Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, September 18, 2011

Egek Vándora, September 18, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Most vezetünk be titeket az emberiség történelmének legnagyobb eseményébe. Nemsokára keresztülmentek azokon a változásokon, amelyekről oly régóta tárgyaltunk és amiért a mi oldalunkról valóban nagyon sokáig készültünk.Ezek az előkészületek belemerülnek a pillanatokba a Közzététel után mint ahogy a tevékenységek forgószele és az események kibontakoznak a bolygótokon.Másoknak az előkészületek jól tálaltak lesznek.A felkészültség bármely szintjén ahol találjátok magatokat a Közzétételt követő napokban és hetekben emlékezzetek, hogy mindig álljatok készen segíteni egymásnak a legjobb képességeitek szerint. Mi folyamatosan mondtuk nektek, hogy a Közzététel a megtermékenyítő esemény az emberi faj mozgalmában a tovább haladásban és galaktikus állampolgárrá válásában és végül a Mennybemeneteletekben. Ez a változtatás a tudatosságban nagy esemény amit a kozmoszban nagy izgalommal tekintenek régóta.

Amikor a tervek röviden kibontakoznak a monetáris rendszer szerkezetváltására a világgazdaságotokban és a kormányaitokon belül, nem lesz nagy bejelentés.Úgy fog kinézni, mintha jelentéktelen volna és ez csak egy másik módja lenne az üzletcsinálásnak. A médiátok által lesz kezelve mint épp egy másik módja megbirkózni a gazdasági válsággal a világotokban és folyik tovább sokatok által észrevétlenül mint valóban egy világváltozás esemény. Ez van a design szerint. Mégtöbb felfordulást kreálni sokak elméjében( ami bizonyára bekövetkezik mint eredménye a létezésünkről szóló bejelentésnek) túl sok lenne amit számotokra hordoz.Inkább, úgy látjuk, hogy titkos szemléletet teljesítenek ezek a változások nagyon hatékonyan és praktikusan.

E változások után azonnal , amelyek végbementek, formálisabb bejelentése lesz a Közzétételnek.Ahogy beszéltünk erről a már a változások végbemennek, a Közzététel eredményeképpen, jelentősek és túlirányítottak lesznek néhányatoknak, ha nem sokatoknak. Már előkészítés alatt van a hely, dátum és idő a hivatalos bejelentésre szintén azt illetően, hogy hogyan csináljuk azt és elkerülhetetlenül a médiák kezelését,ahogy tolonganak minden részletért. Ez egy olyan esemény volt, akinek a tervezését sok ok miatt hagyták az utolsó pillanatra. Ezt most megvitatják és meg fogják valósítani azon belül az időkereten belül, amit megbeszéltek a vezetőitekkel. Ismét azt kérjük, hogy tetteitek maradjanak nyugodtak és céltudatosak.Ti vagytok a jelzőtüzei a Fénynek a világon.A tetteitek és viselkedésetek fogják megszabni mások reakcióját.

Csöndes megnyugtató ahogy a dolgok valójában vannak nagyban illeszkedik minden más ésszerű józanság, szükséges megérteni és asszimilálni az összes információt ami követni fogja a bejelentést a nagy hévben. Ezután mi eljövünk hozzátok ölelő karokkal és nyílt szívekkel, Szeretettel és az újraegyesülésünkre való izgatottsággal. Addig a pillanatig maradjatok egyre nyitottabbak a pozitív energiára mely jelenleg úgy permetezi a bolygótokat mint egy zivatar(felhőszakadás).Ez a ti hasznotokra van akár érzed ezt, akár nem. Maradjatok igazak az elhivatottságotokhoz és a belső érzésetekhez, hogy kik és mik vagytok és mit kell megvalósítanotok. Ezek a gondolatok megerősítettek számodra a nagyon is valóságos és kiemelkedő módon.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com december 15 2019 | Contact | Add to Favorites