Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, February 18, 2012

Egek Vándora, February 18, 2012


Üdvözlet a Föderációtól:

Ma a felgyorsulásról beszélünk amely a valóságotok minden szintjén megtörténik. Ez nem az idő “felgyorsulása", ahogy jóllehet hiszitek.Néha ez csak az érzékelésetek módja és nem az idő önmaga valósága. Inkább beszélünk a világotok minden alapját képező valóságszövet gyorsulásáról. Nagyszerű hangok kezdtek hallatszani az éterben. Ezek valósak, ezek meg fognak történni, ezek részei ennek a gyorsulási folyamatnak.Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a hatalmon lévők a maguk idejében minden amit láttak,a technológiák valósággá válnak körülöttük. Ezek a hangok az előrehaladás másik szintjére tolják a folyamatot, amely meghozza majd a tartós változást, amire vártatok. De ezek a változások nem fogják elhozni a nagy quantum ugrást.Fokozatosak, de tagadhatatlanok lesznek.

A gyorsulás hatással lesz a kommunikáció megvalósítására a valóságotok minden szintjén.Egyre jobban meg fogjátok érezni, hogy egyre kevesebb értelme van a beszédet közvetíteni.A technológiák, - melyek segítenek benneteket a kommunikációban - változásai szintén mennek a maguk útján. Egy másik “áttörés” technológiát hamarosan bejelentenek, amely a rádióhullámokra van hatással, közölni fogják az egész világon.

A gondolat létrehozása a fizikai valóságban szintén érintett a gyorsulásban. A gondolat megalkotása és láthatóvá tétele között eltelt idő a harmadik dimenzió valóságában rövidebb lett, például a szándékokat ezentúl egy sokkal hatékonyabb skálán lesztek képesek megnyilvánítani. Ezek közül a magasabb dimenziókban való létezés előnye, mely útban van felétek.

És ahogy ezek a változások megragadnak a valóságotokban és a kollektív tudatotok át lesz hangolva arra, hogy ezek “természetes” és “mindennapi” események, akkor tudjuk elkezdeni a Közzétételi folyamatot is. Sok dolgot kell még számításba venni, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Mi készen állunk a tervezett közzétételi stratégia következő szakaszára. Ez magával húz sok egyéb dolgot, amiket itt ismertettünk. Ugyanakkor számíthattok egy még személyesebb megközelítésre a mi létezésünkkel kapcsolatban, amit a múltban már alkalmaztatok. A többi saját magától kibontakozik.

Számítsatok egy jelentős bejelentésre a pénzügyi piacokon, ami eleinte úgy tűnik, hogy független bármitől, amit nyomon követtetek. Végsősoron az a kiáltás lesz beharangozva, hogy elkezdődik az első változás sok - a valóságotok jelentős területein történtek sorában, ami normális lesz az elkövetkezendő hónapokban.

Tartsátok mindig a szívetek és szeretetetek előtérben. Vezessétek őket előre és vissza fognak térni, hogy tápláljanak és védelmezzenek Titeket ezekben a nehéz időkben. Továbbra is le vagyunk nyűgözve mindannyiatoktól és képességeitektől.Mi itt vagyunk egy gondolatnyira. Legyetek Békében.


Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |
© GalacticChannelings.com január 22 2018 | Contact | Add to Favorites
Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.