven zitten van ‘oh, God, is het niet verschrikkelijk?’ dan blijft het op die manier ook zo. We moeten een complete verandering maken in de manier waarvan we weten hoe het moet gaan worden en we moeten ook weten dat onze gedachten en onze liefde en ons licht, als we ons daar op richten, de verandering gaan maken in de wereld waar we nu alleen van dromen.

Oliver: Dat is zo prachtig, Blossom. Echt dat is zo. En zo waar. Ik weet dat je ook White Cloud channelt en ik zou willen weten wat zijn antwoord is? Kreeg je ooit een antwoord hierop van hem?

Blossom: Ik vertel even een verhaaltje. Velen hebben het misschien gehoord. Zoals ik zei werd ik gebombardeerd.(met emails) Het was heel naar, maar sommige mensen probeerden aardig te zijn en er was een bepaalde brief die ik kreeg die echt mijn hart raakte. Ik had dagen waarin ik sterk was door de prachtige liefdesbrieven die me gezonden werden en die compenseerden veel van de lelijke brieven. Er waren nog dingen die me lieten twijfelen wat ik aan het doen was en ik wilde niet tegen mezelf liegen of me alleen laten staan tegen de rest van de wereld, dus voelde ik me op een dag erg slecht en ik vroeg White Cloud, dat ik moest weten of dit waarheid is en of ik verondersteld werd om door te gaan met channelen met de Federatie van Licht? Want ik vertrouw hem blind.

En toen zag ik een plaatje van een roos in mijn denken. En ik zei: ‘ok, in drie dagen wil ik een roos zien, ook al ligt die in de goot!!! En ik zal een roos zien en ik zal dan weten dat het een teken is van waarheid.’ En ik moest dat weten. En ik vraag hem ook niet vaak naar zulke tekens. Dat is niet de manier waarop we werken. Ik leef mijn eigen leven, maar binnen drie dagen was er een klop op mijn deur en er werden drie dozijn witte rozen afgeleverd met een witte veer die van hem kwam en een kaart waarop stond: ‘Ga stoutmoedig in het licht en de liefde verder. Alles is zoals het moet zijn.’ En het waren letterlijk White Clouds woorden en er stond op: ‘Van Kerrie, een rozenblaadje.’ Ik ken Kerrie nu, maar ik kende haar toen nog niet. Zij kreeg dit van binnen om me rozen te sturen en letterlijk met een kaart er stond alles op dat White Cloud vaker gezegd had. Het was alsof hij het had geschreven. En voor mij was het als: ‘Waah!’en dit was alles dat ik moest weten.’ Ik maak me nooit meer zorgen of ik de donkere zijde aan het channelen ben omdat ik na dit weet dat ik met de Goeierikken ben.

Oliver: Hoe kun je zeg maar de duistere zijde channelen, als je over liefde praat?

Blossom: Je zou verbaasd staan, Oliver, over het soort brieven dat ik nog steeds hierover krijg, maar dat is ok. Iedereen leeft gewoon in zijn waarheid, maar mensen schrijven dat channelers over licht spreken maar dat ze eigenlijk door de duivel worden beetgenomen en als ik niet mijn bijbel lees dan bla bla bla, bla. Dat is in orde omdat dat hun waarheid is en ik ben niet hier om iemand of iets wat te bewijzen of ergens van te overtuigen. Ik doe gewoon wat ik voel wat ik moet doen en heel vaak denk ik ‘dit is allemaal te moeilijk’ door wat ik misschien krijg gestuurd van mensen of weer andere dingen. Ik kan daar nu even niet op in gaan, maar ik denk dan ‘oh, dit is te moeilijk’ en dan denk ik ‘kun je hier gewoon mee stoppen, Blossom?’en dan denk ik weer ‘nee, dat kan ik helemaal niet.’omdat mijn hart gewoon weet dat het dat moet doen en daarom kwam ik net hier om dat te doen en om eerlijk te zijn, als White Cloud zegt ‘als je één mens op deze planeet kunt doen omkeren of gewoon een mens het juiste pad kunt wijzen naar licht en liefde, dan heb je het goed gedaan.’

