Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, October 14, 2011

Egek Vándora, October 14, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Újra itt vagyunk, hogy feltültsük az információs réseket, melyeket legújabban kaptatok.Egyre több esemény tűnik fel a világon és azokban a kérdésekben amit már előkészítettétek a nem gyorsulnak nagy ütemben.Ez úgy van, ahogy terveztétek.Az elején vagytok ezeknek a változásoknak amik folynak, amelyekről már oly régóta beszélünk.Ha minden úgy tűnik, hogy viharos, akkor az is, mivel ez a módja.

Jó ideje az Illuminati megpróbált egészen meghatározni minket és mi a terveünk az emberiség jövőjére vonatkozólag.Magpróbálták minden elképzelhető módon megállapítani ezt az információt.Megpróbálták megfigyelni azokat, akikkel felvettük a kapcsolatot évekkel ezelőtt, megkísérelték lelőni a hajóinkat és nemcsak a technológia miatt, hanem az esélyért, hogy hozzáférhessenek a Föderáció tagjaihoz abban a reményben, hogy információt “termeljenek ki” ezekből az entitásokból és lelki harcosokat használtak, hogy telepatikusan “hallgassák le” a mi tevékenységünket, hogyan dolgozunk a világotok körül a keringési pályán a különféle bázisainkon.Ehhez kapcsolódóan nem látták előre, hogy a mi technológiánk is észleli, mint “távoli nézelődőt” és blokkolja is őket. Minden módszerük, amit próbáltak, sikertelen volt.

A három éve megadott “dátum” évfordulóját épp most hagytuk el.Ezt a dátumot több okból adtuk.Miközben minden tiszteletünk szándékával adtuk ezt a dátumot, mi azzal is tisztában voltunk azzal, hogy az Illuminati nagyon erős megfigyelés alatt tartja és tapasztaltuk mit csináltak válaszul és mit tettek.Erről több részletet most nem adhatunk.Mindazonáltal mi képesek voltunk mostanáig előre látni az összes lépést amit tenni tudtunk, mellyel limitált kapacitást adtunk az Illuminatinak a cselekvésre.

Mindenütt a Fénymunkások néhány külső jelre számítanak, hogy a tervek haladnak előre.Mi azt mondjuk, nézzetek most körbe,minden, amit láttok, része ennek a tervnek és egy kirívó jel.A földalatti bázisok elpusztítása,a hatalmas embertömegek mozgalma az egységes tiltakozás az igazságtalanságok ellen az egész glóbuszon, a media visszatükröződése az eseményekre, az elit reakciója és számos más tényezőt vegyetek ott figyelmetekbe.Összpontosítsatok a Közzétételre pozitívan és eltökélten és megtörténik.

Következik röviden egy másik “korrekció” Gaia energia áramlásában, mely lehetővé teszi további energia átirányítását a javára.Nem lesztek képesek figyelmen kívül hagyni a hatását,de ez nem emberi válfaj és nem kell félni vagy pánikolni.Szintén tartsátok figyelmes szemeteket az eseményeken a médiátokban hogyan kezeli a számos észlelést amik szerte a világon történnek.Finom váltás van abban, ahogy a híreket tálalják.Befolyásolni fogja a módját a nagyobb problémák megvitatásának a közeljövőben és végsősoron egyfajta irányjelző a változásokhoz ezekben az ügyekben.

Mi mindig gondolunk rátok ezekben a végső percekben, vezetünk titeket a világnak ezen fontos változásaiban.Büszkék vagyunk a testvériségre és szeretetünket küldjük nektek.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 6 2020 | Contact | Add to Favorites