Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Brief van onze vertaalster Alja

Brief van onze vertaalster Alja

Alja Hoeksema
Lieve mensen,

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Alja Hoeksema, ik ben 48 jaar, en moeder van een dochter van 17 en een zoon van 15 jaar. Als vertaalster (invaller) ben ik aan Galactic Channelings verbonden. Mijn favoriete berichten zijn die van Montague Keen omdat hij heel concrete aanwijzingen geeft. Zo prees hij het boek The Science Delusion van Rupert Sheldrake, wat ook ik een heel boeiend boek vind. Het is een ontnuchterend kijkje in de keuken van de wetenschap.

Verder ben ik kandidaat voor de Partij voor Mens en Spirit (lijst 12), omdat deze partij een programma heeft dat het dichtst bij mijn idealen komt. Ik geloof, net als veel lezers, dat 2012 een bijzonder jaar is (en wordt) en daarom wil ik helpen om deze nieuwe, harmonieuze wereld vorm te geven.

Zo wordt de financiële crisis bij de wortel aangepakt, door de omvorming van onze banken en ons belastingsysteem. Armoede wordt uitgebannen door een garantie-inkomen. Meer hierover lees je in dit artikel: http://mensenspirit.nl/oplossing-financiele-problemen-volgens-mens/

Ons zorgstelsel kan veel beter functioneren door samenwerking tussen alternatieve en reguliere behandelaars, waardoor de zorgkosten met 15% dalen en de gezondheid van mensen verbetert. Geen dure managers en commerciële verzekeraars meer, gezond voedsel wordt goedkoper en veeteelt en landbouw worden duurzaam en dus gezonder.

Energievoorziening wordt duurzaam en het verbruik van lokaal opgewekte duurzame energie ‘voor de meter’ wordt vrijgesteld van energiebelasting zodat iedereen deze stroom belastingvrij kan importeren en exporteren naar elkaar.

Elektrosmog is een probleem waar steeds meer mensen last van hebben. Samen met partijgenoot Rob Greuter heb ik daarover een artikel geschreven, met een hoopvolle boodschap. Je leest het hier:

http://mensenspirit.nl/stralende-toekomst/

Een overzicht van alle speerpunten uit ons programma vind je hier:

http://mensenspirit.nl/onze-speerpunten/

In 2010 heeft de partij MenS ook meegedaan met de verkiezingen. In korte tijd haalden we toen 26.196 stemmen. Dit keer hebben we gelukkig meer voorbereidingstijd gehad. De vorige keer hebben veel mensen strategisch gestemd, wat helaas weinig fraais heeft opgeleverd. Ik ben ervan overtuigd dat mensen daarom nu vanuit hun hart en hun overtuigingen gaan stemmen.

Ik werk daar graag aan mee. Uw vragen en commentaar zijn welkom op: alja.hoeksema@mensenspirit.nl

Met hartelijke groet,

Alja HoeksemaShare |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge