Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > SaLuSa - November 19, 2013.

SaLuSa – 2013.  november 19.

MADAD közvetítése

Készen álltok, hogy megmerítsétek magatokat a SZERETET egy mélyebb érzésébe, ami körbeöleli lényeteket, amint a magasabb valóságba helyezitek át magatokat? Most ez a SZERETETENERGIA változtat meg benneteket, és minél többet engedtek be belőle, annál jobban fogtok az új élménytartalmak iránya felé vonzást érezni. A SZERETET beengedése azt jelenti, hogy oly módon tekintetek önmagatokra, mint akik valójában vagytok és elfogadjátok mindazt, amit egész lényetek teremt és adhat– megértve mit jelent önmagatok és mások SZERETETE. Testetek minden része, minden emlék, minden gondolat megteremti az Egységet a lelketekkel, a tudatotokkal, aminek az volt a kívánsága, hogy fizikai formában nyilvánuljon meg, ily módon téve megtapasztalhatóvá az élethelyzeteket, amik tökéletes módon elvezetnek arra a pontra, ahol időközben tartózkodtok. Ez a SZERETET olyan mély betekintést nyújt, ami – bölcsességetekkel együtt – kinyerhettek tapasztalataitokból; és ha kinövi magát ebből a megértés, akkor minden nagy fajsúlyú tapasztalatot és az azzal egybekötött emlékeket és gondolatokat elengedhettek és szabaddá tehetitek magatokat az Új számára.


Érezzétek, ahogy az „Új” szó visszhangzik bennetek. Sokan közületek már megtapasztaltak magasabb rezgésű valóságokat, de ezen a felemelkedő szinten még nem emelték fel tudatukat vagy nem hangolódtak rá; de pontosan ezért vonzódtok hozzá annyira, hogy mindezt [ismét] átélhessétek. Minden új dolog vonzó erőt gyakorol ránk, mert tudjuk, hogy mindig új bölcsességet is hoz magával – valamint felismeréseket, amiket nem nyerhettünk volna a mélyen szántó és teljes megtapasztalásuk nélkül. Eljöttek ezek a mostani utolsó pillanatok, a korlátolt élet keretein belül, a régi valóságban, hogy átélhessétek őket és még egyszer reflektálhassatok a döntéseitekről, amik még mindig hatással vannak kedélyetekre és hogy végre elengedhessétek őket – a teljes megértésből fakadóan, amire már időközben mindannyian képesek vagytok. Érezzétek a szabadságot, ami ezt röviddel követni fogja; tudjuk, hogy nem akarjátok ezt a munkát későbbre tolni. Tudjuk, hogy az alacsony rezgéstartományú élmények különösen kemények lehetnek és hogy a mély szomorúságot, valamint más érzéseket is előidézhettek bennetek, amik a SZERETET jelenlétét próbálják tagadni; de mi mindig veletek vagyunk és oly sok SZERETETET küldünk nektek, ami megerősít és segíteni fog nektek, hogy tapasztalataitokat bölcsességgé alakítsátok át.


Lezáruló tisztulásotokkal együtt Földanya is készen áll, hogy megtisztítsa testét az alacsonyabb frekvenciáktól, és ezen a módon lényegesen támogatva utazásotokat a magasabb valóságokba. Ő is érzi a belsejéből felemelkedő energiákat, amik a felszínén tapasztalhatóvá válnak; mi látjuk, ahogyan teste csodálatosan tiszta FÉNYBEN, a ti közös SZERETETEKBEN tündököl. Érezzétek a vele való Egységet, - mert addig lesz része valóságotoknak, amíg nem lesz Mindannyiatoknak az az érzése, hogy eljött az időtök, hogy valahová máshová induljatok – ahogyan az Ő számára is eljött az idő, hogy új lelkeket üdvözöljön a közös új tapasztalatok megélésére.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és azt szeretném, ha mindannyian megélhetnétek egy békés hangulati állapotot, mert a ti szívetek az, ami Mindannyiatokhoz beszél, és ami ellát a felfelé való fejlődéshez szükséges információkkal. Kérdezzétek szíveteket, mert a szívetek a válaszok legjobb forrása; ott minden fellelhető, amit ebben a pillanatban tudnotok kell; és az információbázis nagy gyorsasággal frissül és tökéletesen illeszkedik a tempóhoz, amit – sétálva vagy akár futva – tesztek meg az Új felé vezető úton.


Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-19112013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge