Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Sheldan Nidle - June 21, 2011

June 21, 2011


12 Eb, 10 Kayab, 7 Ik

Selamat Balik! Ismét eljövünk. Világotok épp most éri el azt a varázslatos pontot, ahol megkezdődik egy új valóságba való átalakulása. A sötét összeesküvés a legutolsó európai találkozóján tanácstalan volt azzal kapcsolatban, hogy miképpen tudja megakadályozni ennek megtörténését. Földi szövetségeseink felállították a végső időbeosztását világotok átalakításának, és a Fény erői készülnek a végső lökés megtételére. Az összekötő személyzettel megvitattuk, hogyan a legjobb eltávolítani a sötétség megmaradt ügynökeit, és hogy hova különítsük el őket. Aztán az elkövetkező pereknek gyorsaknak és igazságosaknak kell lenniük, mivel a hosszú elnyújtott eljárás nem jó senkinek. Ez a bírósági tárgyalás “dráma” fel fogja fedni a valós eseményeket, és ennek megfelelő ítéleteket fog hozni minden egyes egyén számára. Nincs szükség rá, hogy ez a történelmi esemény az “emberek más emberekkel folytatott embertelenségével” túl sokat foglalkozzon. A globális cél az, hogy alaposan elmagyarázzák ezt a sajnálatos történelmet, aztán nyomatékosan rámutassanak, hogy egy új eposz kezdődik. Ez a cél kifejti milyen hallatlan tetteket tervezett elkövetni az összeesküvés, és azoknak a természetét. Ahogy az egyik közmondás mondja, “a Tudás hatalom.” Ennek a tudásnak azt kell hangsúlyoznia, hogy a korlátozott tudatosság sötét rétegeiben végzett kutatásotok véget ért.

Az új gondviselő kormányokat először be fogják jelenteni, és teljesen ki fogják fejteni programjaikat. Úgy éreztük, adni kell egy kis időt a világ lakosságának, hogy teljesen felfogják mi is történt. A valóságotok szó szerint a feje tetejére fog állni, és ez őszinte és tájékoztatással szolgáló magyarázatokat igényel a kormányok és privát egyének részéről. A beindulási és kiértékelési időszak után, a következő dolog a napirenden a közzététel. A közzététel egy egyedülálló történelmi esemény. Globális társadalmatok bizonyos közösen fenntartott észlelésekre van alapozva. A közzététel, ahogyan kibontakozik, össze fogja törni ezeket az alap szemléleteket. A mi feladatunk, hogy átsegítsünk titeket az ehhez társuló sokkon. Kiválogattuk a rólatok szóló információkból a lehető legjobb módját annak, hogy el tudjuk magyarázni nektek a közzététel jelentőségét. Ez felfedi miről is szól az egész felemelkedési folyamat, és megváltoztatja a társadalmatok Gaia-hoz való hozzáállását. Bár társadalmatok életszemléletére ebben a témában a legjobb esetben is a tájékozatlanság a jellemző, ugyan tettetek némi dicséretes haladást ezen a fronton, amire lehet építeni, és teljes mértékben ezt kívánjuk tenni.

A közzétételt követően, a híradásaink következő sorozata be fogja mutatni nektek a Galaktikus Föderációt és annak technológiáját. Aztán meg fogjuk mutatni nektek a Belső Földet, és az Agarthaiak megkezdik a felvilágosító beszélgetéseket veletek. A mi közvetlen feladatunk ebben a közzététel utáni világban az, hogy felügyeljük a kormányaitokat, beindítsuk az új technológiákat, tanácsot adjunk nektek a felemelkedési folyamatotokról, és előkészítsük az utat a mi tömeges első kapcsolatfelvételünkre. Ezek a tevékenységek biztosítani fogják, hogy a teljes tudatosságba való belemerülésetek simán és időszerű módon történjen. A Mennyország felvázolt egy sor dátumot, hogy segítse a csillag-nemzetetek felállítását, és teljes értékű tagokként való csatlakozásotokat hozzánk. Onnantól részt fogtok venni számos bolygóközi tanácsban, mely sok kiválasztott galaxist a Fénybe juttat. Ezek az események jelölik abból a hosszan tartó karanténból való kiemelkedéseteket, melyet közel 12.500 évvel ezelőtt róttak rátok a Mennyország rendelkezései. Így veszett el egyedülálló bölcsességetek és a hasznos meglátásaitok!