Als we dat allemaal zouden adopteren… hoe anders zou de wereld dan zijn? We geven gewoon dit licht en deze liefde door aan iedereen. En zo wordt de wereld wakker door een voorbeeld van licht te zijn. En niet om terug te schrijven naar die mensen en te zeggen ‘spring op je fiets, vent.’ Maar gewoon terug te schrijven en te zeggen: “Dank je wel dat je me dit gezichtspunt geeft. Alhoewel het mijn waarheid niet is, wens ik je het beste met die van jou.” Het gaat gewoon om het niet veroordelen van mensen waar zij achteraan zitten omdat we allemaal deel van die mens zijn die ons veroordeelt. Als we allemaal een zijn, dan is ook de persoon die veroordeelt een deel van mij. Waarom zou ik een deel van mij op zijn gezicht slaan? (gelach) En dat doe ik vaak. Begrijp je wat ik zeg?

Oliver: Absoluut zie ik wat je zegt. Ja, je hebt zeker gelijk. En ik weet dat je readings doet en dat je ook met White Cloud reist en ik weet dat je je readings een beetje veranderde. Je moest dat zei je voor je gezondheid. Je bedoelt dat soort terugstappen, een beetje?

Blossom: Het is heel iets geks, weet je. Het laat me lachen omdat ik naar Melbourne ging om mijn stiefdochter te ontmoeten in februari, dacht ik terwijl ik hier onder in Australië zit, probeer ik een White Cloud avond te doen. Toen ik hier kwam zou het ongeveer half zeven beginnen en er waren daar vijf mensen. Die dachten al: “Zit ik op de verkeerde plaats?” omdat ze zich bedachten dat er honderden en honderden mensen zou zijn. Op het laatst was er meer toeloop en hier en daar waren er ongeveer 23 mensen. En ik dacht: “Dat is cool, dat is ok” en White Cloud kwam door. Ik kwam terug en ongeveer een maand later dacht ik, ik doe er nog meer op die plek en weet je, Oliver, er waren er ongeveer 4 die geboekt hadden. Ik had geen eens genoeg mensen om dat toneel te betalen, dus besloot ik dat is het dan. Niets tegen White Cloud hoor, maar ik besloot dat ik niet alsmaar door kan gaan met proberen om dit te laten gebeuren en dus stopte ik dat en ik laat het nu over aan de krachten die er zijn en als het de bedoeling is dat ik daar naar toe moet en ik verspreid dan het woord dat White Cloud door me spreekt, dan zal het gebeuren, maar het schijnt dat me telkens de loef werd afgestoken, echt. Mensen denken dat ik druk ben en de hele week White Clouds te doen hier en daar, en overal heen reis. Absoluut niet.

Het is een rare tijd maar er is nog iets wat we nu moeten begrijpen. Het gaat om accepteren. Ik houd van dat gezegde: “Let go en let God Laat los en laat God”. Wat betekent het voor me dat deze indiaanse Amerikaan naar me toe komt om door me heen te spreken met al zijn wijsheid als er niemand is om er naar te luisteren? Ik ga niet naar buiten en het gewoon doen. Het zal gebeuren als het zo bedoeld is en om in staat te zijn om te gaan, ok, nou, ik laat het gewoon los dan. En dat moeten we allemaal doen met alle dingen die ons belasten. We proberen misschien te hard om iets te laten gebeuren. Terwijl als we het gewoon accepteren en het naar buiten brengen dat ‘ik dat wel als dienst wil doen. Laat me maar weten hoe en waneer en dan kom ik’ soort ding, liever dan al die angst over wat je voelt wat je moet doen. Ons wordt geleerd nog meer geleerd om gewoon te zijn. En dat is heel moeilijk voor ons: gewoon Zijn.

Terugkerend naar wat je zei. Ik was behoorlijk ziek met Kerstmis, drie maanden geleden. Ik wist dat het iets spiritueels was. Ik kon niet lopen van de ene naar de andere kamer. Mijn dagelijks oefening werd beperkt om uit bed te komen en naar de sofa te lopen en de hele dag naar de tafel te zitten staren. Ik was letterlijk drie maanden geleden van de planeet weg en ik wist dat als ik readings zou doen met White Cloud dat ik dan te veel van mijn levenskracht zou op gebruiken omdat ik energie zou gebruiken en toen kwam het in me dat ik een besluit moest nemen voor de readings die ik doe en dat ik precies op dezelfde manier zou werken maar in plaats van White Cloud te laten spreken ik zelf doorkom en zeg: ‘mij wordt een beeld getoond van..’ en ik doe dan precies hetzelfde, maar ik praat dan zelf en dat is dan heel anders dan dat hij volledig in mijn lichaam komt. Ik neem het besluit, dat als het tijd voor mij is om rond de wereld te reizen, wat me al zo vaak is verteld en om White Cloud op die manier naar buiten te krijgen, dan ben ik blij om dat te doen omdat ik denk dat de energie in zijn stem als hij door me heen spreekt erg geweldig is voor mensen om dat mee te maken. Dan ben ik blij om dat te doen, maar zeker niet op de basis van readings doen voor mensen omdat dit letterlijk teveel van mijn levenskracht neemt.

Oliver: Wow. Nou nou… dat is serieus je beperkingen kennen. Dat is zo belangrijk maar je hebt nog zoveel andere dingen gaande op www.blossomgoodchild.com. Je schreef ook al een paar boeken die je met White Cloud channelde die mensen daar kunnen vinden.

Blossom: Toen ik voor het eerst begon te channelen zei White Cloud dat ik de samenkomsten moest opnemen omdat ze in een boek zouden komen en dat was tien jaren geleden en ik dacht: “Ja, zeker hoor.” Ik had er geen idee van, dus toen ik het eerste boek uitgaf dat “Lopend in het Licht en in de Liefde” heet had ik zoiets van: “Oh, mijn God, hij had gelijk.” Sedert die tijd zijn er nog twee boeken gekomen namens hem, dus schreef ik drie boeken vanuit White Cloud. Mensen schrijven me vaak en vragen: “Wat denkt de Federatie over dit en wat voelen ze bij dat?” Nou, in alle eerlijkheid, al die vragen heeft White Cloud beantwoord in die drie boeken. We kwamen ook in groepen bij elkaar waar mensen allerlei soorten vragen stelden die gingen over Jezus, abortus, oorlog, drugs, allerlei soorten dingen, kosmische dingen, en mensen stellen White Cloud vragen en hij antwoordde erop met al zijn waarheid. Zoals hij zelf zei dit is zijn mening, zijn waarheid. Dus veel van dat werk van tien jaren zit in zijn boeken. Al zijn wijsheid over hoe hij naar die zaken kijkt.

Oliver: Nu even snel Blossom, we hebben bijna geen tijd meer. Ja, ik weet dat het zo snel voorbij gaat. Wat is het volgende voor jou.

Blossom: Ik weet het niet (gelach)

Oliver: Goed, dat was makkelijk.

Blossom: Ik ga lunchen denk ik wat het volgende is. Ik ben altijd open. Dat is het gewoon, nietwaar? Je weet nooit wat er om de hoek is.

Oliver: Ik was alleen nieuwsgierig. Mensen kunnen nog steeds naar jouw website gaan en ik weet dat je de Federatie van Licht blijft channelen. Ik weet ook dat je er nog recente stukken op hebt staan, dus..

Blossom: Kan ik nog even zeggen, Oliver, dat mensen zich kunnen inschrijven voor mijn nieuwsbrief, dat kunnen ze op mijn website doen, als er dan een nieuwe channeling komt dan geef ik dat in een nieuwsbrief aan om ze dat te laten weten.

Oliver: Oh, prachtig. Blossom, dank je opnieuw. Ik wil je weer terug hebben omdat er zoveel is waarover we nog kunnen praten.

Blossom: Absoluut ja, dat is mij een plezier.

Oliver: Ik zou de hele nacht met je kunnen praten, maar we zijn hier klaar en dank je zeer voor het hier opnieuw komen twee jaren na dat gebeuren en ik ben zo blij dat ik de kans kreeg om het te vervolgen met jou om te horen wat er gebeurde en hoe je het hebt gedaan in de laatste twee jaren. En het is zo goed te horen dat je nog steeds in goede doen bent.

Blossom: Absoluut hoor en dank je zeer om me hier uit te nodigen, Oliver. Ik waardeer de gelegenheid en het gaat me heel erg goed. Net als iedereen leer ik nog meer lief te hebben en iedere nieuwe dag.

Oliver: dank je zeer en dank jullie daarbuiten die naar de Oliver Show hebben geluisterd vanavond. U kunt me dagelijks terugvinden op Een Twee Luister, waar ik readings geef en ik heb daar ook mijn email dienst en blijf afgestemd op Een Twee Radio. We hebben morgen een geweldig programma…….


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Meer Blossom nieuws: deze week heeft Blossom voor het eerst een van haar avonden met White Cloud gefilmd en gepubliceerd. Je kunt de video's hier bekijken: