Home > > Neil Armstrong’s UFO Geheim

Neil Armstrong’s UFO Geheim

Door Dr Steven Greer – August 27, 2012

Neil Armstrong

Neil Armstrong, de eerste mens die op de Maan liep, stierf dit weekend in de leeftijd van 82 jaar. Velen vroegen of Armstrong de geheimen met zich meenam van wat er werkelijk gebeurde bij de beroemde Maanlanding van 1969. Nou, ja - en nee.
In al die jaren heb ik een aantal astronauten leren kennen – met zeer nauwe familieleden en vrienden van astronauten. Zoals jullie je misschien herinneren, was mijn oom een senior project ingenieur voor Grumman ( nu Northrop Grumman) die de Lunar Module bouwde die op de Maan landde in juli 1969.

De waarheid van die historische gebeurtenis is nooit verteld geworden. We gingen naar de Maan maar de dingen die er gebeurden werden geheim gehouden en bleven officieel geheim tot aan deze dag toe.
In de tijd dat we op de Maan landden had de Lunar Orbiter de Maan in kaart gebracht en liet antieke maar ook meer recente structuren op de Maan zien. Dit is bevestigd door meer dan een getuige: ( http://disclosureproject.org/). Dus in de tijd dat we landden, wisten de krijgsmacht en de spionage gemeenschap – en een klein aantal geheim agenten van NASA – dat we misschien in feite iets konden tegenkomen dat heel ongewoon was.

Om zich voor te bereiden op deze mogelijkheid, was er een tijd oponthoud van de Lunar Module via NSA(National Security Agency) uplink en andere, alternatieve stukken film voorbereid om in het gebeuren te worden gelast als er iets werkelijk iets ongewoons zou plaats vinden.

Nou dat gebeurde. Vrienden van nabij en nauwe familieleden van Neil Armstrong en van Buzz Aldrin hebben me beiden verteld dat er inderdaad talloze UFO’s waren rond de krater toen de Lunar Module er landde en dat die door Armstrong en Aldrin werden gezien. Ik heb ook met militaire officiers gesproken die de stukken film gezien hebben van dit gebeuren – maar dit is nooit openbaar gemaakt. Een familielid van Buzz Aldrin vertelde me: “Het is niet mijn plaats om Buzz hiertoe te brengen – maar op een dag als hij er over kan spreken, dan zal hij dat doen….”

Neil Armstrong werd enigszins een kluizenaar na de Maanlanding en hij sprak zelden over het historisch gebeuren. Zijn vrienden en familie hebben me verteld dat dit zo is omdat hij iemand met zo’n integriteit was dat hij gewoon niet in de positie wilde worden gebracht om het publiek voor te liegen over zo’n belangrijke ontmoeting. Hoe tragische dat onze helden in deze onhoudbare situatie werden gebracht!

Toen wij enige jaren geleden het Disclosure Project aan het organiseren waren, vroeg ik aan Neil’s vrienden of hij naar Washington wilde komen om leden van het Congress voor te lichten over wat er gebeurde bij de landing aan leden van die Congress voorlichting van 1997, die we in april van dat jaar organiseerden. Mij werd verteld dat Armstrong wilde dat hij dat kon – maar dat als hij sprak over wat er werkelijk gebeurde tijdens de Maanlanding – hij, zijn vrouw en kinderen allemaal zouden worden vermoord. Het werd me zo botweg aangegeven.

In die tijd vond ik dit ongelooflijk maar sedertdien heb ik ontdekt dat zulke bedreigingen en tiranniseringen routine zijn bij de over-reagerende staat van de nationale veiligheid. Een zeer oude wetenschapper in het Lab van Naval Research in Washington DC vertelde me pas geleden en aan het Disclosure Project Team dat als hij sprak over enige informatie die hij wist, hij, zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen allemaal zouden worden gedood.
Dit is geen grapje – en geen conspiracy (complot) theorie. Dit is de manier waarop de zeer geheime en fascistische bazen in de diep duistere nationale veiligheid opereren. Ze laten de Maffia lijken op koorknapen.

In de tussentijd, gaan we door te applaudisseren voor die moedige mannen en vrouwen die naar voren komen, de waarheid spreken en Disclosure naar voren brengen. De wereld verdient te weten dat we niet alleen zijn, dat intelligent leven in het universum, verder dan de Aarde bestaat en dat we verbijsterende nieuwe wetenschappen en technologieën hebben die dringend moeten worden onthuld. Deze kennis zal ons een nieuwe beschaving geven op Aarde, zonder armoe en zonder vervuiling – en rechtvaardigheid voor iedereen.

De komende film Sirius zal dit proces ontwikkelen – en dat moet. Help ons bij deze onderneming – ga naar Sirius.Neverendinglight.com – en voeg je bij de duizenden die de volgende grote stap in Disclosure, een Vredig Contact en Nieuwe Energie, steunen.

Het volgende is een tekst van een gedeelte van mail van Scenario 2012 op 26 augustus: Bron: http://the2012scenario.com/2012/08/neil-armstrong-dies-along-with-secrets-of-what-he-saw-on-moon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=neil-armstrong-dies-along-with-secrets-of-what-he-saw-on-moon

“--- Armstrongs wandeling op de Maan werd op tv vertoond en er waren honderden miljoenen mensen op de hele planeet die er getuige van waren. Voor velen was dit een onvergetelijke belevenis en het gaf vonken hoop op een heldere toekomst voor ruimtereizen van de mensheid.

Wat Armstrong op die dag op de Maan beleefde wordt door tegenstellingen gekenmerkt, in een twee minuten radiostilte die kijkers verbaasde en brandstof gaf aan veel theorieën over wat er werkelijk gebeurde.

Volgens zogenaamd gelekte regeringsdocumenten en op foto’s, zag Armstrong niet alleen het schrale landschap dat aan miljoenen op tv werd getoond, maar iets zeer aparts. Volgens NASA insiders en een zogenaamd HAM radio transmissie onderschept bericht, wat Armstrong die dag zag, veranderde zijn leven, en leidde naar het uiteindelijke loslaten van de bemande maanmissies.

Volgens zogenaamd gelekte documenten, bekeken twee enorme buitenaardse ruimtetoestellen de landing van de Apollo 11 en keken naar de maanwandelingen van Armstrong en Buzz Aldrin.

Tijdens die Apollo Maanlanding was er een twee minuten radiostilte. Volgens NASA kwam het probleem voort door oververhitting van een van de twee tv camera’s, en die verstoorde dus de ontvangst.

Wat er werkelijk gebeurde: volgens diverse bronnen, zagen Armstrong en Aldrin iets dat hen gadesloeg! Volgens Timothy Good, schrijver van ‘Boven het Topgeheim’ (1988) ontvingen HAM radio operators de VHF signalen die uit de Apollo 11 verzonden werden naar het hoofdkwartier van NASA in Houston, en onderschepten de volgende boodschap die NASA afschermde voor het publiek in de missende twee minuten:

UFO gefotografeerd door Neil Armstrong

Het Modern People magazine publiceerde wat zij claimden dat Buzz Aldrin’s foto’s waren van twee UFO’s die Apollo 11 gadesloegen op de Maan, in hun uitgave van het blad van juni 1975.

Mission control: Wat is daar? Mission Control roept Apollo 11.

Apollo 11: Die babies zijn enorm, sir… enorm… Oh, God, jullie geloven dat niet! Ik zeg jullie dat er nog andere ruimtetoestellen hier staan…. ze staan op een rij aan de verre zijde van de krater rand… ze staan op de maan ons te bekijken. (Above Top Secret, pag. 384)

De radio onderschepping van de HAM operator werd wijd en zijd afgewezen door de media, maar in 1975 kreeg deze onverwacht steun. Maurice Chatelain, is een NASA communicatie ingenieur die het communicatiesysteem hielp ontwikkelen die bij de Apollo maanmissies werd gebruikt. In zijn boek: Onze Kosmische Voorouders, schreef hij:

“Slechts enkele ogenblikken voordat Armstrong de ladder afstapte om voet op de Maan te zetten, zweefden er twee UFO’s boven hun hoofd. Edwin Aldrin nam diverse foto’s van hen. Sommige foto’s werden gepubliceerd in het juni blad van 1975 van Modern People magazine. (p25)

Later in 1979, zei Chatelain dat Armstrongs ‘sightings’ op de twee UFO’s die boven een maankrater waren, met opzet door NASA waren weggehouden van media en publiek: “Deze ontmoeting was algemeen bekend bij NASA maar niemand heeft er tot nu over gesproken.” Nog opmerkelijker claimde Chatelain dat: Alle Apollo en Gemini vluchten in de verte en soms ook heel dichtbij gevolgd werden door ruimtetoestellen van buitenaardse oorsprong – vliegende schotels, of UFO’s zoals jullie ze bij die naam willen noemen. Telkens als dit gebeurde, informeerden de astronauten Mission Control hierover, en zij bevalen dan absolute stilte.

Volgens Buzz Aldring in een aantal pers interviews, zei dat de Apollo inderdaad gadegeslagen werd door een UFO tijdens haar reis naar de Maan. Aldrin beschrijft hoe de Apollo 11 astronauten het woord UFO vermeden terwijl ze rapporteerden wat ze zagen, en in plaats daarvan vroeg Houston naar de locatie van de Saturn V lanceer raket.
Aldrin’s erkenning ondersteunt ook Chatelain’s claim dat een of meer buitenaardse toestellen de Apollo maanlanding gadesloegen zoals Chatelain in zijn boek vertelde. Klik hier voor de video.

Is er nog een bron die deze controversiële claims ondersteunt? Volgens Timothy Good, zei Dr. Vladimir Azhazha, een natuurkundige en Professor in Mathematica op de Universiteit van Moskou in die tijd:
Neil Armstrong stuurde een boodschap naar Mission Control, dat twee grote mysterieuze objecten hen gadesloegen nadat ze geland waren bij de Moon Module. Maar zijn boodschappen werden nooit door het publiek gehoord – omdat NASA dit censureerde. (Above Top Secret, p. 384)
Dus waarom beëindigde NASA uiteindelijk de Apollo missies als daar buitenaardse bezoekers waren en naar de Aarde keken? Het antwoord volgens Armstrong, zoals doorgestuurd door een niet genoemde professor bij het NASA symposium is als volgt:

Professor: Wat gebeurde daar eigenlijk echt bij de Apollo 11?

Armstrong: Het was ongelooflijk… natuurlijk hebben we altijd geweten dat er het mogelijk was… het feit is… we werden er voor gewaarschuwd. Er was toen geen kwestie van dat er een ruimtestation of een maanstad was.

Professor: Hoe bedoel je “voor gewaarschuwd?”

Armstrong: Ik kan niet in details gaan, anders dan te zeggen dat hun schepen veel meer superieur waren dan die van ons in maat en technologie – Boy, waren die groot! … en bedreigend.. Nee, er is geen kwestie van een ruimtestation.

Professor: Naar NASA had nog andere missies na Apollo 11?

Armstrong: Natuurlijk – NASA was daartoe gedreven in die tijd, en ze konden geen paniek riskeren op Aarde… Maar het was een snel zicht en dan weer terug. (Above Top Secret. Pag. 186)

Dus, wat is de waarheid? Zag Neil Armstrong buitenaardse voertuigen op de maan, die de NASA waarschuwden om niet terug te komen? Met Armstrongs door zullen ze misschien nooit zijn persoonlijk versie hebben wat er werkelijk gebeurde op die juli dag in 1969.”

(De rest van het artikel kun je hier vinden, in het Engels: http://exopolitics.org/?p=415


Bron: Disclosureproject.org
Vertaling: Winny
Share |