A közzététel annak függvénye, hogy a Földi szövetségeseink által kivitelezendő kormányzati hatalom átadása végbemenjen. Ezek a beígért változások nem történtek meg a nekünk adott, arra kijelölt időpontban; működési hibák léptek fel, amik elhalasztották az eljárást. Így a közzététel valamikor a napforduló után történik meg. Megbeszélés közepette vagyunk, hogy Földi szövetségeseink kidolgoznak egy forgatókönyvet, melyet azon a dátumon kell véghezvinni, amiben közösen megállapodunk. A mi küldetésünk itt megköveteli, hogy a változásoknak az időbeosztás szerint kell megtörténniük, még a hivatalos bejelentések megtörténte előtt. Ennek érdekében, azt kérjük egy Agarthai összekötőkből álló speciális csoporttól, hogy segítsék ezen különféle ügyek gyors lezárulását. Az a lényeg, hogy vagy egy sor fő rezsimet el kell űzni a hatalomról hivatalos formában, vagy nekik kell megtenniük egy teljes közzétételt, ami a legvalószínűtlenebb eshetőség! Ezen fő kormányoknak az igazsághoz való jelenlegi hozzáállása csak az első opciót hagyja nekünk. Az Agarthaiak biztosítanak róla minket, hogy ezeket a manővereket gyorsan végre lehet hajtani. Így csak a végső eshetőség marad a közzététel részükről.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk. A Lélekerő gyakorlatotokkal kapcsolatban érkezünk ma információval. A kezdeti válasz üdvözítő volt a Mennyországnak. Új valóságotok virágzásának színtere elő van készítve. Mindegyikőtök a maga sajátos módján, kedvesen elfogadta a nektek adott felelősségeket. Mi is felettébb elégedettek vagyunk. Ismét demonstráltátok, hogy szent erőtöket kollektíven előhozzátok. Ahogy folytatjátok spirituális, érzelmi, mentális, és fizikai testetek emelkedését a Mennyország segítségével, növekvő tudatosságotok elfogadta annak tényét, hogy valóban az átalakulás pontján vagytok. A mostani időszakot történelmetekben eddig az emelkedő káosz jellemezte, ami most érte el csúcsát. Ezen a csúcson, egy példátlan átalakulásnak kell történnie: Világotokat új kormányzással, jóléttel, és természetesen közzététellel kell elárasztani!

Most figyelemmel követjük, ahogyan társaink befejezik a végső tárgyalásokat a kézbesítések kiadásáról. Ezekbe a megbeszélésekbe bevonják a távozó kormányok vezetőit is, akik megpróbálnak az utolsó órában valami megállapodásra jutni és kialkudni valamit a perek kimenetelével kapcsolatban. Teljesen tudatában vagyunk, hogy ezek a kertelések még további késleltető taktikák a részükről. A sötét összeesküvés minden egyes kegyeltje nagy kárt okozott Gaia-nak és az emberiségnek, és ezek a bűntettek teljes nyilvánosságra hozatalt igényelnek a bírósági ítéletet követően. Ez a bírósági gyakorlat egy eszköz lesz arra, hogy egy bizonyos fokú igazságot szolgáltassanak azért amit ezek a sötétek társadalmatokkal és világotokkal tettek. Amikor büntetésük lejár, áldják őket, és kereshetik a könyörületet és megbocsátást mindenért! Lezártok egy hosszú fejezetet a sötétséggel való viszonyotokban. Lépjünk a Fénnyel be a következő korszakba örömmel, és a rátok váró nagy csodák elfogadásával.

Az előttetek álló idő a csodák és a bámulatos dolgok ideje. Régen ezelőtt, világunk sötétségbe borult amikor a hajdani Atlantisz a hullámok alá merült. Onnantól mindenki az Élet nyomorúságát, fájdalmát és elégtelenségét tapasztalta a Föld felszínén. Ez az élet most megváltozik. A Mennyország behelyezett egy Felemelkedési folyamatot és egy eszközt ezen valóság átformálásához. Számos életünk megmutatta nekünk, milyen nagy lehetőség számotokra ezt a most születő valóságot egy felettébb szépséges hellyé alakítani, és a szent feladatunk a sok életünkből megszerzett tudást felhasználva rávezetni titeket a Fény és a Szeretet isteni ösvényére, mely a teljes tudatosságba vezet. Nem vagyunk ebben egyedül; van sok szövetségesünk, akik készek felfedni magukat amikor a jelenlétük szükséges. Készüljetek fel a nagy meglepetésekre. Készüljetek fel arra az üdítő örömre, ami a teljes közzététel!

Ma a teljes közzétételről és azokról a változásokról beszélgettünk, melyek rendeltetése átalakítani világotokat. A sötétség helyzete minden nappal egyre jobban romlik. A Földi szövetségeseink által felállított program a Föld Felemelkedett Mestereinek fennhatósága alatt, készen áll a megnyilvánulásra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi Mennyország


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 2 2020 | Contact | Add to Favorites